NOWOŚĆ MT Targo Pro
1
OPINIA Junak 905
10
OPINIA BMW F800 ST
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Valvoline DuraBlend 4T 10W40


9.73 / 10

(Na podstawie 14 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Forum Valvoline DuraBlend 4T 10W40


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%



Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
ED
11.24.2012 10:11:25

Polecam ten olej. Wlałem go do CBFki i silnik pracuje na nim świetnie. Cena bardzo atrakcyjna - za 4L zapłaciłem niecałe 100 PLN.

Gość
ok , ale Durablend to zwykly półsyntetyk. Za niewiele wiecej można mieć valvoline SynPower- full syntetyka 10w40 czy 10w50.


Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Batman
12.16.2012 12:33:21

Świetny olej. Zrobiłem na nim 8 tyś km na TDM 900 i... skończył się sezon. W 2013 wleje to samo albo przejdę na syntetyk tej firmy.

Gość
Fzs 600 82 tys i ponad 20 na syntetyku


Gość


Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
07.15.2013 17:55:45

Jezdze na num w sv 1000 i powiem, ze rewelacja, wczesniej moto jezdzilo na motulu i powiem ze do valvoline sie chowa


Gość


Głosy: 22   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
02.11.2014 9:03:20

Zalałem ten olej do Horneta 600 i jestem bardzo zadowolony. Przy najbliższej zmianie na pewno kolejny raz kupię produkt Valvoline.
Do zawieszenia również kupiłem valvoline, pełny syntetyk w bardzo dobrej cenie .


Gość


Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Świetny olej
04.29.2015 22:36:28

Miałem olej w zeszłym sezonie i znów zalałem valvoline do SV 650.
Czy to na torze czy na ulicy świetnie daje rade i niewiele kosztuje
Polecam




Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Polecam
07.24.2016 23:25:23

Polecam wszystkim ten olej silnik na nim pracuje dużo ciszej niż na motulu 5100 na którym hałasował łańcuszek rozrządu ,a po wlaniu DURABLENDA wszystko ucichło. Cena do jakości śmiesznie niska dałem 90zł.


Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Olej valvoline 10w40
04.02.2017 19:18:18

Jeżdżę na tym oleju około 10 lat Hondą VT 500 ,VT 750 C2 i aktualnie Hondą Forza 250 A .Same zalety .


Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Bardzo dobry olej
06.08.2017 20:24:59

Mój 20-sto letni motocykl ,po kilku sezonach na Motulu 5100, na Valvoline Durablend odmłodniał o dobre 10 lat:) Biegi wchodzą elegancko, nie poznaję sprzęta:)


Gość


Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Super
07.20.2017 10:40:22

Jak dla mnie jeden z najlepszych olei, jakie można kupić. Moje auto śmiga na nim jak nowe. A jak się dostanie w spoko cenie, ja ostatnio dorwałem na amjoil.pl w fajnej cence to już w ogóle warto zainwestować:)


Gość


Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Bardzo dobry olej
10.04.2017 15:07:39

Bardzo dobry olej.

Zalałem go do Horneta 600 z 2005 roku.
Silnik chodzi cicho, płynnie. Zmiana biegów poprawiła się. Biegi wchodzą lekko i bez problemów (wcześniej miałem Motula 5100).

Cenowo też wychodzi dobrze.

Polecam.

Gośćpiter
witam co polecacie do kosiarki router ws 50 castrol 4t power racing czy valvoline dura blend 4t


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Valvoline DuraBlend
05.04.2018 12:54:45

W tym roku zamiast Motula 5100 wlałem Valvoline DuraBlend. Po 2 tyś jestem pewien już, że w przyszłym sezonie tez pójdzie Valvoline. Silnik pracuje ciszej koszyk sprzęgłowy nie hałasuje a biegi wchodzą leciutko. Zdecydowanie polecam.


Gość


Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Valvoline durablend 10w40
12.16.2018 21:45:34

Witam.Potwierdzam opinie o oleju. To naprawdę super olej,poprawiło się wbijanie biegów ( lekko i cicho),silnik dużo ciszej pracuje.Używam go od dwóch sezonów, na 2019 już jest kupiony. Wcześniej przez 3 sezony lałem angielski Carlube,też dobrze pracował silnik i skrzynia lecz na Valvoline ciszej chodzi.Moto to Kawasaki ZZR 600 92r.Oba używane oleje to 10w40.


Gość


Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Rzadki jak woda
08.14.2020 15:19:08

10W40 pólsyntetyk, barwa bardzo jasna jak ropa i podobna gęstość. Po wymianie zaczęło ślizgać się sprzęgło, biegi wchodzą gorzej. NIE POLECAM.

Gość
Durablend 10W40 nie ma gęstości ropy i takiej barwy. Ceny czasem różnią się o 60 PLN na aukcjach - kupujesz tanio, masz jakąś podróbe - proste.


Gość


Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
bardzo dobry
03.06.2021 7:03:20

Używam od paru lat w Hondzie CB 750 i wszystko ok, skrzynia pracuje idealnie. Cena bardzo dobra (aktualnie ok 75zł)



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA