Mamy już 10437 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Honda VFR800 V-Tec (2002-2009)



Ilustracja przedmiotu

1   2  

Honda VFR800 V-Tec (2002-2009)

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
8.23 / 10

(Na podstawie 13 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 77%
Neutralne: 15%
Negatywne: 8%


Gość


7
Gość
10.15.2012 20:14:49

gdyby nie układ Vtec było by 10! mi osobiście nie odpowiada charakterystyka pracy tego silnika mianowicie do 7tyś nic się nie dzieje ....czekasz i czekasz ....aż wskazówka przekroczy 7 tyś i dopiero zaczyna się jazda. Aczkolwiek są zwolennicy tego systemu :) poza tym reszta jak najbardziej jest ok, motocykl świetnie się prowadzi po mimo swojej masy, "zamknąć" opony na szybkich winklach to nie żaden problem, zawieszenie jak i układ hamulcowy również godny polecenia.

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Michał
03.07.2013 13:37:30

Zgadzam się z poprzednikiem. Kto wymyślił system v-tec w motocyklu powinien zostać wyrzucony z hondy. Jak dla mnie to jedyny minus tego motocykla. Plusów jest mnóstwo - kultura pracy silnika, niezła moc, szybkość, świetne heble, wygoda. Motocykl prawie idealny, choć teraz jakbym miał kupować to zdecydowałbym się na vfr'e fi.

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
VFR 800 V-Tec vs. V-Strom 1000
08.31.2013 13:59:25

Sport turystyk z naciskiem na sport. Niektórym to pasuje, mi niestety nie pasowało stąd przesiadłem się w tym roku na V-Stroma 1000. Zalety VFRki wszyscy znają, więc powiem co mi nie pasowało - pozycja jest wygodna, ale na dłuższą mete i tak potrafi zmęczyć - jesteśmy ciągle w lekkim pochyleniu, więc tak nadgarstki bolą przy długich trasach. Pozycja w V-Stromie mi dużo bardziej odpowiada.

Po drugie moment obrotowy - jeśli latamy solo jest super, ale wystarczą bagaże + pasażer i jest już gorzej - trzeba mocniej kręcić po obrotach. W połączeniu tego trzecim minusem, czyli masą motocykla nie ma mowy o naprawde wygodnym i komfortowym podróżowaniu we dwójke. Wada nr. 4 to niska szyba, za którą nie można się dobrze schować przed wiatrem. Najlepiej dokupić wyższą albo zaopatrzyć się w deflektor.

Podsumowując - jeśli latacie solo i w krótsze trasy VFRka jest świetna - dobre hamulce, dobrze się prowadzi i mocy wystarcza aż nadto. Niestety w dwójke + bagaż silnik się męczy, a podróżowanie nie jest już tak komfortowe. Moja ocena to 8/10.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
jest dobrze
05.15.2014 19:35:11

motocykl prawie,podkreślam prawie idealny...
świetne hamulce,zawieszenie wybiera calkiem dobrze.
pozycja siedząca może nie najwygodniejsza ale spokojnie pokonywalem dystansy po 300 km i więcej,nie odczuwając większego zmęczenia.V-TEC nie jest z zly,trzeba się do niego przyzwyczaić. nie zapominajmy że VFR ma najwięcej mocy przy 10 tyś obrotów.Móglbym przyczepić się jeszcze do spalania....10 litrów nie wyjęte i nie wierzę że komuś pali mniej...no chyba że jezdzi czysto turystycznie.

Głosy: 51   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
VFR :)
09.15.2015 10:58:41

Może niektórzy uznają moją ocenę na wyrost ale każdy z nas,napewno użytkowników ma do niej prawo. Od 2 lat moja przygoda z motocyklami łączy się właśnie z tym modelem Hondy. System VTEC który przez niektórych nieudany, dla mnie okazuje się bardzo interesujący i niekoniecznie awaryjny. Uważam że VFR VTEC który na rynku jest od 2002 roku się sprawdza, a komentarze o jego awaryjności są przesadzone. Prowadzenie super, hamulce super, wygoda też. Osiągi rzeczywiście mogłyby być lepsze szczególnie przy jeździe z bagażami ale to właśnie system VTEC i V4 nadrabiają "niedoskonałości". Dla mnie bardzo udany model i póki co (odpukać) bezawaryjny. Polecam :)

Głosy: 23   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Gość
07.30.2016 9:38:32

Szukałem kompromisu pomiędzy typowym ścigiem a maszyną na której pojeżdżę z drugą połówką. No i udało się, VFR'ka sprawdza mi się idealnie w tym co potrzebowałem a do tego dźwięk V4 na akcesoryjnym wydechu to miód dla uszu. Dla mnie sprzęt jest wygodny, daje radę już z samego dołu a opinie o VTECu trochę mnie dziwią bo mi osobiście nie przeszkadza a jakieś "atomowy przyrost mocy i wysadzanie z siodła na zakręcie" to bajka z działu dla dzieci. Piszą chyba o tym ludzie którzy w życiu nie jeździli VFRka na VTECu. Honda jest bardzo przyjazna kierowcy mimo wagi swietnie się prowadzi ale jak koledzy wcześniej pisali pozycja jest pochylona i nie jest to turystyk typowy... Jak ktoś się zastanawia nad zakupem to gorąco zachęcam!

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Gość
07.30.2016 17:48:04

Szukałem kompromisu pomiędzy typowym ścigiem a maszyną na której pojeżdżę z drugą połówką. No i udało się, VFR'ka sprawdza mi się idealnie w tym co potrzebowałem a do tego dźwięk V4 na akcesoryjnym wydechu to miód dla uszu. Dla mnie sprzęt jest wygodny, daje radę już z samego dołu a opinie o VTECu trochę mnie dziwią bo mi osobiście nie przeszkadza a jakieś "atomowy przyrost mocy i wysadzanie z siodła na zakręcie" to bajka z działu dla dzieci. Piszą chyba o tym ludzie którzy w życiu nie jeździli VFRka na VTECu. Honda jest bardzo przyjazna kierowcy mimo wagi swietnie się prowadzi ale jak koledzy wcześniej pisali pozycja jest pochylona i nie jest to turystyk typowy... Jak ktoś się zastanawia nad zakupem to gorąco zachęcam!

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
7
dla mnie zbyt sportowo
08.25.2016 20:44:23

Wygląd wspaniały i dlatego zakupiłem to moto w ubiegłym roku. Zakwalifikowanie go jako sportowo-turystycznego trochę jak dla mnie nietrafne bo jest to moto typowo sportowe, jak go niektórzy nazywają "ścigacz dla dżentelmenów". Jestem dość wyskoki i być może dlatego pozycja za kierownicą jest dla mnie niewygodna bo leżysz cały czas na kierownicy. W dłuższej trasie około 300km nadgarstki wysiadają, ale na krótkich trasach zabawa jak cholera. Przy wolnej jeździe i na postoju mało stabilny i trudno utrzymać pion więc do jazdy miejskiej mocno średnio.
Kupiłem niedawno Transalpa i pozycja jak na wygodnym krześle a prowadzisz jak rower. Może już za stary jestem i przedkładam wygodę a VFR-ka stoi w garażu i jakoś mnie do niej coraz mniej ciągnie.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Gość
09.13.2016 10:57:12

Przed wyborem tego motocykla, trzeba zdać sobie sprawę ze wszystkich jego wad i zalet, łącznie z owianym złą sławą systemem vtec. Nie bardzo rozumiem malkontentów, bo zakładam że przed zakupem takiej maszyny każdy się o niej uprzednio naczyta. Niektórzy przez vtec odradzają zakup, a ja właśnie przez ten system VFR-kę polecam :) Dla wybrednych pozostaje wersja Fi

Dla mnie to doskonałe połączenie motocykla sportowego i turystycznego. Każdy znajdzie swoje powody, żeby pokochać, lub znienawidzić tę Hondę... Poniżej wady i zalety wg mnie:

Plusy:
- świetne hamulce (CBS robi swoje)
- wygląd (dla mnie to jedna z najładniejszych maszyn z tamtych lat. Zwłaszcza monowahacz i te dwa tłumiki pod zadupkiem

Profil użytkownika
ffojtus
- doskonałe prowadzenie pomimo ogromnej masy, motocykl sam kładzie się w zakrętach - sporo miejsca dla kierowcy i pasażera - system vtec daje ogromną frajdę - aż chce się wracać do domu dłuższą drogą ;) - duży zbiornik paliwa (22l) - dość bogaty i przejrzysty komputer (dwa przebiegi dzienne, zegar, temp. na zewnątrz, temp. silnika i możliwość przełączania się pomiędzy km/h a mil/h) - wysoka niezawodność (a raczej "jak dbasz, tak masz") Minusy: - wysokie spalanie (to że do połowy obrotów działa połowa zaworów specjalnie nie wpływa na zmniejszenie spalania) - oryginalna szybka wymaga wymiany na akcesoryjną, np. z deflektorem - pozycja bardziej sportowa niż turystyczna - na początku przygody z VFR-ą po dłuższych dystansach strasznie bolą nadgarstki - duża masa - zdecydowanie lepszy na autostradę, niż do miasta i przeciskania się w korkach - drogi serwis (szanujący się mechanicy mają na to moto osobne cenniki. Koszta windują m.in.: dwa łańcuchy rozrządu, koszty robienia przepustnic i zaworów ze szklankami, system CBS, czy dwie chłodnice) - jak każda Honda, ma problemy z elektryką i prędzej czy później poleci regulator napięcia

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


3
głos prawy
10.25.2016 23:50:25

Na początku powiem że jestem fanem Hondy, ale ten model to padaka ze względu na elektryke i nie polecam go nikomu. Chyba że lubicie martwić się w trasie czy wrócicie do domu, bo padnie alternator albo regulator napięcia. Jest to kwestia czasu.

Gość
Elektryka jest faktycznie słabym punktem z 3 względów: - pierwsze modele (do przełomu w 2003r) chyba miały regulator pod siedzeniem, był słabo chłodzony i na pewno miały też słaby alternator - zapas mocy alternatora w nowszych wersjach (o ile pamiętam około 140W) to za mało by razem z np długimi światłami (2 sztuki - 110W) używać innych odbiorników jak np ogrzewane manetki. Skutek tego jest taki, że przepala się alternator - kostka łącząca alternator i regulator z czasem od drgań nabiera luzów, czy śniedzieje przez co powierzchnia przepływu prądu słabnie, kostka zaczyna się grzać aż przepalają się przewody i dochodzi do zwarcia. Problemy te jednak z tego co słyszałem stają się bolączką nowszych motocykli gdzie często też montowano przewody o mniejszych średnicach itd. Więdząc to wszystko można zapobiedz awariom i jeździć bez większych obaw.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Świetny motocykl
01.23.2017 12:10:24

Używam modelu z ABS od 2 lat. Miałem przejścia z alternatorem ale już wiem czego nie robić i jak dbać. Bardzo wygodny dla mnie, jestem wysoki i ciężki. Hamulce rewelacyjne, od teraz tylko modele z ABS. Osiągi jak dla mnie dobre. Spalanie zależne od stylu jazdy - w trasie jadąc spokojnie miałem 5,5 L na pewno (a nie wiem czy nie udało mi się zrobić i 5.2L) a jeżdżąc mocniej pod 8L/100 (ktoś pisał o spalaniu 10L/100 - chyba jeżdżąc ciągle w okolicach czerwonego pola.
Poza elektryką jedyną wadą to koszt wymiany rozrządu i szklanek V-TEC których się nie reguluje :)
Ja polecam ale uczulam, że tani w serwisowaniu nie jest.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
VFR 800
03.12.2017 11:15:08

Od miesiąca stałem się posiadaczem Hondy VFR 800 ( wcześniej jeździłem na różnych motocyklach - R1 2004 , ZX10 , Bandit 1200 )
Muszę przynnać że zakochałem się w Hondzie , mimo że ma trochę mniej mocy to charakterystyka silnika , dzwięk i ten moment kiedy włącza się VTEC po prostu rewelacja. Do tego wygoda , zdecydowanie polecam ten motocykl , daje dużo fanu z jazdy , banan gwarantowany

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
VFR VTRC
03.25.2017 13:19:49

Moto rewelacyjne, kupione w drugiej ręki w poprzednim sezonie, wymagała trochę ogarnięcia, ale odwdzięcza się rewelacyjnym prowadzeniem, bezawaryjnością i radochą z jazdy. Jestem wysoki(1,9m) a mimo wszystko nie mam problemów z bolącymi nadgarstkami - inni może zbyt kurczowo trzymają się manetek. Osiągi zadowalające, jak to V-ka, ciągnie o dołu jak Sasha Grey, a powyżej 6800 rpm to juz kosmos. Z reguły wiadomo, że fabryczne szyby są bo są, jak nie pasuje to się wymienia, ja mam niska szybę z lekkim zakrzywieniem i sprawdza się lepiej niż double-bubble Puiga. Szerokie Lusterka: dobra widoczność wstecz, ale na minus w korkach. Moto generalnie zwarte i smukłe dzięki wysoko poprowadzonym tłumikom i w mieście bez problemu sobie radzi. Kokpit przejrzysty, czytelny, temperatura cieczy chłodzącej/AIR temp, 2 liczniki trip, centralny obrotomierz. Drażniło mnie smutne podświetlenie na pomarańczowo - wymieniłem diody na białe, a LCD przerobiłem na negatyw.
Zarzucić jej można apetyt na paliwo, ale przy tej pasji raczej się na takie rzeczy nie patrzy, jedyny problem to zaśniedziała kostka, ale na 15-letnie moto to i tak pryszcz - przemyte kontakt cleanerem, zabezpieczone i dalej heja. Podczas jazdy po mieście lubi się zagrzać, ze względu na chłodnice umieszczone po bokach, w razie zbyt wysokiej temperatury wentylator robi swoje. Fabryczna kanapa - jak wszystko co fabryczne w kwesti komfortu - do wymiany twarda gąbka.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Shima X-Mesh

Szukałem kurtki na wysokie temperatury tj. 20 st i więcej. Przejechałem w niej jakieś 2 tys km i jak dotąd jestem w pełni zadowolony z zakupu. O...

LS2 FF323 Arrow R

Posiadam kask w wersji carbon, bardzo wygodny, bardzo dobre wykonanie, pinlock super, nie ma żadnego parowania, szyba bardzo duża, dodatkowo kupiłe...

Shark Speed-R

Jestem właścicielem Sharka Speed-R seria druga od początku tego roku. Jestem zawiedziony z kilku powodów, ale o tym za chwilę. Moim poprzednim ka...

KBC VR-1X

AKTUALIZACJA (sprostowanie do ostatniej mojej opinii):

Muszę powiedzieć, że kask KBC VR-1x ma swoje wady (jak wyżej), ale wyśció...

Held Sparrow

Fajne i solidne rękawice w dobrej cenie. Przy niskich temperaturach marzną palce ale poza tym są świetne....

Probiker PRX-9

Za tą cenę godny polecenia. Po pół roku nie użytkowania nie nazekam lecz oderwał sie rzep od kieszeni na tel :D...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce