NOWOŚĆ QJMotor SRV 125

NOWOŚĆ Modeka Nytro

NOWOŚĆ Origine ST
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Sidi Vortice Air


9.38 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Opinie motocyklistów
Pozytywne: 88%
Neutralne: 0%
Negatywne: 13%



Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
08.28.2012 10:06:40

Szczerze polecam. Najlepsze buty, doskonale leżą na nodze - nie poce się w nich. Jakość wykonania rewelacyjna. 10/10


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Vortice
01.12.2013 10:47:33

Buty prawie bez wad :) Wygodne zarówno podczas jazdy jak i pieszo. Wentylacja wręcz rewelacyjnya, prawie wszystkie części są wymienne, a co najważniejsze - mają wymienną przednią część podeszwy. Miałem wcześniej vertigo i bardzo szybko się ścierały podczas chodzenia - tutaj nie ma tego problemu :) Minus - jak to w butach typu air - troche wody i mokro w całych butach :)


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
03.13.2013 11:14:31

Potwierdzam. Latam od zeszłego sezonu i nie zmieniłbym na żadne inne buty. Super wykonane, ochraniacze w każdym miejscu, wygodne i z naprawde wentylacją. POLECAM!




Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
01.14.2017 15:49:13

Szczerze polecam :)noga sie nie poci. Buty bez wad oprócz jednego mankamentu, ostro skrzypią ale i tak bym ich nie zamienił na żadne inne. 10/10


Gość


Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
5
Gość
04.17.2017 2:20:56

Wygląd,super,wykonanie świetne jakoś bardzo dobraz.System wentylacji rewelacyny pomysł.Musiałem je mieć. Więc udałem się do sklepu i niestety po założeniu czar prysł buty okropnie uciskały na górna część kostek palców. Nie dało się w nich stać a co dopiero chodzić,żeby było ciekawiej moja dziewczyna też ubrała tylko model z krótkiej serii i ten sam problem.Byłem strasznie rozczarowany pierwszy raz się z takim czymś spotkałem. Ostatecznie kupiliśmy Alpinki ja smx plus dziewczyna jakiś model niższy i rewelacja.


Gość


Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Vortice Air
05.12.2017 14:45:31

Buty Vortice Air używam 3tygodnie. Jestem niesamowicie z nich zadowolony. Buty są bardzo wygodne jak kapcie można śmiało w nich chodzić dłuższe dystanse fakt są sztywne i krok nie jest taki płynny ale jednak nie przysparza to jakis niesamowitych trudności. Akurat moje w ogóle nie skrzypią a na ogół każdy tak pisze. Chyba że to skrzypienie pojawia się dopiero po jakimś czasie wtedy zaktualizuje opis. Buty kupiłem za 1300zł przez internet. Model Air ktory jest cały perforowany świetnie się sprawdza jeździłem w temp 8stopni w skarpecie do butow wyjściowych i nie było mi w ogóle zimno w stopy.

Plusy -
Wygoda jak domowe kapcie
Świetna wentylacja w modelu Air
W koncu to Sidi

Minusy -
Brak.


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
10.03.2018 14:00:38

Jak najbardziej polecam te buciki, dzisiaj smigalem w deszczu i nie przemokly, stopa sie nie poci, super ze jest regulacja w 3 miejscach. Jak na moja noge sa mega wygodne i da sie w nich spokojnie chodzic, narazie nie skrzypia. Narazie nie widze zadnych wad.


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
10/10
05.23.2019 17:05:03

Użytkowałem 5lat. Zaliczyłem w nich jeden wypadek gdzie motocykl przy ślizgu uderzył w prawego buta i stopa cała a but tylko poobcierany. Niesamowicie solidne i trwałe. Bardzo dobry system wentylacji chodź to nie wersja "Air". Jeżeli chodzi o deszcz to przemakają w 2min mimo zamkniecia dopływów powietrza. Na torze bardzo wygodne lecz do spacerowania niesamowicie niewygodne. Dla mnie buty 10/10. Dla mnie żaden but motocyklowy nie jest tak bezpieczny jak Vortice a teraz nastepca "Rex"


Dołączone zdjęcia
Sidi Vortice Air


Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA