8
OPINIA HJC RPHA 70

NOWOŚĆ IXON M-NJORD

NOWOŚĆ IXON T-REX
10
OPINIA BMW F800 GT
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Kawasaki GTR 1400 (Model 2010)


8.10 / 10

(Na podstawie 10 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Forum Kawasaki GTR 1400 (Model 2010)


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE
Dodaj zdjęcie
Opinie motocyklistów
Pozytywne: 80%
Neutralne: 10%
Negatywne: 10%



Gość


Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
kawa gtr
11.14.2016 16:58:29

Kawę posiadam kilka miesięcy.Przez sezon zrobiłem 11500 km. , więc mam kilka uwag na temat tego moto.
Największy minus to kanapa, nie przerobisz jej to jazda po 2 godz. powoduje drętwienie d..y.
Prowadzenie czy sucho, czy też mocno pada jest najmocniejszą stroną tego moto, winkle - proszę bardzo ( nie jednemu opada kopara jak po zewn. omija go turystyk).Duże prędkości, prowadzenie jak po sznurku, (trasa prędkość przelotowa która nie męczy to 160-180 )Przy prędkościach 120-140 wieje nudą( jeżdziłem wcześniej intruderem),do tego stopnia że jazda przestaje cieszyć.Spalanie, no cóż , średnio 6 l przy prędkościach do 150, ale w tych najbardziej sprawiających frajdę należy liczyć 7- 8 l .Przy zbiorniku 22 l przebiegi nie są zbyt duże .
Turystyk powinien mieć tempomat, tu nie ma .....
Hamulce - bajka, wygląd jak na turystyka ok., zawieszenie bez uwag,awaryjność- a co to jest ?
Ogólnie czy kupiłbym gtr jeszcze raz- powiem tak, w tej klasie moto jest naprawdę w czołówce i nie ma takiego na które bym zamienił. Teraz pozostaje tylko szczytowe bmw k1600, ale to już całkiem inny pułap cenowy....

Kazar
Ja mam rok 2017. Od roku 2015 kanapa jest inna (wygodniejsza) to jednak przy moim wzroście z niej zjeżdżałem na zbiornik i została przerobiona. Ogólnie motocykl duży, ciężki i dość wygodny. Spalanie zależy od prędkości ale więcej jak 6.5 -7 L mi nie spalił nawet przy prędkościach ponad 200 km/h. Hamulce b. dobre, zawieszenie ok, świetna ochrona przed warunkami atmosferycznymi. Na tą chwilę chyba nie widzę następcy i GTR zostanie ze mną na dłużej :D

Adam
Ja mam gtr z 2015. Nie mam problemów z kanapa jest bardzo wygodna. Po zakupie trasa poznan - Rzeszów następny dzień Rzeszów Kraków poznan. Czy coś z tyłkiem mi było ???? NIE!!!! Kanapa mega wygodna i jest standardowa kanapa z 2015r. Być może wzrost bądź waga odgrywa tu znaczenie.

Gość


Gość


Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Rewelacja
07.15.2019 16:31:02

Naprawdę Fajny sprzęt. GTR 1400 z 2015 roku. Jeżdżę motocyklami 40 lat. Przerobiłem wszystkie turystyki i ten jest najlepszy. Może oryginalna szyba troszkę za niska.


Gość


Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
GTR1400 jest super
09.10.2019 8:19:05

Witam, motocykl GTR1400 z 2009 kupiłem w 2018 i w ciągu 13 miesięcy przejechałem nim ok 40 000 tyś km. Tak jak inni użytkownicy tego sprzętu zmieniłem tylko kanapę na akcesoryjną oraz wyższą szybę, w chwili obecnej nie widzę specjalnie następnego motocykla na jaki można by zamienić to moto. Prędkość, dynamika, komfort jest na najwyższym poziomie. Szczerze polecam i to bez znaczenia czy 2008 czy po lifcie,


Dołączone zdjęcia
Kawasaki GTR 1400 (Model 2010)

Gość



Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
1400 GTR
08.27.2020 8:59:04

Zrobiłem w tym sezonie o 10000 tyś. z plecakiem, polecam gorąco. Jadąc szybko spalił mniej niż do 140 km .




Gość


Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
02.13.2022 8:36:22

moze ktoś wie gdzie znajdę filmik lub jakiś opis gdzie podpiąć wakuometr i wyregulować przepustnice,będę wdzięczny za info.......................................................................................................


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
03.14.2022 8:06:13

czy tez u was podczas jazdy po nierównościach telepie szybą? trochę to wkurzające.....................................................


Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
7
Gość
10.12.2022 14:02:20

miałem to cudo fajny sprzęt ale do jazdy w temp 20 stopni najlepiej powyzej a nie daj boze jak jest 30 plus na dworze to jazda tą maszyną to męczarnia na dłuzszą metę, ma za dobrą ochronę od wiatru, jeszcze w wersji przedliftowej gorąco z silnika daje na całe nogi nawet przez spodnie czuć, po skonczonej jezdzie czułem się jakbym z sauny wyszedł, to taka uwaga o demnie, poza tym spoko


Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
11.20.2022 13:02:23

mam do sprzedania klocki EBC metalizowane tył i przód nówki sztuki, nową osłonę chłodnicy , zostały mi po sprzedazy motocykla


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
04.26.2023 19:24:09

Mam Gtra pol roku model po lifcie 2010r przejechalem nim do tej pory okolo 4 tys km jak dla mnie super, dynamika komfort prowadzenie i spalanie jak na taka lokomotywe rewelacja.Moto naprawde do polykania kilometrow,jak ruszysz to niechce sie zatrzymywac tylko jechac i jechac "w strone slonca".Dbac i serwisowac to bedzie sluzyc lata.
Polecam


Gość


Głosy: -3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
Gość
07.17.2023 8:06:54

uwaga na handlarza z Żuromina firma bajkowy motocykle, sprzedaje ulepy z francji, kupiłem od niego taki sprzęt , miał prawie wszystkie mocowania plastików połamane siedziałem i kombinowałem 2 tygodnie jak to posklejać, omijać z daleka , jeszcze się ceni jak za zboze, ma tam kolesia wspólasa który mu te motocykle przygotowuje na handel powypadkowe

Gość
ulepy z francji od zioma ciągnie

Gość
racja tez od niego chciałem kupic juz jechałem ale udał frana ze juz sprzedał w sumie dobrze bo słyszałem ze chahment

GośćBaton
i Twoje przygody są podstawą aby dać 1 gwiazdkę motocyklowi-????????????



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA