NOWOŚĆ Vini Atakama

NOWOŚĆ Kominiarka Seca S-COOL

NOWOŚĆ Romet Pony Mini 125
9
OPINIA YAMAHA Tricity 125 2014-2017

NOWOŚĆ Kask ProtectWEAR Hyon H730
10
OPINIA Suzuki V-Strom 1050 XT 2020-

NOWOŚĆ Royal Enfield Bullet 500

NOWOŚĆ Modeka Tourex II Kids

NOWOŚĆ Moto Guzzi V850 Breva

NOWOŚĆ Honda CMX 1100 Rebel DCT
10
OPINIA Sakwy Oxford OL444 F-1 Pannier
Mamy już 21160 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Suzuki GSXR 1000 K7 K8 (2007-2008)



Zdjęcia przedmiotu

1  

Suzuki GSXR 1000 K7 K8 (2007-2008)

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena
użytkowników 
9.50 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy

Dodaj film
Pytanie i dyskusje


Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


10
Gość
10.31.2012 12:01:53

Jestem w posiadaniu gixxera k7 od 3 lat i dla mnie to najlepszy litr istnieje. Model ten nie ma wad konstrukcyjnych poprzednika(słynne pękające ramy w modelu k5 i k6). Zalet jest od groma, a wad praktycznie nie ma :D Wiem, że brzmi to troche dziwnie, ale taka jest prawda - zastanawiałem się co by wpisać w minusach, ale nic mi jakoś do głowy nie przychodziło.

Największą zaletą jest chyba silnik: Jest bardzo mocny i elastyczny - ma świetny dół jak i górę. Elastyczność na piątym biegu jest rewelacyjna - testowałem się z kolegą na RN19 ze 100 km/h i gixxer dosłownie znika R1ce z pola widzenia.

Spalanie jak na 180 konnego potwora jest śmiesznie niskie - przy ekonomicznej jeździe można zejść do 6,2L na 100. Przy ostrym dzidowaniu nie wciągnął mi nigdy więcej niż 9,5 L :) Pod tym względem jest podobny do 600tek.

Prowadzenie to klasa światowa - przesiadłem się z 600RR i spodziewałem się, że będzie się go ciężej przerzucało w zakrętach, ale nic bardziej mylnego - motocykl prowadzi się jak po sznurku - jest lekki, mały i bardzo zwinny nawet na bardzo ciasnych winklach. Po założeniu dobrych oponek(polecam GP Racery D211) aż sam się prosi do zejścia na kolano :)

Heble w gixxie również pierwsza liga - można hamować jednym palcem, a zbyt ostre potraktowanie klamki hamulca może się źle skończyć - moto od razu robi stopala, czasem nawet przy hamowaniu przed światłami się zdarza to przez przypadek ;)

Motocykl przez cały czas mojego użytkowania nie sprawił mi żadnych kłopotów, a przejechałem nim już ok. 40 tys. Zawsze pali od pierwszego, nawet po zimie jak nie wyjąłem akumulatora to zapalił - może nie od razu, ale po drugim zaciągnięciu paliwa.

Co tu dużo gadać - dla mnie to ideał motocykla. Każdemu polecam, napewno nie można być z gixxera niezadowolonym. Według mnie zasłużona 10tka.

Gość
brakuje tylko kontroli trakcji bo na winklach motor jest zbyt narowisty , wtedy byłby ideał potrafiący sie prowadzić jak 600

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
GSXR 1000 k7
12.30.2012 15:41:00

Jak polatacie na gixxie 1000 to już nie będziecie chcieli wsiadać na nic innego - świetne prowadzenie, piekielnie mocny silnik, super heble i ogromny banan na twarzy po każdym odkręceniu manetki. GSXR nie ma nawet typowych usterek. Wszystko jest dopracowane w najdrobniejszych szczegółach. Pozycja za sterami bardzo wygodna - lepsza niż w hondzie sc57b i r1, którymi też jeździłem. Naprawde polecam.

Gość
To prawda. Mam to samo uczucie. W zasadzie zakup innego moto stracił dla mnie sens :)

Gość

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gsxr 1000 - arrow/ bez kąt.
03.13.2016 21:11:51

Polatalem 500 kilometrów i muszę stwierdzic, że motocykl jest przerażający. Ciąg jak w F16. Od dołu do końca. Moja poprzednią VFR 800 FI wciaga nosem. A tam V4 silnik od dołu był całkiem mocny. Pozycja za sterami nie najgorszą. Sety można ustawić w 3 pozycjach. 3 mapy silnika bardzo przydatne. Dźwięk arrowow bez dbkillera potężny godnie zastępuje brzmienie V4. Co do awaryjności to nie moge się jeszcze wypowoedziec.

Gość
C.d. Nawinięte 10.000 km. Usterkowosc żadna. Gumy nie palę więc opony Dunlop Sportsmart 2 jeszcze są w dobrym stanie i dają radę. Power whellie idzie praktycznie nawet z 3 biegu. 3 paki na lighcie. Winklowanie pewne i komfortowe. Trasa 500 km bezbolesna...oczywiście bez korków. Każdy z moich kolegów po przesiadce z moto 600-800 i krótkiej przejażdżce na moim schodzi bez słowa z drżącymi rękami haha. Dźwięk 2 Arrow'ow bez katalizatora jest bez porównania nawet z Yosi z tego samego moto. Ogień z rur idzie jak ze smoka;-). Fakty są takie, że w roczniku do 2008 nic lepszego nie ma. A potem od 2010 to s1000rr albo rsv4 Factory. Może na sezon 2018 sobie któryś z tych sprawdze. LwG

Gość

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
GSX
07.29.2016 13:38:13

Mam owo cudo K7 od m-ca -rewelka dotąd jeździłem FZ8 i CBF1000 - nie ma co porównywać .Jeśli ktoś szuka mocy i komfortu prowadzenia -będzie mega zadowolony!!!!!.Pozdr. Wszystkich motomaniaków

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Nic nie ma lepszego za te piniadze :P
10.14.2016 19:57:46

U mnie brak minusów kompletnie. Suzuki gsxr 1000 k7 czy k8 jest wyleczone ze wszystkiego. Zero problemów :)
https://www.youtube.com/watch?v=luRQp6dpLUk


Dołączone zdjęcia
Suzuki GSXR 1000 K7 K8 (2007-2008)
Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
12.17.2018 19:01:59

Motocykl posiadam jakieś 10kkm (2 sezony)
Na plus:
+ Wygląd motocykla przyciąga uwagę, jakość plastików trochę słabsza niż w hondach ale nie ma tragedii.
+ Reflektor przedni pomimo tego iż jest pojedynczy dosyć dobrze oświetla drogę. Pozycja na motocyklu typowo sportowa.
+ Zawieszenie dosyć twardo wystrojone, dobrze trzyma, dupa puchnie na koleinach :)
+ silnik piekielnie mocny, szczególnie w górnym zakresie obrotów, średni zakres od 6krpm do przyjęcia, w dolnym nie jedzie.
+ małe spalanie jak na swoją moc
+ silnik serwisowany na czas nie sprawia problemów.

Teraz trochę minusów:
- poważnym niedomaganiem są fabryczne hamulce. Można wrzcić zaciski z rn12 lub brembo, które rozwiązują problem.
- kosz sprzęgłowy, który ma wadę wieku dziecięcego. Od modelu k1-k8 występują problemy podczas energicznego ruszania przy wyeksploatowanych tarczach i wyżłobieniach w koszu. Można to wyeliminować montując kosz od ZX10 lub ewentualna wymiana na nowy OEM.
- motocykl przy przerzucaniu w szybkich zakrętach jest dosyć toporny - takie moje subiektywne odczucie.
Motocykl fajny do polatania w koło komina, dla jakiegoś fakira również w dalekie trasy.

FIRE
Na dzień dzisiejszy przy 5 sezonie użytkowania motocykl nadal bezproblemowy, oprócz oczywistej exploatacji: olej, klocki, napęd itp nic się z nim nie dzieje. Nie mam nic do dodania do powyższej listy. Polecam!

Gość
Motor zaje*sty, ale hamulce to gówno! Jak w każdym gixxerze zresztą :)

Głosy: 35   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
zmiencie ilustrację
05.28.2019 2:52:28

widniejacy na ilutracji to 750 a nie 1000 k7 k8, od zakupu jeszcze sie nic nie zepsulo wiec nie bede sie tu dużo rozpisywal, do tego moto tylko sportowe gumy i zdrowy rozsądek przy odkrecaniu manetki

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Petarda nie motocykl
08.24.2019 11:15:31

Jedynym minusem tego motocykla są dobre, ale nie rewelacyjne heble i fakt tego ze jedzie maksymalnie tylko 286km/h (na GPS)
Poza tym najlepszy motocykl jakim jeździłem, dużo mniej awaryjny od 600 k7. Moc jest zawsze, chęci do jazdy również. Spalanie gdy jeździmy do 200km/h wynosi do 7l/100km. Jazda autostradowa, po wyzej 250km/h spalanie 11-14l. Poza tym rewelacja

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Łańcuchy Bonyfish

Łańcuchy o-ring to moim zdaniem petarda. Kupowałem did z uszczelnieniem spoko, ale bez do 20% zużycia fisha 😛 Przy kolejnym moto honda cr ...

YAMAHA Tricity 125 2014-2017

Jest to mój pierwszy skuter. Kupiłem go w tym roku w kwietniu z przebiegiem ok. 34 tys km. Ja zrobiłem ok. 1500 km. Na dojazdy do pracy po zatłocz...

Suzuki V-Strom 1050 XT 2020-

Zanim kupiłem to moto, to naoglądałem się recencji na YT. I do nich bym się chciał odnieść. Ludzie narzekają na wszystko, a to ustawienie szy...

Sakwy Oxford OL444 F-1 Pannier

Mega rewelacyjne sakwy pasujące do każdego motocykla. Jedynie trzeba uważać żeby nie stykały się z osłonami wydechu bo mogą się stopić od t...

Honda PCX 125 2021-

Honda PCX 125 to dość mały skuter. Praktycznie bezawaryjny po przejechaniu prawie 15 tyś km. Świetna praca silnika i doskonałe przyśpieszenie d...

Szyby motocyklowe Loster

Nie polecam szyb tej firmy. W moim motocyklu od samego jeżdżenia szyba pękła przy dolnym otworze. Reklamacja nic nie przyniosła. Banda oszustów,...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce