NOWOŚĆ SYM Husky 125
4
OPINIA Łańcuchy JT
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Honda CBR 1000F


9.00 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Forum Honda CBR 1000F


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE
Dodaj zdjęcie
Opinie motocyklistów
Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%



Gość


Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Michał
09.04.2012 10:48:00

Latałem na takim sprzęcie 4 lata i przez cały czas dobrze mi służył. Bardzo niezawodny, idealnie nadaje się do podróżowania z plecaczkiem lub solo. Pozycja za sterami mega wygodna, a do tego bardzo elastyczny silnik, który zbiera się świetnie z każdego biegu. Naprawde dobry i bezproblemowy sprzęt. Polecam.

Gość
Przy jakim wzroście kierowcy moto jest wygodne???


Gość


Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Super
07.04.2013 22:30:44

Latam na tym sprzęcie już 5 rok i jestem bardzo zadowolony. Motocykl wspaniale nadający się do szybkiej turystyki a do tego, gdy potrzeba potrafi pokazać pazur. Bardzo wygodna pozycja za kierownicą, pasażerka też bardzo chwali sobie jego wygodną i szeroką kanapę.Motocykl prawie bezawaryjny a w razie czego, wszelkie naprawy można wykonać w przydomowym garażu, wystarczy śrubokręt i młotek. Części nie są drogie i nie ma problemu z dostępnością na popularnych serwisach aukcyjnych.

Co do wad to przede wszystkim ciężar i apetyt na paliwo, zwłaszcza przy prędkościach przelotowych powyżej 200km/h. Następna sprawa to konieczność wymiany tylnego laczka po każdym sezonie, waga i spora moc robią swoje. Napinacz rozrządu to standard w tym modelu, jednak przy odrobinie chęci można go przerobić we własnym zakresie i problem mamy z głowy.

Mimo kilku wad szczerze polecam ten model, zarówno doświadczonym motocyklistom jak i tym dopiero zaczynającym zabawę z dwoma kółkami.

Gość
Ja zaczynam przygodę z Hornetem 600 to pierwsze poważne Moto Pozdrawiam z Gdyni Jeździliście kiedyś na Hornet pc34?

Gość
Sam zaczynałem zabawę z dwoma kółkami na 1000 i nie widzę żadnych przeciw wskazań,trzeba mieć tylko poukładane pod sufitem,pozdro.

Gość
No chyba,że zaczynający zabawę z motocyklami ma 197 cm wzrostu . Janusz,wyobrażasz sobie mnie na 600 cm ? ;);)


Gość



Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
Honda cbr 1000 f
05.03.2017 18:19:03

Honda cbr 1000 f to sympatyczna maszyna wymaga jednak sporo uwagi ze względu na sporą masę to sprzęt nie dla początkujących najlepiej interesowac się nią jak już ogarniemy mniejsze maszyny ja zaczynałem od 600 z tym jest różnie jedni odradzają mówiąc że lepiej zaczynac od 125 inni że od 500 co niektórzy zaczynaja od 1000 ja dopiero po 600 chcę się przesiąśc na 1000 szukając ogłoszeń natknąłem się na Honde cbr 1000 f myślę że to dobra decyzja wybierając ją na drugie moto




Gość


Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Niezawodny sprzet
06.26.2017 13:59:11

Jeżdżę Dualem 4 sezon i powiem za zachowuje się wzorowo.Spalanie ok 5-6 litrów na 100km.Pięknie się prowadzi,ogólnie bezawaryjny i ciężki sprzęt wymagający doświadczenia od kierowcy ale bardzo wdzięczny.Mega wygodny i jak na razie nie zamierzam sprzedawać.Polecam jak ktoś szukA starej szkoły Hondy.Zadbana maszyna nigdy go nie zawiedzie.

Gość
Witam, widzę ze zdjęcia , że masz stelaż pod kufry. Czy możesz mi dać jakąś wskazówkę, gdzie takiego szukać? A może to hand made? Jeżdże CBR 1000F '92 i nigdzie nie mogę namierzyć. Jeśli możesz pomóc to proszę o jakieś info na brunosso@wp.pl, dzięki i szerokości


Dołączone zdjęcia
Honda CBR 1000F

Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
ot tak
11.08.2017 2:54:41

Jestem użytkownikiem Hondy CBR1000F szczerze mówiąc miałem okazje jeździć dużo nowszymi motocyklami typu GSXR1300 ZZR1400 B-King FJR1300 nie bym wybrzydzał bąć przechwalał CBR1000F to szczerze te nowsze w jaki kolwiek sposób nie wywarły jako takiego zbytniego wrażenia stwierdziłem że nic takiego w nich nie ma tyle że coś nowego. Co do CBR1000F założyłem wyższą kierownice od CBR1000F SIDECARA dwie połówki tak jak oryginalna jeździ się o wiele wygodniej i jest stabilniejsza przy bardzo wolnej jezdzie dzięki temu. Napinacz rozrzadu również jest zmieniony i podebrany z innej Hondy tak że problemy są te najgorsze wykluczone.Nie mam zamiaru pozbywać się motocykla gdyż mam przygotowany silnik od CB1300 z skrzynią 6biegową a nie jak ma w oryginale Cb1300 5biegow.Zasilanie silnika paliwem tylko i wyłącznie gaźnikowo nie żaden wtrysk jak w CB pomimo że kupiłem silnik z osprzętem i modułami to zasilanie tylko i wyłącznie gaźniki

Gość
potwierdzam turystykując po 5000km mocniejsze sprzęty nie pomagają a utrudniają relaks. W zapadłych okolicach południowej Europy mocny, niewygodny sprzęt odpada.

Gość
nie naćpałem się ani nie jestem głupi jak już w oryginalny silnik pasuje napinacz od innej hondy i nie ma problemów odnośnie gażników jest to tak że motocykl a raczej silnik zużywa więcej paliwa niż wtrysk weżmy na przykład CBR 1100 XX pierwsza wersja gażnikowa była mocniejsza szybsza nieco więcej zużywała paliwa w wersji na wtrysku moc się zmniejszyła była wolniejsza a to że mniej zużywała paliwa to najmniejszy problem zawsze można zmienić to komputerowo z tym że wtedy będzie chlać paliwo w stanach jest firma produkująca gażniki do GSXR1300 przeznaczone do tuningu faktem koszt zakupu i przerobienia bo samo założenie zamiast wtrysków to nic takiego trzeba to i tamto oszukać komputerowo że nie ma zasilania wtryskiem co nieco pozmieniać jednym słowem warto jeśli ma się nadmiar kasy w kieszeni

Gość
chyba jedno i drugie .


Gość



Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Rewelacja
04.25.2019 7:14:28

Wspaniała maszyna. Mocna, wielka, ciężka. Bardzo wygodna. Masa jej to i wada i zaleta. Silnik - poezja - ciagnie na każdym biegu przy każdych obrotach.


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Udany motocykl
08.13.2021 10:55:12

Posiadam CBRę od 5 lat, wersja 135 KM. Motocykl o charakterze sportowo- turystycznym. Wygodny ( u mnie podwyższona kierownica), dobrze chroni przed wiatrem i deszczem szczególnie boczne owiewki, szyba gorzej ( dołożyłem defrektor)
Dynamiczny i elastyczny silnik. Motocykl super w trasę do szybkiego przemieszczania się po kraju lub dalej. Bagaż i plecak nie robią na nim większego wrażenia. Wyprzedzanie w zasadzie bez konieczności redukcji. W zakręty fajnie wchodzi ale do najzwrotniejszych nie należy ( duży promień skrętu). W mieście też ok , jeżdżę po Poznaniu więc często przedzieram się przez korki. Bardzo fajnie wyważony , pomimo 260 kg na mokro masa nie stanowi problemu w mieście ponadto sprawę ułatwia nisko umieszczona kanapa (bodajże 790 cm). Spalanie trasa między 6-7 ( trudno się powstrzymać od niewykorzystywania mocy;). Z wad to mała zwrotność - duży promień skrętu i nagrzewanie się motocykla, szczególnie odczuwalne w korkach (parzy w tyłek i podudzia🙃). Motocykl nieskomplikowany w obsłudze, mało awaryjny. Fajny klasyk.


Gość


Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
polecam do turystyki
12.28.2021 9:50:31

Posiadałem dwa lata CBR 1000f 90r. i polecam jako fajny sprzęt do relaksu, turystyki, dość dobra charakterystyka do takich zabaw. Obecnie do turystyki posiadam GPZ1100 95r. który to jest jeszcze lepszy od CBR 1000f; poprawiona charakterystyka silnika gdzie ciągnie o obrotów jałowych, niższy środek ciężkości, cichszy silnik. Dodałem wysoką szybę więc jest komfort oraz zębatka przednia zmniejszona o 1Z.



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA


Ostatnio dodane opinie