Mamy już 10890 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Alpinestars SMX Plus New



Ilustracja przedmiotu

1  

Alpinestars SMX Plus New

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
9.25 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


10
polecam w 100%
09.03.2013 0:50:20

Daje tym kapciom 10/10 i tyle. Od początku wakacji prawie ich nie zdejmowałem i jedyne co im dolega to to, że zaczęły trochę capić :) ale to tylko moja wina bo prawie ich nie zdejmowałem, a wycieczki po centrach handlowych to dla nich norma i żadna przeszkoda. Stopa mi nawet na chwilę nie dała znać, że coś jest nie tak więc przy takim hetaniu to znaczy, że są warte swojej ceny, Polecam :)

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
Polecam
10.26.2013 22:53:22

Przejechałem w nich obecny sezon (2013). Nawet w największe upały moje stopy nie zdołały się w nich spocić :)

Jedyna wada to niestety skrzypienie, które może irytować, ale powiedzmy sobie szczerze, to nie są buty na spacery. Chociaż należy przyznać, że chodzi się w nich równie przyjemnie jak jeździ.

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
fajne butki
04.16.2015 11:56:14

Na poczatku wydawaly sie byc troche za ciasne ale po 1000km wogole ich nie czuc na nogach. Buty wygodne do jazdy i do dojscia do garazu. Mankanet lewy but zaczol skrzypiec, ale mi to nie przeszkadza. Zauwazylem tez ze plastikowe elementy wycieraja sie albo blizej brudza od aluminiowych oslon podnuzkow. Mozna je wychaczyc w fajnej promocyjnej cenie.

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Złoty środek
08.01.2015 8:37:37

Buty użytkuję od dwóch lat, po przejechaniu ponad 20tyś. km stwierdzam, że był to dobry zakup. Zarówno przy jeździe w temperaturze +3 jak i przy +30st.C nie odczówałem dyskomfortu jednak zaznaczam, że skarpety termoaktywne dobrane były do warunków atmosferycznych. Duże uznanie za wewnętrzny but z dodatkowym sznurowaniem cienką linką jak w butach do snowbordu- idealne dla ludzi ze smukłymi stopami (we wszystkich innych mierzonych butach miałem problem z dopasowaniem). Bardzo przydatne okazało się rozwiązanie z paskiem zaciskowym w górnej części przez co zamek jest całkowicie odciążony co przedłuża żywotność butów, dodatkowo w upalne dni, umożliwia nie zapinanie zamka do końca. Nigdy nie przemokły i są wygodne podczas chodzenia. Zdecydowanie kupił bym jeszcze raz.

Gość
Napisałeś że nigdy nie przemokly?! Jeżdżę co dzienne do pracy ( mieszkam w Londynie) dość często tu pada czy poradzą sobie powiecmy przez godzinę jazdy w ulewę nieprzemakajac ?

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Alpinestars SMX PLUS
04.08.2016 11:55:45

Butki bardzo wygodne. Miałem na nogach kilka modeli różnych producentów.
Jak na buty z zacięciem sportowym są tak wygodne że na giewont w nich bym się wybrał - i to całkiem poważnie.
Z tą wodoszczelnością to bym nie przesadzał,są ze skóry eko więc na pewno będą przemakać. Jeżeli chodzi o wentylację to nie przesadzałbym że nie da się w nich spocić.
+ Waga
+ Wygoda
+ Cena - dobrze trafisz to poniżej 1K
- hmm możliwe że w upalne dni będzie w nich cieplutko :)

Polecam.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Buty Alpinestars SMX PLUS (2016) Gore-Tex
07.19.2016 15:14:55

Wersję Gore-Tex ciężko jest dostać w Polsce.
Buty Alpinestars SMX PLUS Gore-Tex - najlepsza wersja tych butów ever! Jeździłem w nich w deszczu, a nawet zdarzyło się w ulewie. Całkowicie wodoodporne. Noga w ogóle się nie poci, nie ma przykrych zapachów. Patent tzw. "drugim butem" mega - buty są niesamowicie wygodne - w ogóle ich nie czuć na nodze. Bardzo wysoka jakość wykonania i dbałość o szczegóły. Przy odpowiedniej konserwacji woskiem pszczelim buty posłużą na długie lata. Jednym słowem - w kwestii wykonania, wentylacji, komfortu i bezpieczeństwa jazdy ten but wymiata.

Wad nie stwierdzono - Polecam!

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
9
Po 2 latach
04.04.2017 22:05:06

Kupiłem je w styczniu 2 late temu po dość okazyjnej cenie 850 zł ,gdzie normalnie kosztowały ok. 1150 zł. Buty super , pełno ochraniaczy , wygodne , wyglądają chyba najlepiej ze wszystkich butów moto jakie widziałem. Po paru miesiącach zaczęły niestety skrzypieć ,ale psiknięcie je czymś załatwia sprawę , wewnętrzny but jest po prostu mega , dopasowanie jak w normalnym bucie. Niestety zdecydowałem się na wersję bez wentylacji ,a na początku miałem taką wybrać jednak nie nie byłem do końca przekonany do białego koloru i teraz żałuję ,bo w upalne dni czy nawet w temp. 24°c jest w nich po prostu ciepło - jednak idzie wytrzymać i jak wyjmiemy stopę w sumie nie jest jakaś szczególnie wilgotna. Po tym czasie podeszwy są nie starte ,a trochę w nich przechodziłem. Plastik(te matowe) od strony styku z moto niestety się bardzo szybko rysuje i nic nie idzie z tym zrobić , również logo alpiny na przodzie niestety pożółkło i nie idzie tego doczyścić. Ogólnie jestem mega z nich zadowolony.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
9
Gość
06.03.2017 18:49:46

Mam je od 2 miesięcy i jestem zadowolony. Dość wygodne jak na sportowe buty. To że skrzypią to normalne plastiki robią swoje ale dla mnie ważniejsza bezpieczeństwo.Wady słaba wentylacja przydałoby się tu rozwiązanie z sidi. Jak juz koledzy pisali wewnętrzna strona elementów plastikowych bardzo szybko się rysuje.Ogólnie polecam :)

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


HJC RPHA 70

Zmieniłem ten kask z nolana N85 i mam już przejechane ponad 4tyś. km. Póki co nie wykazuję żadnych oznak zużycia.

-wyciszenie je...

Rollbag Louis 30L

Cóż mogę powiedzieć? ;) Polecam! Dobre wykonanie, cena atrakcyjna, swoją kupiłem w moto-akcesoria.pl i wszystko w jak najlepszym porządku ;)

Rollbag Louis 75L

Torba, sprawna, nieprzemakalna, ogólnie 10/10 ;) w porządku dla mnie i z wielkością i z ceną, polecam każdemu ...

Rollbag Louis 50L

Torba w porządku, nie jest specjalnie droga, swoja kupiłam w moto-akcesoria.pl i jest na prawdę świetna, 50l to może troszkę mała ale następny...

Alpinestars Stella Vika

Mierzyłam parę dni temu ten kombinezon. Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia, ale.. mimo wszystko kupiłam inny (SPIDI). Vika leżała ide...

Pas nerkowy LOUIS

Jak na najprostszy pas jest ok ;) Cena również w porządku, nie ma co narzekać, jeśli ktoś nie ma żeby zainwestować w coś lepszego, to ten pas...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania