Mamy już 11843 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Seca Reactor



Ilustracja przedmiotu

1  

Seca Reactor

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
9.11 / 10

(Na podstawie 9 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 89%
Neutralne: 11%
Negatywne: 0%


Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
9
Super polecam!
05.13.2014 12:57:18

Świetny model firmy Seca ! Nie wiem czy nie najlepszy!
Bardzo dobrze dopasowuje się do sylwetki, mam 189 wzrostu a L pasuje jak ulał!

Jestem bardzo zadowolony! Jedyny mankament to podpinki trochę w nich ciasno i ciepło, za ciepło :) ale wypinam i po kłopocie.

Polecam dla wszystkich.

Profil użytkownika
kamix261
Ja mam 185 cm wzrostu i niestety rozmiar L był dla mnie za mały, słabe możliwości ruchowe, kurtka w tym rozmiarze była zbyt krótka. Więc kupiłem rozmiar XL, który jest idealnie do mnie dopasowany.

Głosy: 32   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Super kurteczka
05.20.2014 7:45:25

Kurtka jak dla mnie rewelacja, super pasuje, do jakości też nie można się przyczepić. Za tą kasę naprawdę warto. Miałem wcześniej model Motaro ale wymieniłem bo zrzuciłem parę kilo i była za duża. Po dwóch latach widać że firma robi postępy

Głosy: 31   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


9
kamix261
04.27.2015 0:54:34

Najładniejszy model z kurtek SECA!
Kurtka jest bardzo wygodna, podróżuję się w niej bez żadnych problemów.
Ciepła w chłodne dni, idealna na ciepłe dni, kiedy wypniemy podpinkę ocieplającą i odsuniemy wentylacyjne suwaki podróżuję się w niej bardzo przyjemnie.
Rozmiar kurtki XL jest idealnie dopasowany do 185 cm wzrostu.
Wadą w kurtce jest mała możliwość regulacji rzep na rękawach przez co często protektory są tam gdzie nie powinny być, ale po doszyciu kilku cm rzepu, protektory trzymają się łokcia tak jak powinny.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
7
Jest OK
08.10.2015 19:14:35

Mam 190cm wzrostu i 107cm w klatce, czyli jestem wysoki i szczupły. Kupiłem rozmiar L. Na długość kurtka jest ok, natomiast jest zdecydowanie za luźna w klacie mimo, że wg rozmiarówki L-ka jest na ok. 103-107cm, szczególnie po wypięciu podpinek. Rękawy też są zdecydowanie za obszerne, a paski nie pomagają, chyba, że ktoś ma pokaźny biceps, bo końcówka rzepa jest bardzo krótka i uniemożliwia zwężenie rękawów. Jak ktoś wcześniej napisał - można doszyć i to rozwiąże sprawę. Wodoodporność kurtki bez membrany jest żadna, więc na wypadek nawet drobnego deszczu lepiej membranę wozić ze sobą. Kurtka schnie też bardzo wolno. Po półgodzinnej jeździe w deszczu potrzebowała doby, żeby przeschnąć.

Na plus mogę zaliczyć samą jakość szycia i materiałów oraz wygląd, choć to rzecz gustu. Membrana też sprawuje się bardzo dobrze, nie dopuszczając do przesiąknięcia wody do środka. W upalne dni dość dobrze działa wentylacja, oczywiście póki się jedzie. Stojąc na światłach niestety jest bardzo gorąco, ale w takich warunkach żadna kurtka sobie nie radzi.

Głosy: 22   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
Rewelacja
10.23.2015 12:44:04

Skusiła mnie cena i dobre opinie o tej kurtce. Kupiłem i jestem na prawdę zadowolony. Wybrałem się wczoraj na moto przy temperaturze 10C w samej koszulce pod kurtką. Kiedy wracałem temperatura spadła do 5C, nawet nie odczułem zmiany, komfort klimatyczny na wysokim poziomie. Kurtka dopracowana, dobrze uszyta, przy wysokości 190 cm pasuje rozmiar XL. Protektory w odpowiednich miejscach, nie przemieszczają się zbytnio, nie ma problemu z wykonywaniem szybkich ruchów. Do kurtki dokupiłem spodnie SECA Hybrid, które można zintegrować z kurtką ;) Duży plus dla firmy SECA!

Głosy: 25   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Super kurtałka
03.28.2016 16:46:27

Kurtkę kupiłembjako nową w salonie wraz z protectorem SAS-TEC. Za calosc dalem mniej niz 500 zl. Podpinka membrana i mozna smigac nawet w 5 stopniach :) nic nie wieje. Co do cieplejszych dni - jak nastaną to zedytuje czy dodam info w komentarzu. Przynierzalem motaro 2 ale jest gorsza od reactora i do tego zle mi sie ukladala.
Na prawde polecam niezdecydowanym bo kurtka jak za te pieniadze jest super.
Ps. Dodam tylko ze wzialem bodajze rozmiax xxl jestem ogolniemowiac duzy ;) mam szerokie rece dlatego pierwszy raz nawet z podpinkami nie czulem ucisku :) a wzrostu mam ok 190 cm.

Mateo
Edit: Lato - temperatura 20 stopni wszystko won, membrany, podpinki oczywiscie tez. Ochrona przed wiatrem dobra, dopiero wieczorem zakładam membranę - jest wtedy bardzo przyjemnie. Oczywiście 25 stopni potu litry, pol biedy jak sie chociaz jakoś kula. Najgorzej jak sie stoi

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
Seca Reactor
07.19.2016 15:32:17

Stosunek ceny do jakości - rewelacja
W cenie 500zł ciężko dostać coś lepszego, ale to dla tego że to Polski wyrób.
Jak za tą cenę jestem bardzo zadowolony. Kurtka ma dwie podpinki (ocieplaną i wodoodporną) Spokojnie można śmigać cały sezon i nie martwić się o pogodę. Bez podpinek w upałach kurtka bardzo przewiewna. Jedyne do czego można się przyczepić to protektory ale przy tej cenie nie ma na co narzekać. Dobrze spinają się ze spodniami Seca Hybrid II.
Zdecydowanie polecam

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
Gość
11.02.2016 15:46:23

Kurtka moim zdaniem jest bardzo estetyczna, dobrze wykonana ma dwa suwaki wentylacyjne z przodu i dwa na plecach co daje przyjemny przewiew, kurteczka w podpince mega ciepła przy jeździe w temperaturze 10'C było cieplutko pomimo że pod spodem miałem tylko koszulkę, kurtka dobrze sie dopasowuję ma regulację na rękawach wykonana bardzo solidnie nic się nie pruję nie zacina generalnie w tej cenie jest super :D pozdrawiam motobraci :D

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Cacy
09.15.2017 15:49:44

Narazie zrobiłęm 3 tysiące kilometrów, moja pierwsza kurtka wygląd dla mnie super wygląda sportowo. Jeżeli chodzi o wentylacje super po rozpięciu wywietrzników świetnie czuć powiew wiatru w środku. Nie było mi na szczęście dane sprawdzać jej w kontakcie z asfaltem ale slidery na barkach wyglądają solidnie, protektory na łokciach troche latają, choć po zgięciu reki (do spadania) świetnie leżą na łokciach. Lekką mżawkę wytrzymają ale tak jak pisano wcześniej po zmoknięciu pożądnie długo schną. W temperatury koło 10 stopni z podpinkami jeżdżę narazie w koszulce i jest ciepło.
Ogólnie polecam cena do jakości mnie satysfakcjonuje, dodatkowo dla mnie plus za wygląd.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Rebelhorn Cubby

Jeździłem w niej dwa lata, dość turystycznie ale i w lesie czy terenie się zdarzyło. Praktycznie każdy sezon.
Zalety :
1. Dobra w...

Pokrowiec Oxford Aquatex M CV202

Rewelacyjny pokrowiec, którego używam od 1,5 roku i trzyma się świetnie. Jedyne zastrzeżenie mam do kłamst, które są powielane we wszystkich a...

LS2 FF352

Świetny kask w stosunku cena/jakość. Idealny na pierwszy kask i do maszyn z kat. A2.
Bardzo wygodny, z niezłą wentylacją. Za 200 zł nic ...

Caberg Duke

Mam ten kask drugi sezon. przejechane ok 15 tysi.
Jeżdżę motocyklami lekkimi, więc prędkości do 120-130 km.
Do takich prędkości...

Bridgestone T30 EVO

Witam wszystkich, którzy poszukują informacji o tych oponach.
Kupiłem je w kwietniu 2017 i aż do teraz nawinąłem 10 tys. I spokojnie da s...

Spyke Logos

Kombinezon godny polecenia,latałem w nim trzy sezony i mogę powiedzieć że bije na głowę wiele dobrych marek,polecam ten kombinezon...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania