Mamy już 6194 opinii o produktach motocyklowych!

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Filmy
Pytania i dyskusjeTesty i recenzje
Dodaj opinie


Pirelli Diablo Strada



Ilustracja przedmiotu

1  

Pirelli Diablo Strada

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
5.85 / 10

(Na podstawie 48 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu

Opony sportowo turystyczne




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 27%
Neutralne: 27%
Negatywne: 46%


Gość


7
Gość
03.07.2012 15:38:36

Guma poprawna, ale bez fajerwerków. Na suchym dawała rade, ale zdarzały się uślizgi tyłu. Na mokrym nie było źle. Tył wytrzymał 14 tysięcy, a przód jeszcze był na 8 tysięcy. Zmieniłem cały komplet na Pilot Road 2CT i jestem badziej zadowolony z Michelinów. Lepiej się trzymają na suchym.

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
Gość
07.06.2012 15:35:46

Dobra oponka do turystyki. Robi bardzo dobre przebiegi, ale zdarzają się uślizgi przy ostrzejszych winklach. Do pałowania raczej bym jej nie zakładał, ale do spokojnej turystycznej jazdy jest dobra.

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


6
Gość
08.06.2012 13:54:35

Trzymanie w zakrętach ok, ale przy 170 moto dostaje lekkiej shimy. Myśle że to wina opon, bo na poprzednich nie miałem takich efektów.


Gość
Lepiej sprawdź czy masz proste felgi, bo nawet przy 240 km/h nie miałem na nich shimmy.

raffcio
Ja na tych oponach 250km/h latam i żadnych problemów nie zauważyłem

RF900
bzdury gadasz

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


6
Gość
08.06.2012 13:58:58

PS. Dodam jeszcze że były wyważone po założeniu, więc ta przyczyna odpada.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
Rumcajs
09.17.2012 13:23:51

Typowy kapeć turystyczny. Robi duże przebiegi, ale do ostrzejszego latania po winklach jest troche za słaby.

Gość
Kwestia umiejętności. Dobrze dogrzana diablo strada i można schodzić na kolano, ale są opony które znacznie lepiej się do tego nadają. Jakby nie patrzyć to opona do turystyki.

RF900
Interesujące, mam z goła inne odczucia. Kompletnie inne.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
Wojtek
09.18.2012 11:45:34

Założyłem ją do Kawasaki ER-6N i jestem zadowolony z zakupu. Zdarzają się jej uślizgi na niektórych winklach ale dość rzadko. Po 6 tys. wygląda prawie jak nowa :)

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


5
Gość
10.07.2012 12:33:13

Dla mnie kartofel. Pilot Road 2 bije ją na głowe.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


6
Hasiok
10.08.2012 9:39:29

Miałem ją w hornecie i powiem tak - opona średnia. Nie zaskoczyła mnie ani negatywnie, ani pozytywnie. Uślizgi na winklach się zdarzają, ale można ją zamknąć więc nie jest całkiem zła. Do jazdy turystycznej i nawijania dużej liczby kilometrów jak znalazł. Daje 6.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
Gość
10.16.2012 14:31:11

Jako turystyczna guma może się sprawdzić. Zrobiłem na niej 22 tys. km - ciężko o gume, która zrobi podobny przebieg. Niestety to się przekłada na gorszą przyczepność. Na mokrym naprawde słabo się jeździ. Nagrzewa się też wolno. Daje 7/10.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
Pirelli Diablo Strada
12.05.2012 19:17:17

Świetna opcja dla osób, które robią w sezonie duże przebiegi ablo latają po autostradach. Diablo strada praktycznie się nie zużywa. Zejść na podnóżki też można, ale trzeba najpierw odpowiednio ją dogrzać. W deszczu wymagana wzmożnona ostrożność, bo jest dość twarda. Ogólnie nie jest to zła opona, po prostu nastawiona na długie przebiegi i wymagająca wyczucia w zakręcie.

Głosy: -1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
3
Gość
01.09.2013 0:10:27

Nie polecam. Wytrzymałem 3 tys. i wymieniłem, bo nie dało się normalnie jeździć. Pokonywanie winkli z duszą na ramieniu, w deszczu taniec na wodzie. Do tego ma tendencje do ząbkowania.

haj
Bo jeździć to trzeba umieć. Jakoś w testach wypada zupełnie odwrotnie niż piszesz. Objechałem już 2 komplety.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
8
Gość
01.13.2013 12:32:14

Mam je w Kawie ER-6N i nie są to złe opony. Owszem, czasem odjadą lekko na winklu, ale nie jest to częste zjawisko. Poza tym wyśmienicie trzymają w niskich temperaturach. W deszczu też nie zauważyłem żeby były takie tragiczne - jechałem momentami po 160km/h i normalnie składałem się w łuki. Bardzo duży plus za zużycie - zrobiłem już na nich 10 tys. i nadal wyglądają świetnie. Daje 8/10 - jestem zadowolony z tych opon.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
8
darek fzs 600
03.15.2013 14:00:40

Zrobiłem już 20 tys. na tych oponach w fzs 600 i jeszcze mi bieżnika zostało :) Do spokojnej turystycznej jazdy w zupełności wystarczają, poza tym są to jedne z najtańszych opon na rynku. Polecam.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
7
Diablo Strada w CBR F3
04.12.2013 17:53:51

Witam, diablo strady miałem przez jeden sezon w CBR 600 f3. Szczerze mówiąc nie zachwyciły mnie - na pewno nie są to opony dla fanów sportowej jazdy - czasem uślizgują się przy jeździe w złożeniu i to bez gwałtownych ruchów manetki. Szybkość nagrzewania bez rewelacji, ale za to dość fajnie jeździło mi się na nich w chłodniejsze dni - o dziwno zachowywały się wtedy bardzo przewidywalnie i nie miałem powodów do narzekań - jeździłem na moto nawet w grudniu :) Mimo że nie jest to opona wybitna, to nie znaczy że nadaje się tylko na śmietnik dlatego daje jej 7/10. Ma też u mnie wielki plus za zużycie - zrobiłem na nich 8 tys, a gdy sprzedawałem klientowi cebre to stwierdził że opony są prawie nowe :)

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
7
fikus
04.25.2013 9:46:29

Daje 6/10. Jedyny plus to chyba przebieg, bo tak to

- Na suchym kiepsko
- Na mokrym tak samo
- Długo się grzeje
- Na frezach tańczy jak głupia, trzeba czasem jechać 20km/h!

Zmieniłem niedawno na pilot road 3 i uważam, że micheliny są znacznie lepsze pod każdym względem.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
8
przyzwoita
07.20.2013 13:11:19

Mam je w bandicie 600 - przejechałem już 15 tys i bieżnika zostało na conajmniej kolejne 10 tys. Nie uważam, żeby opona była tak tragiczna jak to niektórzy opisują - jest to opona turystyczna, dość twarda ale za to bardzo wytrzymała. Jeśli chodzi o zakręty to nie jestem maruderem i potrafie w niektórych poprzycierać podnóżki - po prostu jak chcemy jeździć w winklach to trzeba ją odpowiednio dogrzać, ona nie nagrzeje się tak szybko jak opona sportowa dlatego możliwe są uślizgi. Ogólnie powiem że jestem bardzo zadowolony, a że nie mam aż tyle kasy żeby zmieniać opony co sezon to diablo strady są dla mnie idealne. Co do jazdy po deszczu - tu też nie mam większych zastrzeżeń - ostrożnie z gazem i można pomykać po 140km/h nawet w sporej ulewie :) Polecam.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
7
bez rewelacji
08.25.2013 11:38:57

Więcej niż 7 nie mogę dać. Opona wyłącznie do spokojnego nawijania kilometrów. Każde mocniejsze odwinięcie gazu to uślizg tylnej opony. Jest też plus - po zrobieniu 5 tys. ciężko było zauważyć że opona była w ogóle jeżdżona :)

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
opona za przystępną cenę
01.14.2014 19:52:29

witam. Nie wiem dlaczego wielu psioczy na tą oponę. Opona nie jest z górnej półki,ale i nie jest z dna oceanu. Gdy kupiłem moto miałem już tą oponę nie była ona za świeża bo 2009 rok. więc czteroletnia opona. po rozgrzaniu byłą ok ale na zimnej była taka sobie. Gdy kupiłem pod koniec sezonu nową z 2013r to na rozgrzanej jak i na zimnej oponie powiem ze jestem bardzo zadowolony. w winklach trzyma sie bardzo dobrze, a jak inni pizą o uślizgach to na każdej oponie bądą uślizgi kazda opona ma granice przyczepności. A po drugie nie każdy zwrócił pewnie uwagi na to że często zakładana jest opona do sportów bo jest tania i się dziwią że żle sie trzyma w zakretach. tam jest inny kąt składania. Dla mnie kawie z750 ta opona jest ok i poleciłbym ją, jak za takie pieniądze.

Głosy: 22   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
5
Dość słaba
01.18.2014 20:11:34

nie jestem jakimś znawcą i może nie potrafię dobrze jeździć na motocyklach, które mają ponad 100KM, ale miałem w thundercacie tą oponę i nie miała dobrej przyczepności. Na pewno plusem może być cena i jeśli ktoś jeździ ostrożnie to pewnie może się nadać, ale tak to niezbyt bezpieczna, tym bardziej na deszczu.

Głosy: 20   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
7
diablo strada
02.24.2014 12:08:35

To jedna z tańszych opon Pirelli - na pewno nie założyłbym jej do mocnych sportowych 600tek czy 100ców, a niestety często takie konfiguracje widywałem. W CBF 600 sprawowała mi się bez zarzutów i po kilka kkm nie było na nich widać zużycia :) Przód to chyba 35 tys może wytrzymać :D Na suchym w ciepłe dni bez żadnego stresu, przy niższych temperaturach troche więcej uślizgów ale to jak każda opona - lepiej troche wolniej i z dawką rezerwy w gorszą pogode i przy niskich temperaturach. Myśle że ocena 7 jest ok dla tej opony ok. Nie powiem czy polecam bo to zależy od zastosowania, sprzętu, stylu jazdy itd.. ;) Dla mnie ok.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
r6
02.24.2014 14:10:22

a ja mialem komplet w r6 2003 i bylem bardzo zadowolony, grzala sie tak samo jak wczesniejsze, ani razu mi sie nie poslizgnela !! nie sluchajcie glupot, kladlem sie jak umialem, wtedy nie duzo mi brakowalo zeby zamknac opone, bez strachu !! na mokrym ja po 80-90 kmh a ulewa jak fiks, a kolega z tylu po 40-50kmh na dunlopach zostal !! do tego wysoki bieznik,nie zuzylem jej zanim mialem wypadek a troche przejechalem, a wtedy kolegi dunlopy znikala w oczach, polecam !!

Głosy: 17   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
7
średniaki
02.26.2014 11:01:33

@do stk: Też byłem zadowolony z diablo strady aż założyłem angel st - niebo a ziemia, oczywiście na korzyść angel st. Potem są jeszcze sportowe diablo rosso 1 i 2-to już w ogóle kosmos. Strady non stop trzeba grzać żeby trzymały - troche zwolnisz, pojedziesz spokojnie i nie wiesz jak się zachowają w zakręcie, nie wybaczają błędów - dasz nieco za dużo gazu w winklu i czujesze uślizg, na angelach można pozwolić sobie na więcej. Moim zdaniem lepiej dołożyć i kupić angele. Jeden ich minus że zużywają się na oko 2x szybciej ;/ Strady oceniam na 7.

Głosy: 19   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


4
Słaba
06.09.2014 19:15:32

Mam ją też w bandicie 600 i po suchym asfalcie tył tańczy jak na lodzie na drugim biegu też a przy pow 160 km/h shimy. Porażka nie polecam do agresywniejszej jazdy.

Głosy: 45   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
?????
07.20.2014 16:33:56

Nie wiem jak robicie po 22tyś na tej oponie????? Mam horneta 600 i po 7tyś opona jest tak zużyta że nadaje sie tylko na śmietnik Z racji wieku jazda na kole i palenie lacza dawno już mam za sobą a i rodzina sie powiększyła także człowiek już bardziej ostrożny Nadmienie że opona była nowa podczas zakładania Dot 2013 bodajże 35 tydzień Ogólnie żeby nie ten cieniutki przebieg to nie mam zastrzeżeń

Głosy: 35   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
7
Diablo Strada-Suzuki SV 650 K1
07.21.2014 11:15:07

Opony zdecydowanie turystyczne. Jeżeli jeździmy ostro to lepiej dołożyć i kupić lepsze. Nie można powiedzieć, że są złe. Jeżeli kupimy świeże to będą git. Plusem jest cena poniżej 700zł z br. i trwałość. 20tys. km to dla niej nic. Niestety opona w tym czasie starzeje się i robi się kartoflana. W przypadku Strady zanik bieżnika gwałtownie pogarsza jej właściwości, w deszczu tył zaczyna tańczyć:/ Na suchym są dość dobre, ale trzeba je dogrzać a to idzie im dość opornie. Po dłuższym użytkowaniu robi się kwadratowa i zaczyna się zmuszanie motocykla do zmiany kierunku. Przesiadka na Angel ST - polecam, komplet 200zł więcej od Diablo Strady, a opona dużo lepsza pod każdym kątem.

Głosy: 33   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
dla mnie OK
09.16.2014 20:26:02

Jak je kupowałem w 2011 to była jeszcze nowość. Przez ten czas zrobiłem 16 tys km. Tył dochodzi już do ograniczników ale opona jeszcze nie jest kwadratowa i myśle, że zrobie na niej jeszcze 2 tys. Po przedniej nie widać praktycznie zużycia :) Co do trzymania to na suchym jest ok. Jezdze turystycznie ale lubie sie skladac w zakrety. Do zamkniecia brakuje mi ok 1,5 cm. Na mokrym bez szalenstw tez nie jest zle. Lecialem kiedys w deszczu 140 i nie bylo zle. Po odkreceniu manetki na 1,2,3 biegu opona sie uslizguje i mozna efektownie poleciec troszke bokiem :) Ale to tez raczej specyfika SV-ki :) Nie boje sie na nich jezdzic i na tyl kupuje jeszcze raz taka sama. Za ta cene sa super, wymiana po tak dlugim przebiegu obniza i tak wysokie koszty utrzymania moto, bo inne opony trzeba by wymieniac w tym czasie 2 razy...

Głosy: 61   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
Opona szmelc !!!
12.23.2014 17:34:14

Kupiłem nową oponę , która pękła po przejechaniu 40 kilometrów przy prędkości 55km/h na asfalcie. Długość pęknięcia 8 cm !!!!. Przy 200 km/h pewnie byłaby kaplica. Często się zastanawiam co by było gdybym jechał szybciej.Reklamacja dwa razy odrzucona. ODRADZAM !!! BUBEL NIE OPONA !!!

Gość
To czemuś dał 9? ;)

Głosy: 40   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
2
nie polecam
01.06.2015 11:29:33

Opony poniżej przeciętnej, guma twarda, częste uślizgi nawet w suchy i słoneczny dzień z wysoką temp. w zakręty trzeba wchodzić powoli, ostrożnie i to z duszą na ramieniu, zwłaszcza w deszczu czy nawet wilgotnym asfalcie, jedyne co mają na plus to że kulają sie nawet na mocnych i ciężkich sprzętach do ok 20k km a nawet i więcej. Poza tym żadnych plusów no może jeszcze cena, bo to chyba najtańsze laczki.
Do wielo kilometrowej spokojnej turystyki - tak, do wszystkiego innego NIE. Więcej nie kupie na pewno, a jak będą na nowym moto z chwilą kupna to wymieniam od razu na inne i zbijam cene o koszt nowych opon.

Głosy: 48   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
2
opinia w imieniu kolegi
01.18.2015 8:39:45

"...porażka, niech wycofają te gumy ze sprzedaży, pokusiłem sie bo kpl. 120/70 190/50 kosztował 600zł (2011) rocznych leżaków. twarde niestabilne nie da sie ich zagrzać, uślizgi nawet w ciepłe dni na suchym. W deszczu juz sie bałem później jeździć. PRZEBIEG/WYTRZYMAŁOŚĆ to jedyny plus, no i cena. AHA, plus za "jade na wprost" do tego są dobre, jak sie wyleczę i odbuduję moto to wracam do dunlopków..."

Głosy: 53   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
4
bandit
01.28.2015 8:20:53

Turystyczna opona do turystycznej jazdy na turystyczne motocykle. Robi kosmiczne przebiegi ale wogolee nie nadaje sie do bardziej ostrej jazdy. Taniabopona i taka ma byc. Kpl 190 i 120 za 650zl. Jezdzi sie w miare ok jak sie jezdzi spokojnie ale drugi raz jej nie kupie.

Głosy: 23   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
3
taka se
02.13.2015 18:14:27

jak w temacie "taka se", dobrze że chociaż jest tania, i można przekulac sie na niej do 15k km. Przyczepność chyba lepsza na mokrym niz na suchym

Głosy: 33   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


4
Diablo strada
02.26.2015 8:33:50

latam na tej gumie 6 rok, bo kupiłem z moto i niezmiernie się cieszę że w tym roku wymieniam na nowe oczywiście inne opony. Na suchym jakoś trzyma natomiast na mokrym jeździ się z dusza na ramieniu. Opona nieprzewidywalna. Na frezach lata jak szalona.

Głosy: 49   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
bez zaufania
03.02.2015 7:31:22

Guma łapała uślizgi i to w sposób nagły bez ostrzeżenia. Po kilku takich numerach poszła do "śmieci". Rozumiem że można jej dawać plusy za cenę czy żywotność bieżnika, o ile zdążymy ją wyeksploatować. Odradzam.

Głosy: 49   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
1
katastrofa
03.02.2015 20:23:02

Popieram przedwpisujących, kupiłem nowy kpl, nóweczki jeszcze ciepłe i pachnące, teraz na ten sezon, dot'y II-ga połowa 2014, OK! pogoda jeszcze średnia ale przetestowane zostały już kilka konkretnych razy, uślizgi, uślizgi i jeszcze raz uślizgi, guma twarda, koła jak z kamienia, i uślizgi, hamowanie na prostej czy w pochyle- tragedia, niepewność w zakrętach i uślizgi, kompletna niepewność tego jak sie zachowa, czy mokro czy sucho, ludź jest spięty jak w więzieniu pod prysznicem, na prostej dają rade do pewnego stopnia potem czuje sie nie pewnie, rozumie ze 10-12st to mało, ale przejechane ostro 30km a guma dalej zimna i twarda, kurde, żeby tak sie zachowywała opona renomowanej firmy? aha a wspominałem o uślizgach?... O zgrozo co mnie pokusiło żeby je kupić, turystyki do sporta?! chciałem zaoszczędzić teraz mam - o ja głupi! Poprzednie gumy metzelery i micheliny czy nowe czy zjechane w tych warunkach śmigały aż miło.
APEL!! Jak macie je kupić bo np nie macie akurat kasy (nie ukrywajmy to taniocha poniżej chińczyka),,,, błagam odpuśćcie sobie, poczekajcie, odłóżcie więcej kasy i kupcie np pilot roady, bo stracicie tylko kase i będziecie żalować jak ja teraz...
Co do żywotności strzelam, ale wyglądają na długodystansowce.
Może przy temp pow. 25st bedą sie lepiej zachowywały bo teraz to dno i kilometr mułu.
Ok możecie sie już smiać ze mnie.
Moto: CBR954

Głosy: 28   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


5
nie polecam
03.03.2015 16:07:25

Mam je na Bandicie 1250SA. Dla porównania wcześniej miałem Pilot Road 2. Różnica w cenie jak dla mnie mała. Różnica w prowadzeniu - ogromna. Jeżdżę raczej spokojnie, nie umiem jeździć na kole itp rzeczy. Gdy miałem PR2 nie pamiętam abym kiedykolwiek doświadczył uślizgu, chyba że był piach na drodze. Prowadzenie w zakrętach rewelacja, nawet na mokrym czułem się pewnie. Po zmianie na Pirelli Diablo Strada i przejechaniu 5 tys. km mam zgoła odmienne zdanie. Pirelli jest jakby odwrotnością Michelinów. Na gładkim i suchym asfalcie co jakiś czas uślizg, potem kolejny i kolejny. Po prostu odbiera mi radość z jazdy, cały czas mam serce w przełyku i zastanawiam się kiedy mi tył pójdzie w bok i na pobocze. Jednym słowem - tragedia. Już przymierzam się na powrót do PR2 a te Pirelli po 5 tys. km pójdą na śmietnik. Może nadają się do maszyn 600 cm3 już widać nie dają rady. Ich jedynym plusem jest żywotność, ale PR2 też dały radę na tyle 20 tys. km.

Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
5
oponki w Thunderca'cie
03.25.2015 19:55:08

opony były na moto w chwili kupienia na początku 2014, przejechałam na nich ok 5-6 tysiączków km + już ok 600km 2015, jeżdżę bardziej turystycznie niz sportowo, i do tego są te opony stworzone, do nawijania kilometrów w raczej żółwim tempie, i raczej przy dobrej pogodzie, większe złożenia, niska temp., czy kiepskie warunki pogodowe to juz wyzwanie na tych oponach. A tych co zakładają je do sportów (a widziałam je juz np w gixach litrowych, zx10r, i popularnej 9secie -929) podziwiam za odwagę tudzież głupotę ;)
Cieżko je zagrzac i szybko stygną, nie sa pewne w zakretach przy szybkiej jezdzie ALE ogolnie nie sa złe jak na MOJĄ SPOKOJNA jazdę.

Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
1
jako bandy na torze gokart'owym dobre
03.28.2015 13:14:11

Honda F4i
Jako że były na moto po kupnie jego to zostały na dłużej, ale pomimo że nie było widać na nich śladów zużycia zostały zmienione po 2 sezonach na Michelin PP3.
Twarde, uślizgują nie zależnie od rozgrzania i temp asfaltu, tańczą jak na lodzie, na mokrym jeszcze gorzej, lepiej nie wyjeżdżać z domu w deszczu, nie przewidywalne na zakrętach, pływają na nierównościach, uślizguje przód przy mocniejszym hamowaniu, a tył uślizguje nawet przy redukowaniu biegów.
Za to wytrzymalość na kilometry 1sza klasa, u mnie 2 sezony, u poprzedniego typa 3 sezony.
Opony dla niedzielnych kierowców, turystyków, i amatorów mocnych wrażeń na zakrętach.


3eski
Polecam Prelli Diablo Corso - ta to się klei do asfaltu niesamowicie, ale wytrzymała mi jedynie 6-7 tys. km z tyłu. Za to przyczepność niesamowita, nawet na niedogrzanej gumie. LWG

Gość
opony były na moto w chwili kupienia, i racja DOT za młody nie był, ale umiejętności uwierz proszę to mi nie brakuje, mogę Cię jedynie tymi słowami próbować przekonać, opony turystyczne i pod tym kątem na nie patrzyłem, fakt do f4i sie nie nadają dlatego zostały zmienione, jednak porównując je do innych turystycznych opon (jakimi miałem okazje jezdzic metz.z6, pireli angel, michałki pr3, battlax s21) wypadają naprawdę dość kiepsko, przy wchodzeniu w zakręt przy prędkości ok 80km/h przy wiekszym złożeniu uslizgiwały, w deszczu już to sie zaczynało od 50-60, gdzie inne trzymały pewnie. Bardzo niepewnie i niebezpiecznie mi sie na nich jeździło i tylko w sumie na tym modelu, stad ta niepochlebna opinia , sorry jak zbluzgałem Twoja ulubioną markę (opony samohodowe robia rewelacyjne) ale przez 2 sezony użytkowania diablostr. i sprawdzania ich pod każdym względem i w kazdy sposób nie moge nic od siebie pozytywnego powiedziec moze poza ich trwałościa bo przebiegi kosmiczne robią. Nie jestem żadną konkurencja :P Aczkolwiek z turystyków polecam Michelin Pilot Road 3

3eski
Twoja opinia to przesada. Albo miałeś zestaw ze starym dot\'em, albo brak umiejętności. Możliwe, też że tą opinię napisał np. przedstawiciel konkurencji :) Te opony na prawdę nie są tak złe, ale to są OPONY TURYSTYCZNE i właściciel F4i może tego nie rozumie? LWG

Głosy: 35   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
8
Pirelli Diablo Strada w yamaszce FZS 600 Fazer.
03.30.2015 12:47:37

Dziwią mnie opinie ludzi kupujących oponę turystyczną i narzekających na uślizgi. To tak jakbym kupił kurczaka i narzekał, że nie smakuje jak dorsz. Po pierwsze opona z twardszego materiału będzie dłużej się nagrzewać, więc żeby się porządnie składać w winklach należy ją najpierw dobrze dogrzać (ok. 10-15 minut). Mi się uślizgi nie zdarzają a nie jeżdżę jak dziadek. Oczywiście nie ma tutaj tak dobrej przyczepności jak w Pirelli Diablo Corso, ale ta opona typowo sportowa zużywa się 3 razy szybciej. Po drugie na mokrym spisuje się przyzwoicie i nie wiem jak ostro trzeba pałować żeby gubić przyczepność. Po trzecie opona naprawdę wytrzymała i pozwala robić bardzo duże przebiegi. Tył w tej chwili ma nawinięte około 6 tys, a wygląda prawie jak nowa i najprawdopodobniej nawinie jeszcze z 2 razy tyle.

Gość
Ja miałem Corso z tyłu a z przodu właśnie battlaxa (chyba 2 serii) i ciężko ocenić komplet - przód potwierdzam trzymał rewelacyjnie i zrobił zajebisty przebieg.

Gość
Ludzie kupujecie najtańsza poza chińczykami na rynku i chcecie cudów...Ale cuda za cenę tej Pirelki się zdarzają wystarczy doczytać trochę prasę. Ja sporo czytam i zakupiłem za 750 PLN komplet, nówki Bridgestony BT016 PRO. Te gumy są genialne!!!. Super na mokrym i suchym, świetne na torze. Jeśli powyżej Pireli Corsy Diablo przy BT 016 pro to dno. Wiem bo wcześniej na nich jeździłem (fabrycznie w Triumphie). Polecam BT016 PRO

Głosy: 22   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


5
Gość
04.03.2015 10:58:33

Przelatałem na tych oponach 20 tys. więc jeżeli chodzi o trwałość, dają radę. Na mokrym lepsza niż na suchym, bo tu czasem lubi odpływać na boki (przerażony po większym uślizgu poleciałem do mechanika, czy aby z zawieszeniem jest wszystko ok, sprawdził i jako przyczynę wskazał na oponę). Najgorzej sprawdza się w temperaturach 0-10stC. Nierozgrzana tańczy i strach odkręcić manetkę, dla niej polski październik to już koniec sezonu :)

Polecam do jazdy turystycznej i dużych przebiegów. Ja u siebie już do niej nie wrócę.

Gość
hehe mnie nie pobijesz, prawie 40k km nawinięte na tej gumie i jeszcze drutów nie widać :D fakt ze to były km pełne niepewności i uślizgów z duszą na ramieniu i sercem w gardle ale cóż za przebieg zaliczony :D zostałem wierny marce, ale model juz inny P.angel st i jest o niebo lepiej ;)

Głosy: 19   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
4
Faza lytr
04.05.2015 12:54:46

Ludzie! Kupujecie najtańsze opony (poza chińskimi importami) i żalicie sie że są kiepskie (tu nie wliczam tych co mieli już je razem z moto przy kupowaniu). Jezdze 1-l. fazą i ... racja rewelacji nie ma, ale kupując je wiedziałem o tym ale nie stać mnie żeby co sezon zmieniać gumy, przejechałem na nich już ponad 30k km i dopiero zastanawiam sie nad zmiana bo już sie kończą a guma stwardniała do poziomu kamienia.
Co potwierdzam: uślizgi, wszem i wobec - tak, uślizgi na mokrym - tak, ale mniej odziwo niż na suchym, niestablilność - to zależy od moto, na fazie taka se, da sie turystycznie pokonywać zakręty, na jakims sportowym moto wiecej ich jest ale to już wina właściciela że pcha typowe turystyczne opony do sport (no po prostu debil ;) ) turystyczne moto-turystyczna jazda, turystyczne opony, i analogicznie: sportowy moto-sportowa jazda (styl/pozycja)-to i sportowe lacze trza mieć.
Opony nie sa najlepsze ale do turystyki wystaczają na 80% i na 100% na duze przebiegi. Nie zasługuja na pałę (ocena 1) ani tez na 10. Ode mnie dostają mocne 4, za przebieg (33k km póki co) i cene (kpl. 120 i 190 - za 650zł nówek), i całkiem normalne prowadzenie jeśli jeździ sie spokojnie, turystycznie i bez ostrego winklowania, chyba lepsze takie nówki niż jakieś zajechane używki czy kilkuletnie leżaki.

PS-kolega z R1 na nie klnął jak szewc, zmienił je na opony sportowe i odrazu r1 jeździła jak na sporta przystało.

Opona poprawna, ale nie zakładajcie jej do sportowych moto to nie będziecie narzekać (to samobójstwo)

4+ ;)

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
5
SV650
04.15.2015 20:43:39

Dużo osób narzeka, czasami przekonuję się na sobie dlaczego takie opinie, jednak opona nie jest gumą na szrot, rewelacji nie ma, ale ludzie! to jest najtańsza turystyczna guma wiec czego sie tak czepiacie że jest kiepska, ona ma kilometry nawijać a nie trzymać w max złożeniach i przy pałowaniu jak sportówki.
Ode mnie, po ok 20k km na tych oponkach: Poprawnie trzymają się na suchym ale potrafią nawet w ładną pogodę i suchy czysty asfalt odjechać, nie polecam w nich nisko schodzić, ale spokojnie po rondach i zakrętach bez pałowania(!) można wchodzić tylko pamiętać trzeba że lubi czasem odjechać.
Na mokrym jakby ciut gorzej, troche tańcuje przy przyspieszaniu, ślizga sie na ostrym wejsci w zakręt a hamowanie lepiej podzielić na kilka razy (jak abs) żeby przód nie ujechał, ale ogólnie idzie to wyczuć.
Duża wytrzymałość, u mnie po 20k km, jeszcze dużo mięsa jest, chyba z 10-15k docisnę na nich, ale jeżdżę bardzo spokojnie i turystycznie.
OPONA DO SPOKOJNEJ TURYSTYCZNEJ JAZDY!
Wszystkie inne turystyczne gumy ja biją na głowe ale za to jest
TANIA i DŁUGOWIECZNA :)!

Gość
a najlepszym komp[romisem między turystyką a jazdą sportową są Pirelli Angel ST. mam u siebie i jestem zadowolony. dobra przyczepność i powoli się zuzywaja. dobre sa jeszcze micheliny pilot power 2ct

Głosy: 27   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
5
j/w
04.25.2015 15:37:27

nie bede sie rozpisywał, ogolnie to mam jak inni powyżej,
ale tragedii nie ma, idzie pośmigać fajnie ale trzeba sie pilnować i nie, jak ktoś nie umie jeździć to na każdej gumie będzie mu źle.
Przyczepność na suchym dobra, zrywają przyczepność ale zaraz ją łapią - tylko w max złożeniach i złej nawierzchni.
Na mokrym jest troche słabiej ale nie jeżdze czesto w taka aure to nic wiecej nie powiem.
Trwałość rzeczywiście długa, spokojnie wytrzymują 20 tyś. km.
Z racji twardej gumy w zakrętach poręczność dość średnia ale j/w tragedii nie ma.
polecam bo tanie i całkiem średnie i starczają na długo, można też kupić je za pare groszy nówki i wrzucić na moto do sprzedaży :P

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
4
dla grzecznych turystów
04.25.2015 19:22:51

Mam SV1000S. Pirelli Diablo Strada założył poprzedni właściciel. Jeżdżę raczej turystycznie i mam płynny styl jazdy, który nie stawia wielkich wyzwań przed oponami.

Mimo to nie jestem zadowolony. Dlablo Strady kompletnie nie nadają się do tego silnika. Zaliczają sporadycznie uślizgi nawet w ładną pogodę, szczególnie wieczorem. Jest to m.in. pochodną tego, że ciężko je rozgrzać.

Jeśli chodzi o jazdę w deszczu to przy litrowej V2 są po prostu niebezpieczne. Zdarzało mi się w deszczu przy 80 kmh naprawdę delikatnie dodawać gazu, obroty rosły, prędkość bez zmian, tył mielił i wężykował w najlepsze.

Guma ma jednak zalety. Pierwsza to wygląd. Druga - cena. Trzecia - fenomenalna wytrzymałość.

Dla kogo może być ta opona? Dla turysty lubiącego spokojne nawijanie kilometrów, dysponującego względnie słabym sprzętem (70 KM i mniej) i unikającego jazdy w niepogodę. Do maszyn sportowo-turystycznych Diablo Strada kompletnie się nie nadaje.

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
5
przetestowane na max
05.11.2015 22:02:09

witam oponki (120-190 DOT 09 i 10) u mnie sa odkąd kupiłem na nich motocykl w 04.2013 (gixK4 1,0), przelatane na nich ok 20tyś. km. + to co jeszcze nawinął na nich poprzedni koleś, nie wiem ile tego było. Opony wyglądają już tragicznie ale dalej jeżdżą. na suchym trzymają ok, uślizgi zdarzają się dość rzadko, na mokrym nie bardzo, testowane nawet na torze i da sie polatać. Jeżdżone po chyba wszystkim co leżało na drodze.
Ogólnie nie zauważyłem tragedii choć dupy nie urywają. Są takie pół na pół i stąd ta ocena. Jak traficie tanio (ok 500zł kpl.) to brać, drożej sie nei opłaca.


Gość
dokładnie, jednak często jest tak, że sprzedawcy a nawet osoby prywatne kupują kpl. takich opon i zakładają na motocykl przed jego sprzedażą bo to chyba najtańsze opony a i w ogłoszeniu można napisać \"kpl. nowiutkich opon...itp.\" i zwiększyć atrakcyjność ogłoszenia ;) po czym jak już ktoś kupi to i na nich śmiga bo i po co ma zmieniac jak to nówki są. sam na nich jeździłem w cbr f4i bo były na motocyklu jak go kupiłem, zmieniłem opony po sezonie a moto po kolejnyvh 2 ;)

Gość
A tam, mam w 750 k5 rosso corse z tyłu i na ulice jest słaba, za wolno łapie temp. i często się uślizguje. A z tą opinią się zgodze, z tym zastrzeżeniem że diablo strada to po prostu opona dla sknerusa- poza niską ceną i gigantycznymi przebiegami nie ma żadnych plusów- sprawdzałem w thundercacie, a więc niezbyt mocnej i do tego ciężkawej 600...

Gość
Opłaca się, ale trzeba mieć świadomość że to nie są opony do litrowych sprzętów. Wiem że cena zachęca, ale jak masz litra to na gumach nie oszczędzasz! Do K4 dobra opona to przynajmniej diablo rosso albo rosso corsa.

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
Do małych pojemności nie widzę nic lepszego!
05.18.2015 1:51:58

Witam.
Moim zdaniem te oponki idealnie nadają się do Motorowerów i Motocykli o pojemności 50-125ccm.
Po pierwsze - Tanie!
Po drugie - Nie do zajechania!
Po trzecie - Trzymają o niebo lepiej od Chińskich, zwykle oryginalnie montowanych opon.

Jeżdżąc 2 lata temu Chińskim GB-Street z pojemnością 110ccm, kładłem winkle bez problemu schodząc na kolano i zamykając opony. W tym raz miałem uślizg gdy zabrakło po prostu opony...
Teraz jeżdżę Aprilią 125ccm i również zakupiłem oponki Pirelli Diablo Strada na tył i przód.
Są to oponki 5-letnie za które razem dałem 140zł...
I również jestem z nich zadowolony! Bez problemu można schodzić na kolano, zero jak na razie uślizgów na normalnej drodze jak i na Torze. Przebieg na nich już 11 tyś i zero śladu zużycia!

Wadą myślę dużą tych opon jest natomiast jazda po lub w deszczu... W porównaniu do opon które były podczas zakupu Aprili, no to spora różnica! Wcześniej były tam mocno starte Micheliny i podczas jazdy po deszczu, nie bałem się o przyczepność tak, jak boję się o przyczepność na Pirelkach!

Ogólnie, do Chińskich motorowerów jak i do Motocykli o małych pojemnościach, mogę jak najbardziej polecić!
Tym bardziej dla kogoś kto się jeszcze uczy i nie stać go na droższe opony, bo są tańsze od Chińskich nowych opon, lepiej się trzymają i robi się na nich o wiele większe przebiegi!

Gość
zgodziłbym sie z tą opinią nawet ;) jednak nie polecam tych opon do wyższych pojemności jak 250cc, a zakładanie ich do okolic 1000cc to głupota, skąpstwo (na lepsze gumy) albo kompletny brak instynktu samozachowawczego ;) Pozdrawiam

Głosy: 28   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
8
Jest O.K.
07.04.2015 12:47:06

Moje moto Z 750S. Styl jazdy, jak na motocyklistę spokojny, chociaż miśki warszawskie są innego zdania. Przejechanych km 73000 na tym motorku i jest to 4 komplet opon na nim a drugi P.Diablo Strada. Mnie się na nich jeździ świetnie. Założone nowy komplet w 2015 roku. Ku mojemu zdziwieniu przód jest z Niemiec a tył z Chin!!!. Są o niebo lepsze niż Maxxisy, które miałem poprzednio i z całym przekonaniem wróciłem do pirelli.
Jazda powyżej 200 km nie robi na nich żadnego wrażenia, nic nie drży i zachowuję pełną kontrolę nad maszyną. Tak się złożyło, że nie jeździłem na nich po górskich winkielkach więc co do maksymalnych złożeń nie mogę się wypowiadać ale żadnych niespodziewanych uślizgów nigdy nie doświadczyłem. Natomiast ostre starty z pod świateł są codziennością tej maszyny i opon oczywiście również. W sezonie jeżdżę codziennie.
Lewa do góry :)

Głosy: 16   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
5
Szału nie ma
07.11.2015 10:00:15

Hornet 900. Opony kupiłem jako nowe, miały zaledwie 5 miesięcy jak je kupiłem. Przejechałem na tych oponach ok 25tys. km. Jeżeli nie palisz kapcia to starczają na dosyć długo i to w zasadzie tyle z większych pozytywów. Szału nie ma, są tylko OK. Bardzo długo nagrzewają się, co niestety bardzo odczujesz na torze. Nawet w południe, w 35 st upale, potrafią zerwać przyczepność. Ale jak się rozgrzeją to już możesz latać ile chcesz i jak chcesz. Na mokrym lepiej uważać. Przyzwoicie odprowadzą wodę, ale z racji twardości gumy przyczepność jest średnia. Na pewno nadadzą się do turystyki. Duża trwałość tych opon, długi czas nagrzewania i jako-takie odprowadzenie wody spowodują, że będziesz cieszył się nimi przez wiele kilometrów.
U mnie przyszła pora na zmianę opon i na pewno nie będą to Pirelli Diablo Strada. Jeszcze nie wiem co będzie, ale z pewnością jakaś miększa guma. Mniejszy przebieg nie ma dla mnie znaczenia.
Pozdro 600

Gość
do horneta 900 pilot road 3 a najlepiej 4, a bedziesz śmigał jak ta lala ;) przyczepność rewelacyjna w każdej aurze

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
4
testowane na torze Nürburgring (RN22, opony DOT 0912)
07.11.2015 14:42:09

Dzień dobry / Guten Tag
Nie wiem jak z nimi oponami na ulicy na dłuższe używanie ale na mokrym asfalcie tańce jak na dyscotece, no ale specjalnie były testowane na torze (przed spaleniem) bo nikt ich chyba na torze nie po testował na max. WIEM - NIE SA TO GUMY DO JAZDY NA TORZE a na ulicę, ale jak można je sprawdzić i pod tym kątem to czemu nie.
Na suchym asf. da sie jeździc nawet szybko, rozgrzewają sie długo, dop. po 2 okrążeniach ostrego jezdzenia, przy hamowaniu przód nie traci przyczepności, tył już tak, ostre złożenia przód ok ładnie prowadzi linie, tył traci przyczepność od wejścia, poprzez szczyt i na wyjściu też. Opone da sie zamknąć do brzegu ale dodać do tego kolano już trudniej, jest strach że stracimy przyczepność. Ja nie umiałem jej wyczuć w zakrętach i pochyłach, ten sam zakręt a zachowywała sie za każdym razem inaczej. Tak chyba sie lepiej na tych oponach jeździ na torze jak na ulicy.

Głosy: 16   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Suzuki B-King

Motorek jest po prostu rewelacyjny. Jeżdżę nim od 4 lat i jestem ciągle :-) zadowolony ! (aby tak dalej). Osiągi - nie ma co porównywać z tzw. ...

Marushin 777 NX

Zgadzam się z opinią poprzednika - kask wart swoich pieniędzy, ma tylko jeden poważny minus - brak podbródka, przez co do kasku wpada powietrze o...

Suzuki GSR 600

Posiadam GSR600 2 sezony i przejchełame nim 10.000km więc myślę, że jestem wiarygodnym źródłem informacji :)

Motocykl nie spraw...

Yamaha DT125R

DT125R to fajne enduro w lekki teren - nie jest tak bezawaryjny jak KTMy, ale bardzo popularny, dlatego na rynku jest sporo tanich części. Odblokowa...

Yamaha FZ8 Fazer

Powiem tak...
Motocykl całkiem ok lecz z małym ale...
Motocykl nie ma regulacji zawieszenia przedniego co jak dla mnie jest słabym ro...

Adrenaline Mesh RS

Kurtkę mam od miesiąca i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony. Mam 185cm wzrostu, ważę 79kg i kupiłem rozmiar L. Kurtka początkowo b...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  


Opcjonalne oceny
Przyczepność na suchym

Przyczepność na mokrym

Trwałość

Poręczność w zakrętach