Mamy już 9426 opinii o produktach motocyklowych!
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Honda CB500



Ilustracja przedmiotu

1  

Honda CB500

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
8.70 / 10

(Na podstawie 23 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film

Wasze zdjęcia


Honda CB500
Honda CB500
Honda CB500
Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 87%
Neutralne: 4%
Negatywne: 9%


Gość


9
CB 500
06.20.2012 11:22:59

Miałem cebulke dwa sezony - bezawaryjny motocykl. Odpalał codziennie od strzała(dojeżdżałem nim do pracy), nie sprawiał żadnych problemów przez cały czas użytkowania. Silnik nie żłopie oleju tak jak GS 500. Z przodu i z tyłu są zamontowane hamulce tarczowe, więc hamuje bardzo dobrze. Przyspieszenia wystarczające, moto wybacza wiele błędów początkującemu motocykliście. Ogólnie świetny motocykl na początek i do miasta. Poza miastem troche brakuje owiewki - powyżej 120 jest walka z wiatrem, ale można dodać akcesoryjną owiewke i polepszyć komfort podróżowania. Ogólnie polecam każdemu. Daje 9/10.

Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
07.12.2012 11:15:47

Najlepsza 500tka w swojej klasie. Bardzo trwały silnik chłodzony wodą. Hamulce tarczowe z tyłu, super wygodna pozycja, lekki i poręczny w zakrętach. Bardzo niskie spalanie - przeważnie 4,3 L/100. Najmniej udało mi się zejść do 3,9! Przy ostrzejszej jeździe ok. 5,2L :D Prędkość maksymalna 200 km/h, ale strasznie wtedy wieje :) Ogólnie super motocykl - polecam.

Robert
u mnie v-max w porywach do 190 i to jak wieje wiatr w plecy :)

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Michał
07.24.2012 14:40:35

Polecam - najlepszy motocykl do nauki, wybacza sporo błędów i daje mnóstwo radochy :) Nic się nie psuje. W razie gleby mnóstwo części na allegro.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
08.14.2012 10:25:50

Świetny i bezawaryjny motocykl. Wygodny, dobrze się prowadzi i ma trwały silnik. Polecam.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Łukasz
09.17.2012 10:43:59

Motocykl idealny dla początkującego motocyklisty. Przelatałem na cebuli dwa sezony i nic nie musiałem w niej niej robić poza wymianą oleju i dolewaniem benzyny. Motocykl bardzo poręczny, dobrze prowadzi się w zakrętach, silnik mimo małej mocy jest bardzo elastyczny i ciągnie od dołu. Nawet jazda z plecaczkiem nie stanowi dla niego problemu. Polecam.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


5
Gość
10.26.2012 19:07:28

Niezbyt polecam. Kupiłem go jako pierwszy motocykl i już w połowie sezonu odczuwałem niedosyt - zwłaszcza brakuje mocy do szybkiego wyprzedzania samochodów. Wszystko trzeba planować z dużym wyprzedzeniem. Troche lepiej w mieście, ale i tak szybko się nudzi. Po cebuli kupiłem Honde CBR F3 i żałowałem że nie kupiłem jej odrazu. Prowadzi się równie łatwo, a przyspiesza i jeździ 100 razy lepiej od cebuli.

Gość
No jasne. Przesiądź się na erłana i git. Technika młody, technika.

Głosy: -22   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
EDI
11.11.2012 14:07:40

Polecam - wspaniały sprzęt nie tylko jako pierwsza maszyna, ale również do miasta i na wypady poza nie. Jakość wykonania typowo Hondowska - nic nie gnije, nic się nie psuje i wszystko chodzi jak w zegarku - prawdziwa nuda :D Co do braku mocy to się nie zgodze - najczęściej narzekają Ci co nie potrafią jeździć. Wstyd przyznać, ale sam się kiedyś na tym złapałem. Chciałem po pół roku zmienić cebulke na inny motocykl, ale wtedy kumpel dał mi się zamienić na chwile z jego fazerem. Za żadną cholere nie byłem w stanie go dogonić dwa razy mocniejszym motocyklem! Bardzo szybko wybił mi z głowy zmiane - prawda jest taka, że najczęściej brakuje umiejętności a nie mocy. Na cebuli zrobiłem 2 sezony i dopiero ją sprzedałem. Dlatego historie o braku mocy można sobie między bajki włożyć, zwłaszcza jak mówi to ktoś kto jeździ np. od 3 miesięcy :) Motocykl naprawde polecam - w swojej klasie to najlepszy sprzęt i chyba każdy motocyklita to potwierdzi.

tentyp
Jak sie chwile przejechales to sie nie dziw, ze nie miales odwagi odkrecic manetki w fazerze, przeciez go nie znasz :) A on mial pewnosc bo na pewno nie raz mu stawialo w fazie na kolo i wie co robic :)

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Miki
11.11.2012 18:49:43

Polać temu Panu, bo dobrze mówi :) Znałem gościa co kupił GSa 500 i potem nie mógł nadążyć za kumplami. Wkurzył się i kupił R6, ale nadal nie mógł nadążyć :D

A wracając do cebulki to oczywiście motocykl bardzo fajny - latałem na kursie i bardzo dobrze wspominam. Jazda na nim sprawia mnóstwo radochy - nie trzeba mieć zaraz 150 KM pod dupą, żeby czerpać przyjemność z jazdy. Cebulka jest bardyo idiotoodporna, a to duża zaleta :D

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
7
Gość
03.19.2013 16:01:36

Miałem i byłem bardzo zadowolony, ale w odniesieniu do obecnego horneta niestety musze nieco zweryfikować poglądy odnośnie cb 500. Mimo mniejszej masy cebula gorzej radzi sobie w zakrętach, mocy brakuje dość szybko - praktycznie w połowie sezonu czułem niedosyt, hamulce też nie są jakieś super zachwycające - co najwyżej dobre. Motocykl jest też dość niestabilny przy złożeniu w dużych prędkościach - dziwnie falował i pływał. Moja ocena to 7/10 - dobry, ale głównie do nauki jazdy i ewentualnie na miasto.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
Bardzo dobre pierwsze moto
05.27.2013 12:14:06

Używałem go przez jeden sezon jako pierwsze moto po zdaniu na prawko (miałem rocznik 2002). Teraz ujeżdżam CBF 600 i stąd moje spostrzeżenia poniżej.
Honda ma świetny silnik - oszczędny i dynamiczny (dwa cylindry mają super charakterystykę), niestety nie dorównuje mu zawieszenie, które jest z poprzedniej epoki.
Jeśli miałbym, kupować drugi raz to wybrałbym CBF 500 - z nowym zawieszeniem.
Ktoś napisał, że motocykl wybacza błędy początkującego kierowcy, jak ująłbym to inaczej - jest to lekki motocykl z nisko położonym środkiem ciężkości, dzięki czemu łatwo go utrzymać w pionie np. na parkingu.
Podczas jazdy już tak różowo nie jest i wg. mnie słabe zawieszenie (i często opony) sprawia że jazda z większymi prędkościami jest bardziej niebezpieczna, a na pewno daje się we znaki dużo mocniej niż na większych moto.
Może to i dobrze dla początkującego żeby nabrał respektu przed prędkością, ale obiektywnie dla mnie było to minus.
Na koniec warto napisać jeszcze że moto jest tanie w eksploatacji i naprawach - ma mały apetyt na paliwo, a na rynku jest mnóstwo części używek i zamienników.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
03.01.2014 20:50:02

Jest to mój pierwszy motocykl przejechałem na nim ponad 5000km. Jazda na cb500 daje mi mnóstwo frajdy łatwo się prowadzi, bezawaryjna przyjemna jazda w mieście jaki i poza tak do prędkości 110-120 super ! polecam wszystkim początkującym jak i średnio zaawansowanym !

Głosy: 19   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
Honda cb500
04.10.2014 15:46:51

Moto najlepsze w swojej klasie, rewelacyjny silnik, generalnie niskie zużycie paliwa, zupełny brak zużycia oleju, przyzwoicie sztywna rama, dobre oświetlenie, przyjemne i nie za częste czynności serwisowe. Jazda sprawia wiele radości, motocykl sam układa się w zakręty, silnik bardzo elastyczny i przewidywalny (choć dla niektórych to wada), wygodna pozycja za kierownicą, sporo miejsca dla kierowcy i pasażera. Wielki schowek pod siedzeniem.
Z wad to regulator napięcia i kosz sprzęgłowy (honda powinna zgłosić to do biura patentowego), przeciętne hamulce, przeciętne zawieszenie, Przeciętny wygląd.

Głosy: 29   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
CB 500S
05.03.2014 13:31:01

To moje pierwsze moto. Potwierdzam wzorowy silnik, od 8tys. wzwyż dostaje takiej melodii że to poezja :-). Moc silnika bardzo duża, jeszcze długo ten motor przewyższy osiągami moje umiejętności. A zrobiłem nim w 2 lata 15tys.km To prawda że po jakimś czasie może brakować już mocy, ale uważam, że jeśli ktoś dopiero zaczyna to spokojnie może tym motorem jeździć co najmniej 2 lata przed zmianą na mocniejszy. Hamulce i zawieszenie, mówią niektórzy słabe, ja nie mam porównania, wszystko działa poprawnie. No może do tego zawieszenia miałbym więcej wątpliwości.... po jakimś czasie czuć mrowienie w rękach (pytanie czy to moja technika jazdy, czy może lagi czy amortyzatory). Pozycja wygodna, tyłek boli później niż w gs500 :-) Wersja "S" z owiewką pozwala jeździć nieco szybciej aczkolwiek same owiewki łatwo pękają. Moto bezawaryjne i oszczędne, pali 4,5l/100km. Polecam na pierwsze moto dla ludzi z wyobraźnią bo to bardzo mocna maszyna w tym segmencie.

Głosy: 33   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Gość
05.29.2014 16:01:31

Podstawowa rzecz to trzeba wiedzieć co się chce kupić.
Ja z premedytacją kupiłem to moto z prostej przyczyny.Przebiegi przy odrobinie szczęścia CB500 robi ok 300tys km.W teście niemiecki po przebiegu 50tys km stan zużycia silnika był ZEROWY.Serwisowanie tego motocykla jest tanie i proste nie obciąża kieszeni.Jakość materiałów jest bdb.Nie ma drugiej takiej maszyny aż dziwne że się tak słabo sprzedaje a ludzie wolą er5 która jest jakościową porażką.
Oczywiście wygląd jest bez szału raczej jałowy,prowadzenie trakcja zwykła przeciętna.Silnik jak to dwu garówce raczej pluje mocą a nie jak w rzędówce płynnie oddaje.
Jednak w klasie ekonomicznej cb rozkłada wszystko.
Jak ktoś nie ma parcia na prędkość to jest to sprzęt na długie lata,do turystyki w miasto i wszędzie.

Głosy: 48   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
06.08.2014 23:46:05

Jako że ma trochę polatane mogę więcej coś napisać.
Niestety ja hamuję ten motocykl z nożnym.Sam przód za słaby.Prędkość max jest ok 200 bez problemu osiągalna lecz rozpędzanie trwa.140 jedzie się bezproblemowo przy ponad 180 zaczyna wężykować ale można nad tym popracować.180 można bez stresu jechać.Spalanie b niskie,martwa strefa w lusterkach!nie widać kolegi który jedzie z boku.Można by dać na tył zębatkę o ząb większą aby mocniejsz i w gaźniku większe dawki.Ogólne wrażenia bardzo pozytywne.

Głosy: 22   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
super
08.22.2014 22:08:57

polecam wszystkim

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Nic tylko kupować
10.27.2014 15:23:22

Przede wszystkim jak na swoje osiągi odblokowana leci spoko 180 bardzo przyzwoite spalanie liczmy średnie 5-5,5 litra.Silnik niezawodny,mnóstwo części zamiennych,słabe punkty chyba jedyne to hamulce,mus założyć oplot trochę pomaga tak jakieś 25 procent lepiej,i sławny stukot koszyka sprzęgła ale tak ma być tyko troche wkurza.Polecam

Głosy: 49   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
świetny motorek
11.07.2014 14:53:29

Mam cebulkę i jestem zadowolony. wygląd -rzecz gustu, mnie się podoba, moze dlatego że nie zależy mi na "szpanie" lecz bezproblemowym i wygodnym użytkowaniu. Hondą robię trasy po 400-500km dziennie i nic mnie nie boli:) Wygodna pozycja za kierownicą, motor poręczny i wystarczająco żwawy. Jak ktoś szuka ekonomicznego i uniwersalnego motocykla do bezproblemowej jazdy - świetny wybór. Cebulka świetnie sprawdzi się w dojazdach do pracy, w mieście jak i w dalszych trasach.

Głosy: 79   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Niezastąpiona
07.06.2015 14:41:22

Honde Cb500 posiadam od dwóch sezonów. W moim przypadku jest to wersja PC26 czyli jeszcze z bębnowym hamulcem z tyłu. Co moge o niej powiedzieć? Honda ma bardzo prosty w konstrukcji silnik, który odwdzięcza się bezawaryjnością! Mój egzemplarz ma już 100tys przebiegu i nadal pięknie pracuje. Odpala od strzała w każdą pogodę niezależnie zimny czy ciepły. Jedyny mankament wersji PC26 to hałasujący napinacz rozrządu (wystarczy wymienić na napinacz z młodszych egzemplarzy) i hałasujący kosz sprzęgłowy (z tym można bardzo łatwo się uporać wkładając podkładki pod spręzyny tłumika drgań w koszu sprzęgłowym. Koszt niewielki a efekt zaskakujący) Bardzo cieszy spalanie motocykla, które oscyluje na poziomie 5-6l benzyny na 100km. Motocykl wygląda o wiele ładniej od innych 500tek typu GS czy GPZ. Niektórzy twierdzą, że Honda CB500 wygląda jak poczciwa WSKa za sprawą tylnych amortyzatorów. Osobiście mi to nie przeszkadza w codziennej jeździe a nawet jest zaletą (mamy dodatkowy schowek pod kanapą) Do motocykla polecam dokupić akcesoryjny tłumik, który całkowicie zmienia charakter motocykla. Silnik brzmi genialnie i już z daleka możemy rozpoznać basowy dźwięk naszego Tween'a. Komu polecam ? Polecam osobą, którzy zbytnio nie szaleją na motocyklach a jazdę motocyklem traktują jako wypoczynek, rekreacja albo środek szybkiego i sprawnego dojazdu do pracy/szkoły. Motocykl jest lekki i zwinny więc nadaje się dla początkujących jak i mniej wymagających zaawansowanych motocyklistów. Wbrew pozorom tym motocyklem można naprawde ostro zaszaleć i poczuć sporo adrenaliny. Osobiście stwierdzam, że jest to motocykl idealny! Jak dla mnie ma wystarczająco dużo mocy i w zupełności mi wystarcza do moich potrzeb. Czy poczciwa Honde CB500 zamieniłbym na inny motocykl ? Oczywiście, że tak- na honde CBF 500 (ten sam silnik tylko w ładniejszej ''oprawie''więcej do szczęscia nie potrzebuje.
Naprawdę polecam każdemu ten wspaniale zaprojektowany i wykonany motocykl

Gość
Zgadzam się w 100%

Głosy: 19   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
2
Wielkie rozczarowanie
07.24.2015 7:48:02

Kupiłem motocykl głównie dlatego, że mi koledzy polecali. I nie jestem zadowolony. Kompletnie nie mam pojęcia skąd ten motocykl ma tak wysokie opinie.

Motocykl nie jest nadzwyczaj szybki i dynamiczny. Podczas wyprzedzania (szczególnie np. na autostradzie) najzwyczajniej brakuje mocy.
Na światłach sprawuje się całkiem nieźle, dosyć szybko osiąga ~70km/h (czyli taką normalną prędkość w ruchu miejskim).

Tylne zawieszenie po prostu dno. Strach czasem jechać z normalną prędkością (czyt. 90km/h w niezabudowanym), bo dziura i strach przed glebą. Szkoda, że nie ma centralnego amortyzatora, pewnie lepiej by to działało. I jeszcze z jazdą z kuframi albo pasażerem... No cóż, szkoda komentować.

Zegary wbrew opiniom moim zdaniem nieczytelne. Sam kokpit zostawia sporo do życzenia.

Na + fakt, że pali faktycznie stosunkowo mało (bo da się zejść do 4l/100km). Ale może to po prostu wynikać z tego, że motocyklem po prostu jedzie się to 70 na godzinę i ani trochę więcej, bo będzie trzeba walczyć z zawieszeniem. Jak dodamy, że to spalanie zerują części eksploatacyjne, które są zbyt drogie jak na tego typu moto, to po prostu ciężko to zaliczyć do plusów.

Prowadzenie też po prostu nijakie, ani tym ładnie wejść w zakręt. Może i wybacza wiele, ale nie ma praktycznie w ogóle frajdy z jazdy. Dla porównania, XJ600 (którą mamy w podobnej cenie) prowadzi się znacznie lepiej. Podobnie z GS-em, jeżeli mamy patrzeć w tej samej klasie.

Hamulce hamują nijak. Przedni się w miarę sprawuje, natomiast tylny to chyba jest zrobiony tylko po to, żeby przy ruszaniu pod górkę za mocno moto w tył nie poszedł. Ja miałem wersję z archaicznym hamulcem bębnowym, pewnie tarcza sprawuje się lepiej. Tutaj to zawalili na całej linii, a przecież hamulce to jednak podstawa.

Części eksploatacyjne w cholerę drogie. Napęd to wydatek 500 zł, komplet opon podobnie. Wiadomo, mniej niż w innych modelach, ale za taki nijaki motocykl to po prostu za dużo.

Również wygląd (okrągła lampa, nieobudowane zegary, wloty powietrza imitujące owiewkę, kwadratowy zadupek, kanapa wyjęta chyba ze starego busa, amory jak od MZ-tki) powodują, że motocykl jest nijaki, i raczej nikt nie obróci za nim głowy. Moim zdaniem jest brzydki, ale to już kwestia gustu.

Jeździłem motocyklem pół roku, teraz chcę się go pozbyć. I nie wspominam go dobrze. Ten staroć powinien odejść do lamusa już dawno, i być jedynie gratką dla kolekcjonerów na zabytkowych tablicach. Ale jak ktoś lubi męczyć się z jazdą, rzucać dolarami na lewo i prawo (bo napęd kosztuje tyle co w większych motocyklach) oraz jedyną trasą będzie niedzielny przejazd do kościoła, to może i to jest motocykl dla niego.
Ja go nie polecam.


Gość
Pieniaczy nigdy nie brakowało i chyba długo jeszcze nie zabraknie

Gość
@Gość, przecież wyraźnie jest napisane, że spod świateł sobie dobrze radzi. Problemy z czytaniem? Jesteś aż takim przegrywem, że przy personalnych atakach na mnie nawet nie doczytujesz tego, co napisałem? Potem oczywiście klasyczny atak: "Naucz się jeździć". Reszty inwektyw nawet nie czytam, bo to sensu nie ma. @belor: 1) Amory miałem wymieniane na nowe, niestety po prostu jest to przedwiekowa i archaiczna technologia, której użycie tutaj skończyło się tak, że odebrana jest resztka przyjemności z jazdy. 2) Żeby wyprzedzić kogoś kto jedzie 100km/h, wystarczy mieć 120km/h, i manewr jest całkiem, całkiem. CB500 ma problemy, żeby zapewnić taką prędkość przy zachowaniu minimalnej kultury jazdy. 3) CB500 jest solidnym motocyklem. Ciężko oczekiwać od jakiejś pierdołki, do której części kosztują tyle, ile do dużych moto, żeby było inaczej. Z tą uniwersalnością to bym się kłócił. Dla mnie to po prostu motocykl, który jedyne, do czego się nadaje, to do muzeum technologii, szczególnie te do 1996, czy kiedy tam W KOŃCU zmieniono hamulec bębnowy na tarczówkę. Do niczego więcej. I masz oczywiście rację - od takiego motocykla wymagałem zdecydowanie więcej. A otrzymałem coś, co ciężko w ogóle ocenić na "dopuszczający".

Gość
Jesteś idiotą. Inaczej tego nazwać nie można i wcale nie chodzi mi o Twoją krytyczną opinię tylko podejście do życia. CB500 to motocykl szosowo-turystyczny więc oczekujesz od niego żeby zapierdalał na kole spod świateł i zżerał wszystkich na autostradzie? Kup sportowego litra a będziesz zadowolony - tylko ciekawe jak długo (do pierwszego słupa) ? Sądząc po całości wypowiedzi Tobie nie brakuje mocy silnika tylko UMIEJĘTNOŚCI najwyraźniej ;) Jazda po torze tym motocyklem również nie sprawia problemu ponieważ idealnie składa się w zakrętach a zawieszenie pracuje równo.

Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Dobry sprzęt.
09.02.2015 9:38:51

Witam.

Jestem w posiadaniu CB 500 z 96.r ze znienawidzonym hamulcem bębnowym z tyłu. Odnosząc się do wszystkich wypowiedzi, potwierdzam, że hamulce nie powalają. Tył jest taki sobie, natomiast w dobrym stanie i dobrze wyregulowany daję radę. Przedni hamulec jest niczego sobie, gdyby była druga tarcza i zacisk byłoby idealnie. Natomiast jak na ten motocykl zupełnie wystarcza.
Jeżeli chodzi o osiągi uważam i potwierdzam, że dla początkującego motocyklisty jest to nawet za dużo. Pieprzenie, że mocy brakuje w połowie sezonu jest wypowiedzią tzw. "Króla prostej". Jasne, że na prostej drodze większe sprzęty robią nas bez problemu. Natomiast od 0-140 zbiera się bardzo dobrze. Dynamika silnika jest bardzo fajna tylko z racji pojemności, żeby mieć cały czas zapas mocy trzeba utrzymywać obroty ok 8tys. Wtedy naprawdę można szaleć.
Jeżeli chodzi o prowadzenie w zakrętach w przedziałach prędkości od 60-120 to jest naprawdę dobrze. W tym sezonie byłem na trasie 100 zakrętów / koło Kudowy i wcale nie potrzebowałem litra, żeby objechać większe sprzęty. Dobra zmiana biegów, wysokie obroty i na zakrętach 500-tka jest nie do zrobienia. Gorzej jest z szybkimi zakrętami. Powyżej 140 zakręty momentami robią się niebezpieczne. Wszystko się da, natomiast zawieszenie daje się we znaki. Przy większych prędkościach motocykl trochę pływa i wężykuje na zakrętach.
Cały poprzedni sezon ( 6500 km) zrobiłem razem z żoną. Byliśmy na Słowacji, Bieszczadach itd. W mojej opinii z drobnym pasażerem jak moja żona (54 kg), zaznaczam, że ja drobny nie jestem ( 100 kg ) motocykl radzi sobie bardzo dobrze. Prędkość na trasie w okolicach 140 jest do zrobienia na spokojnie.
Motocykl po kilku modyfikacjach jest naprawdę fajnym sprzętem. Ja w moim zmieniłem kierownicę na szerszą, założyłem sportowe klamki, owiewkę, i kufer 40l. W takim zestawie jest to naprawdę fajny sprzęt do turystyki jak i do dynamicznej jazdy. Trasy 500-600 km dziennie spokojnie są do zrobienia.
Chciałbym zobaczyć tych wszystkich kozaków, którym brakuje mocy jak sobie radzą na zakrętach. Ciąć jak przecinak na prostej 2-paki, potrafi każdy kto radzi sobie ze zmianą biegów i operowanie manetką z gazu. Kto jakim jest riderem, weryfikują zakręty.

Pozdro

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
The best
04.21.2016 12:21:52

Niech mówią co chcę Honda to honda wiadomo nie jest to 600-tka ale za to spala ok 5 l/100km.Mam wersje five star więc wiatr mi nie grożny.Podróż z Łodzi nad morze czy w góry ok 500 km to ryż.Jeżdżę nią już 3 sezon i szkoda mi jej sprzedawać wiadomo presja znajomych weźkup nowyszy i szybszy ale ja już jestem na to za stary , na autostradzie latam 170km/h , to mi wystarczy i nie wyobrażam sobie abym musiał latać 250 km/h w szczególności ,że to polska albo dziura albo sarna się trafi.Polecam każdemu i nie jest prawdą ,że mocniejszym moto pojedziemy szybciej to kwestia doświadzczenia kierowcy .Kuppel jeździł na xj 600 zawsze z tyłu kupił sobie gsxr 750 i znów jest z tyłu ,kwestia umiejętności.Pozdro i polecam cb 500 niezniszczalne.

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
mieszczuch z zacięciem do podróży
08.30.2016 20:27:59

Cebula, choć wg mojej opinii to typowy mieszczuch ma jednak w sobie tyle ikry, że potrafi pokonać każdą daleką trasę, jaką sobie ktoś wymarzy. Może nie jest tak szybka, jak Hayabusa, ani tak wygodna, czy terenowa, jak R 1200 GS, ale pokonałem z nią tysiące kilometrów w miejskich korkach i międzymiastowych wypadach i w podróży po Bałkanach. Na pusto, z pasażerem i tobołami. Nie do zdarcia! Po zdobytych doświadczeniach z krętych, stromych i dziurawych drogach Rumunii, Bośni, czy Kosowa, znów ruszam w trasę pewny, że nie tylko nic się nie popsuje, ale i zbytnio nie zużyje. Kto zastanawia się nad zakupem tej maszynki, zapraszam do relacji z ok. 3000 km jazdy po Pribaltice... https://www.facebook.com/motoaround/


Dołączone zdjęcia
Honda CB500
Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Honda XR125 L

Super motor dla początku. Nadaje się na miasto i lekkie enduro lub nawet turyzm. Mały, lekki, uniwersalny, dość tanie części, niezawodny silnik...

Naxa F02

N o w sumie poza tym , że to jest szczękowiec to zalet nie widzę.
Szybka rysuje się od czegokolwiek.
Nosek sam się wysuwa z mocowa...

HJC IS-17

W porównaniu do Nolana N87 - bardzo mało miejsca w części szczękowej, nie ma miejsca na cyrkulacje powietrza i okulary przez to strasznie parują...

Revit Stellar

Rękawice ładnie wyglądają, są wygodne, ale jakośc wykonania poniżej przeciętnej. Po ok. 5 tysiącach puściły szwy - jeden przy palcu serdecz...

Modeka Lorenzo

Za rękawice dałem ok 160 zł, nie jest to wygórowana cena jak za model ocieplany z membraną. Komfort jazdy i funkcjonalność oceniam dobrze jedna...

V-MAX Altura

Polecam.
Za taką cenę nic lepszego nie znajdziecie.
Pare razy uratował mi dupę.
Śmigałem w nim kiedyś na enduro i zdarzył...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce