Mamy już 11843 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Alpinestars SMX-4



Ilustracja przedmiotu

1  

Alpinestars SMX-4

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
9.38 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


9
Marcin
06.24.2012 20:42:59

Świetne buty!!!
Wysoka cena całkowicie uzasadniona. Duży plus za wysokie podbicie (bardzo mało takich butów i miałem wielki problem z dopasowaniem innych) oraz szeroka przednia część (tam gdzie palce). Wygodne nawet do chodzenia (jak na buty motocyklowe). Po 5 latach intensywnego użytkowania w różnych warunkach praktycznie minimalne ślady użytkowania (pod warunkiem częstego pastowania i natłuszczania).
Jedyna wada to szybko przepuszczają wodę.

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
9
Gość
09.19.2013 11:35:21

Polecam!

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
świetne buty
10.23.2013 0:13:57

Leci mi już 3ci sezon w tych butach. Bardzo wygodne, nie skrzypią, trwała podeszwa, nie niszczą się, dobra wentylacja. W przecenach zimowych można nabyć już od 500 PLN z hakiem, co przy ich jakości jest ceną naprawde śmieszną. POLECAM.

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
9
Miłosz
11.25.2013 13:23:31

Buty wytrzymałe, wygodne, mają świetną wentylacje. Cena w zimowych przecenach to 450-500 PLN i w tej kwocie są bezkonkurencyjne. To czego brakuje to porządnego ochraniacza na kostke, poza tym rewelacja.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
9
Gość
06.16.2014 9:13:35

Polecam te buty, jestem z nich zadowolony, wentylacja jest calkiem dobra, nigdzie nie uciskają, polecam

Głosy: 33   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
smx-4
06.16.2014 9:32:14

Dobre buty szerokie na podbiciu wygodne polecam

Głosy: 41   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Polecam
09.26.2016 21:15:05

Buty użytkowałem 2 sezony wygodnie wszystko na + pewno bym nie sprzedał gdybym nie zmienił kolorystyki konia.
Polecam

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
Alpinestars SMX-4
03.06.2017 13:18:26

Jak najbardziej mogę polecić .Bardzo dobrze leżą na nodze.Bardzo wygodne w trakcie jazdy jak i w momencie w którym schodzimy z moto i mamy ochotę się przejść kawałek podczas wyprawy motocyklowej.Polecam

Smx 4
Buciki naprawdę godne polecenia. Latam już w nich 4 sezonik i jestem pod wrażeniem. Trochę przemokają ale to jedyny minus. Za taką cenę nie ma nic lepszego. Super wentylacja podczas jazdy, a i można w nich się przejść jak mamy coś do załatwienia na mieście. Polecam

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Berik 2.0 Alien G-10516-BK

Po trzech sezonach zdecydowanie polecam!

plusy:
solidna skóra, trzy sezony brak pęknięć i nic się nie rozeszło
wyso...

Klocki hamulcowe EBC

używam klocków ebc yellow w audi a8 w12 d3 450 koni mam juz drugi raz wytrzymują jakieś 10000 prawd mówiąc nie jestem przekonany może nie jest...

Rebelhorn Cubby

Jeździłem w niej dwa lata, dość turystycznie ale i w lesie czy terenie się zdarzyło. Praktycznie każdy sezon.
Zalety :
1. Dobra w...

Pokrowiec Oxford Aquatex M CV202

Rewelacyjny pokrowiec, którego używam od 1,5 roku i trzyma się świetnie. Jedyne zastrzeżenie mam do kłamst, które są powielane we wszystkich a...

LS2 FF352

Świetny kask w stosunku cena/jakość. Idealny na pierwszy kask i do maszyn z kat. A2.
Bardzo wygodny, z niezłą wentylacją. Za 200 zł nic ...

Caberg Duke

Mam ten kask drugi sezon. przejechane ok 15 tysi.
Jeżdżę motocyklami lekkimi, więc prędkości do 120-130 km.
Do takich prędkości...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania