NOWOŚĆ Seca Lilith

NOWOŚĆ Ispido Curium

NOWOŚĆ Torx Concor

NOWOŚĆ Husar Pro

NOWOŚĆ Ispido Fermium

NOWOŚĆ W-TEC NF-4004

NOWOŚĆ Tschul 211

NOWOŚĆ Shima GT-1 WP
Mamy już 16401 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Filmy
Pytania i dyskusjeTesty i recenzje
Dodaj opinie


Alpinestars T-RC-1



Ilustracja przedmiotu

1  

Alpinestars T-RC-1

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
8.71 / 10

(Na podstawie 7 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu

Tekstylna kurtka motocyklowa



Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów
Pozytywne: 86%
Neutralne: 14%
Negatywne: 0%


Gość


9
Super kurtka
02.11.2012 15:11:59

Jak dla mnie świetna kurtka za rozsądne pieniądze. Jak to w przypadku Alpinestars wykonanie jest naprawdę bardzo dobre. Kurtka wygląda świetnie, bardzo dobrze leży. Jedyny minus to chyba protektory - są troche miękkie. Wentylacja dobra, ale i tak na światłach człowiek cały spocony :) Ogólnie polecam tą kurteczke.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
AdrianFZ6
02.17.2012 14:25:04

Spoko kurtka, dość przewiewna. Drugi sezon i wygląda jak nowa. Polecam.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Rafał
05.02.2012 10:42:19

Świetna kurtka za dobre pieniądze. Kupiłem ją w Inter Motors za 470 PLN. Jest bardzo wygodna, wykonanie jak to w A* super. W trasie jak jest gorąco wentylacja daje rade. Jak ruszymy to odrazu robi się znośnie nawet jak jest bardzo duży upał. Polecam.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
06.03.2012 23:50:53

Super kurtka - dość przewiewna, bardzo wygodna, super wykonanie. Jedynie mogłaby być odrobinkę dłuższa.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
weczi
09.14.2012 11:25:00

Kurtka bardzo fajna, wygodna i bezpieczna, z zameczkiem do spodni i kieszeniami

niestety w wydaniu niebiesko bialo czarnym
ciagly problem z brydnymi rekawami (ktore sa biale)

do tego nie do dostania podpinka (ktora gdzies posialem)
i niestety przemaka i dlugo schnie

ale ogolnie lansiarska - w niej prawie jak Chris Pfeiffer :)

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
Alpinestars T-RC 1
12.01.2012 9:52:46

Na plus:
- Wygoda
- Dobry materiał
- Trwała
- W miare przewiewna

Minusy:
- Przemaka w moment
- Za krótka, pizga po plecach

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Komfort jazdy
Wentylacja
Jakość wykonania
8
Gość
05.26.2014 16:02:38

jakość wykonania na wysokim poziomie, mam kombinezon dainese i tam protektory są 2 razy grubsze i twardsze niż w tej kurtce. Ciepło na postoju ale podczas jazdy w sam raz.

Głosy: 19   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


FreedConn T-Max S

Używam go głównie do komunikacji z telefonem i nawigacja w telefonie. Powyżej 130km/h jakość połączenia słabnie, przerywane komunikaty.
...

Suzuki DL 650 V-Strom 2011-

Suzuki DL650 z roku 2012 posiadam dwa pełne sezony. Motocykl zakupiłem od idealnego sprzedającego- Pana Jacka z Kętrzyna (pozdrawiam). Motocykl ni...

Suzuki DL 1000 V-Strom (2002-2010)

Po kilku miesiącach nie dostrzegam narazie słabych stron. Mam model k5, żadnych problemów z koszem sprzęgłowym, spalanie 5-8 zależnie od stylu ...

Scorpion Exo-510 Air

Na długi dystans, przy szybszej jeździe- męczący.
Na miasto i Niedzielne przejażdżki- spoko.
Reszta na plus.
...

MT Atom SV

Po 1 sezonie można kilka słow napisac.
Kask chyba jest jednym z najtańszych szczęk na rynku a oferuje naprade dobra jakość.
Plusy ...

Yamaha MT-07 2014-2016

Prowadzenie genialne
Osiągi ok. Przyspiesza ok. Ze startu 0-100 przy 90 trzeba zapiąć już trzeci bieg.
Wygodny. Nie jest to motocy...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU


Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania