NOWOŚĆ Probiker Sport

OPINIA Dunlop D222

NOWOŚĆ Benelli TRK 251

NOWOŚĆ HONDA CRF 450L

NOWOŚĆ Macna Buran

NOWOŚĆ Midland BTX1 PRO
Mamy już 16234 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


XLmoto Slipstream



Ilustracja przedmiotu

1  

XLmoto Slipstream

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
5.38 / 10

(Na podstawie 13 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 54%
Neutralne: 0%
Negatywne: 46%


Gość


8
plecak
03.28.2017 21:27:07

dałem ocenę 8 bo kupiłem za 60 zł z dostawą.
Spory plecak - plus
mało przegródek w środku - minus
dodatkowy pasek ze sprzączką (ten na wysokości obojczyka) mocowany na rzepy, które nie trzymają - minus
dolny pasek ma sprzączkę przy samym plecaku, w grubych ciuchach tam nie sięgniesz aby zapiąć - minus

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Badziewie!!!
05.09.2018 19:49:30

Ten plecak to istny rekord badziewiarstwa, nie kupujcie tego dziadostwa!
Po pół roku rozwalił sie zamek suwaka, za kolejne pół roku drugi.
dzis całkowicie sie rozje..... i nie mam nawet teraz jak przewiezc rzeczy z pracy do domu.
MAKABRA! Nie dajcie sie nabić w butelke, szczerze odradzam!

Paweł
zapomniałem zmienić, nie 9 tylko 1!!! moja ocena

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
CHŁam
05.09.2018 19:55:00

TRAGEDIA, SUWAKI NIE DZIAŁAJĄ, NIE SPOSÓB ICH NAPRAWIĆ, PIENIĄDZE W BŁOTO!!!
To poprostu kpina którą ten badziewny sklep wciska ludziom, suwaki są chyba z najtanszego materiału jaki tylko był dostepny dla producenta, po paru tygoniach przestały zamykać plecak.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
ZA CENE 50 ZŁ JEST SUPER.
06.04.2018 19:07:27

Kupiłem plecak w promocji za 50zł jak za tą cenę to super jakość, zwykła 250zł to ogromna przesada;) spodziewałem się trochę twardszego poszycia zewnętrznego, jest dosyć elastyczne wiec podczas upadku nie uchroni zawartości. pojemność super, co do pasków na rzepy to średnie rozwiązanie na dłuższy czas bo wiadomo ze rzepy będą puszczały a podczas jazdy tego bym nie chciał, ja po prostu przeszyłem je grubą nicią po odpowiednim spasowaniu i jest ok, bardzo fajny patent z kieszeniami w środku oraz haczykiem na klucze dzięki czemu nie trzeba będzie szukać ich po spacerze pod rzeczami na samym dnie oraz z zapięciem paska biodrowego na boku dzięki czemu po złożeniu się na moto nie martwię się o lakier na baku:) ja jestem bardzo zadowolony z plecaka i polecam go wam w 100%, dodam że znajomi którzy również zakupili ten plecak są z niego bardzo zadowoleni.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
NIE POLECAM
11.20.2018 21:39:56

Uwaga na ten sklep! Przy zwrotach doliczaja spbie dodatkowa kase za zwrot - co jest zabronione prawem. A po informacji odwracanie kota ogonem.

Nie polecam

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
W tej cenie ok.
11.21.2018 16:47:54

Kupiony w promocji na xlmoto w cenie 50PLN. Podzielam opinię jak wcześniej, tzn. w tej cenie OK, 250 nie ma za co dać. Generalnie udało się spakować wraz z tankbagiem na sportbike i oblecieć Rumunię.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
11.26.2018 4:39:01

Plusy:
+ wygląd
+ dobrze przylega do ciała
++ cena
+ Trudny dostęp do zawartości.Nic nie wypadnie, nic się nie otworzy. Również woda ma nielatwy dostęp do środka

Minusy:
- Poprzez jego budowę ciężko wykorzystać pełen jego potencjał. Te 24 litry to tak umownie
- Tylko dwie kieszonki,obie tej samej wielkości i w żadnej się nie mieści skórzany portfel
- Bezużyteczna przegroda na laptopa. Prędzej dostaniemy skrzywienia pleców
- Wszelkie sztywne rzeczy nie wspominając już o laptopie ale nawet buty czy większa butelka wbijają się w plecy
- krótki pasek biodrowy. Spore chłopy się nie dopną.

Podsumowując:
Fajny plecak na sportowe motocykle. Jest gdzie wrzucić drobnicę która dotychczas walała się po kieszeniach. Redukując potrzeby do absolutnego minimum można spakować się na weekend.Za 250 zł to chyba ktoś na głowę upadł ale za 50 zł jak najbardziej warto.

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
Produkt ok - sklep KATASTROFA
06.03.2019 11:26:12

Ten sklep to jedna wielka wydmusza. Trzeba bardzo uwazac, bo obsluga klienta jest katastrofalna. Moja sprawa prawdopodobnie bedzie szla do UOKiK bo sklep wyslal wadliwy produkt i nie akceptuje rękojmi.
Opinie oczywiscie poblokowane bo tam gdzie sa to maja zle.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Mam dwa plecaki i mogę je polecić
06.04.2019 9:11:03

Jeden mam ją,drugi tatą użyte były jeszcze nie wiele razy .może jeden 3 a drugi 10 .ale wydają się spoko. Są wystarczająco pojemne i dobrze trzymają się pleców .jak za cenę około 80zl polecam w 100%

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
Nie otrzymałem zamówionego towaru
06.14.2019 12:02:57

Zakupiłem produkt, po czym dzień później dostaje informację, że produktu już niema. Sprawdziłem na ich stronie i widnieje informacja, że kask jest dostępny w magazynie.
Nie polecam kupowania w tym sklepie.
Sprawa zgłoszona do UOKiKu


Dołączone zdjęcia
XLmoto Slipstream
Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
Gość
07.21.2019 16:32:47

Sklep tragiczny. Niby darmowa dostawa od pewnego progu, ale kroją kasę w przypadku jakichkolwiek zwrotów. Kolejna sytuacja - przez cały tydzień wystawiają produkty w wyprzedażowych cenach, a po zakupie okazuje się, że nie mają zamiaru nic wysyłać, bo niby nie mają. W dodatku dają w ramach "przeprosin" rabat 10% i zaczynają rozsyłać spam na maila! Te same 10% można uzyskać za zapisanie się na spam listy na ich stronie, z tym, że oni w ramach ich "przeprosin" zrobili to bez jakiegokolwiek wyrażania zgody. W przypadku płatności z góry, trzeba czekać kupę czasu i się upominać zanim zwrócą pieniądze!

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
Nie polecam
12.02.2019 11:08:04

Zakupiłam plecak w cenie 50 zł plus oczywiście dostawa. Plecak niczym niezabezpieczony. Luźno wrzucony do wielkiego kartonu przez co uległ zniszczeniu. Nie jestem sama w stanie go „naprawić” a z reklamacja są jakieś cyrki. Pierwszy raz się z czymś takim spotykam jeśli chodzi o rzeczy do motocykla. To jest kpina jak sklep z niby wielką renomą traktuje klienta jak i swój własny produkt.

Ps
Plecak jest zniszczony nie przez transport/kuriera, sama paczka była w idealnym stanie.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


10
Gość
12.02.2019 17:27:37

Mam go przeszło rok, spakować parę cięższych książek czy szklanych butelek nie było problemu. W trasę również się jak najbardziej sprawdza. Nie jestem pewien co do wodoodporności (nie było okazji testować). Mając na uwadze cenę ok.50zł do tego ile razy się przydał i ile ciężaru w nim przewiozłem to jak najbardziej polecam!

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Dunlop D222

Przeciętna oponka. Mam na Hondzie CB650 F od nowości. Zrobiłem na niej 10.000 tys. km. Potrzebuje dużo czasu, żeby się nagrzać. W początkowych...

Alpinestars GP Pro

Kupiłem te rękawiczki jako moje pierwsze. Niestety po ok 3 miesiącach skóra na rękawicach przetarła się. Musiałem kupić nowe. Dopiero w tedy ...

Junak 125 RACER

Posiadam ten motocykl od marca, przejechane prawie 4k kilometrów.

Jakościowo jest lepiej niż w chińczykach przed EURO4. Motocykl po...

Metzeler Roadtec Z8 Interact

Szczerze polecam tą gumę. Trwała, a za razem przewidywalna i przyczepna. Na każdej nawierzchni zdaje egzamin na 6.
Miałem też ją założ...

Michelin Pilot Power 2CT

Do 600tki jeszcze się nada jeśli jeździsz spokojnie, jeśli używasz Moto zgodnie z przeznaczeniem to proponuje odpuścić sobie te gumy. W litrze ...

BMW R1150 GS (1998-2004)

OCENA 8,5

Świetny motocykl do turystyki. Bardzo wygodny, łatwo się prowadzi (jak ruszy) dzięki niskiemu środkowi ciężkośći.


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU


Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA