Mamy już 12526 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Adrenaline RYO Raptor



Ilustracja przedmiotu

1  

Adrenaline RYO Raptor

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
9.00 / 10

(Na podstawie 9 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu

- Wykonane z syntetycznej skóry typu Lorica
- Materiał zewnętrzny o podwyższonej odporności na przesiąkanie wody
- Elastyczna podeszwa zapewniająca dobrą kontrolę dźwigni
- Yapięcie zamkiem błyskawicznym i zabezpieczone szeroką patką z rzepem
- Komfortowa wyściółka wnętrza
- Usztywniona strefa pięty
- Ochraniacz goleni
- Wymienny metalowy slider



Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


9
pierwsze buty
04.07.2015 9:41:56

To moje pierwsze buty, niedawno zacząłem przygodę z motocyklem, stosunek ceny do jakości jak najbardziej ok, zmartwiło mnie tylko że nie są wykonane ze skóry. W lewym bucie uwiera mnie mocowanie metalowego ślizgu, ale to podczas chodzenia, podczas jazdy jest spoko. Mam nadzieje że się rozejdą i nic nie bedzie uwierało. Jestem z nich póki co zadowolony, zobaczymy jak zachowają się podczas deszczu.

Głosy: 26   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
8
Gość
05.31.2015 8:35:45

Buty same w sobie są ok, lecz trwałość już po paru miesiącach rzepy zaczynają się odrywać ;/

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
Gość
05.09.2016 19:21:09

Świetne buty, mam je już 2 sezon. W deszczu sprawują się dobrze, podeszwa się nie ślizga, nie przemakają. Świetnie czuć biegi. Nic nie uwiera, rzepy trzymają dobrze, nie odpinają się. Polecam.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
10
Fajne buty
06.05.2016 23:48:40

Jeździłem w nich jak było 5 stopni na plusie, jeździłem w upale 30 stopni. Jak jest zimno to trochę za mocno w nich wieje, ale odpowiednia skarpeta załatwia sprawę. W upale jest ok, a nawet po zejściu z moto nie jest wcale tragicznie (używam tych butów do turystyki). Lekki deszcz nie robi na nich wrażenia. Generalnie, trudno im coś zarzucić, a po uwzględnieniu ceny, należy je ocenić jako fantastyczne.
Kolejna sprawa, która nie każdego zainteresuje - te buty są wegańskie.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
9
Godne
07.15.2016 16:13:48

Użytkuje od 2 tygodni, deszcz im nie straszny, dobrze leżą, wygodne. Idealne dla osób o szerokiej stopie. POLECAM

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
8
OK
12.05.2016 16:06:55

Buty oceniam na 8 głównie ze względu na niską cene, dobrą jakość wykonania i fajny wygląd. Buty wyposażone w slidery. Doczepić mogę się do podeszwy - od środka jest trochę za twarda, ale po włożeniu żelowej wkładki komfort bardzo się poprawił. Bardzo wygodnie się w nich chodzi, zapewniają podstawową ochrone - nie są to buty pancerne, ale w razie ślizgu powinny ochronić piszczel czy kostke. Do tego fajne gumowe wykończenia do zmiany biegów, tak żeby but się nie zniszczył. Wentylacja? No cóż - ja jej nie odczułem, ale mimo wszystko noga mi się w nich nie poci - może to kwestia indywidualna. Ogólnie jako pierwszy but motocyklowy są OK :) Jak będe miał więcej wolnej gotówki to wiadomo - wybiorę Sidi albo Alpinestars, a póki co jestem zadowolony. PS. Zrobione 14 tys w tych butach :)

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
9
Dla mnie ok
03.06.2017 15:25:58

Są to moje pierwsze motocyklowe buty. Ogólnie za tą cenie nie narzekam - słyszałem że urywają się w nich rzepy, ale do tej pory nic mi się takiego nie stało - używam ich od półtorej sezonu. Ogólnie są dość wygodne i na moto sprawują się idealnie - wentylacji raczej brak, ale nie odczuwam żeby było mi za gorąco. Do chodzenia też się świetnie nadają- chodziłem w nich po górskich szlakach i dawały rade :) Buty nie są wykonane z prawdziwej skóry, ale syntetycznej - mi to nie przeszkadza. Ocena 8/10

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
Za tą cenę ok
03.07.2017 16:50:09

Buty tanie, dobrze wyglądające i dobrze zrobione. Mam je 3 sezon. Jakość jest w porządku, fajne gumowe osłony do zmiany biegów, pasują na szeroką stopę i łydkę. Zastrzeżenie mam tylko do suwaków, jeden się zepsuł. Miałem w nich ślizg po asfalcie. Slidery porysowane i trochę plastiki, ale kostkę dobrze chroniły. Ogólnie polecam na trasy i tor. Ja dokupię drugie , krótsze na miasto.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
M.
07.04.2017 21:55:17

Ogólnie polecam te buty - dobra jakość wykonania. Do czego się można doczepić? Po dłuższym chodzeniu ocierają mi najmniejszy palec. Do tego podeszwa troche się ślizga - jest za twarda i np. na deszczu trzeba uważać żeby dobrze kłaść stope na podłożu bo można się wyglebić. Poza tym OK. Wentylacja działa bez zarzutu.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Adrenaline PRO Touring

Za tę pieniędzy jestem b.zadowolony. Dobry wybór na początek, kolejny raz jednak kupiłem bym coś droższego.

Plusy:
- mem...

Shima SX-2

Buty dobre, ale mają parę sporych wad. Najważniejsza - są zapinane na sznurki bez opcji zippera lub czegokolwiek. Buty są sztywne (no bo takie mu...

KBC VR-1X

Zdecydowałem się napisać jeszcze kilka słów i sprostować moje ostatnie wypowiedzi. Kask użytkuję od 2012 roku i muszę powiedzieć, że jednak...

HJC RPHA 70

Posiadam Hjc Rpha 70 i rzeczywiście na postoju słuchać lekkie trzeszczenie w kasku. Podczas jazdy nie słychać tego w ogóle. Kask przy wyższych ...

Revit Summit

Po 3 sezonach mogę powiedzieć, że:
- są dobrze wykonane (nic się nie pruje, nie przeciera, rzepy trzymają)
- są wodoodporne
...

Triumph Sprint ST 1050 (2005-2010)

Bardzo wygodny, szybki, i sprawny sprzęcicho. Po przesiadce z vfr-y więcej miejsca, szybciej, wygodniej.
Polecam wersję z abs-em, działa b...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania