Mamy już 14692 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Filtry powietrza K&N



Ilustracja przedmiotu

1  

Filtry powietrza K&N

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
8.40 / 10

(Na podstawie 14 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu

Ogólnie na temat filtrów firmy K&N



Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 79%
Neutralne: 0%
Negatywne: 21%


Gość


10
jony
04.06.2012 15:54:20

Udało się dostać w dobrej cenie 245zł, motorkiem zamierzam pojezdzic jeszcze ze 2 sezony, więc myśle ze się zwrócą. Motorek lepiej oddycha, może ciut głośniej pracuje, (ładniej według mnie), polecam.

Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
04.19.2012 16:46:40

Filterek super. Nie trzeba zmieniać na nowy, tylko oliwić co jakiś czas. Trzeba uważać, aby nie przesadzić z olejem, bo potem moto strasznie się dusi i nie chce jechać :) Stwierdzono w praktyce ;D

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
10.23.2012 15:50:41

Jeśli zamierzamy użytkować motocykl dłużej niż sezon czy dwa to warto zainwestować w taki filterek, bo szybko się zwróci. Ja założyłem do R1 i jestem zadowolony, wydaje mi się że silnik pracuje równiej i jest mocniejszy. Polecam.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


5
rick
10.23.2012 16:11:17

Ja mam całkiem odmienne zdanie na temat tych filtrów. Może nie są i złe, ale bez inwestycji w tłumik i dysze dynojet nie ma żadnego przyrostu mocy - zwykły efekt placebo. Za filterek K&N trzeba wyłożyć ok 300 PLN, a więc w tej cenie mamy filtry na 3 albo 4 sezony. Do kosztów trzeba dołożyć jeszcze olej do smarowania filtra, a ten też nie jest najtańszy. Po wrzuceniu K&N bardzo często wzrasta apetyt na paliwo(znam osobiście dwa takie przypadki - jeden w R6, drugi w CBR 1000RRR), więc z pozoru niższe koszty to bajka. Tak naprawde koszty ekspolatacji wzrastają zamiast się obniżać.

Kot
Popieram opinię. W mojej Suzi GSR 600 z ciekawości wymieniłem K&N na zwykły zamiennik za 50zł i nie ma żadnej różnicy (oczywiście w przyszłym sezonie włożę K&N ponownie, bo moto zostanie u mnie na dłużej). Wniosek prosty - jeżeli kupuje się moto na jeden sezon, nie warto kupować K&N, chyba że dla lepszego samopoczucia.

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
+
10.16.2013 23:41:31

Zgadzam się w 100%. Nie rozumiem ludzi, którzy zakładają sportowe filtry jako zamiennik oryginalnych. Sam filtr nic nie da bez wydechu, dysz i przeprogramowania. Niektóre motocykle wręcz negatywnie reagują po takiej zmianie i oprócz zwiększonego spalania pojawiają się dziury w oddawaniu mocy albo problemy z wyregulowaniem gaźników w motocyklach bez wtrysku. Ale sam filtr jako taki jest ok.

Toxic Moto
Radzę przeczytać najpierw coś rzeczywiście na temat filtrów K&N. Z grubsza mowiąc: sam producent tych filtrów wyróżnia podstawową grupę swoich produktów, które sa zamiennikami w stosunku do OEM filtrów. W 99,9% ludzie kupują takie właśnie filtry i nie wymaga się w przypadkach fabrycznego wyposażenia pojazdu żadnych dodatkowych regulacji."Dziury", "brak mocy" jest wynikiem najczęściej dodatkowych przeróbek, które skutkują często sporymi odstępstwami od optymalnego skladu mieszanki.

Głosy: 25   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
złom, a nie filtr
10.17.2013 18:38:48

Daje najniższą możliwą ocenę, chociaż bardzie pasowałoby -10, a nie 1. Bardzo zawiodłem się na tej firmie. Filtry do Yamahy YZF 600R ciężko nazwać nawet g**nem! Kiedy rozlazł się pierwszy (dosłownie rozpadł na 2 części! i to bez żadnej ingerencji!) myślałem że został potraktowany niewłaściwą chemią. Niestety- kolejny (dostany z gwarancji) też się rozlazł. I inny kupiony w podobnym czasie też. 2 ostatnie były zakładane prosto z pudełka i nikt nie zaglądał do nich w między czasie- kontrola zabrudzenia po pół roku (!!!) i ZONK.
Miałem nadzieję że to tylko wadliwa partia, ale niestety- pierwsze wzmianki o tym problemie jakie znalazłem w sieci są sprzed paru lat więc widocznie firma ma w głębokim poważaniu użytkowników! Szkoda że nie wiedziałem tego wcześniej, w życiu bym nie wydał tej kasy na filtr K&N, kupiłbym coś innego.

P.S.
Chyba nie muszę dodawać, że taka dziura w filtrze powietrza oznacza bardzo prawdopodobne uszkodzenia silnika z powodu pyłu i drobnych śmieci które bez problemu się do niego dostają- co zresztą widziałem po brudzie w gaźnikach jednego z motocykli...

Gość
Pytanie nr. 1 - czy filtr jest oryginalny. Mój K&N służy od 3 lat - czyszcze i smaruje oryginalnym zestawem Recharger. Nie ma mowy o żadnych dziurach itd, ale jak wejdziesz na aliexpress to masz całe multun filtrów K&N w 1/6 ceny oryginału. Polscy Janusze biznesu już dawno wypatrzyli łatwy zarobek i sprzedają nieoryginalne filtry na allegro jako oryginały. Reszte sobie dopowiedz.

Głosy: 30   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Filtr K&N
11.02.2013 16:58:28

Powiem ze po załozeniu filtra powietrza K&N jest ruznica motocykl szybciei wchodzi na obroty i przyszpiesza szybciei załozyłem tłumnik przelotowy dominator i filt K&n do do HONDY CBR F3 ruznica jest polecam.

Gość
Człowieku kup sobie najpierw słownik.

Głosy: 28   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
01.21.2015 18:28:16

Od 2 lat mam założony w yamaha r6 2004r i jestem bardzo zadowolony.Dodam że mam sportowy wydech devil.Jest mala różnica w pracy silnika i minimalne odczucie zwiększenia mocy.Nie miałem możliwości sprawdzenia tego na urządzeniu,ale czuć różnicę.Wydatek 300 zł plus środek do czyszczenia i konserwacji .Osobiście uważam że warto!

Głosy: 29   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
03.20.2016 11:15:22

Kupilem CBR600 F4I 2 sezony temu i na ten sezon wymyłem i naoliwiłem i jest jak nowy. Brudny był na tyle ze nadawał się juz do mycia. W CBR600F4i jest tak albo kupisz k&n za okolo 220-230 zl albo oryginał w podobnej cenie ok 200z. Do pewnego momentu nie bylo zamienników, nie wiem jak wygląda to dzisiaj. K&N był to jedyny racjonalny wybór. Mnie omineło kupno gdyż kupiłem moto z Niemiec z założonym K&N.

Głosy: 16   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
06.07.2016 10:41:52

Założyłem u siebie taki filtr. Wraz z wydechem akrapovica pięknie chodzi. Zobaczymy po 1 sezonie jak bardzo będzie brudny.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


5
miałem i sie zawiodłem
12.11.2016 18:36:43

W f4i mialem 2 miesiące zamontowany filtr powietrza BMC - bawełniany - identyczny jak k&N.

plusy jakie zauważylem czuc lekki wzrost mocy powyzej 10 tys obrotów

Teraz minusy : wieksze o 0.5 do 1 litra spalanie - przejechałem
nim trase z podkarpacia na mazury -spalanie wyniosło 6.7
ta sama trasa powrót -po wymianie na filtr standardowy spalanie 5.2
tempo to samo. Wczesniej jexdzilem na BMC koło komina - czuć bylo lekki wzrost spalania tak ok -0.6 do 0.7l na 100km
Po drugie motor ciezko zapala zimny rano , po wkreceniu oem'go filra ten problem znika ( pali od strzała)

Jak dla zwyklego zjadacza chleba szkoda kasy - papierowy filtr starcza na 2-3 sezony i minimum 20 tys km. na Kn'ie czy BMC trzeba rozkrecać zbiornik i smarować co 6 tys km za marne oszczesności - kto by sie z tym jebał jak sie strzela spore trasy. Nie wspomne o tym ze te filtry k/n słabo filtrują kurz - polecam poczytać relacje z wypraw do afryki na forum Vstroma - po przejeździe w burzy piskowej , kilka dni potem facet odkrecił airbox patrzy a tam ani grama na filtrze pylu...... Wszystko poszło do silnika... Szkoda gadac



Wojtek
Sami specjaliści od filtrów K&N :) Poczytajcie koledzy zanim będziemy bić pianę ;)Filtry jak oryginalne to są OK. http://www.knfilters.com/cleaning_polish.htm

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


10
Dobry produkt
05.24.2017 16:28:14

Mam założony w CBR 600 RR PC40 od 3 i pół roku i jestem zadowolony nic złego się nie dzieje motocykl jeździ jak należy spalanie 5-6 l także śmiało mogę polecić. Kupiony oczywiście z pewnego źródła.Używam je także w samochodach i sprawują się świetnie bezproblemowo :)


Dołączone zdjęcia
Filtry powietrza K&N
Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Kilka faktów
11.09.2018 7:03:57

Powiem pare faktów na temat filtrów K&N - ostatnio wiele osób pisze, że firma KN się skończyła i że jakość jest znacznie gorsza. Fakt jest taki, że rynek zalewają filtry KN-podobne z Aliexpres, których jest pełno podobnie jak markowych Yoshimur po 200 PLN. Oryginalne filtry służą wiele lat. Po drugie ludzie myślą że założenie KN doda im pare kuców i nawet większość w to wierzy. Po sprawdzeniu na hamowni fakty są takie - samo założenie filtra można uznać za sukces, jeśli liczba koni pozostanie taka sama :) Na ogół mamy spadek o 2-3 KM - sprawdzone na hamowni. Dopiero strojenie może przynieść jakiś efekt, ale to warto robić po wywaleniu katalizatora i dodaniu tłumika sportowego. Bez tego nie ma żadnej korzyści z tego filtra poza tym, że nie trzeba go wymieniać co sezon. Same filtry - rewelacja, pod warunkiem że wiemy jak ich używać zgodnie z przeznaczeniem.

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


8
Wygodny w użytkowaniu, jednak testy wykazują gorsze parametry filtrowania
03.05.2019 1:24:29

Kupiłem motocykl szosowy z już zamontowanym filtrem tej marki i używałem go przez 8 lat. Nigdy nie instalowałem fabrycznego, papierowego filtra dla porównania.

W pierwszej kolejności chciałbym wypowiedzieć się na temat jego jakości i trwałości, jako że zauważyłem powyżej niepochlebne opinie. U mnie nie wystąpiły nawet najmniejsze problemy i po wszystkich tych latach nadal wyglądał jak nowy.

Kolejnym aspektem jest komfort użytkowania. Podczas gdy tradycyjne filtry należy wymienić, gdy się zapełnią, a wewnętrzny nosacz sundajski podpowiada: "paaanie, jeszcze trochę pociągnie", ten można wyczyścić w każdej chwili, nawet kilka razy do roku, zależnie od warunków użytkowania, mając pewność, że zawsze jeździ się z optymalnym przepływem powietrza. Sama operacja czyszczenia to niewiele więcej, niż czas schnięcia filtra, a raz zakupiony olej wystarczy na wiele lat, więc nie zgodzę się z widzianą powyżej opinią, że jest drogi.

Finalnym aspektem jest jakość filtrowania powietrza i tutaj muszę od razu zaznaczyć, że nigdy nie robiłem pod tym kątem testów, jednak pozwolę sobie przytoczyć kilka źródeł. Od siebie wtrącę, że nie widziałem w swoim airboxie czegokolwiek niepokojącego.
Źródło #1: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2212017316301475
Wykazuje o 46% mniejszą skuteczność filtrowania (jak rozumiem test, to połączonego ze zdolnością magazynowania) od OEM dla cząsteczek od 2 do 90 mikronów.
Źródło #2: https://nicoclub.com/archives/kn-vs-oem-filter.html
Pokazuje osobno wyniki filtrowania, pojemności i przepustowości (nie będę przytaczał wyników, odsyłam do źródła) różnych filtrów, w tym K&N, dla cząsteczek od 2.5 do ponad 80 mikronów
Dla kontrastu, źródło #3: https://www.youtube.com/watch?v=cU8UMlMzi30 i https://www.youtube.com/watch?v=uvExyfxzsRo
Analizuje jakość filtrowania K&N i OEM na podstawie zawartości określonych pierwiastków w zużytym oleju. Noty dla obu filtrów są pozytywne.

Podsumowując, filtr jest komfortowy w użyciu i inwestycja zwraca się po kilku sezonach, co jest dużą zaletą. Nie jestem w tym momencie kompetentny do oceny jakości filtrowania, choć powołując się na źródła, z których można wywnioskować, że nie jest ona tak dobra, jak OEM, pozwolę sobie odjąć 2 gwiazdki od kompletu i decyzję, czy warto inwestować w komfort potencjalnym kosztem filtrowania, pozostawić czytelnikowi.

Gość
Zła opinia na temat filtrów KN bierze się z powodu dużej ilości podróbek. Aliexpress pełny jest filtrów za 1/4 ceny i Janusze biznesu robią interes na naiwnych sprzedając chińskie K&N. U mnie filterek ma 5 lat i jest jak nowy. Czyszcze co seozn, ale z tego co rozmawiałem z kumplem - lepiej nie zakładać tych filtrów do maszyn offroadowych.

Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Icon Airflite

Dodam że wykonanie kasku stoi na bardzo dobrym poziomie. Po osobistym teście tego kasku na sportowym, zaznaczam sportowym litrowym motocyklu, nie ma...

Icon Airflite

Testowałem wiele kasków, od LS 2 po AGV. Kupiłem ten kask bo wzbudził moje zainteresowanie. Wygląd, tj. kształt i kolorystyka inna. I rzeczywiś...

Suzuki SFV650 Gladius

Jakoś tak nic w necie o SVF650... Czyżby wszyscy zdający prawko na Gladku już zapomnieli? A to jest właśnie najtańszy obecnie na rynku suzuki b...

Nolan N43 Air

Mój pierwszy zakup. Użytkuję kilka lat. Moto - Kawasaki VN900, jazda spokojna raczej. Kupiłem to jeździłem, nie mając porównania do innych kas...

Michelin Pilot Road 4

Ciężko powiedzieć, jak je ocenic. Kupilem moto z750 z zalozonymi nowymi oponami PR4 - wiem, ze sam nigdy tych opon nie kupie. Jezdze moze na nich t...

Freestar Road Vintage

Jak dla mnie spodnie są na prawdę wygodne, dobrze leżą, mają możliwość regulacji ochraniaczy na kolanach, do tego są ochraniacze na biodrach ...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU


Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA