Mamy już 9426 opinii o produktach motocyklowych!
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Yamaha R1 (2004-2006) RN12



Ilustracja przedmiotu

1  

Yamaha R1 (2004-2006) RN12

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
9.19 / 10

(Na podstawie 19 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów


Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


10
R1 2004
08.15.2012 11:00:04

Najlepszy sport. Wyogdny, szybki, ogromna moc i przyspieszenia. Jedynym minusem tego modelu jest dość słaby jak na litra dół. Żeby bardzo dynamicznie jeździć trzeba trzymać się pierwszych 4 biegów :) Na szczęście na dwójce można już pociągnąć ponad 180km/h :D

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
Mam Blue z silnikiem 2006
10.02.2012 16:15:41

Witam, Akurat mam unikat 2006 rok który sprzegło i kape ma troszeczke zmienioną w stosunku do 2004 i 05.

Uważam że RN12 to świetny model na pierwszego tysiaka ! Włąśnie dzięki temu że ma słaby dół nikt się nie zabije! I można sie nauczyć bardzo dobrze jeździć na tym motocyklu.
spalanie od 6,5 do 13 litrów, na torze 14-15.

Plusy: przyśpiesza od 240 km/h i robi się wtedy dopiero pocisk. Diabelna moc od 10 tys obr. Ogólnie ergonomiczny, nie pali nic oleju, bardzo wygodny, potrafi wygrywać wyścigi. Nie podnosi przodu podczas przyśpieszeń.
W miescie elegancko można się przeciskać miedzy samochodami mimo że ma amortyzator skrętu. Dośc dobre zawieszenie, świetne hamulce. Bardzo dobre wykończenia detali. Dość dobre światła. Czytelny licznik !

Minusy: jest w porównaniu do innych tysiaków słaby na dolnych zakresach ale jak się nie ma porównania to wszystko jest lux. Dzwoni często kosz sprzęgłowy za 2 tys zł. Nie lubi wchodzić w zakręty bo profil opony ma 50, można kombinować i zakładać 55 ale to już nie jest seryjne rozwiązanie. Ogólnie cieżko się nim manawruje jeśli porównacie RN12 do innych maszyn mimo że waga jest niska bo około 175 kg. Czasami kostka od świateł nie styka.

Motocykl najładniejszy z dotychczasowcyh ścigaczy i erek .

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Patryk
11.27.2012 12:18:03

Rewelacyjny motocykl - nie ma żadnych typowych wad. Wszystkie usterki poprzednich modeli takie jak padające alternatory czy skrzynie biegów nie występują w RN12. Model ten ma najlepsze hamulce ze wszystkich produkowanych do tej pory R1. Dół troche słabszy niż u konkurencji, ale nie jest to dla mnie duża wada. Trzeba się przestawić na inny styl jazdy - troche bardziej dynamiczny :) Dodam jeszcze, że R1 z tych roczników prowadzą się wyśmienicie. Naprawde polecam!

RN12 Kleszczów
Alternatory jebiące się na potęgę ;) problemy z elektryką i zwarami na stykach gasnące swiatła norma modelu.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
Jest dobrze
04.08.2013 11:14:37

Jeździłem wcześniej na kawasaki zx9r. Teraz ujeżdżam rn12 2005 wygląd jak i osiagi powodują nagły przypływ adrenaliny. Prawdziwa petarda powyżej 10tys obrotów. Odkręcasz manetę i za moment na wyświetlaczu 299. Na zakrętach zachwuje sie jakby ktoś rysował jej tor jazdy ekierką! Jedyna wada jaką zauważyłem to, że nie mozna jej patrzeć za długo prosto w oczy bo można się zakochać :P

Co do wygody to w porównaniu z leciwą kawą jest średnio. Mała przednia szybka przyprawia o ból szyi w dłuższych trasach. Średnie spalanie które ostatnio osiągnąłem na odcinku 300km w trybie mieszanym z prędkościami oscylującymi w granicach 140km/h w porywach 299 to 6,7l/100.

Kto zastanawia się nad kupnem lytra niech zapamiąta wierszyk. "Gdy Ci smutno, gdy Ci źle. Kup R1 przejedź się."

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
R1 RN12 2004
07.12.2013 21:43:04

LATAŁEM JUŻ NA PARU LITRACH ALE R1 NIE DOŚĆ ŻE JEST PIĘKNA TO TEŻ BARDZO MOCNA, SŁABY DÓŁ ALE OD 10 TYŚ. POTĘGA MOCY.POLECAM TEN MOTO KAZDEMU KTO LUBI WYSOKIE ODROTY, TRZEBA SIĘ TYLKO PRZYŻWYCZAJĆ DO DYNAMICZNEJ JAZDY, POWYŻEJ 10 TYŚ

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Jestem zachwycony
07.15.2013 12:36:48

Jestem pod wrażeniem - do tej pory jeździłem gsxrem 1000 k1 i ciesze się, że zmieniłem stajnie na Yamahe. Moto w porównaniu do gixxera faktycznie nie jest demonem momentu obrotowego, ale od 8 tys jest taki ogień że po 15 min. w ogóle zapomniałem że jest to jakaś wada. Skrzynia R1 pracuje bardzo przyjemnie i lekko - praktycznie nie czuć, że wbija się biegi. Hamulce nie do opisania - lekko naciskam klamkę i moto nurkuje nawet przy prędkościach grubo ponad 200. Można powiedzieć, że gixxer przy R1 nie ma żadnych hamulców :) Co do prowadzenia w zakrętach - jest po prostu rewelacyjnie, winkle można brać po 240-250 km/h :) Tu także przewaga nad k1. Przydaje się też amorek skrętu, bo bez niego moto jest troche nerwowe i potrafi zatrzepotać kierownicą w różnych sytuacjach. Z rzeczy eksploatacyjnych - warto dbać o olej - lać syntetyk i zawsze o 0,3L ponad stan - Yamaszki są wrażliwe na tym punkcie. Pozycja za kierownicą też mi bardzo leży i jest zdecydowanie lepiej niż na k1. W skrótcie - moto idealne: nowoczesnne, ma świetne kopyto, jest lekkie i prowadzi się niesamowicie :) POLECAM!

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
R1 RN12 2006 r.
09.09.2013 12:33:05

Latałem rok tym sprzętem i jakoś mi nie przypadł do gustu. Prowadzenie i pozycja za kierownicą dobre, hamulce też, ale są i wady - silnik pracuje jakby został wyprodukowany w Chinach, a nie w Japonii. Do 4,5 tys totalna dziura w obrotach - nie ma czym jechać, trzeba mocno piłować silnik żeby coś się działo. Kosz sprzęgłowy rzęzi i ponoć trzeba go wymieniać co 20 tys(na szczęście sprzedałem zanim mnie to spotkało). Ogólnie sprzęt dla fanów Yamahy.

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
rn12
11.19.2013 11:47:40

zmiana standardowej przedniej zebatki z 16 na 15 ewentualnie 14 (dla prawdziwych wariatow) oraz tylnej opony ze standardowego profilu '50 na '55 i moto staje sie najlepszym litrem produkowanym w latach 2004 - 2006. po zmianie przelozenia w r1 nie ma 'slabego' dolu, moto wstaje na kolo z 3 biegu z samego "gazu" ;) z dolnego zakresu obrotowego silnika, a profil '55 opony poprawia jego prowadzenie po zakretach. a ze slychac kosz sprzeglowy ...o coz ten typ tak ma :p na szczescie nie ma to zadnego wplywu na sama prace silnika.

Głosy: 27   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
best r1 ever!
11.19.2013 22:59:00

Mam RN12 z 2005 od 3 lat i uważam że to najlepsza R1 jaka do tej pory wyszła. Lekka, prowadzi się doskonale, łatwo idzie na koło - wymiana zębatki pomaga, ale nie jest absolutnie konieczna - łatwo się przyzwyczaić do utrzymywania obrotów ponad 6 tys i jest to zdrowe dla silnika dużo bardziej niż np. latanie na 3 tys. :) Zresztą kto by po to kupował R1, żeby latać do 6 tys. Motocykl wrażliwy na olej, dlatego bezwzględnie należy przestrzegać wymiany co 6 tys i trzymać się pełnego syntetyka. Kultura pracy silnika taka sobie - honda to nie jest, ale nie narzekam. Hamulce tak mocne, że niewprawieni powinni uważać żeby nie wcisnąć za mocno klamki :) Co mnie najbardziej zdenerwowało w R1 to wymiana świec! Trzeba wyjąć chłodnice aby się do nich dostać! Masakra jakaś. Sprzęt polecam, ale oczywiście nie początkującym, bo moc oddaje dość agresywnie i nie wybacza błędów. 9/10


Gość
juz nie chwalcie tak tej r 1 bo mialem kawe 10 i r1 z tych samych rocznikow powiem krotko kto mial oba przyzna mi racjie r1 przegrywa z kawasaki pod karzdym wzgledem i nie piscie tu glupot bo chlopaki mlodzi czytają i ich zniechecacie albo zachecacie aby cos wiedziec o danym modelu trzeba go miec choc dwa sezony tyle w temacie lwg

Gość
Nie ma reguły. Sam na pierwsze moto mam 750, ale są i tacy, którzy siadają na litry i 600tki i na 1 lub 2 zakręcie giną... Po prostu te motocykle nie wybaczają błędów jeżeli kogoś ponosi ułańska fantazja, a nie ma doświadczenia.

Gość
moim pierwszym sportem jest r1 i puki co zyje wiec to tylko mit a rn 12 nie koniecznie chce zabic kierowce ;P

Głosy: 30   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Gość
01.30.2014 23:53:43

Ogólnie motor jest świetny tylko dół słaby.Znaleźć w dobrym stanie jest ciężko.Najwięcej reinkarnacji jest chyba właśnie w r1.Nawet jedną widziałem z czarnymi lagami a są tylko złote,najlepsza była z nowym przodem półki pozmieniane amor urwany aa gość twierdził ze to tuning.

edi
Są i z czarnymi lagami w serii polecam lekturę o R1:)

Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
świetny z jedną wadą....
07.28.2014 9:20:20

Swietny sprzęt, o wadach i zaletach napisali poprzednicy. Dla mnie największą porażką tego motoru jest sprzęgło - kosz pada jak mucha, widocznie jest to wada produkcyjna bo nie pomaga ani regeneracja ani nawet wymiana na nowy - po paru tys. km nadal rzęzi, szybko wyrabiają się sprężynki i nity - widocznie musi przenosić za dużą moc, bo w FZ1 z bliźniaczym silnikiem nie ma tych problemów. Regeneracja to koszt ok. 1000 PLN. Gumy fabryczne zmienić na 190/55 albo nawet 180/55 - korona z głowy nie spadnie, a w winklach kładzie się na nich znacznie chętniej niż na zalecanych przez fabryke płaskich 190/50.

Gość
też zauważyłem tą niecodzienną tendencję żeby fabryczny rozmiar gumy jaki dają do klas około 1000cc czyli 190 zmienić na 180, uzyskuję sie wtedy większe złożenia i przy wyższej prędkości

Głosy: 41   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Pierwsza R1 ktora nie chce Cie zabic.
04.16.2015 18:10:15

Tak jak w opisie. Co wcale nie oznacza ze jest to lagodny kucyk. Prowadzenie bajka. Zawieche proponuje ustawic u kogos kto sie na tym zna a napewno R1 zrobi wielki usmiech na twojej twarzy. Zrobilem nim na raz tzn. tylko przerwy na tankowanie 700km i pod koniec nie byly one zbytnio przyjemne ale nie oszukujmy sie to nie jest turystyk tylko sport na winkle. Pare modyfikacji ktore go ulepsza to zmiana:
zebatki przedniej o jeden zab to lepsza jazda po miescie no i lepszy but
tylna opona o wyzszym profilu z50 na55 jak dla mnie lepsza sterownosc
no i koniecznie wy.ebac ta kaczke ktora trzyma tablice efekt lepszy wyglad :)
R1 napewno lepsza od cbr1000rr i suzuki k4 a wiem bo mialem okazje latac tymi koniami.
Co do serwisu wszystkie czesci dostepne. Jezeli chodzi o awaryjnosc nic wielkiego wymienilem tylne lozysko kol a moto ma nalatane 45tys i sprzeglo po 37tys.
Moto latwe w prowadzeniu przeciadajac sie z hondy dowiedzialem sie co to znaczy ze motocykl skreca ale napewno nie jest to sprzet na 1 moto gdyz nigdy sie nie nauczysz go wykozystywac.

Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
Yamaha R1 2005
06.11.2015 14:56:15

Miałem sztukę z 2005 rok, a obecnie śmigam R1 2012. Dobre moto choć w prowadzeniu nie jest tak zwinne jak RN22. Dobre hamulce i świetna góra, niestety na dole zbiera się bardzo ociężale - trzeba zmienić zębaty i jest ok. Typowe wady - może posypać się koło magnesowe(magneto) + mocno hałasujący kosz sprzęgłowy, który sypie się co ok. 25-30 tys przy ostrym dzidowaniu - regeneracja kosztuje ok. 1500 PLN. Poza tym lać benzyne i cieszyć się jazdą - po zimie zawsze odpalała od strzała. Polecam.

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
R1 RN12
11.10.2015 21:46:52

Tak jak piszą Inni, słaby dół do 3500 obotów (poprzednio miałem RN09 i tam było super z dołu), później do 7000 obrotów nieźle aż w końcu wyrywa pięknie do przodu.
Ja mam zmienione zębatki -2 przód, +1 tył i kosztem prędkości max. poprawa dołu jest znaczna.
Hamulce super, zmieniłem przewody na oplot stalowy i trochę mocniejsze klocki ze względu na to, że używam jej również na torze.
Prowadzi się lepiej w porównaniu do RN09, ale i tamta prowadziła się nieźle.
Co do wygody to jest motocykl sportowy i nie będzie tak wygodny jak turystyk. Trochę bolą ręce.

Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
rn12
12.23.2015 20:27:35

Prowadzenie. istna bajka sam rysuje tor jazdy i za każdym razem czuję że mogłem wejść dużo szybciej

Osiągi. dół faktycznie troszkę słaby gsxr k2 miał lepszy po prostu w mieście częściej redukcja góra ogień łapy wyrywa

Wygoda.sport i wygoda ?

Zawieszenie. ja przód opóściłem na lagach o około 1cm lepsze dociążenie przedniego koła (szybciej robi winkle i stabilniejszy przy wyższych prędkościach) nie idzie tak ochoczo na papcia

Hamulce.jak to R1 brzytwa

Spalanie. 7.5-10


Gość
dokładnie, jak opuszenie na lagach mogłoby poprawić stabilnośc na wyzszych V? winklowanie ok, poprawia ale stabilność? cos tu ie gra ;)

Gość
Na forum R1 czytałem zupełnie coś innego - że RN12 prowadzi się jak czołg w porównaniu do innych R1, a nawet bardziej turystycznej FZ1. Co innego RN19 i RN22.

Gość
opuściłeś na lagach, czyli zaostrzyłeś geometrie i piszesz, że poprawiło to stabilność przy wyższych prędkościach??? jak?

Głosy: 27   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
01.18.2016 19:17:24

dociążając przednie koło przy przesunięciu masy bardziej na przód i obniżając środek ciężkości R1 ma wyżej środek ciężkości niż GSXR co powoduje szybsze składanie moto w winkle ale mniejszą stabilnosc przy zapierdielaniu na wprost

Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


10
r1
01.18.2016 19:38:30

Polatałem trochę rn12 brata w tym sezonie. Jak dla mnie motocykl bardzo fajny, sam idzie na koło. Prowadzenie bardzo dobre, hamulce super, mocy nie brakuje. Jednak dla siebie bym jej nie kupił z tego względu że moto dla mnie za małe gabarytowo :)

Głosy: 21   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
polecam !!
03.05.2016 20:40:20

kupiłem rn12 , zrpbiłem dopiero około 500km , ale moge polecic ten moto. moc piekielna ( jezdze na motocyklach od 12lat) ale rn 12 to naprawde pocisk.
240km/h na trójce, a 299 na 5-tce.

troche słaby dół ale zamowiłem juz -1 ząb zębatke na przód.
r1 rn12 buje na głowe wygladem sc57 czy kawe dzisiatkę .
hamulce brzytwy , tak mocne ze naprawde trzeba uwazac z dozowaniem .

co do wygody to po 100km bola plecy i nadgarstki.. ale to chyba normalne w supersportach ;-)


Dołączone zdjęcia
Yamaha R1 (2004-2006) RN12
Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Diabeł
07.24.2016 23:58:29

Wymiatające moto o kosmicznym przyśpieszeniu, o ostrych heblach i o wspaniałym prowadzeniu. Hamulce są tak mocne że chce cię katapultować. Moc jak na litra przystało z 2jki z gazu wstaje. Prowadzenie to czysta przyjemność aż sama się kładzie w winkiel. No i do tego ten wygląd

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Naxa F02

N o w sumie poza tym , że to jest szczękowiec to zalet nie widzę.
Szybka rysuje się od czegokolwiek.
Nosek sam się wysuwa z mocowa...

HJC IS-17

W porównaniu do Nolana N87 - bardzo mało miejsca w części szczękowej, nie ma miejsca na cyrkulacje powietrza i okulary przez to strasznie parują...

Revit Stellar

Rękawice ładnie wyglądają, są wygodne, ale jakośc wykonania poniżej przeciętnej. Po ok. 5 tysiącach puściły szwy - jeden przy palcu serdecz...

Modeka Lorenzo

Za rękawice dałem ok 160 zł, nie jest to wygórowana cena jak za model ocieplany z membraną. Komfort jazdy i funkcjonalność oceniam dobrze jedna...

V-MAX Altura

Polecam.
Za taką cenę nic lepszego nie znajdziecie.
Pare razy uratował mi dupę.
Śmigałem w nim kiedyś na enduro i zdarzył...

Adrenaline RYO Raptor

Buty oceniam na 8 głównie ze względu na niską cene, dobrą jakość wykonania i fajny wygląd. Buty wyposażone w slidery. Doczepić mogę się do...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce