NOWOŚĆ KTM Explorer

NOWOŚĆ BMW R18 Roctane

NOWOŚĆ Kymco K-pipe 125

NOWOŚĆ Spyke Suburra

NOWOŚĆ HUSAR Fast SX
Wypożyczenie zakuwarki do łańcucha motocyklowego
R E K L A M A

moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Castrol Power1 Racing


9.83 / 10

(Na podstawie 12 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Forum Castrol Power1 Racing


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%



Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
09.11.2012 9:32:38

Bardzo dobry olej. Jedyny minus jaki zauważyłem to dość głośna praca skrzyni biegów.


Gość


Głosy: -4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
09.15.2012 11:06:05

Polecam ten olej. Leje go już czwarty sezon do SVki 1000 i nie mam najmniejszych problemów z silnikiem. Dodam, że moto często lata do odciny. :)


Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Sosen
09.19.2012 18:36:57

Spoko olej. Przeszłem z Motula i nie widze żeby był w czymś gorszy. Polecam.


Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Asterix
10.28.2012 18:31:57

Ja od samego początku leje ten olej do mojej R6 i bardzo sobie chwale. Silnik i biegi na Castrolu pracują jak złoto.


Gość


Głosy: -1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Castrol Power1 Racing - POLECAM!
12.06.2012 16:30:01

Leje go już trzeci sezon do mojej TDMy i nie narzekam. Silnik pracuje aksamitnie, biegi wchodzą idealnie. Spełnia te same normy co 300V - API: SL, JASO MA-2. Nie widzę sensu przepłacania za znaczek motula na butelce. POLECAM CASTROLA!




Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Castrol power1 racing
06.17.2013 22:44:48

Castrol power1 racing leie go od początku do 125 silnik pracuie super skrzynia tez


Gość


Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Catrol Racing 10w-50
07.06.2013 12:34:38

Po dotarciu mojej R6 cały czas latam na tym oleju, teraz mam ponad 40kkm. Nie widze, żadnych problemów, olej wymieniam +/- co 6-8kkm. Ogólnie moje moto lata na wszystkim castrola i jest OK


Gość


Głosy: 29   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Świetny Olej !!!
03.12.2014 11:29:53

3 lata jeździłem na motulu 300V 10/40 duble ester, przeszedłem na Castrola Power 1 Racing 10/40 i stwierdzm że Castrol w niczym nie ustępuje Motulowi, silnik i skrzynia chodzi super i kosztuje sporo mniej niż Motul.Polecam


Gość


Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Bardzo Dobry Olej
12.24.2016 16:13:10

Jeżdżę na japońskich moto od 10 lat, miałem w tym czasie cztery rożnego typu sprzęty (każdy innego przeznaczenia), teraz mam piąte moto i do każdego lałem i nadal leję Castrola Power 1 10W-40 (kiedyś nazwa "Castrol GPS"). Nigdy nie było żadnych problemów czy to w sportowym moto czy to w płonącym silniku chłodzonym powietrzem w enduro. Śmieszne są teksty o dziwnych odgłosach w silniku, źle wchodzących biegach i ślizgających się sprzęgłach po wymianie oleju z "X" na "Z". Zdrowy silnik na każdym oleju który producent zaleca (mowa o parametrach a nie o nazwie) musi chodzić tak samo, jeśli jest inaczej to silnik nie domaga i nie jest to wina oleju. Ślizga się sprzęglo? Wymien zużyte tarcze.


Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Bardzo Dobry Olej
12.24.2016 16:48:27

Opinia powyżej dotyczy oczywiście "Castrol Power 1 10W-40" a nie "Castrol Power 1 Racing". Wkradł sie błąd z mojej strony - źle kliknąłem miniaturkę produktu.


Gość


Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
04.08.2021 16:38:04

Używany od nowości w skuterze 4t przez 6 sezonów - efekt -super smarowanie zero objawów zużycia silnika Brawo Castrol


Gość


Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
12.10.2021 8:59:37

Polecam 100% ! Na castrolu półsyntetycznym czy w pełni syntetyczny śmigam od początku 2005r na wszystkich moich motocyklach marki Yamaha. Teraz przeszedłem na Yamalube ,w serwisie Yamaha są promocje za wiek motocykla można nabyć taniej.
Szczerze polecam te dwie marki ,co do castrola jak dokonuję przeglądu silnika części są czyste brak zużycia podzespołów. JASO MA-2 przy ślizgających sprzęgłach działa! ale jak sprzęgło jest zużyte bądź przypalone to już tylko zostaje wymiana na nowe!
Moja ocena oleju czy to smaru do łańcucha:
Castrol 5
Yamalube 6


Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA