Mamy już 9844 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Klocki hamulcowe Brenta



Ilustracja przedmiotu

1   2  

Klocki hamulcowe Brenta

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
8.69 / 10

(Na podstawie 16 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 94%
Neutralne: 0%
Negatywne: 6%


Gość


9
Świetny stosunek cena/jakość
07.01.2013 16:42:47

Klocki kupiłem w olek motocykle w śmiesznej cenie 50 PLN. Z wyglądu bieda, czarna okładzina ale wydałem kase na to kupiłem najtańsze jakie były. Po założeniu totalne zaskoczenie - hamują lepiej niże te, za które dałem 110 PLN! Bardzo mocny hebel na tyle, jak się chce to można bez problemu przyblokować koło. Zrobiłem ponad 3000 km na tych klockach i ani razu nie zapiszczały. Jak za tą cene brać w ciemno i nie przepłacać za marke. Nie wiem czy nie zrobie eksperymentu i nie kupie ich na przód, bo naprawde jestem miło zaskoczony że klocki w takiej cenie mogą być naprawde bardzo przyzwoite. Daje 9/10 - jak dla mnie bomba. Świetny stosunek cena/jakość.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
07.26.2013 23:25:23

Zgadza się. Stosunek cena/jakość nie do pobicia - mam je w CB500 na przodzie i hamują przepięknie, zero piszczenia. W tej cenie chyba nie ma lepszych.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
08.07.2013 12:41:51

Tak samo polecam klocki tej firmy. Naprawdę dobra jakość. Nie ma co przepłacać za droższe firmy. Super się sprawują w mojej cebrze :)

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
rewelacja
08.18.2013 17:06:30

Widze, że nie tylko ja odkryłem brenty :) Potwierdzam opinie, klocki naprawde świetne i śmiesznie tanie w stosunku do tego co oferują. W moim GSiku nigdy nie zapiszczały, a hamują naprawde zacnie.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
04.24.2014 23:47:24

Bardzo miło zaskoczyły mnie te klocki, kupiłem bo nie miałem kasy na lepsze spiekane i okazało się że są naprawdę dobre. Za swoje klocki do ZX6R na tył zapłaciłem 63 zł. Klocki w ogóle nie piszczą, i są bardzo skuteczne. Klocki oceniam na 10 za ich stosunek jakości do ceny. Polecam kupić te klocki niż przepłacać za markowe które hamują porównywalnie.

Głosy: 34   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
ok.
04.25.2014 8:59:09

Mam je założone na przodzie w bandicie 1200 , przyjechałem jak na razie na nich 1000 km. i jak na razie spisują się świetnie, zobaczymy na ile starczą


Wojtek
tez właśnie planuje kupic klocki do Bandita 1200 :) najwyzej nast razem kupie inne jak nie bede zadowolony choc mam nadzieje ze bede pozytywnie zaskoczony :)

Gość
No to dobrze kolego ,że napisałeś na ile starczyły,to już wiem,żeby ich nie kupować,bo latam z plecakiem,czyli szkoda kasy.

meverick
Klocki starczyły na jeden sezon 5000 km. jazda przeważnie z plecakiem.

Głosy: 42   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
dobre klocki
04.25.2014 16:01:26

Witam,

Klocki od Brenty siedzą w SV od 2tys. km. Droga hamowania jest ni mniej, ni więcej jak standardowa, klocki nie piszczą w żadnej sytuacji. Ci co nadużywają tyłu będą mogli na nich polegać ;) Generalnie dobrze i tanio, ale bez większej podniety.

Głosy: 50   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
Brenta KH208 (213) FT 3088
07.29.2014 11:30:32

Model FT3088 założyłem jakiś miesiąc temu do CB500. Hamują bardzo przyzwoicie, moim zdaniem lepiej od Ferodo które miałem założone przed nimi. Zero piszczenia przy hamowaniu. Na tarczy nie pojawił się rant więc są dość miękkie. Ogólnie mogę polecić.

Głosy: 61   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
Gość
08.01.2014 23:01:52

jedyna wada tych klocków to straszny smród, nie wiem z czego one są wykonane ale zapach okropny a pozatym są ok

Głosy: 42   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
klocki brenta
05.26.2015 15:46:21

Na sporcie wystarczająco się sprawują

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


3
klocki brenta zużycie za szybkie
08.04.2015 13:43:45

NOWE BRENTY ZAŁOŻONE NA TYŁ PO 3000KM MAJĄ JUŻ TYLKO OKOŁO 2MM GRUBOŚCI!! MAXISCOOTER HONDA WAGA 200KG BEZ KIEROWCY.DLA PORÓWNANIA N I S S I N ZROBIŁ OKOŁO 10000KM.

BEZ KOMENTARZA

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
08.01.2016 9:26:09

Ja zalozylem te klocki na tył do Vstroma 650 po tym jak oryginalne nissiny zostawily po sobie znaczny slad na tarczy po 21000km. Po 17000 zrobionych na brentach z czystym sumieniem moge polecic. Tarcza nie jest bardziej zuzyta niz byla, klocki nadal nie sa w stanie agonalnym i co najwazniejsze spelniaja swoja role doskonale. Jak widac wszystko zalezy od tego jak obchodzimy sie z hamulcami:)

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Super cena/Jakość
08.19.2016 7:48:06

Witam załozyłem do CBR f4i po fabrycznych nissinach
i nie odczułem zmiany tj ze są bdb - wg mnie świetny stosunek cena jakosc

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
klocki hamulcowe przód brenta
09.04.2016 16:35:02

kupiłem klocki do kawasaki zzr 1400 09r miałem poprzednio oryginały nissin komplet na przód 480zł kupiłem brenta włoskie maden in italy dałem 208zł i moge powiedziec ze są bardzo dobre polecam nie piszczą i naprawde wyniki w hamowaniu bardzo dobre polecam moja ocena 5+

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
Niezłe
10.09.2016 17:54:03

Miałem te klocki (złote) w Gsxr 1000 k8. Ogólnie stosunek ceny do jakości dobry. Nieźle hamują, nic nie piszczy. Ale mega szybko się zużywają, wystarczyły na jeden sezon. Jakieś 5 tyś km. Ale za to tarcze pozostały bez najmniejszego śladu zużycia. Oryginalne Nissiny hamowały odrobinę lepiej i były bardziej żywotne ale biorąc pod uwagę, że kosztują trzy razy tyle chyba w tym roku znów zdecyduje się na Brenty.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
super
01.06.2017 15:08:02

cena dobra,zlote uzywam w crossie na przod,sa swietne,w enduro na tyl zakladam czarne,hamuja dobrze,zywotnosc ok,w sumie w tej cenie to bardzo dobre.nie uzywalem w sportowych,jednak preferuje galfer,sbs,sa dobre wiec nie eksperymentuje.ale tez powinny byc dobre.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


SIDI Gas

Mam te buty 2 sezon nic się nie psuje jak u kolegów ale dbałość o bezpieczeństwo to raczej na poziomie jazdy skuterem po mieście. Jak na cenę ...

Plecak Kriega R20

Kriega jest firmą której raczej nie trzeba przedstawiać. Model R20 mam od ponad roku i myślę, że śmiało mogę się na jego temat wypowiedzie...

BMW X Sneaker

Buty te posiadam już od jakiegoś czasu. Używam ich raczej sporadycznie, głównie na krótkie dojazd do np. sklepu, znajomych itd. Z jeansami buty ...

HJC RPHA 70

zamowilem 2 sztuki i czekam kiedy przyjda..bedzie to moja 3 serja kaskow HJC..ostatnio smigalem na is-17 ..mega zadowolony...

AGV K3

Niestety, ale nie ma co sie spodziewac ze za okolice 300 zl kupimy swietny kask.
Zalety:
-cena
-logo wloskiej marki agv
Wa...

RST Tractech EVO

Witam, wyciągnąłem kombi z szafy żeby go przesmarować i stwierdziłem że to dobry czas by i o nim coś od siebie napisać bo już jest ze mną 3...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA