NOWOŚĆ TCX Drifter WP

NOWOŚĆ Dainese Impeto

NOWOŚĆ ONeal Sierra PRO

NOWOŚĆ Dainese X-Tourer
Mamy już 16571 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


FreedConn TCOM-SC BT Bluetooth



Ilustracja przedmiotu

1   2   3  

FreedConn TCOM-SC BT Bluetooth

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
7.79 / 10

(Na podstawie 14 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje



Opinie motocyklistów
Pozytywne: 71%
Neutralne: 0%
Negatywne: 29%


Gość


9
super!
03.21.2017 21:22:14

Super interkom. Dałem za niego niecałe 3 stówki - bardzo dobra jakość wykonania, przetrwał ulewny deszcz. Wszystko słychać do 120 km/h. Można słuchać muzyki z radia FM i bluetooth. Zasięg realny mniejszy niż podają, ale do 300 metrów jest OK. Dla mnie bomba. Cena/jakość rewelacja.

Gość
czyli muzyke z tel mozna puszczac i bedziemy słyszec

Henryk
Kupiłem go w kwietniu i po 3-ch miesiącach używania wystawiam ocenę SUPER. Działa bez zarzutów , słyszalność doskonała i odległość między motocyklami to ponad 300 m - wystarcza.

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


9
Spoko
03.23.2017 8:18:08

Mam ten zestaw od ponad roku - wersja bez wyświetlacza. Cały czas pracuje super. Akumulator trzyma ok 10h ciągłego gadania z pasażerem. Jakość bardzo dobra w zależności od kasku można rozmawiać do 120 km/h. Co prawda w chwili obecnej mam dość głośny kask i realne możliwości kończą się przy stówce, myślę jednak, że w cichszych kaskach nawet przy 140 będzie słychać. Dałem 74 dolary kanadyjskie, więc to połowa ceny zestawów oferowanych na rynku.
Polecam, co wykonanie i jakość jest bardzo dobra. Wadą jest długie oczekiwanie na przesyłkę, więc dlatego jedna gwiazda mniej.

Gość
haha, ty no przesyłka to zależy gdzie sie kupi a tu chodzi o sam produkt wiec nie oceniaj czasu przesyłki tylko sam produkt.

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
POLECAM
04.12.2017 16:14:29

Bardzo dobry zestaw, uzytkuje go drugi sezon i jestem mega zadowolony, jazda samemu czy z pasazerem do 140km/h slychac dobrze, co do odleglosci do 800m bez problemu na otwartej przestrzeni. Testowalem na kopalni na quadach. Ogolnie za ta cene MEGA pozytyw dla tego interkomu;)

Gość
Jak cię mają poratować, za ciebie do serwisu wysłać?, idiota

KRIS
PROSZĘ O KONTAKT KOLEDZY SŁABA SŁYSZALNOŚĆ W MOIM SPRZĘCIE PORATUJCIE KRZYSIEK 503170102

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
freedconn to super interkom za rozsądną kasę
05.15.2017 21:33:13

witam
polecam wszystkim ten interkom to naprawdę bardzo dobry produkt za przystępna cenę. Dostałem go w marcu na prezent urodzinowy i jest to bardzo trafiony upominek.
pozdrawiam Adam

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Freedconn z autoradia.pl
05.15.2017 21:55:07

witam
Moja opinia na temat tego produktu to pełna i całkowicie zasłużona nota "10". kupiłem ten interkom na początku kwietnia tego roku u polskiego dystrybutora tej marki w "autoradia.pl", zalety tego produktu to niska cena (a nie ukrywam że to było moje główne kryterium), prosta obsługa, dobre audio i nie zawodność.
Mimo trochę słabej pogody ze względów ekonomicznych dojeżdżam do pracy moim oszczędnym skuterem prawie codziennie więc trochę go używam i jestem naprawdę zadowolony. jeśli więc ktoś się zastanawia czy warto to tak moja opinia - WARTO

Tpmasz P.

ps. jeden maleńki minusik przy przejściu z muzyki na rozmowę telefoniczną małe puknięcie w słuchawkach, ale idzie szię przyzwyczaić.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
jest ok.
05.16.2017 14:40:39

moim skromnym zdaniem jest OK. fajny produkt na każdą kieszeń.
mam i używam od miesiąca, kupiłem z polskiej bo tak bezpiecznej.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Polecam
03.08.2018 16:11:23

Posiadam tem interkom T-com SC od ponad roku i go uzywam. Jest to bardzo dobry sprzet . Bateria trzyma bardzo dlugo - ok. 10-12 godz. w zaleznosci od intensywnosci uzywania . Lacznosc z nawigacja OK , radio OK lecz czasami gubi sygnal - jezdze w terenie gorzystym . Polaczenie z telefonem / smartfonem - OK .Latwosc obslugi i bezawaryjnosc . Jest to tani interkom , lecz dobrze wykonany . Polecam .


Gość
Czy można to podłączyć w jednym czasie do tel i gps, aby było słychać komunikaty oraz odbierać rozmowy bez konieczności przełączania pomiędzy urządzeniami?

Tomek
Witam kupiłem taki Intercom gdy słucham radia to wyłącza się po chwili włączę i zaraz to samo a gdy wyłączne blutufa w telefonie to gra radio cały czas jak zrobić oby grało cały czas z połączeniem blutufa proszę o poradę 668670809

Grześ
NAvi słychać gośno w słuchawkach? Jakiej z aplikacji korzystasz?

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


3
Gość
07.27.2018 20:39:07

Nie wiem Ale trafiła mi się chyba wadliwa sztuka był odsyłany już 2 razy Interkom Tracił co chwile połączenie z drugi. A kolejnym razem gniazdo od zasilania wcisnęło sie do srodka. Następnym razem lepiej chyba kupić coś innego

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
polecam
08.25.2018 21:31:44

czy ten intercom mozna połączyć z inna marka? np. sena?? bo ja nie moge. szukalem wszedzie i nie uzyskalem zadnej odpowiedzi. z gory dzieki za pomoc.

Gość
seny nie podłączysz ,sena ma BT w wersji 4 lub wyższej ten fredconn działa na czipie BT 2.0 . i dlatego nie łączą się .sena ma wsteczną kompatybilność do BT 3.0

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


4
Intercom
09.15.2018 20:54:25

W kasku shark za 1500 zl slabo słychać. A dniazdo nie laczy za dobrze czasami. Ie skychac muzyki czasami mnie nikt nke slyszy po poruszaniem glowa jest lepiej albo kablami he

Gość
Hahahahahahahahah

mee
Chłopie, jeżeli używasz go tak jak języka polskiego to nie dziwię się, że nie działa

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
Przestał działać
10.18.2018 9:41:16

interkom padł po 3 tyg. Do tego cienkie kable i gniazda do podłączenie które przy podłączaniu głośniku woła o pomstę do nieba. Wygląda jak bym mocniej wcisną wtyczkę do gniazda wepchnąłbym ja do środka.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


4
T com
12.28.2018 10:10:45

Witam kolegów mam pytanie na temat tego T coma i Bluetooth
telefon nie widzi go a mam wszystko załączone w tele na temat Bluetooth zmieniłem tele na Samsunga S9+ i klops nie działa a korzystam z Tcoma już drugi rok i jestem z niego zadowolony a tu taka nie niespodzianka czy ktoś miał podobnie proszę o poradę co nie tak robię, nawet próbowałem się łączyć z starem tel. ale go też nie widzi dzięki i pozdrawiam do siego .

Cypr
Ale próbowałeś kiedykolwiek go łączyć z telefonem, tj. działał i przestał, czy nigdy wcześniej nie próbowałeś? Bo może twój zestaw miał wadę fabryczną i trzeba go było po prostu reklamować, póki był na gwarancji. W moim 2-packu jeden miał zepsuty przycisk, przysłali mi nowy.

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Cena/Jakość Doskonały produkt
06.05.2019 14:27:12

Patrząc na cenę produktu i jego jakość jest to doskonały wybór. Szybko nawiązuje połączenie z telefonem, doskonale sprawdza się podczas rozmów przez telefon, można słuchać muzyki z radia. Moim zdaniem spoko. Kupiłem 1 sztukę więc nie sprawdzałem interkomu. Jak dotąd sprawuje się świetnie.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Wszystko gra i dobra cena
02.18.2020 14:24:34

Brak zastrzeżeń, kupiony na promo z Chin 2-pak za niecałe 300 PLN. Trzeba pamiętać, że ten sam model ma różne wersje z innym deklarowanym zasięgiem (ale nie różnią się ceną, tylko rokiem produkcji) i różne wersje okrojone, typu komunikacja tylko z telefonem (te są zwykle tańsze - czytaj dokładnie ofertę).

Dźwięk jest czysty, problemy ze zrozumieniem zaczynają się powyżej ~120km/h albo odległości trochę powyżej 500m (dla mojego modelu), przy czym czasem jak nas rozdzieli ciężarówka (kupa metalu), potrafi rwać dźwięk. Można parować różne modele od FreedConn (producent), nie udało mi się sparować z Cardo, nie miałem okazji z innymi.

Jedyną wadą (dla mnie, nie dotyczy przeciętnego użytkownika) jest brak jakiegokolwiek rozwiązania do nagrywania rozmowy z intercomu, tj. nie ma jak podpiąć do wejścia mic na kamerce.

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


HEROBIKER Hero 2

Zamówiłam interkom na popularnej zagranicznej stronie bo był tańszy niż w Polsce, jednak potem tego żałowałam. Czekałam na paczkę ponad dwa ...

HEROBIKER Hero 2

Zamówiłam interkom na popularnej zagranicznej stronie bo był tańszy niż w Polsce, jednak potem tego żałowałam. Czekałam na paczkę ponad dwa ...

Airoh Phantom S

Wyściółka w kasku po trzech miesiącach użytkowania popękała. Oddany na reklamację. Po zwrocie nie wyglada to najlepiej, ktoś kto to składał...

Modeka Muddy Track

To moje pierwsze buty motocyklowe, używam od 3 lat i co nieco mogę napisać.
po pierwsze wygoda -buty są mega wygodne, wkladka jest miękka ...

Junak 131 125cc

Witam polecam wszystkim zaczynającym przygodę z motocyklem bardzo pomocny jest wskaźnik zapiętego biegu który znajduje się na baku ,bardzo wygod...

Yamaha FZS 600 Fazer 1997-2003

Wszystkie opinie jakie tutaj przeczytałem, są prawdziwe i potwierdzają się z rzeczywistością. Jeżdżę jednym FZS 600 od 5 lat i nie planuję g...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU


Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA