10
OPINIA Honda CB 500 1993-2003
9
OPINIA Honda CB 500 1993-2003

NOWOŚĆ Honda MSX 125 Grom 2021-

NOWOŚĆ Interkom BT G6

NOWOŚĆ Harley-Davidson® FXBB - Softail® Street Bob®
9
OPINIA HJC RPHA 90

NOWOŚĆ Adrenaline Draco Sport PPE

NOWOŚĆ Adrenaline Hercules

NOWOŚĆ Adrenaline Orion PPE

NOWOŚĆ Adrenaline Spirit Lady PPE
8
OPINIA LEXIN LX-B4FM 4 Way BT Interphone
Mamy już 18178 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Valvoline DuraBlend 4T 10W40



Zdjęcia przedmiotu

1  

Valvoline DuraBlend 4T 10W40

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena
użytkowników 
9.69 / 10

(Na podstawie 13 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy

Dodaj film
Pytanie i dyskusje


Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów
Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


10
ED
11.24.2012 10:11:25

Polecam ten olej. Wlałem go do CBFki i silnik pracuje na nim świetnie. Cena bardzo atrakcyjna - za 4L zapłaciłem niecałe 100 PLN.

Gość
ok , ale Durablend to zwykly półsyntetyk. Za niewiele wiecej można mieć valvoline SynPower- full syntetyka 10w40 czy 10w50.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Batman
12.16.2012 12:33:21

Świetny olej. Zrobiłem na nim 8 tyś km na TDM 900 i... skończył się sezon. W 2013 wleje to samo albo przejdę na syntetyk tej firmy.

Gość
Fzs 600 82 tys i ponad 20 na syntetyku

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
07.15.2013 17:55:45

Jezdze na num w sv 1000 i powiem, ze rewelacja, wczesniej moto jezdzilo na motulu i powiem ze do valvoline sie chowa

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
02.11.2014 9:03:20

Zalałem ten olej do Horneta 600 i jestem bardzo zadowolony. Przy najbliższej zmianie na pewno kolejny raz kupię produkt Valvoline.
Do zawieszenia również kupiłem valvoline, pełny syntetyk w bardzo dobrej cenie .

Głosy: 22   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Świetny olej
04.29.2015 22:36:28

Miałem olej w zeszłym sezonie i znów zalałem valvoline do SV 650.
Czy to na torze czy na ulicy świetnie daje rade i niewiele kosztuje
Polecam

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Polecam
07.24.2016 23:25:23

Polecam wszystkim ten olej silnik na nim pracuje dużo ciszej niż na motulu 5100 na którym hałasował łańcuszek rozrządu ,a po wlaniu DURABLENDA wszystko ucichło. Cena do jakości śmiesznie niska dałem 90zł.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Olej valvoline 10w40
04.02.2017 19:18:18

Jeżdżę na tym oleju około 10 lat Hondą VT 500 ,VT 750 C2 i aktualnie Hondą Forza 250 A .Same zalety .

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Bardzo dobry olej
06.08.2017 20:24:59

Mój 20-sto letni motocykl ,po kilku sezonach na Motulu 5100, na Valvoline Durablend odmłodniał o dobre 10 lat:) Biegi wchodzą elegancko, nie poznaję sprzęta:)

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Super
07.20.2017 10:40:22

Jak dla mnie jeden z najlepszych olei, jakie można kupić. Moje auto śmiga na nim jak nowe. A jak się dostanie w spoko cenie, ja ostatnio dorwałem na amjoil.pl w fajnej cence to już w ogóle warto zainwestować:)

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Bardzo dobry olej
10.04.2017 15:07:39

Bardzo dobry olej.

Zalałem go do Horneta 600 z 2005 roku.
Silnik chodzi cicho, płynnie. Zmiana biegów poprawiła się. Biegi wchodzą lekko i bez problemów (wcześniej miałem Motula 5100).

Cenowo też wychodzi dobrze.

Polecam.

Gośćpiter
witam co polecacie do kosiarki router ws 50 castrol 4t power racing czy valvoline dura blend 4t

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Valvoline DuraBlend
05.04.2018 12:54:45

W tym roku zamiast Motula 5100 wlałem Valvoline DuraBlend. Po 2 tyś jestem pewien już, że w przyszłym sezonie tez pójdzie Valvoline. Silnik pracuje ciszej koszyk sprzęgłowy nie hałasuje a biegi wchodzą leciutko. Zdecydowanie polecam.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Valvoline durablend 10w40
12.16.2018 21:45:34

Witam.Potwierdzam opinie o oleju. To naprawdę super olej,poprawiło się wbijanie biegów ( lekko i cicho),silnik dużo ciszej pracuje.Używam go od dwóch sezonów, na 2019 już jest kupiony. Wcześniej przez 3 sezony lałem angielski Carlube,też dobrze pracował silnik i skrzynia lecz na Valvoline ciszej chodzi.Moto to Kawasaki ZZR 600 92r.Oba używane oleje to 10w40.

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Rzadki jak woda
08.14.2020 15:19:08

10W40 pólsyntetyk, barwa bardzo jasna jak ropa i podobna gęstość. Po wymianie zaczęło ślizgać się sprzęgło, biegi wchodzą gorzej. NIE POLECAM.

Gość
Durablend 10W40 nie ma gęstości ropy i takiej barwy. Ceny czasem różnią się o 60 PLN na aukcjach - kupujesz tanio, masz jakąś podróbe - proste.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Honda CB 500 1993-2003

CeBulą przejeździłem dwa sezony, kiedy to wróciłem do motocykli po kilkuletniej przerwie. Jeździłem sam i z żoną. Osiągi na tamtą chwilę m...

Honda CB 500 1993-2003

Kupilem na spole z bratem 2 lata temu i w zasadzie nie mialem po kupnie okazji pojezdzic przez ponad rok bo mieszkam za granica poza tym COVID itd :/<...

HJC RPHA 90

Witam grupę,
w zeszłym roku czyli w połowie czerwca 2019 r. zakupiłem swój wymarzony kask HJC RPHA 90 piękny czarno zielony. Problem si...

LEXIN LX-B4FM 4 Way BT Interphone

Rozpakowałem, wszystko ładne, solidne podzespoły głośniczki ciężkie, porządne.
Podłączyłem całość do kasku w jakieś 10min banaln...

Honda NC750X DCT

Kupiłem nowy (2020) na początku sezonu.
Jeździ mi się nim tak cudownie że zrobiłem od maja do września 8700 km.
Wspaniała, cudow...

Suzuki DR 650 (1996-2012)

Nie do zajechania, szybko się rozpędza jak na swoją pojemność oraz moc, siodełko jest bardzo miękkie, zawieszenie się sprawdza w każdych waru...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA