NOWOŚĆ Revit ARC Air

NOWOŚĆ Honda CT 125

NOWOŚĆ RST S-1 Mesh

NOWOŚĆ GIVI GRT722
7
OPINIA Hyosung Karion 125 (2002-)
7
OPINIA Schuberth C5
10
OPINIA Honda CR 125R (1990-1997)
4
OPINIA Motul E10 Shine & Go Spray
9
OPINIA Airoh Commander

NOWOŚĆ SHIMA Rush Lady

NOWOŚĆ Seca Ghost
Mamy już 20603 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Yamaha XV 750 Virago



Zdjęcia przedmiotu

1  

Yamaha XV 750 Virago

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena
użytkowników 
8.75 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy

Dodaj film
Pytanie i dyskusje



Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
Virago XV 750`
07.22.2013 20:04:26

Mam Virago `96r. Bardzo porządny, poręczny, zwinny motor. Wygodna pozycja za kierownicą. Zawieszenie w porządku, choć osoby o wadze >80 kg narzekają na dobijanie zawieszenia na nierównościach. Ja nie zauważyłem (70 kg)
Silnik żwawy, typowa V-ka. Hamulce przednie wyróżniają się skutecznością na tle innych czoperów tamtej epoki.
Jestem z tej Yamahy bardzo zadowolony. No i wypolerowana oraz z kuframi wygląda kozacko.

Gość

Głosy: 19   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
super maszynka
06.18.2014 14:14:13

Niestety jest jakaś wada w elektryce tego motorka że często zabija on świece. Pisze na tym nawet na forum virago. Ja w tamtym sezonie wymieniłem je 2 razy! Od tego sezonu jednak jeżdże na irydówkach i jest ok, przejechałem już 5 tys i nie padają, więc jest poprawa bo poprzednie padły mi po 3 tys. Ogólnie motorek polecam bo jest wygodny, dobrze przyspiesza, nie psuje się i dobrze hamuje. Poza miękkim widelcem nie ma on większych wad.

Gość
jeden z wygodniejszych o i ile nie najwygodniejszych choperów jak i cruiserów w tych pojenościach (mowa o ostatnich latach produkcji)

radek
witam wlasnie zamierzam kupic YAMAHA ViRAGO XV 750 i niewiem czy to dobry motocykl może ktos mi podpowie jakie one sa dokladnie

Głosy: 47   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Super moto
04.16.2017 23:56:18

Moim zdaniem rewelacyjna maszyna. Prowadzenie super, osiągi też zadowalające. Spalanie rewelacja, w trasie wychodzi mi w granicach 4,5 litra. Hamulce jak na choppera bardzo dobre. O wyglądzie nawet nie wspominam, bo jest to najładniejszy chopper tej klasy.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
Virago to jest to
07.04.2017 15:26:08

zaczynałem od 535 , potem 750 .. no i cudowne lata na tym moto spędziłem... Wiele rzeczy można samemu naprawić - bez specjalistów . ale jak ktoś dba , to nie ma co się psuć.
Bardzo wygodna kanapa, łatwe prowadzenie ,
przydałby się trochę większy zbiornik..na dłuższe podróże trzeba pamiętać na zjazd do cpn :)


Gość
Odnośnie 535 mogę powiedzieć, zero awarii. Dobry akumulator, świece, filtry, olej, paliwo, regulacja zaworów i w drogę.

Gość
I jak wypada 750 na tle Virago 535 pod kątem awaryjności pojazdu?

klie
wszystko zależy co pukało. sprzęgło, skrzynia ? silnik ? wiem ze one miały jakąś wade.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Witam, wszystkich mam pytania szukam właściciela motoru
02.03.2019 11:16:11

Witam, wszystkich mam pytania szukam właściciela motoru, jaki stoję już 6 lat widać yuko stary № VIN Czy jest mozoliło a naleźć właściciela, dlatego ze stoję już dalno, chce go zapytać może on go chce sprzedać to ja bym kopił, ale nie mam do niego kontaktów? Mam tylko stary VIN №: PW4-001756 Yamaha Virago 750.

Gość
Albo z nianka hahaha

GośćSam
Chłopcze pisz wyraźniej i drukowanymi literami lub przyjdz z mamą bo cię nie rozumiem.


Dołączone zdjęcia
Yamaha XV 750 Virago
Yamaha XV 750 Virago
Yamaha XV 750 Virago
Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
virago 750
10.24.2019 20:10:51

Motorek bardzo fajny przyjemny w prowadzeniu osiagi bardzo przyzwoite( myślę ze ustępuje jedynie magnie 750),spalanie do 5,5 l ,mega wygodny jak na czoperka miejsce kierowcy oczywiście:-) zawieszenie przód za miękkie tył za twarde ,hamulce ok oczywiście przód bo z tyłu bęben piszczy i trochę zwalnia,co do historii o rozrusznikach trzymać dobre baterie i wszystko działa jak należy jeżdżę modelem z 1990r prawie dziesięć lat i dopiero zaczynam myśleć o zmianie na turystyka bo tzw plecak narzeka przy większych odległościach a jeździmy coraz dalej ;-) polecam każdemu kto kocha v-2 przy naprawdę minimalnych kosztach nie bać się rocznika czy stanu itd itd a zaskoczycie na drodze nie jednego kolegę na większym moto bo virówka 1,8 pójdzie ;-) pozdrawiam

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
swietny krążownik
06.01.2020 1:25:01

ma swój klimat i jest zajebiscie ładny i zgrabny, piekny dziwek, dobre hamulce, wał, dobra jakość dobra zwrotnosc i prowadzenie jak na tego typu krazownik ladne zegary

z minusów to rozrusznik chyba i troche kondonowate zawieszenie ale w sumie to nie zacheca do szybkiej jazdy wiec taki tapczan jest w tym wypadku ok.

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
fantastyczna
08.29.2021 15:12:19

Maszyna idealna dla moich potrzeb, wygoda, moc, szybkości, wszystko super. Kolor -srebrna ciemna zieleń , wspaniały, chętnie kupię prawie nową .


Dołączone zdjęcia
Yamaha XV 750 Virago
Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Aprilia RS 660

Posiadam RS660 od jesieni. Odniosę się do komentarza kolegi Rafaello: Wcześniej jeździłem trochę na MT07, a przedtem robiłem na MT07 prawko. Op...

ARAI Renegade-V

Sporo wad, które nie powinny mieć miejsca w produkcie za taką cenę!
WADY:
- kiepskiej jakości szyba, wygina się, zacina; otwierani...

Crash pady CSP

Kupowane kilka lat temu na Alledrogo, były bardzo tanie ale niesyty idzie za tym jakość. Lepiej dołożyć......

Sakwy Komine

Super Skawy, posiadam w kawasaki z1000. Jakość wykonana na bardzo dobrym poziomie, mega pojemne, po rozpięciu mieści się spokojnie kask. Polecam....

Szyby motocyklowe Loster

Jeżeli szyba pęka jest to normalna plexa a powinien być poliwęglan.
Czyli produkują szyby które mogą cię pokaleczyć, ...

Hyosung Karion 125 (2002-)

Motocykl z szerokimi oponami i kostkowym bieżnikiem do jazdy po asfalcie i drogach gruntowych. Nadaje się w lekki teren. Spalanie przy spokojnej je...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce