6
OPINIA Nolan N70-2 X
4
OPINIA HJC TR-1

NOWOŚĆ Adrenaline Cameleon 2.0 PPE
9
OPINIA Gopro Hero 9 Black

NOWOŚĆ Harlet-Davidson Fat Boy® 114 2021-

NOWOŚĆ Harlet-Davidson Street Bob® 114 2021-
10
OPINIA Kawasaki VN 800 Vulcan Classic

NOWOŚĆ Held Aerosec GTX

NOWOŚĆ Nawigacja Fodsport

NOWOŚĆ Pokrowiec motocyklowy Kegel-Błażusiak Basic Garage

NOWOŚĆ Bosch C7
Mamy już 18504 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Honda CB 1300 Super Four SC54 2003-2013



Zdjęcia przedmiotu

1  

Honda CB 1300 Super Four SC54 2003-2013

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena
użytkowników 
9.75 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy

Dodaj film
Pytanie i dyskusje


Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


10
CB1300
05.13.2013 12:32:50

Cześć.
Gromadząc doświadczenia z innych dużych nakedów (ZR1100, GSX1400, CB900 oraz X11), a użytkując CB1300 trzeci sezon mogę napisać o niej kilka zdań.
Motocykl ładny i nietuzinkowy, ale to kwestia gustu. Duży i ciężki, co stanowi i wadę i zaletę. Moim zdaniem świetny all-rounder z pazurem. Tego oczekuję od motocykla.

Teraz wady i zalety:

Masa i gabaryty: Wielki motor. Zalany i gotowy do jazdy waży ponad 260kg. Dla jeźdźców poniżej 175cm w długiej trasie będzie niezbyt wygodny z racji odległości siodło-kierownica. Dla mnie (178cm) jest na styk.

Zawieszenie: Najmocniejszy punkt motocykla. Mocne, precyzyjne, sprężyste, trochę twardawe ale skutkuje to pewnym prowadzeniem szerszenia. Zero niespodzianek, zero shimmy. Jeśli ktoś potrafi to łatwo i zejść na kolano i postawić motor na koło. Dużo zależy od opon. Tutaj nie ma kompromisów - trzeba zakładać dobre, sportowo-turystyczne.

Silnik:
Mocny, o silnym dole, bez flatspotów, ciągnący mocno od 3000obr/min aż po odcinkę, którą umieszczono zbyt nisko (8500obr), co skutkuje częstym odcinaniem wtrysku bo motocykl tuż przed odcinką ciągnie ostro, a biegi są relatywnie krótkie

Skrzynia biegów:
trochę zbyt krótko zestopniowana, szczególnie biegi od 2 w górę. Przy tak mocnym silniku można było zestopniować dłużej. Największa zaleta: krótki i precyzyjny skok dźwigni zmiany

Hamulce:
Mocne, łatwo dozowalne. Dają radę nawet przy agresywnej jeździe z pasażerem w górach. Grunt to dobre klocki sinterowe. Tutaj podobnie jak z oponami - żadnych komromisów. Motor ciężki i szybki więc montujemy tylko najlepsze. Tak czy inaczej heble to duży plus

Instrumenty, światła, inne:
Motocykl nieźle wyposażony (mnóstwo funkcji w licznikach), duży schowek pod fotelem

Ekonomia:
Motoccykl przy oszczędnej jeździe w trasie potrafi spalić na poziomie 5l/100km. Średnio podczas szybszej jazdy z pasażerem w trasie wychodzi 5,5-6L. Podczas jednoosobowych wycieczek w góry i ostrzejszej jeździe nigdy nie przekroczył poziomu 7 litrów. Nie wiem, jak w mieście. Ale tak czy inaczej - spalanie na niezłym poziomie jak na 268kg bestię z silnikiem 1.3i :)

Ocena ogólna:
Do porównywanych przeze mnie motocykli - piękny, mocny, najfajniejszy z testowanych. Może jedynie Hornet 900 jest bardziej harmonijny, ma podobne osiągi i jest bardziej poręczny ze względu na masę, ale jak dla mnie imponujący dźwięk, lepsze hamulce i piękniejsza linia największego z szerszeni są kartą przetargową w odniesieniu do CB900. Postawiłem na CB1300 i zostanę z nią dłużej. Kocham ten motocykl.

Gość

Muerte
Największa cebulka nie jest szerszeniem ;)

Głosy: 46   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Honda to Honda
07.01.2014 15:31:51

Świetny motocykl, jeżeli lubi się motocykle typu "naked"
Mocny, zwinny i chętnie kładzie się w zakręty.
Oszczędny.

Jedyny mankament to aerodynamika- wali wiatrem powyżej 140 km/h. Ale to jest NAKED.

Brakuje 6-tki, ale w 2014 roku motocykl otrzymał nową skrzynię. Niestety tylko prywatny import. Motocykl jest teraz sprzedawany w Japonii i Francji. Może jeszcze gdzieś, ale ja nie znalazłem.
Poza tym najlepszy motocykl jakim jeździłem i jaki posiadałem.
Wrócę do niego na 100%

Głosy: 48   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Siekiera
03.02.2016 22:39:21

Motocykl mam od 2 lat i uważam że ten model Hondy jest przykładem jej niezawodności. Ciężar połączony z mocą od dołu powoduje że ma swietny zryw. Zawieszenie oraz hamulce bajka. Moto na pokolenia. Klasyk z lekkim zacieciem sportu.

Polecam kazdemu kto kocha nakedy nawet jako 1 moto. Ja kupiłem go świeżo po zdaniu prawka gdzie wczesniej jezdziłem motorynką pony. Prosty do jazdy i mega elastyczny. Wybacza wiele błędów.

Gość
Zawieszenie ma tak dobre, że na krętych górskich drogach niejeden kolega, właściciel mocniejszego sporta, się zdziwił. Motor Wybacza wiele błędów i jest bardzo przewidywalny, nigdy nie zrobił shimmy czy uślizgów, nawet potraktowany mocniej. CB1300 to przede wszystkim fantastyczne, lekko sportowe zawieszenie, nie wiem jak oni to zrobili.

Gość
kolego nie chcesz sprzedac swojej maszyny? :)


Dołączone zdjęcia
Honda CB 1300 Super Four SC54 2003-2013
Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
cb 1300
09.04.2017 21:28:56

hm ...moje moto spaliło ok 10 l przy jeżdzie 1,6 do 2,0
ale i tak go kocham...
polecam świetny motocykl dla wymagających..............


Gość
billaden chłopaku, mam Bandita 1200 od 13 lat i obecnie sie waham czy CB 1300 czy GSX 1400, ale nie o tym chciałem. Kiedyś miałem jajko GSXF 600 i jak poleciałem w trasę z kumplami gdzie wszystko było powyżej litra, to mi to jajko 14L spaliło, ale nikt na mnie nie czekał :)

Gość
A jak z miejscem dla pasażera? Podnóżki widać na fotach że są wysoko

Gość

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Super maszyna
10.05.2018 14:01:53

Ocena ogólna doskonała.
Jest rok 2018, motocykl ma 15 lat i do dziś zaskakuje prowadzeniem. CB1300 to przede wszystkim fantastyczne zawieszenie, tym bije na łeb konkurencję z tamtych lat. Motor bardzo niezawodny. Silnik ma mocy pod dostatkiem i mimo pojemności lubi wyższe obroty. Hamulce bardzo dobre ale bez fajerwerków. Super schowek pod fotelem. Średnie spalanie na poziomie 7 litrów, niecałe 6 tylko podczas spokojnej jazdy na trasie.
Kapitalny motocykl, polecam każdemu. Ciężko znaleźć słaby punkt, no może poza ceną. Ale musi kosztować, bo jest naprawdę dobry.

Głosy: 19   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Nic innego!
03.19.2019 15:10:01

Motocyklem jeżdżę od 4 lat. Jest to moje 4 moto. I ostatnie:-)Lepszego, po prostu nie szukam, bo nie znajdę...
Ten sprzęt nigdy się nie zestarzeje. Jego wygląd, brzmienie, osiągi są ponadczasowe.
Na ulicy każdy się ogląda za CB 1300. Chłodnica zdradza z jakim sprzętem mamy do czynienia.
Moto ciągnie od samego dołu mocno, bardzo mocno. Trzeba trzymać kierownicę, bo chce ją wyrwać...Prawdziwa lokomotywa!
Honda dla ludzi jeżdżących z głową i mających wyobraźnię co do możliwości sprzętu.
Do tego motocykla trzeba po prostu dojrzeć...


Dołączone zdjęcia
Honda CB 1300 Super Four SC54 2003-2013
Honda CB 1300 Super Four SC54 2003-2013
Honda CB 1300 Super Four SC54 2003-2013
Honda CB 1300 Super Four SC54 2003-2013
Honda CB 1300 Super Four SC54 2003-2013
Głosy: 20   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
07.23.2020 18:23:22

Witam. Motocykli miałem już sporo, były to różne maszyny ale cb 1300 jest takim jakby złotym środkiem. Mimo, iż waży swoje to prowadzi się prawie jak cb600 a na pewno lepiej od też wyśmienitej x11. Bardzo lekko wchodzi w zakręty, lekko z nich wychodzi i daje poczucie, że trzyma się drogi bardzo dobrze. Ma mały promień skrętu co pozwala szybko zawracać gdy pomylimy drogę a w pobliżu nie ma lotniska aby się obrócić. Piękna jest elastyczność silniczka która pozwala w dwie osoby jechać 5tym biegiem przy 1700 obrotów i nie zmusza do redukowania aby wyprzedzić. Zawieszenie to jest bajka, ja mam ustawione tak aby było komfortowo po naszych drogach ale jak trafią się nie dziurawe winkle to na prawdę ten klocek wchodzi w nie jak w masło. Małe spalanie zaczynające się od 5.2l do jakiś 6.8l gdzie raczej ogranicza się do tych mniejszych wartości. Ogólnie polecam ten motocykl nawet początkującym ale nie ludziom którzy lubią bardzo wysokie obroty bo cebulka kręci się tylko do 8.5 a i tak większość jazdy odbywa się do 4 tys. Daje mniej adrenaliny jak x11 która robiła to wyśmienicie ale daje więcej radości z jazdy oraz jest bardzo wygodna. Zostaje jej wierny na dłużej.


Dołączone zdjęcia
Honda CB 1300 Super Four SC54 2003-2013
Honda CB 1300 Super Four SC54 2003-2013
Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Honda 1300 CB S
01.09.2021 20:51:13

Posiadam motocykl od roku jest to wersja z ABS i owiewka.Zaczynajac od wygladu nie ma motocyklisty czy nawet kierowcy samochodu zeby nie patrzyl ze zdzwieniem " co to za motor" moze dlatego ze jest ich bardzo malo a moja sztuka zawsze czysta i zadbana.Odnośnie samej jazdy - motor bardzo przewidywalny, stateczny i komfortowy! Ja mam 190 cm i dla mnie szyty..Hamulce bardzo dobre tylko jak dla mnie ABS z tylu troche pozno sie zalacza.Przemyslane schowki, sam motocykl x tych nie plastikowych detale robia wrazenie.Silnik bardzo elastyczny z samego dolu petarda praktycznie do 150 kmh mozna z kazdym moto isc na rowni i tak czesto bylo;-) Silnik przy niefabryczny tlumiku brzmi bardzo basowo/rasowo.Minus to brak 6 biegu!Reasumujac motocykl z charakterem bardzo ciekawy i budzi wersja z owiewka duze zainteresowanie.Ja juz chyba swoj zostawie najwyzej kupie inny jako drugi, dzis jiz ciezko taki uniwersalny motocykl spotkac.

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Sena SRL

Do dupy ten intercom - kupiłem do SHOEI GT-AIR2 i sprzedałem po miesiącu - bardzo słaba jakość dźwięku , strata 1200zł , potem kupiłem chinc...

Nolan N70-2 X

Super pomysł z uniwersalnością tego kasku (wykorzystałem większość jego konfiguracji) , wygodny, nie bardziej hałaśliwy niż konkurencja z do...

HJC TR-1

Nigdy więcej HJC!
Płacisz za logo a nie za wykonanie. Zrobiłem na tym kasku około 30 tys km i podsumowanie:
-wlot powietrza na szcz...

Gopro Hero 9 Black

Moja ocena 9/10 pomimo, że to najlepsza kamera sportowa na rynku. Ten jeden punkt brakuje, bo zawsze można coś ulepszyć i na pewno kamerka będzie...

Kawasaki VN 800 Vulcan Classic

Bardzo przyjemny motocykl wsrod choperow do 1000 CCM. Bardzo fajnie jezdzacy fajnie przyspieszający i niezawodny. Polecam mam go 3 sezon przelatane o...

Crash pady Azarel PRO

Bardzo polecam, w szczególności na tor, crashy robione z pasją. Każdy element jest wymienny, jeśli się dogadasz i skontaktujesz na e-mail dostan...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce