Mamy już 10437 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


AGV K-4



Ilustracja przedmiotu

1  

AGV K-4

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
6.62 / 10

(Na podstawie 13 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 46%
Neutralne: 31%
Negatywne: 23%


Gość


6
Gość
03.07.2012 9:52:35

Szybka miała być nie rysująca, a porysowała się po dwóch tygodniach. Kask jest głośny i paruje. Nie polecam - mam wrażenie, że płacę połowe za kask, a drugą połowe za znaczek AGV.

AGV to super kaski, ale radzę trzymać się z dala od budżetowej lini K. O wiele lepsze wrażenie zrobił na mnie Shark S800.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


6
Gość
04.09.2012 1:05:35

Kask średni. Areodynamika i wentylacja jest OK, ale drugi raz bym go nie kupił. Bardzo denerwuje parowanie szyby i to, że straszie szybko się ona rysuje. Za tą kase można oczekiwać czegoś lepszego.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
Mariusz
06.09.2012 12:30:50

Dobry kask. Komfort i wentylacja na plus. Z wyciszeniem dość słabo, ale w tej cenie nie ma cichych kasków, dlatego nie traktuje tego jako minus. Szyba niestety szybko łapie rysy i potrafi zaparować jak jest troche zimniej. Ogólnie kask jest OK, ale jakbym miał teraz kupować to wolałbym dozbierać pare stów i wybrać coś z wyższej półki.

Głosy: -1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
Gość
07.18.2012 13:51:34

Kask ogólnie w porządku. Największa wada to szyba, który paruje i szybko się rysuje. Koszt nowej to 130 PLN.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
Jacek
09.03.2012 16:12:18

Latam w nim już drugi sezon i nie narzekam.

Zalety:
- Wygodny(miła w dotyku wyściółka)
- Całe wnętrze wyjmowane do prania
- 4 gwiazdki w SHARP
- Skorupa wykonana z włókna szklanego
- Nie przecieka w deszczu
- Niska waga

Wady:
- Niezbyt wydajna wentylacja
- Szybka mocno paruje
- Huczy przy wyższych prędkościach

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Sebastian CBR F4i
09.25.2012 14:13:13

Dobry garnek. Latam w nim na CBR F4i i mogę polecić. Skorupa sztywna i zrobiona z kompozytu, bardzo lekki, świetnie wentyluje, areodynamika znakomita - nie rzuca nim nawet przy 250km/h. Wnętrze mi się już troche ubiło, ale po założeniu kominiary jest ok. Wady to hałas i mocno parująca szyba.

Głosy: -1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
ZEN
10.04.2012 11:27:23

Super garnek. Przesiadłem się z K3 Basic i jak dla mnie zupełnie inna jakość. Sprawia wrażenie znacznie solidniejszego - skorupa z kompozytu jest sztywniejsza i nie gnie się w rękach. Kask jest bardzo lekki i ma doskonałą arodynamike - nie rzuca głową nawet przy 250 i więcej. Szybka troche paruje, ale tylko na światłach - jak tylko rusze to para znika. Wentylacja działa świetnie. Polecam.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Wentylacja
Wyciszenie
Jakość wykonania
3
siła marketingu
04.16.2013 8:26:49

Jakość wykonania naprawde przeciętna - szwy w wyściółce puszczają, szybka delikatna rodem z kasku z Tesco za 50 PLN, wentylacja nie jest wybitna, szybka paruje niesamowicie, a w środku jest taki hałas że po godzinie jazdy ma się już dość. Nie rozumiem skąd ta cena - gdyby kask kosztował 200 PLN to możnaby mu to wybaczyć, ale właśnie nie kosztuje więc wychodzi na to że 50% albo więcej jego ceny to znaczek AGV. Drugi raz na pewno bym go nie kupił.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Wyciszenie
Jakość wykonania
Aerodynamika
8
AGV-K4
06.13.2013 16:27:59

MAM TEN KASK OD NIEDAWNA I JESTEM ZADOWOLONY, CO PRAWDA LATAM NA SHADOW 600 WIEC PRĘDKOŚCI MAX OKOŁO 160 KM/H CO DO PAROWANIA NIE NARZEKAM A CO DO HAŁASU NIE JEST FANTASTYCZNIE I MOGŁO BY BYĆ LEPIEJ, WYGODA SUPER NIC NIE CIŚNIE I NIE UWIERA, SZYBY JESZCZE NIE UDAŁO MI SIĘ PORYSOWAĆ A SPECJALNIE NA NIEGO NIE CHUCHAM JEDNYM SŁOWEM POLECAM.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
dobry kask
06.15.2013 15:25:48

Ja mam AGV K4 od ponad roku i też nie mam problemów ze szybą - normalne ryski, które w ogóle nie utrudniają widzenia. Ogólnie kask bardzo udany - lekki, dobrze leży, fajnie wygląda, ma super wentylacje. Faktycznie dość głośny, więc na dłuższe latanie trzeba zabierać zatyczki. Polecam.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
Z daleka od tego badziewia !
06.18.2013 19:54:49

Mam ten kask od kilku miesięcy... i nie polecił bym go nawet wrogowi. HAŁAS to mało powiedziane, gwizd, pizd jest tak nieprzyjemny że w starej Naxie jest lepiej. Nie spodziewałem się cudów za trzy stówy, ale to co otrzymałem nie jest warte nawet 50 zł! nie polecam !!! głowa pęka po 30 min odrobinę mocniejszej jazdy ( 100 - 150 kmh) w okolicach 200 kmh to już w ogóle rozrywa głowę od środka, więcej nie odważyłem się jechać, a bez kominiarki to chyba nawet na skuter się nie nadaje. NIE KUPUJCIE TEJ PADAKI

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


3
Szału nie ma
03.02.2014 23:09:55

Kask po trzech miesiącach użytkowania zaczął puszczać na szwach,odpadające wloty powietrza,problemy z naprawą na gwarancji(w sieci inter motors),dosyć głośny,za blisko 900pln w 2010r absolutnie nie warto.Plus za to,że jest wygodny.

Głosy: 26   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Wyciszenie
Jakość wykonania
Aerodynamika
9
Gość
04.06.2016 16:22:00

Kask godny polecenia.Bardzo wygodny skorupa z włukna szklanego w miare cichy I bardzo dobra aerodynamika.Lecz ma za to 1 poważna wade bardzo szyko rysujaca sie szybka. Oraz parowanie szybki przy małych predkościach (5-10 km/h) oraz na światłach. Nie jest to duży problem ja go zwalczyłem. Anti fogiem w plynie który kosztował 10zł.Poza tym wszystko super

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


HJC RPHA 70

To mój pierwszy integralny kask i dopiero pierwsza przejażdżka za mną w tym kasku - wrażenia bardzo dobre.
Jeżdżę chopperem, prędkoś...

Sena 10U

Mam Senę 10U w Schubercie C3. Bez problemu łączy się z Larkiem 35AT(navi)i nawet zwykłym telefonem komórkowym. Jakość dźwięku super. Ludzie ...

Forma Arrow SX

Śmigam w tych butach drugi sezon. Muszę przyznać , że spisują się rewelacyjnie zarówno w upalne dni jak i te chłodniejsze.
W tej półc...

Adrenaline Shiro

kurtka jest dobrze wykonana sprawia wrażenie solidnej i zapewniającej ochronę,

wodoszczelność nie była testowana,

...

Alpinestars Roam 2

Te buty tak jak wszystkie od Alpinestars (które miałem okazje przymierzyć) są naprawdę wygodne. Sporo w nich chodzę po mieście na co dzień i j...

Nolan N104 EVO

witam, czas podzielic sie opinia na temat tego kasu - a dokladniej
N104 EVO.

kask generalnie moge polecić jesli ktos sie zasta...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Komfort jazdy

Wentylacja

Wyciszenie

Aerodynamika

Jakość wykonania