NOWOŚĆ Tschul 312
10
OPINIA Junak RAW 50

NOWOŚĆ IXON Pro Globe

NOWOŚĆ Oxford Mondial
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Rhino Racer


8.88 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Forum Rhino Racer


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%



Gość


Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
Rhino Racer
07.08.2017 16:45:47

Bardzo dobry kask kupiłem go jako drugi kask na krótsze wypady kierując się jego ceną jednak nie widzę różnicy od mojego droższego kasku za który zapłaciłem 600 zł i szczerze Rhino mogę go polecić każdemu. Bardzo dobrze wykonany mechanizm szyby, niezła wentylacja przy większych prędkościach naprawdę cichy, mechanizm blendy też dobrze pracuje jak narazie po około 5 miesiącach użytkowania kask po wyczyszczeniu z much dalej wygląda jak nowy. Polecam i pozdrawiam.

MRG
Opis pasuje do mojego Lazer Bayamo.

Gość
Rhino Recar bardzo fajny kask kupiłem go 20.08.2017r za 400 z pinlockiem,(wcześniej używałem LS2 kupiłem za 180 zł to był koszmar przekroczyłem 80km/h to był hałas nie do wytrzymania oraz hulał wiatr) ten jest naprawdę cichy jak za taką niewielką kasę, nawet przy prędkościach 120-150km/h, posiada nawet blendę p/słoneczną i pinlock ten za dopłatą ( tu jest mały minus bo podczas unoszenia szybki do góry pinlock zahacza górną krawędzią o uszczelkę i należy użyć większej siły, aby szybka się uniosła, baz pinlocka działa prawidłowo). Po za tym, działa wszystko poprawnie nie mam zastrzeżeń do wykończenia wizualnego i technicznego kasku. Mogę śmiało polecić


Gość


Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Rhino Racer
01.24.2018 11:24:14

Szczerze to sam nie spodziewałem się że kask w tej cenie może być tak dobrze wykonany, kupiony jako drugi kask na krótsze wypady.
Po ponad roku eksploatacji a jeździłem w nim dość sporo bo był naprawde wygodny, kask dalej wygląda prawie jak nowy. Wszystkie mechanizmy działają dobrze, wnętrze prawie się nie zurzyło.
Polecam rewelacyjny stosunek ceny do jakości.
(ps na zdjęciu chyba inny model tej marki)


Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Rhino Racer
03.09.2018 17:09:30

Dobrze się spisuje jestem naprawdę zaskoczony jakością, oczywiście pozytywnie.
Dość długo dopasowywał się do głowy już nawet myślałem że kupiłem za ciasny ale w końcu się dopasował.
W tej cenie chyba trudno o lepszy kask.

Polecam każdemu.




Gość


Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Rhino Racer
04.03.2018 13:30:57

Jestem zadowolony z niego. Bardzo dobry kask !!!
Trochę bałem się że kask w tej cenie nie starczy na długo ale jakość
tego kasku jest na naprawdę wysokim poziomie. To juz drugi sezon i nie mogę się do niczego przyczepić.


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Wyciszenie

Jakość wykonania

Aerodynamika

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
Rhino Racer
05.28.2018 17:07:07

Kask bardzo dobry jakościowo jak na kask za tą cenę.
Poywyżej 200 trochę głośny ale poniżej tej prędkości nie ma co narzekać. Ogólnie 8/10

Jestem zadowolony z niego.


Gość


Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Super kask
04.07.2019 13:39:07

posiadam 2 lata i polecam kazdemu
bardzo wygodny kask, latem nie zapocimy sie w nim a przy predkosci na szczescie nie jest glosno
śmialo kupowac
400 zl za taki kask to naprawde nieduzo


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Wyciszenie

Jakość wykonania

Aerodynamika

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Super kask
05.13.2019 16:26:23

Super kask, kupiłem na chwilę, bo szukałem czegoś droższego i mega pozytywnie się zaskoczyłem, rewelacja, w tej półce cenowej nie ma konkurencji.


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Wyciszenie

Jakość wykonania

Aerodynamika

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Jest ok
06.06.2019 11:51:23

To mój pierwszy pełny kask, ale i jedyny naprawdę wygodny, jaki przymierzałem w tym przedziale cenowym. Mam go 3 lata i uważam, że był to trafny zakup. Blenda działa, zapięcie działa, trochę szumi i trzęsie głową przy +150km/h, ale jak pisałem nie mam za bardzo porównania z droższymi modelami. Minus taki, że wymarzyłem sobie lustrzaną szybę, a nie mogę nigdzie takiej znaleźć.



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA