NOWOŚĆ Plecak Shima AYRO

NOWOŚĆ Adrenaline Pyramid 2.0 PPE

NOWOŚĆ IXS Orca Evo
9
OPINIA Benda STREET D 125

NOWOŚĆ BMW Rider

NOWOŚĆ IXS Arctic Gore-Tex

NOWOŚĆ Spidi NK5 H2Out

NOWOŚĆ Revit Aquila H2O

NOWOŚĆ Icon Alcan WP3

NOWOŚĆ Icon Raiden

NOWOŚĆ Scott AC Premium GTX
Mamy już 18286 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Honda CBF125 (Model 2009)



Zdjęcia przedmiotu

1  

Honda CBF125 (Model 2009)

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena
użytkowników 
8.00 / 10

(Na podstawie 7 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy

Dodaj film
Pytanie i dyskusje


Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 86%
Neutralne: 0%
Negatywne: 14%


Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
super na miasto
07.09.2013 17:17:30

Rewelacyjny motorek - tani w eksploatacji, wygodny, wszędzie się zmieści. Bardzo niskie spalanie - średnio ok. 3L na setke :) Mocy troche brakuje, ale jest to raczej miejskie wozidło niż motocykl do podróżowania. Ogólnie nie narzekam i chyba go sobie zostawie bo naprawde jest to fajny sprzęcik do miasta. Polecam.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
10.14.2014 21:47:56

Jeśli ktoś chce jeździć prawie za darmo, to CBF jest dla niego. Fajny, bezawaryjny oraz bardzo ekonomiczny motocykl. Zero problemów. Trudny do zajechania, często używany w szkolach jazdy, a tam nie ma najłatwiej - ale nawet tam wytrzymuje. Wymiana oleju co 6 tys ( wchodzi 900ml) więc na oleju też się oszczędzi. Trochę brakuje mocy (80-90km wygodne prędkości)i 6 biegu, ale jednak wszystko zwraca nam spalanie - 1,6 do 2 L/100km. Na jednym baku spokojnie 600 km. Jako środek bardzo polecam

Głosy: 62   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Zajefajna
02.26.2015 23:21:50

Mój egzemplarz JC40 jest naprawdę przyjemnym miejskim motocyklem. Zrobiłem po mieście jakieś 3000 km i nie zawodzi. Na trasie V-max nie powala ale nie do tego był stworzony. Spala mi na luzaku jakieś 1.5l/100 ale przy kręceniu jakieś 2-2,5l/100. Polecam do miasta i na ryby :). V-max na blacie nieco ponad 120 ale na gps 110km/h.

Głosy: 61   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
warto
06.02.2015 10:18:08

Motocykl mam krótko. 700 km przejechanych, ale jak do tej pory wrazenia bardzo pozytywne. Mam 192cm wzrostu i mimo to nie jest źle. Oczywscie nogi są na sporym zgieciu, ale po miescie to wcale nie przeszkadza. Świetny na korki.

Głosy: 17   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Jest dobrze
02.22.2016 18:36:48

CBF125 2010rok (przed liftem/bez obrotomierza)

JAKO PIERWSZY MOTOCYKL:
Idealny. Wybacza dużo błędów, łatwo się prowadzi. Moc jest wystarczająca do miasta ale nie jest to rakieta więc w przeciwieństwie do 600 nagłe odkręcenie manetki na max nie zrobi nam krzywdy i nie wylecimy z zakrętu przez za dużo prędkość. Pewnie tak jak i ja na tym sprzęcie złapiecie zajawkę i zrobicie kat.A.

KOMFORT/JAZDA:
Mistrzostwo. Siedziałem na niektórych mocnych sportach w salonie i ni .uja nie pojechał bym nimi w długą trasę. Na CBFce robiłem trasy po 220km prawie bez przerwy, raz nawet w jeden dzień zrobiłem 500km i trochę tylko dupa boli ale plecy nic prawie nie odczuwają. W mieście natomiast jest wąska więc przez korek lata się z łatwością po względnie niewielkiej ilości przejechany kilometrów. Ogólnie bardzo zwinny.

AWARYJNOŚĆ:
Kupiłem motocykl po szlifie (czego nie wiedziałem) z przebiegiem podobno 5.000km ale chyba po nauce jazdy a tego zdecydowanie nie polecam robić. Motocyklem zrobiłem przez sezon drugie 5.000 a koszty eksploatacyjne to:
-Gaśnięcie na wolnych obrotach na zimnym (źle złożona przepustnica po szlifie) 200zł w ASO
-Zacinający się gaz po naprawie w ASO (nadłamana przepustnica) 100zł robota + 100zł korpus w używce
-Olej, płyn hamulcowy, regulacja wtrysków i kilka pierdółek 200zł z częściami
-Wymiana napędu. 260zł napęd DID, 50zł robota
-Opona Heidenau tył 200zł z przesyłką
Aktualnie zmieniając z 1 na 2 wskakuje czasem luz, sprzęgło się zaczyna ślizgać i tłumik puścił na spawie. Reasumując gdyby nie szlif i nauka jazdy to były raczej bezobsługowy motocykl.

Ogólnie mogę polecić, chociaż teraz chyba kupił bym yamahę.

Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


2
Nie polecam
04.14.2016 11:35:06

Honde CBF 125 miałem przez zaledwie rok. Kupiłem ją z przebiegiem 11000 km (na 100% prawdziwym). Po przejechaniu 3-4 tys km zaczęły się problemy. Najpierw zaczęła padać pompa paliwa (efekty proszę sprawdzić w google: "CBF125 Kangaroo Hoppin"). Pompa do wymiany. Ponoć wadliwe pompy paliwa ma większość tych motocykli.

Potem zaczęła szaleć elektryka. Nie ładował aumulatorów. Okazało się, że spalony stator. Kolejne koszty. Wszystko rdzewiało i to w krytycznie istotnych miejscach (wahacz, rama). Hamulce kiepskie i niebezpieczne.

Jest to motocykl robiony w Indiach i to niestety wychodzi. Sprzedałem go i kupiłem Yamahe YBR 125 (wersję na wtrysku), której wykonanie i komfort jazdy jest o niebo lepszy.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Genialna
09.11.2018 9:45:49

Honda CBF 125 2009

Jeśli chodzi o klasę 125 to genialny motocykl zrobiłem nim około 3000km dojeżdżając do pracy, na studia (80km) oraz wokół komina.
Motocykl bezawaryjny nic się z nim nie działo prowadził się świetnie i był bardzo wygodny (mam 200cm wzrostu). Jeździłem kilka razy na CBR125 i jeśli chodzi o moc to CBF dorównuje jej pod względem prędkości maksymalnej a przyśpiesza tylko minimalnie wolniej za to komfort jazdy oraz prowadzenie jest o niebo lepsze. Spalanie u mnie wynosiło około 2l/100 przy spokojnej jeździe a przy kręceniu jej wysoko dochodziło do około 3l/100. Podsumowując genialny motocykl na początek, polecam go każdemu kto chce zacząć jeździć na motocyklach.


Dołączone zdjęcia
Honda CBF125 (Model 2009)
Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Benda STREET D 125

Witam, dopiero co nabyłem tą chińską pszczółkę :) Moje pytanie brzmi czy może macie jakąś stronę z częściami do Bendy Street 125?? Prosz...

Shima SX-2

Przerobiłem dwie pary tych butów, czarno-szare i brązowe.

Zalety:
+ bardzo wygodne, zarówno na moto, jak i do chodzenia

Shima Inverno

Zaznaczam, że opisuję na razie pierwsze wrażenia. Do tej pory jeździłem w rękawicach sezonowych bez membrany i bez wentylacji. Dłonie mam takie...

Suzuki DR 125 SM (2008-2013)

Jeśli ktoś szuka na początek swoje rozrywki z motoryzacja to jest idealny motocykl. Mało usterek, mało spała i do tego bardzo cichy. Gorąco pol...

Romet K125

Motocykl bardzo kiepsko wykonany.
Plastiki niskiej jakości.
Opony to tragedia na mokrym asfalcie trzeba być ultra ostrożnym
U...

BMW F800GS (2008-2012)

NIE MIAŁEM OKAZJI JEŹDZIĆ TYM MOTOCYKLEM.
Ale kilka lat temu wybrałem się na rajd terenowy startowały 3sztuki 800cm3
W 2 !!!!!!! p...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce