NOWOŚĆ OXFORD Warrior 2.0

NOWOŚĆ INNOVV K5 - wideorejestrator motocyklowy z 2 kamerami przód + tył

NOWOŚĆ Nolan N-COM B902 X

NOWOŚĆ Zontes Z2 125

NOWOŚĆ NOLAN N-COM B902L R

NOWOŚĆ Torba na siedzenie motocykla Qbag ST07

NOWOŚĆ Forma Swift DRY

NOWOŚĆ Gogle LEATT VELOCITY 6.5

NOWOŚĆ Cross X-MOTOS XB-38 140 cc
6
OPINIA Uchwyt AA99931 typu Ram-Mount
9
OPINIA Dunlop RoadSmart 3
Mamy już 21002 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


MICHELIN Road 5



Zdjęcia przedmiotu

1  

MICHELIN Road 5

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena
użytkowników 
8.71 / 10

(Na podstawie 14 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy

Dodaj film
Pytanie i dyskusje


Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów
Pozytywne: 79%
Neutralne: 14%
Negatywne: 7%


Gość


9
Najlepsze opony EVER
06.10.2018 10:54:17

Najlepsze turystyczne opony EVER. Powiem tylko tyle, że przesiadłem się ze znakomitych Pirelli Angel ST. Uważam że te są jeszcze lepsze na suchym i na mokrym. Czuje się na nich niesamowicie pewnie w każdych warunkach. Suzuki Bandit 1200 2002 rok :)

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Road 5
06.16.2018 9:03:00

Przejechałem na tych oponach 4000 km i powiem rewelacja świetne na suchym jak i mokrym bieżnika nie ubywa jak na 4000 km. Szybko się nagrzewają są ciche i nie czuć żadnych niepokojących zachowań.
Jadąc drogą szutrową też zachowują się w miarę jak na opony szosowe.
Warte swojej ceny.Latam na GSX 1250FA.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Road 5
09.16.2018 16:48:42

Witam jeżdżę gsxr 750 k1 i założyłem te opony po przejechaniu pierwszych kilkuset metrów opony już się nagrzały . A pokonanie pierwszych zakrętów było na prawdę czymś fajnym motocykl sam kładzie się w łuk , na zakrętach czuje się dużo
bezpieczniej . Na mokrej nawierzchni po obfitych opadach również dobrze się prowadzi w zakrętach nie odczuwa się żadnych niepokojących uslizgów , hamowanie nie jest problemem nawet w sytuacji awaryjnej polecam

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
sportowa turystyka na bogato
01.30.2019 13:20:39

Na ten moment w klasie turystycznych gum przebijają wszystko. Miałem Metzeler Z8, Pilot Road 4, Angel ST w GSR 750 i te opony zdecydowanie są moim nr. 1 w zestawieniu. Najfajniejsze, że bieżnik nie kończy się na samych rantach - dzięki temu mamy przyczepność w pełnym złożeniu i moto nie zachowuje się niestabilnie. Taki niefajny efekt był w poprzednikach - Pilot Road 3. Byłem zadowolony z Z8, ale te są jeszcze lepsze w deszczu i tak samo dobre na suchym. PO LE CAM!

Głosy: 30   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
8
świetne, tylko trwałośc nie taka...
03.20.2019 13:28:42

Trudno ocenić mi tą oponke - z jednej strony jest niesamowita i klei się w zakrętach jak oszalała, ale z drugiej odporność na ścieranie jakieś 2x gorsza od Pilot Road 3. Jazda w zakrętach totalna przyjemnośc - nie można tego nawet porównywać do PR3, ale poprzednik wytrzymywał 18 tys. w Z750 2 generacji. Teraz tylnej opony nie ma po 9 tys! Sam w to nie wierzę - zużywa się prawie jak sportowa. Daje ocenę 8 - super przyczepność i kiepskie przebiegi jak na turystyczny model.


Legion
Albo przyczepność, albo trwałość. Nie ma nic po środku :)

Gość
ja na vfr vtec na tył PR4 mam nakręcone prawie 14k km (w tym wypad Romunia-Bułgaria-Węgry z pełnym okufrowaniem, do tego przelot przez Niemcy jakieś 3k km z kuframi i plecakiem. Zaczynam się rozglądać już ale jeszcze trochę pojeżdżą

Gość
Przy 20 tys to nie opona tylko kartofel, max to 13 tys. Mam roadtec 01 i nie jestem zadowolony z nich potwierdzam Pliot Road jest zdecydowanie lepszy

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Poręczność
6
Oddałem do reklamacji
04.09.2019 15:48:58

A jeździł ktoś na nich z prędkościami powyżej 180? Przy tych prędkościach u mnie motor zaczyna pływać i traci stabilność (yamaha fjr). Co do winkli to rzeczywiście kleją się jak mało które. Jeśli chodzi o zużywanie się to nie powiem bo przejechałem tylko ok 130 km i oddałem do reklamacji. Ale sądząc po tym jak guma jest miękka to pewnie trwałość będzie średnia.


Davit
Grzałem na nich 200 moim Monsterkiem i szedł jak po szynach.

Legion
Jeśli nie założyłeś wersji GT to Twoja opinia nie ma sensu. Bo opona bez GT nie jest zupełnie przeznaczona do Twojego motocykl a;)

Łukasz
do ciężkich moto masz wersję GT.

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


5
Motocykl traci stabilność
05.19.2019 14:03:03

Przy prędkościach po 130-150km/h motocykl (fjr) zaczyna "pływać" traci stabilność. Poniżej tych prędkości wszystko ok. Ładnie się klei na winklach.

kispom
Sprawdź zawieszenie / łożyska.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
08.02.2019 19:31:12

O przyczepności powiedziano już wszystko. Ja powiem o trakcji. Przesiadka z roadsmartów i trzeba się uczyć Moto od nowa. Niebywała poręczność. Duży Bandit niemal sam skręca, a przerzucanie z zakrętu w zakręt jest dziecinnie proste. Zero wrażliwości na frezowanie czy koleiny. Jak po szynach.

Gość
Niestety ta opona zupełnie nie nadaje się do ciężkich motocykli. (FJR GTR..) w poprzednim sezonie założyłem do GTR i bardzo często wpadałemw shimy. ale myślałem że to możewina łożysk, motocykl miał duży przebieg itp . W tym sezonie kupiłem z pewnego źródła praktycznie nowego GTR-a z przebiegiem 5k więc nówka. w lipcu zmieniłem opony na rody 5 i już na powrocie czułem że jest gorzej, chciałem reklamować wyważenie ale poczytałem w sieci i już wiem że te opony nie nadają się do ciężkich motocykli wcześniej miałem Piloty Road 4 GT i z tymi moto szło do odciny bez wężykowania. zwiększenie cienienia tylko przesuwa granice wystąpienia shimmy ale ona i tak się pojawi..

Gość
Problem pływania przy wyższych prędkościach rozwiązuje zwiększenie ciśnienia

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
MICHELIN ROAD 5
09.01.2019 21:17:26

MICHELIN ROAD 5
Niestety ta opona zupełnie nie nadaje się do ciężkich motocykli. (FJR GTR..) w poprzednim sezonie założyłem do GTR i bardzo często wpadałemw shimy. ale myślałem że to możewina łożysk, motocykl miał duży przebieg itp . W tym sezonie kupiłem z pewnego źródła praktycznie nowego GTR-a z przebiegiem 5k więc nówka. w lipcu zmieniłem opony na rody 5 i już na powrocie czułem że jest gorzej, chciałem reklamować wyważenie ale poczytałem w sieci i już wiem że te opony nie nadają się do ciężkich motocykli wcześniej miałem Piloty Road 4 GT i z tymi moto szło do odciny bez wężykowania. zwiększenie cienienia tylko przesuwa granice wystąpienia shimmy ale ona i tak się pojawi..

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
PR5
07.29.2020 11:00:39

Te opony zapewniają jakąś nienormalną przyczepność. Nie ma różnicy czy jest sucho, mokro, ciepło czy zimno. Na bieszczadzkich drogach (fajne winke, ale asfalt średni) uratowała mnie od gleby nie raz, bo wpadając w kamyczki czy piach wiadomo że zaliczysz uślizg, ale ta opona szuka za ciebie czego tu się złapać i się łapie :) Jechałem też podczas deszczu i ulew - ani drgnie. Jedyny minus - u mnie po ok. 7 000 km wygląda jak tradycyjna opona po 3x takim przebiegu - ale coś za coś, uważam że warto.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
Michelin pilot Road 5
08.24.2021 8:28:47

Bardzo fajne wyczucie i trzymanie w zakrętach. Niestety po 2-3 tysiącach km opona w dotyku zaczyna ząbkować, u kolegi po 5 tyś widoczne duże ząbki. Opona przereklamowana bo chyba szybko przez te ząbki się skończy. Wiele osób zauważa to samo na forach opisują. Serwis Michelin mówi że opona jest ok szukaj problemów u siebie, ale poprzednie 2 opony które zajeździłem nie miały ząbków.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Michelin Road 5
10.09.2021 15:43:39

hej
nie moglem dostac road 5 trial 150 do Triumph Tiger 800xrx.
Kupilem road 5 - zrobilem 20000km, odwiedzajac po drodze Sycylie przez cale Wlochy i w tym roku balkany ponad 8000km. Rewelacyjne.
Chce kupic R5 Trial ale znowu nie ma.....

o co chodzi?

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Coś wspanialego
05.07.2022 9:40:46

Hej,
Jeżdżę na motocyklach już dobre 20 lat. Przerabiałem różne opony od chyba wszystkich uznanych producentów od ich topowych modeli po ekonomiczne ale z czymś takim jeszcze się nie spotkałem. Ta opona to jakieś cudo założona na Suzuki DL 650 na którym robię trasy po 800-1200 km i nie boję się o warunki pogodowe tylko po prostu jadę. W deszczu praktycznie jedzie się bez zmian nawet stojąca woda nie jest przeszkodą(wiadomo trzeba zachować zdrowy rozsądek). Jeśli chodzi o trwałość to też uważam że jest na wysokim poziomie o ile ktoś jej nie upala i wykorzystuje cały zakres gumy.
Już wiem że jak skończą się obecne dumy to postawie na Road 5 jeszcze raz a może 6.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Pieter
08.05.2022 23:35:35

Opony bajka. Najlepsza inwestycja w moto. Klei się .zakręty to przyjemność , Moto sam wchodzi i wychodzi, bardzo stabilne

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Kawasaki ER-6N (Model 2009)

Jeżdżę już drugi sezon, jest to mój pierwszy motocykl po dluuuguej przerwie. Wcześniej trochę MZ i Jawa generalnie stare czasy. Idealne moto na...

Crash Pady Perun

Tego szukałem, strzał w dziesiątkę. Obszerna instrukcja, łatwa instalacja. Działają jak trzeba. Polecam!...

KSR Moto TR 50 SM

Polecam mega sprzęt dla początkujących i nie tylko moc ma jedyny minus to moduł CDI który jest zablokowany a żeby go zmienić trzeba instalacje ...

Lazer Rafale

Mateusz Boczkowski Aktualnie mam ten kask w wersji bez lotki z tyłu. Zdecydowałem się na niego po wielu pozytywnych komentarzach od motobandy. Nies...

Honda Forza 125 2021-

Skuter bardzo wygodny i oszczędny .Spalanie w cyklu mieszanym od 1,8-2,3 według wskazań komputera .Duży schowek pod kanapą (wchodzą 2 kaski ,kur...

Honda Vision 110

Honda Vision 110 zakupiona w 2020 roku w polskim salonie. Po 2ch latach przejechane 7tys km.
Najpierw plusy:
1. Idena do miasta
...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Przyczepność na suchym

Przyczepność na mokrym

Trwałość

Poręczność w zakrętach