Mamy już 10437 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Akumulatory M.Line



Ilustracja przedmiotu

1   2  

Akumulatory M.Line

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
6.15 / 10

(Na podstawie 19 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu

Ogólnie na temat akumulatorów M.Line



Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów


Pozytywne: 47%
Neutralne: 11%
Negatywne: 42%


Gość


10
Gość
02.23.2012 23:27:32

Przelatałem na takim już dwa sezony. Zero kłopotów z odpaleniem motocykla. Wiadmo, że to nie Yuasa, ale i nie kosztuje tyle co on. Przy tej cenie mogę śmiało polecić.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
03.03.2012 19:05:46

Też polecam. Kupiłem, bo nie miałem wtedy więcej kasy na lepszy akum - był środek sezonu. Pełne zaskoczenie - ten skurczybyk działa już trzeci sezon :)

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Drzewo
03.30.2012 19:24:58

Mam ten model. Był w mojej Hornetce 900 jak ją kupiłem. Trzeci rok już w niej działa - po zimie moto odpaliło bez zająknięcia od pierwszego strzała.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
Gość
12.03.2012 10:17:10

Ja nie polecam. Kupiłem nówke zapakowaną jeszcze w folie. Podłączam do moto, kontrolki ledwo się jarzą. Przekręcam kluczyk i cisza. Podłączam go do ładowania - ładowarka nie wykrywa. Oddałem do sklepu - wzięli bez zająknięcia i wymienili na exide. Przyjechałem, włożyłem i odpaliłem moto bez problemu. Może miałem pecha i trafiła mi się wadliwa sztuka, ale niesmak pozostał.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
01.21.2013 10:38:38

No to mój żelowy M.Line dzisiaj wyzionął ducha :) Poszedłem dziś do garażu odpalić moją 954 i kręcił ledwo ledwo - trzeba będzie wymienić dla spokoju, ale i tak nie spodziewałem się że przelatam na nim 3 lata. Obstawiałem że wytrzyma rok, góra dwa. Jak na Chińczyka to dobry wybór, prawdopodobnie znowu kupuje mline'a.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
Gość
04.05.2013 18:41:17

Nie wiem czy miałem pecha i trafiłem na felerny egzemplarz, ale akumulator nie chciał się ładować w motocyklu. Tzn. przy jeździe bez świateł było ok, a po włączeniu przerywał mi silnik. Zmieniłem na varte i "efekty" zniknęły. Może to odosobniony przypadek, ale raczej nie kupie już akumulatora z tej firmy. Pozdrawiam.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
dobry akum
05.28.2013 19:50:16

Polecam. Przelatałem na mline 2 lata w hornetce 600. Jak na tą cene nie ma co narzekać, zwłaszcza że jest żelowy a konkurencja w podobnej cenie to zwykłe akumulatory zalewane kwasem.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


3
nie polecam
06.26.2013 14:09:37

Nie polecam. W R1 z 2005 roku padł mi po niecałym roku. Po naładowaniu można było jeździć przez pare godzin, a potem gasł moto i nie dało się go odpalić. Kolejne naładowanie ok, potem znowu ładowanie. Teraz mam 4ride i jak na razie wytrzymał sezon bez żadnych zgrzytów.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
08.05.2013 23:31:11

Akumulator w 100% ok... jestem bardzo zadowolony-wytrzymał 3 sezony. znowu go zakupiłem i zapakowałem do swojego sprzętu, mam nadzieję że teraz też tyle wytrzyma... dobra jakość za nie wielką cenę.... polecam:)

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Straszne gówno
10.29.2013 22:59:12

Kupiłem nówkę i zonk .... 2 dni po ładowaniu i pusty. Znowu 2 dni po ładowaniu i pusty. Znowu 2 dni po ładowaniu i pusty. Kur......a wy......łem go i kupiłem Exide - skończyły się kłopoty :) z moim dragiem 1100. Nie polecam to straszny sztrucel !!!

Głosy: 22   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
w porządku
11.07.2013 10:28:57

Wytrzymał 2 sezony w bladym 929. Jak za tą cene nie oczekiwałem nic więcej, zwłaszcza że żelowe konkurencji są sporo droższe. Moim zdaniem warto.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


2
Chiński syf
01.18.2014 16:24:41

Akumulatory na góra jeden rok. W cztero cylindrowym motocyklu jeszcze jako tako kręca. Natomiast w dużym singlu lub twinie już nie bardzo. Prowadzę warsztat zamontowałem ich kilka teraz wszystkim odradzam. Z tanich bateri polecam Nitro lub Landport.

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
Aku m line
05.20.2014 14:14:31

Ocena wielce negatywna!!! Akumulator po kilku miesiącach padł a hat odrzuca reklamacje. Sprawa idzie d sądu.

Głosy: 37   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Brak zastrzeżeń
02.15.2015 15:28:16

5 sezonów, bez wyjmowania z motocykla na zimę, zawsze pewny start.

Gość
tu 5 sezonow i pod spodem to samo logo i tez cudowny akumulator 5 sezonów.pachnie reklama!

Głosy: 21   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
Nie polecam
07.13.2015 10:17:57

M.line nie polecam straszny złom padł po 12 miesiącach nie trzymał napięcia i wymagał co dwa dni ładowania. Najgorszy akumulator jaki miałem ledwo kręcił rozrusznikiem.

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Dobry
01.20.2016 18:35:41

Mam ten akumulator w zx10r 07 około 10 miesięcy odpala bez żadnego problemu nawet w chłodne dni polecam :)

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
M.Line
02.18.2016 18:56:32

Akumulator wytrzymał 5 lat użytkowania motocykla bez najmniejszych oznak zużycia, czy utraty prądu. Po zimie motocykl odpalał bez najmniejszego wysiłku. Aktualnie w motocyklu mam akumulator innego producenta i widzę różnice na korzyść M.Line. Polecam

Gość
dokładnie reklama

Gość
reklama!

Głosy: 17   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


2
M.Line- nie polecam
03.10.2016 21:40:55

Akumulator był w motocyklu Yamaha XVS 1300 Midnight Star.
Całe półtora roku i wymiana. Moto ledwo odpala.
Po zmierzeniu pojemności wyszło 6Ah z deklarowanych 18Ah.
Regeneracja (odsiarczanie) nie przynosi żadnej poprawy ..

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


5
średni
08.23.2016 16:32:55

to jest akumulator tylko na jeden sezon pali na dotyk w drugim sezonie zaczęły się problemy ale jeszcze mam go w moto

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


HJC RPHA 70

To mój pierwszy integralny kask i dopiero pierwsza przejażdżka za mną w tym kasku - wrażenia bardzo dobre.
Jeżdżę chopperem, prędkoś...

Sena 10U

Mam Senę 10U w Schubercie C3. Bez problemu łączy się z Larkiem 35AT(navi)i nawet zwykłym telefonem komórkowym. Jakość dźwięku super. Ludzie ...

Forma Arrow SX

Śmigam w tych butach drugi sezon. Muszę przyznać , że spisują się rewelacyjnie zarówno w upalne dni jak i te chłodniejsze.
W tej półc...

Adrenaline Shiro

kurtka jest dobrze wykonana sprawia wrażenie solidnej i zapewniającej ochronę,

wodoszczelność nie była testowana,

...

Alpinestars Roam 2

Te buty tak jak wszystkie od Alpinestars (które miałem okazje przymierzyć) są naprawdę wygodne. Sporo w nich chodzę po mieście na co dzień i j...

Nolan N104 EVO

witam, czas podzielic sie opinia na temat tego kasu - a dokladniej
N104 EVO.

kask generalnie moge polecić jesli ktos sie zasta...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA