Mamy już 11437 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


SJCAM SJ4000



Ilustracja przedmiotu

1  

SJCAM SJ4000

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
8.64 / 10

(Na podstawie 14 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 86%
Neutralne: 7%
Negatywne: 7%


Gość


10
rewelacja
07.28.2014 13:26:04

Mam od zeszłego miesiąca - jakość obrazu jest wspaniała, akcesoria kompatybilne z gopro. Kamerka posiada tryb HDR i wymienialną baterie, która starcza na ponad godzine nagrywania. Ma też wbudowany wyświetlacz - widzimy to co nagrywamy. Jedyny minus to szumy powietrza przy nagrywaniu - nie słychać silnika tylko wiatr na pierwszym planie. W cenie poniżej 300 PLN kamerka jest wręcz bezkonkurencyjna. Na youtube jest mnóśtwo porównań z gorpo i często sj4000 wypada niemal identycznie lub czasem nawet lepiej. POLECAM!

Głosy: 55   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
09.25.2014 9:21:18

Super sprawa. Jakość 10/10 cena 10/10. Rewelacja.

Głosy: 50   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


9
Modyfikacja
09.25.2014 21:47:43

Dla tych których denerwuje szum wiatru i chcą podłączyć zewnętrzny mikrofon
http://www.instructables.com/id/SJ4000-External-Microphone-HACK/


Gość
https://www.youtube.com/watch?v=2GX4OV8KMt0

Gość
https://www.youtube.com/watch?v=2GX4OV8KMt0 Poradnik wideo po polsku jak to zrobić.

krys
Właśnie przekonałem się na własnej skórze, masz jakiś sprawdzony mikrofon ?

Głosy: 67   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
rewelacja
12.31.2014 20:07:56

Polecam i to bardzo - ta kamera jakością filmów konkuruje z GoPro a ceną wygrywa z każdą kamerą na rynku. Dużo ustawień i świetna jakość filmów nocnych. Jedynym minusem jest duża ilość podróbek, ale na to też jest sposób - na rynek trafił ten model z logo firmy Tracer - jest to oryginalna SJ4000 i można ją nabyć w normalnych dużych sklepach z elektroniką z pewnością że nie jest to podróbka i dostępną gwarancją. POLECAM.

tomek celica bandzior
i jeszcze jedno porównanie http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2958785.html

tomek celica bandzior
byłem zainteresowany sj4000 ale ostatecznie wybrałem model sj6000,ze względu na lepszy balans bieli 60fps i wifi.cena 400 z allegro https://www.youtube.com/watch?v=jHDt8RdgnxY

Głosy: 70   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Rewelacja
07.02.2015 14:09:10

Kamera rewelacyjna. Cena trochę ponad 300 złotych a jakość wykonania, nagrań i akcesoriów taka jak w kilkukrotnie droższym GoPro. Gorąco polecam.

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


9
Gość
07.02.2015 16:11:28

Bardzo fajna kamerka posiadam wersję z wifi działa płynnie nie zacina się. Trzeba tylko odpowiednio szybką kartę żeby zapisywanie obrazu było płynne. wszystkie akcesoria pasują od gopro. Bardzo dobra jakość w stosunku do ceny zakupu polecam

Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
02.07.2016 10:59:36

Kamera w bardzo dobrej cenie, bardzo ładnie nagrywa, tanie akcesoria i dobra dostępność na rynku, dobrze wykonana. Uwaga na podróbki jest ich bardzo dużo. Kamera jest dobrą alternatywą dla GoPro. Polecam tą kamerę bo jest warta swojej ceny.

Głosy: 16   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Świetna kamerka za te pieniądze - wystarczy dorobić gniazdo jack!
03.20.2016 17:53:00

Za te pieniądze świetna kamerka, zawsze może być lepiej ale nie w tych pieniądzach.

Dodatkowo warto dorobić sobie gniazdo jack pod zewnętrzny mikrofon!
https://www.youtube.com/watch?v=2GX4OV8KMt0

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
04.14.2016 12:10:06

Również polecam. Za około 300 zł masz bardzo dobrą kamerę i całą masę przejściówek i przylepców. Na jednej baterii 2 godziny ciągłego nagrywania w HD. Dokupiłem drugą baterię za 30 zł. Wszystko kompatybilne z GoPro. Akcesoria są tanie jak barszcz. Dobry motyw z wykrywaniem ruchu. Możesz w dzień schować włączoną kamerę w pokoju a wieczorem zaprosić dziewczynę (if u know what i mean). Na Motocyklu też się dobrze sprawdza. Wada dla mnie to mała ilość klatek na sekundę i nie da się robić ładnego slow motion. Ale za takie pieniądze to nie ma sobie równych. Polecam

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


8
Zadowolony.
05.15.2016 18:46:57

Kupiłem ta kamerę słuchając, czytając oraz oglądając wiele opinii. Nie chciałem wydawać dużo. No i w sumie nie wydałem, bo 286 pln (model bez wifi).
Kamera jest naprawdę dobra. Świetnie filmuje w dzień, ale i po zmroku z samego oświetlenia pojazdu też wiele widać. Ma dość fajnie rozbudowane menu, które i tak wykorzystuje może w 30-40%, bo w ogóle nie znam się na filmowaniu. Mi zależało na jak najprostszym interfejsie z użytkownikiem i wydaje mi się, że tak jest.Sporo akcesoriów bardzo dobrze wykonanych wraz z kamerką tą się dostaje.
Moim zdaniem szkoda tylko, ze nie można kupić pojemniejszych baterii bo niestety te szybko się rozładowują. Starczają na jakieś 40 minut filmowania. Trzeba będzie dokupić drugą z ładowarką.
Generalnie serdecznie polecam ten produkt.

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Fajna ale
06.07.2016 13:37:22

Kamerka fajna ale nie można bez przeróbek podłączyć zewnętrznego mikrofonu jak w GOPRO przez mini USB, a chciało by się dodać coś do filmu z mikrofonu pod kąskiem.

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
dobra, ale ta bateria...
12.08.2016 11:09:03

Zgadzam się z większością opini na temat kamery - jest to udana kamerka ze świetną jakością obrazu, ale ma jeden istotny minus - bateria wystarcza na 35-40 minut nagrywania przy wyłączonym wifi. Przy takim czasie nie można spokojnie jeździć tylko zatrzymywać się i wymieniać baterie co jest kłopotliwe i denerwujące. Dla porównania gopro 4 silver nagrywa ok 1h 45m!

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


3
nie polecam
02.01.2017 14:17:59

Moja pierwsza kamerka. SJCAM zdobył uznanie dobrą jakością nagrań i tego nie można jej odmówić, ale jeśli bawi was żąglerka bateriami i stawanie co pół godziny to gratuluje. Bateria w tej kamerze to porażka - kupiłem gopro 3 blaack i trzyma 3x dłużej i jeszcze można dokupić battery packa. Za jakośc nagrań jest plus - nie jest to gopro, ale oglądając film z daleka można nie rozróżnić, ale kamerka sportowa to nie tylko jakośc obrazu, ale użyteczność. Dla mnie SJCAM leży dlatego daje tylko 3.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
sj 4000
02.03.2017 14:00:42

Stosunek jakość cena super. Bateria wytrzymuje min 1,5 h nagrania w full hd i 30 fps, więc nie słuchajcie tych historii o 30min. Minusy- brak wejścia na zewnętrzny mikrofon, słabe wsparcie windows phon 10, 60 klatek do max 720, nie obsługuje systemu plików ntfs, po za tym naprawde rewelacja, a to za 300zł.

Marcin
W pełni popieram, u mnie też baterie działają min. 1,5 godz. i dostałem przy zakupie 3 baterie. Chyba ktoś na forum urządza antyreklamę... bo inne tzw. markowe produkty się dobrze nie sprzedają. W końcu mnie interesuje dobry produkt i za to płacę a nie za reklamę i później trzeba napisać, że to super itd., a że się wywaliło sporo kasy i ma to samo, no o tym już się nie pisze.


Dołączone zdjęcia
SJCAM SJ4000
SJCAM SJ4000
SJCAM SJ4000
Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Adrenaline Alaska

Kurtka za ok. 450-480zl nie ma prawa być wykonana z Cordury, przyglądałem się tej kurtce i na metkach zauważyłem napis "Poliester 600D". W dodat...

Cardo Scala Rider Packtalk

A ja teraz zrobiłem 6 dniowy wypad do Chorwacji z kumplem, który pożyczył ten zestaw od innego kumpla, bo nie byłem przekonany i powiem tak: zest...

Oxford Oximiser 601

Bzdury Panie piszecie że głowa mała. Mam ten prostowniczek od 3 lat i nigdy nie zawiódł, a ten z lidla padł po roku. Oxford nie ma żadnych czę...

Daytona Clubman

Kupiłem używane, ale teraz już wiem, że kupie sobie nowe. Mega wygodne i do tego wygodne, poza tym wygodne. Prawie jak domowe kapcioszki. ...

Dainese Hydra Flux D-Dry

Cena do jakosci.
Dobra kurtka na wysokie temperatury. Jezdze w niej w temperaturach 30-38 st C. Codziennie i caly rok.
Jak to w Dainese ...

Alpinestars SMX-6

Buty kupione po dwoch latach uzywania Alpinestars SMX 5.
SMX 5 zuzyly sie zewnetrznie i wentrznie, ale byly bardzo dobre.
Jezdze codzien...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA