Mamy już 6003 opinii o produktach motocyklowych!

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie

Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Honda CBR 1000RR Fireblade SC57



Ilustracja przedmiotu

1  

Honda CBR 1000RR Fireblade SC57

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
8.96 / 10

(Na podstawie 25 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 80%
Neutralne: 12%
Negatywne: 8%


Gość


10
Marek
02.08.2012 22:36:32

HONDA to HONDA
-jest moc
-dobrze przyspiesza
-świetnie hamuje
-pieknie sie prezętuje
-każdy Ci zazdrości
-jestem zadowolony
-nie wiem ile by nie stała zawsze pali bez jękniecia.

MINUSY
-troszke opornie idze w zakręty
-niemały apetyt na paliwo
-seryjna owiewka jest za mała

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Jackie
02.09.2012 9:35:50

Najpiękniejszy CBR jakikolwiek powstał. Znakomity dół - po przesiadce na R1 kumpla miałem wrażenie, że Yamaha nie przyspiesza - brakowało jej właśnie dolnego zakresu. Ogromną moc czuć nawet jadąc spokojnie po mieście. Wzorowe prowadzenie, a do tego całkiem wygodna jak na typowego sporta.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Rewelacja
02.28.2012 15:15:10

Doskonały motocykl. Jedynie jak ktoś wspomniał owiewka mogłaby być lepsza, a poza tym same pozytywy - praca szkrzyni biegów, kultura silnika, prowadzenie, bezawaryjność. Nie bierze oleju - od zmiany do zmiany stan jest praktycznie ten sam. Polecam w 200%.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
03.16.2012 0:59:46

Polecam. Honda to Honda. Bezawaryjność, super dół, prowadzi się idealnie, wygląda doskonale, nigdy mnie nie zawiodła. Po prostu 10 i nie ma innej opcji.

Gość
hehehe sam mam 954 bo trafiła mi sie przypadkiem ale jestem fanem kaw, i też jak słyszę od kogoś \"honda to honda\" to śmieje sie w głębi siebie tak mocno że czasem zwieracze mi nie wytrzymują i puszczam śmieszne bąki :P hondy miały bardzo żywotne silniki ALE tylko te z wczesnych lat \'90, teraz ta opinia jest już nie aktualna, stąd też po słowach \"honda to honda\" widać kto się mentalnie i technicznie zatrzymał 20 lat temu :P osobiście nie mam nic do tej marki, sam nią latam, nie hejtujcie mnie odrazu :P

Gość
\"Honda to Honda\" phi, suzuki to suzuki, kawasaki to kawasaki, yamaha to yamaha, sucharki to sucharki a doniczka to doniczka... taka opinia jest nic nie warta, daj konkrety a nie puste słowa, mi np. ten model się rozsypał i to po 30k km i reg. serwisowaniu, dokładnie to silnik do wymiany, ogólnie polecam ten model, bo pomimo kilku wad ma dużo plusów, i służył mi wiernie przez prawie 5 lat, ale jak słyszę \"Honda to Honda\" to mam ochotę jebnąć temu komuś z liścia dla opamiętania.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
04.01.2012 13:43:29

Obecnie jeżdżę CBR SC57B . Silnik ma dużą moc i doskonała elastyczność - zbiera się praktycznie na każdym biegu. Zupełnie bezawaryjny silnik, który wbrew obiegowej opinii wcale nie pożera oleju - powiedziałbym, że zużycie jest standardowe jak w innych konkurencyjnych litrach. Prowadzi się doskonale - porównywalnie z 600tkami! Jeśli miałbym go kiedzkolwiek na cođ zmienić, to chyba tylko na SC59 :)

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Lucas
04.07.2012 9:04:37

Polecam CBRe. Motocykl jest genialny. Warto rozglądać się za modelem SC57B - ma zwiększone obroty silnika o 1 tys i prowadzi się jeszcze lepiej. Pokonywanie zakrętów to czysta przyjemność. Polecam.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


5
kaczor
08.11.2012 15:12:30

silnik starej generacji wyglad przestarzaly do yamahy r1 rn 19 nie ma polotu i tyle w temacie!

Głosy: -25   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Radek
09.27.2012 19:52:12

To sie chłopie urwał z choinki z tym Rn19, miałem niechce widzieć na oczy, teraz mam sc57B I tylko ona !!!!

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
CBR 1000RR 2005
11.28.2012 9:48:52

Mam CBR 1000 z 2005 roku i nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba. Pali zawsze od strzała, pozycja za sterami bardzo wygodna. Lekka i zwinna w zakrętach, świetne zawieszenie(trzeba dobrze ustawić pod siebie).

Na liczniku mam nakręcone 70 tys, z czego 35 zrobiłem sam. W tym czasie nie miałem ani jednej awarii, jedynie spalona żarówka reflektora :)

Silnik bardzo dobry w całym zakresie obrotów - ma dobry dół i góre. Cbr'a spala minimalne ilości oleju - jakieś 100ml na 1000km, więc w czasie sezonu trzeba zostawić sobie litr na dolewki. Podobno na półsyntetyku nie bierze, ale nie zamierzam zmieniać - latam na motulu 300V i sobie chwale.

Hamulce były ok, ale dołożyłem oplot i jest miazga.

Ogólnie jestem zadowolony z tego sprzętu. Na pewno polatam jeszcze kilka sezonów zanim zminie go na coś nowszego - ze stajni Hondy oczywiście :) 10/10

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
CBR 1000RR 2004
12.12.2012 16:12:29

Polecam CBRke - jak dla mnie to najlepszy sportowy litr. Nieco łagodniejszy od konkurencji, ale nadrabia prowadzeniem, jakośćią wykonania i trwałym silnikiem. Kumpel, który jeździł ze mną na R1 ma już silnik do wymiany, a Cebra trzyma się jak złoto mimo paru lat na karku i częstego latania na gumie. Moja honda przy przebiegu 70 tys. ciągle lata na syntetyku i prawie nie bierze oleju(minimlane ilosci - około 100ml/1000). Wygląd jak to w hondzie - ponadczasowy. Wystarczy dodać, że była produkowana bez większych zmian wizualnych do 2007 roku. Jedyny minus że za CBRke trzeba zapłacić więcej od r1 czy gixxera, ale prawdopodobieństwo znalezienia szrotu jest mniejsze i trzeba wziąć pod uwage, że silniki w hodzie są dużo odporniejsze na katowanie. Szczerze polecam!

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


6
Jendkeros
02.14.2013 9:51:38

W tamtym okresie to był bardzo dobry motocykl. ale nie oszukujmy się, na nadwyżkę mocy nie cierpiał, był troche betonowy, dziwnie rozłożyli środek ciężkości. ogólnie uwielbialem ten motocykl, ładnie wyglądał w malowaniu HRC, no ale cóż jazdą sc59 przyćmił go całego...

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
02.24.2013 10:05:53

Mam sc 57b wersje usa,prowadzenie rewelka,jest poreczna i bardzo zwrotna ,bardzo dobry dol,sporo lepszy od konkurencji,konkurencja ma moze pare konikow mocy wiecej ale cbr najlepiej z japonskiej czworki zabiera sie z dolnych obrotow,w kazdym ich zakresie czuc dostep duzej mocy,silnik rewelka,nie ma co sugerowac sie 172 km ,sposrod konkurencji cbr jezdzi najlepiej,mam porownanie z r1 i gsxr 1000,estetyka wykonania jest perfekcyjna,mam wyzsza szybe Puig i to zdaje egzamin bardzo dobrze,jak na sprtowy motocykl jest wygodna ,konkurencja znow zostaje w tyle ,nie bierze oleju ,spalanie minimalne na poziomie 6,5 litra ,podczas ostrej jazdy nigdy nie przekroczylem 10 litrow,ale przeciez jesli ktos kupuje taki motocykl to spalanie tak naprawde nie ma znaczenia,mniej pala skutery

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
04.27.2013 20:03:08

posiadalem r1,gsxr,i kawe i haye cbr goraco polecam nie ma nic lepszego od hanki,zawsze jak w kazdym moto mozna sie do czegos czepnac tylko po co,a klutnia co lepsze nie ma sensu,

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Po prostu Honda
05.06.2013 9:54:38

Niezawodna, piękna, mocna... Czego chcieć więcej...

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
CBR 1000RR 2004
05.12.2013 18:06:09

Jak wyżej-świetny dół, jak na 1000 umiarkowane zapotrzebowanie na paliwo, mam ja 2 sezon i tylko olej wymieniam, (którego nie bierze nic a nic)opony, klocki itp ale to rzeczy eksploatacyjne ;) Jak na razie żadnych awarii ;) Polecam bo chyba to najładniejszy litr z tego okresu :)

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
wady CBR 1000RR 2004
07.27.2013 11:57:49

Miałem RR z 2004 roku i powiem, że sprzęt super ale nie aż tak żeby sypać 10tkami i wychwalać pod niebiosa. Przede wszystkim boli bardzo duże spalanie - różnica na stacji po przejechaniu 100 km między 1000RR a gixxerem to 15PLN - to samo tempo jazdy. CBRka wciąga spokojnie 10L podczas gdy gixxer przy podobnej jeździe 7. Piszecie że motocykl bez wad, a co z alternatorem? Motocykle z roczników 2004 miały problem z palącymi się alternatorami, w późniejszych rocznikach poprawili to ale kosztem ładowania - nowsze roczniki bardzo szybko wykańczają akumulatory, jeśli bawimy się w tańsze to wytrzymają rok a droższe góra 2 lata. Polecam zmienić gdzie się da żarówki na led - na pewno odciązy to alternator i przedłuży życie akumulatora, a jeśli stojan się już spali to warto oddać do firmy, która przewinie go porządnym drutem odpornym na wysokie temperatury. Nie polecam bawić się zakładanie xenonów i innych mocno prądożernych rzeczy.

Co do plusów: świetne prowadzenie, elektroniczny amortyzator skrętu(REWELACJA!), wygląd, jakość wykonania, hamulce, kasetowa skrzynia biegów!

Głosy: -4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
świetny sprzęt
08.28.2013 14:36:19

Jeżdżę motocyklami od ponad 20 lat i to jest najlepszy sprzęt jaki miałem. Cebra ma już kilka ładnych lat, ale stylistyka jest nieśmiertelna. Nalatałem 25tys. km. maszyna lekko nie ma i oprócz z tego co sam uszkodziłem nie było problemów chociaż zdaję sobie sprawę że sporo użytkowników narzeka na elektrykę, sprzęgło i EGCV.

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
CBR 1000 RR Fireblade SC57A
11.12.2013 15:34:17

Jest spoko i nie narzekam jednak z przesiadki z GSXR 1000 K8 mam wrażenie, że hondzie brakuje mocy .

Głosy: 20   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
1000RR SC57B
11.13.2013 19:19:13

Posiadam 1000rr sc57b w malowanie REPSOL. Miałem F3,F4 SPORT,600RR 2006r i nic nie brało oleju ale wszędzie lałem motul 5100.1000RR pali naprawde mało-mniej od 600tek (przy mojej jezdzie)w trasie rezerwa zapala się przy około 230km a po mieście 180-200. Amorek skrętu rewelka-przez dwa lata ani razu nie miałem "bicia" po łokciach:) Opony idą w oczach, tył jak i przód. GSXR 1000 K7 jest jakby troszke wiekszy,jak ktoś ma 190cm poczuje się na nim lepiej, moc podobna-1000rr lepszy dół.Zero awarii w żadnej HONDZIE!!!!!!

Głosy: 27   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Honda!
11.20.2013 22:25:13

Bardzo dobry sprzęt, przejechałem tym modelem kilkanaście tysięcy kilometrów i oprócz wymiany elementów eksploatacyjnych nic się nie działo. Jeżdżę na oleju Motul 300v i jak na razie nie dolewam od wymiany do wymiany (co 6000km). Na jadynce wchodzi na koło już od 4 tyś obrotów z gazu, 2 i 3 ze sprzęgła. Polecam!

Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Bezkonkurencyjna
03.08.2015 18:53:35

Posiadam motocykl od roku i jest to najbardziej uniwersalny litr w stawce. Jakoś wykonania na najwyższym poziomie. Motocyklem można pościgać się na torze jak i zapakować się i polecieć w długą trasę. Bardzo wygodna a zarazem sportowa pozycja. Ktoś tu pisał, że RN-19 lepsza? Dobre żarty, cebra wciąga ją nosem. Cebra jedzie od samego dołu jak szalona.
Polecam każdemu kto ma doświadczenie w jeździe motocyklami, na pewno się nie zawiedzie.

Głosy: 37   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
10
Gość
06.28.2015 22:01:54

Motocykl wspaniały.
Najwygodniejsza w moim przypadku.
Prowadzenie rewelacja.
Niezgadzam się, że pije olej (przez 6tyś od wymiany do wymiany zero ubytku) Ogólnie moto dopracowane, ładne. Spalanie w cyklu mieszanym, raczej ostrawej jezdzie ok 7 litrów, więc rewelacja. Zrobiłem 18 tyś jestem mega zadowolony.

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
6
lekkie rozczarowanie (przez namowy kumpli ;P )
07.06.2015 12:10:26

witam, kupiłem ten model SC57 rocznik 2007 po namowach innych ze jest super, mocny, dynamiczny bezawaryjny, że na tor bestia itp, wcześniej miałem litra gixa z 2002 i zx10r z 2004, (i kilka sześć-setek też) i szczerze powiem pod kątem dynamiki, mocy, sposobie jej oddawania i ogólnej charakterystyki pracy silnika to honda wypada kiepsko w porównaniu z moimi poprzednikami, czuje sie jakby mi brakowało mocy i tego "dupnięcia" jaki miał np gix z dołu czy kawa w pełnym zakresie obrotów. Nie oznacza to ze hania ma mało mocy, 170KM to wystarczająco jak na drogowe latanie ale jakoś nie umie pokazać że tyle ma i trzeba ją kręcić ciągle wysoko. Pozostałe parametry bez problemu jak na sporta przystało, w kolejności gwiazdek:
- prowadzenie dobre ale to zasługa elektronicznego amorka, tzw polepszacza dla amatorów, niech sie tylko zdupczy a polecicie w krzaki - widziałem takie wypadki ;) fajny gadżet ale niektórym wyłącza autokontrole.

- wygoda - dobra, nawet bardzo, choć sc57 jest dość duża jak na sporta, chyba nawet ciut za duża, pozycja wygodna raczej dla wyższych osób, te poniżej 1,6m już sie chyba muszą porozciągać,

- zawieszenie - tu ukłon w str projektantów, wysoka półka, konkretne z możliwością bardzo szerokich ustawień, ale jeśli chcecie sie czuć na tym sprzęcie pewnie, czuć drogę pod sobą i kontrolować zachowanie maszyny to trzeba te zawieszenie koniecznie natychmiast ustawić POD SIEBIE, sa firmy co to robią, nie żałujcie kasy na to, bo będziecie wyglądali jak stary wędkarz na skuterze w drodze nad jeziorko :P

- hamulce - brzytwy - tyle w temacie.

- hydrauliczne sprzęgło, dla mnie nie zbyt trafiona rzecz, choć pracuje całkiem przyzwoicie, jestem zwolennikiem linki, ale to tylko moje zdanie.

oświetlenie - w nocy po mieście da sie polatać :P

ogólnie motocykl świetny dla kogoś kto Hondami jeździł od zawsze i zna (albo nie zna innych silników) i lubi tą charakterystykę silnika, taki łagodny sposób oddawania mocy i płynne jej oddawanie. Moim zdaniem chyba najsłabszy i najłagodniejszy z litrów z tamtych lat (+/- 2 lata) ale za to najprzyjemniejszy w prowadzeniu i nawet wbrew pozorom ładnie idzie na gume :P
Rewelacyjny w prowadzeniu po winklach (do czasu sprawnego amorka)
Powiedzmy taka sześcseta z napisem 1000rr :P
Jednak po przesiadce z zx10r czuje pewien nie dosyt tak wiec od przyszłego sezonu wracam do kawasaki.

WSZYSTKO CO NAPISAŁEM SA TO MOJE SUBIEKTYWNE WRAŻENIA I ODCZUCIA TAK WIĘC MOŻNA SIE Z TYM NIE ZGADZAĆ.

Głosy: 23   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
7
fajny moto ale...
07.16.2015 17:24:09

Fajny motocykl, naprawdę, mocy nawet zapas, prowadzenie dobre, hamulce b.db., wygodna pozycja, ładna kultura pracy nie tylko silnika ale i wszystkich podzespołów, ogólnie super... ALE ... jednak jest coś nie tak w tym modelu że na koniec sezonu pójdzie na allegro.
Nazwałbym to paradoksalnie "litrem dla początkujących" albo dla kobiet (bez urazy drogie Panie :* ).
Niby 170KM ale jakoś tego w ogóle nie czuć, nie ma tego dupnięcia, tego "łał", i choć ma ładny dół to d** nie urywa, reszta zakresu też nie do końca taka jak powinna.
To już lepiej jeździło mi się na SC57 kumpla z niż na moim SC57B.
Coś nie do końca inżynierowie Hondy przemyśleli silniczeki jeszcze to chyba powielają w SC59.
Nie zrozumcie mnie źle, to i tak jest dobry moto i polecam go szczerze np. początkującym lub do gumowania bo ma ładny dół, ale mi z racji tej dziwnej łagodności i braku właśnie tego czegoś nie przypadł do gustu i wracam do Gixa od następnego sezonu albo biore Kawe :D

Gość
nie bez powodów silniki z 600RR stosują w motoGP w kategorii Moto2 i to bez żadnych modyfikacji czyli fabryczne silniki ;) a czasy na nich uzyskiwane są o ok 2-3 sek tylko gorsze od wykokszonych prototypowych silników z kategorii MotoGP gdzie już sie lata na litrach ;) też polecałbym brać 600rr niż \"tysia\" jeśli chodzi o te modele.

Gość
ja sie przesiadłem z 929 2001 na 600RR 2006 i powiem (napiszę) że to był bardzo dobry wybór choć mi próbowali wcisnąć i namówić właśnie na taką 1000RR, ale po jazdach wszystkimi i testach wybrałem 600RR i zbytniej róźnicy nie widze w jeździe swojej i kumpli na choćby wspomnianej 1000RR, po mieście nie da sie odczuć różnic pojemności a nawet powiem że mi sie lepiej pokonuje miasto niż im i zakręty lepiej wchodza, tak wiec MOIM zdaniem do tego co przeciętny \"kowalski\" śmiga po mieście to czy 1000rr czy 600rr to różnic nie widać, natomiast co do 929 a 600rr to jest przepaść, no ale dziewieńćseta z 2001 to juz dość leciwy model.

Głosy: 23   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
5
kaj je mój łolej?
07.29.2015 20:09:28

Wszystko dobrze, motocykl mocny, dynamiczny, faktycznie łagodny w pieruna jak na litra, piękny dół, ale ogólnie silnik taki se, reszta podzespołów bardzo dobra, zwłaszcza hamulce, amorek to chyba jakas kpina - mi przeszkadza yno, zawieszenie pięknie pracuje. U mnie żere akumulator i olej jak szalona, 200ml co 2-3k km, a aku musza ladować co 2 miesiace, je to mój pierwszy liter (choć żech śmigoł na naprawde wielu tysiach) i już żem sie zraził do hondy, a godają że "honda to honda".
Ładnie wygląda, łatwa w prowadzeniu, mocna ale nie za mocna, łagodna i lekka, skrzynia pracuje ok, zawieszenie też, tyle plusów.
Polecam, ale jo to byda zmienioł na na nastepny sezon jak barbórka wypłacą :P

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


BMW R1200 GS (Model 2013)

Raport po przejechaniu 15k.

Ogólnie dobry motocykl, w porównaniu z ktm1190 bardziej stonowany.

Prowadzienie jak na tak...

BMW F800R

Przejechalem motocyklem 40000km w 3 lata.
Codzienna trasa 55 km autostrada w jedna strone.
Kilka tras 200km+, kilkakrotna jazda po torze...

Lazer Tornado

Kask tornado jest wyborem raczej niskobudżetowym, więc cudów nie należy się spodziewać, niemniej uważam, że jest bardzo przyzwoicie wyciszony ...

Alpinestars SMX Plus New

Buty użytkuję od dwóch lat, po przejechaniu ponad 20tyś. km stwierdzam, że był to dobry zakup. Zarówno przy jeździe w temperaturze +3 jak i pr...

Shark Speed-R

Przejechane kilometry: 22000
Czas: 2 lata
Wybór kasku to zbieg okoliczności, cena i był pierwszy który pasował.
Po miesiąca...

Pirelli Angel ST

Opony mam w GSR 600 zrobiłem na niej 8tyś i generalnie super się jeździ. Na zimne dni jest ok w cieplejsze super. W deszczu czy w słońcu zero u...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  


Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce