NOWOŚĆ MT Targo Pro
1
OPINIA Junak 905
10
OPINIA BMW F800 ST
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Ozone Delta


7.09 / 10

(Na podstawie 11 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Forum Ozone Delta


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 64%
Neutralne: 27%
Negatywne: 9%



Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
ED
07.01.2012 10:32:18

Kurtke można śmiało polecić - dałem za nią niecałe 300 PLN. W tym przedziale cenowym ciężko będzie znaleźć coś lepszego od Delty. Kurtka wykonana całkiem solidnie - po roku używania wygląda super, nic się nie pruje i nie rozłazi. Posiada wywietrzniki, kieszeń na ochraniacz pleców(niestety trzeba go dokupić samemu). W kurtce jeździ się komfortowo do 25 stopni - jak jest koło 30 to zaczyna być ciężko. Nawet wywietrzniki wiele nie pomagają, a na światłach można się ugotować. Myśle, że w tej cenie to najlepszy wybór. Polecam


Gość


Głosy: -1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
Frugo
07.03.2012 8:30:08

Kurtka bardzo fajna, ale po dwóch sezonach rozleciał mi się zamek. Interwencja u krawcowej - 30 PLN i kurtka ciągle daje rade. :) Za tą kase polecam.

Gość
też tak miałem, ale kurtka ok. maszynkę zamka kupiłem z 2zł.

Gość
moglbym napsiac dokladnie to samo , u mnie rowniez zamek sie rozleciala poza tym wszystko ok


Gość


Głosy: -1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
Gość
10.10.2012 13:34:30

Również polecam tą kurtke. Jest tylko jeden mały szkopuł - kurtka nie ma protektora pleców, więc trzeba dokupić sobie żółwia albo sam protektor na plecy. Ja wybrałem żółwia, bo chroni plecy dużo lepiej od każdego ochraniacza montowanego w kieszeni. Walory użytkowe kurtki OK - nie pruje się, jest wygodna i nawet w ciepłe dni nie ma problemu z jazdą. Zamki się na razie trzymają. Myśle, że w tej cenie jedna z lepszych kurtek.


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
6
kurta w dobrej cenie
11.22.2012 15:10:03

Ozone Delta to kurtka raczej przeciętna. Nadal wisie u mnie w szafie, wytrzymała 2 sezony więc nie jest tak źle. Największa wada to słaba wentylacja i przeciętna wygoda - kto nie jeździł w kurtce z górnej półki raczej nie odczuje dużych braków, dlatego daje 6.




Gość


Głosy: 47   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
ozone
09.10.2014 20:57:55

Polecam, w tej cenie bardzo fajna kurtka, jedynie brak protektora na plecach, ale można dokupić, w tej cenie można polecić, mam już 2 sezon i wygląda jak nówka ;)


Gość


Głosy: 37   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
SPOKO;)
01.06.2015 10:27:26

za taka kase polecam, kurtka u mnie wytrzymała 4 lata i dalej wygląda jak nowa (ale o nią dbałem i czyściłem regularnie)
brak protektora pleców to minus ale dokupiłem, reszta ochraniaczy przeciętnych, wentylacja tragiczna, warto wyposażyć się w bieliznę termo. za to w chłodne dnie nawet bez podpinki robi robotę, z podpinką to w T-shirt'cie można śmigać przy 5*C, wykończenia kołnierza i rękawów bdb, miekkie, ogólne wykonanie, jakość i wytrzymałość bdb,. Polecam do miejskiej spokojnej jazdy i do turystyki, do temp. 20-25*C, powyżej jest w niej strasznie ciepło.
Ogólnie polecam daję mocne 6+/10, jakbym znowu miał szukać kurtawy za ok3stówy pewnie bym ją kupił bo w porównaniu z innymi w tej kat. cenowej wg. mnie wypada lepiej.


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Nie polecam
03.07.2016 15:37:17

Człowiek topi się w niej już przy pierwszych oznakach wiosny.
Co to za firma, nigdy jej już nie kupie

Gość
no debil

Gość
nigy nie kupisz ale dales ocene 9 , co za jelop


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
Nie polecam
03.07.2016 15:39:12

Nie polecam, topi się w niej czlowiek wentylacja to jakaś kpina w dodatku zamek po 2 miesiacach poszedł do lamusa


Gość


Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
12.29.2016 13:31:29

Witam czy ktos moze mi powiedziec w ktorym sklecie na slasku w okolicach katowic mozna kupic kurtke ozone delta dziekuje i pozdrawiam


Gość


Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
6
ŚREDNIA OZONE DELTA IV
03.31.2021 20:56:26

Kurtka fajna pod względem ceny i podpinek. Protektora pleców nie ma ale przy tej cenie nie należy go szukać. Wentylacja średnia i bez bielizny termo ciężko się jeździ. Wytrzymała jak się ją trzyma w szafie a nie używa, poprzednia (DELTA 3) rozeszła się na szwach a na rękawach przy zgięciach szwy po porostu puściły. Po wymianie na DELTA 4 wydawało się, że jest lepiej, ale przy kolizji i poślizgu wypadła gorzej niż spodnie jeansowe z targowiska, po prostu się przetarła a raczej wytarła aż do protektora przedramienia. Spodnie bez większych uszkodzeń, tylko przebarwienia.


Gość


Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
6
Gość
08.07.2021 17:37:41

Cenowo wypada świetnie lecz jest to typowa kurtka na miejskie 125 ccm. Z plusów to jest na pewno wygodna, jakość wykonania też w tej cenie jest spoko. Teraz z minusów to tak, jeśli chcemy w niej jeździć to z miejsca trzeba dokupić ochraniacze na plecy, łokcie i barki co wbrew pozorom nie będzie takie tanie. Poliester z którego jest wykonana kurtka przedarł się na rękawie i plecach podczas gleby z 40km/h, mało odblasków, wentylacja słaba. W mieście totalnie nie daje rady dopiero powyżej 70km/h już coś czuć (pod spodem zawsze mam termoaktywną koszulkę).

Podsumowując to do ceny kurtki trzeba z miejsca doliczyć 200zł na ochraniacze sastec, nie polecam jej na nic większego jak 125ccm i tylko do jazdy w mieście, nie polecam jej też w upalne dni. Posiadając obecne doświadczenie nie kupił bym jej drugi raz, zdecydowanie lepiej dołożyć do czegoś porządnego i nie ma co żałować kasy bo jazda motocyklem i tak nie jest tanim hobby.



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA