NOWOŚĆ MT Targo Pro
1
OPINIA Junak 905
10
OPINIA BMW F800 ST
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Airoh Force


6.92 / 10

(Na podstawie 12 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Opinie motocyklistów
Pozytywne: 58%
Neutralne: 8%
Negatywne: 33%



Gość


Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
03.08.2012 13:36:46

Super garnek. Dość cichutki, dobrze wykonany. Naprawdę nie ma czego się przyczepić.


Gość


Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
03.22.2012 13:49:48

Bardzo dobry kask, pasuje na długie głowy;pp
9 dla tego, że mocno w nim wieje.


Gość


Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
7
Airoh Force
06.26.2012 8:51:01

Kask raczej do spokojnego latania i turystyki. Na plus trzeba zaliczyć wykonanie, wygode i wbudowaną blende - jest też dość lekki. Niestety całokształt zabija fatalna areodynamika - przy 200 strasznie ciężko się jedzie, trzeba walczyć z wiatrem, rzuca głową na boki. Drugi wielki minus to hałas. Jazda bez zatyczek to katorga. Kask dość przeciętny - w tej cenie można kupić lepszy - chociażby Nolana N85 albo HJC FG-15.


Gość








Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
Gość
01.14.2013 12:41:00

Świetny stosunek cena/jakość. Kask świetnie wygląda, jest lekki, komfortowy, nawiewy powietrza działają dobrze. Minusy - hałas i parująca szybka. W tej cenie polecam.


Gość


Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
5
nie polecam
03.24.2013 11:08:52

Drugi raz bym nie kupił tego airoha.

* Głośny
* Piszczy podczas jazdy!
* Średniej jakości wyściółka
* Wizjer dość cienki i mało odporny na rysy
* Paruje zarówno szyba jak i blenda




Gość








Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
5
Nie polecam
12.21.2013 17:06:44

Kupiłem go jako pierwszy kask. Na gwarancji lądował około 4 razy. Głośny, aerodynamika [coś o czym zapomniano w tym kasku], wygląd. Jedyny plus to blenda... I nic więcej. Lepiej odłożyć i np. kupić HJC is17 czy HJC 10.


Gość








Głosy: 23   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
za 800 jest ok
03.09.2014 20:17:12

Mam model z 2011 r. Aerodynamiki jest ok a na nakedzie mozna to dobrze zauwazyc. Faktycznie jest bardzo glosny i poza miastem dystans powyzej 100 km moze byc meczacy. Poza tym za ta cene jest i wygodny, i trwaly, i jak sie dobrze pozapina to w srodku nie dmucha.


Gość








Głosy: 65   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Średniak
10.31.2014 18:49:54

Średnia półka. Wloty powietrza zaczęły mi same pękać i musiałem te plastiki kleić. Po czasie się popsuły nie da się ani zamknąć ani otworzyć. Strasznie głośny. Po godzinie myślałem, że mi głowa pęknie. Jazda tylko w zatyczkach. Aerodynamika słabiutka po przekroczeniu tak 150km/h głowa lata jak oszalała na wszystkie strony. Szyba łatwo się w nim rysuje. Jak dla mnie jedyny plus to blenda. Działa idealnie.


Gość








Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
KUPIONY NA PRMOCJI :) koszt 500 zł :)
02.25.2015 13:05:38

BLENDA na duży PLUS +
Jak dla mnie wcale nie jest tak głośny, szybka nie paruje w niskich jak i wysokich temperaturach. (6stopniC - 25stopniC) jest OK!
Kask jest lekki i wygodny. POLECAM, jak za tą cenę za którą udało mi się go kupić, jestem bardzo zadowolony ! :)


Gość








Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Super kask
06.21.2015 22:07:08

Bardzo dobry kask mam go od pięciu lat, może powyżej 140 troszkę głośny ale za te pieniądze nie wymagajmy cudów.


Gość


Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
3
airoh force
06.07.2016 9:15:50

Kask jak dla mnie jest tak głośny jak np.LS2 ff352 czy podobny za 200zł.do 90 kmh jest ok. a później już tylko hałas ,szybka paruje w niskich tem. 5s.C - 10s.C)wyżej jest jest ok.
Wyściółka w środku jest przeciętnej jakości,plus to blenda odpowiedniej jakości.Ja swój sprzedałem po 2 miesiącach bo to porażka za taką kasę 800zł.


Gość








Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
4
Słaby
08.22.2019 9:40:09

Pierwszy mój kask i porażka. Wieje w nim aż oczy łzawią mimo zamkniętych wlotów.jedyny plus to wygląd i blenda.



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA