NOWOŚĆ SYM Husky 125
4
OPINIA Łańcuchy JT
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



RST Tractech Evo


7.83 / 10

(Na podstawie 18 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Opinie motocyklistów
Pozytywne: 78%
Neutralne: 6%
Negatywne: 17%



Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
polecam
10.02.2013 10:02:08

Zrobiłem w nich dopiero 2 tys, ale jak na razie jestem zadowolony. Wygodniejsze od A* SP-8 które do tej pory użytkowałem. Świetny design, wentylacja ok, ochraniacze sprawiają wrażenie solidności i nie utrudniają ruchów. Rękawice mają podwójne ściągacze - troche trudniej się je zakłada, ale dzięki temu leżą idealnie. Jak na razie jestem na tak.


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Polecam
12.21.2013 16:48:10

W rękawicach przejeździłem sezon. Przez podwójny ściągacz trudno się ją zakłada [i to jedyny minus] ale za to komfort użytkowania jest naprawdę duży! Jeśli szukacie wygodnych rękawic za dobrą cenę nie umniejszając jakością i wyglądem od "prestiżowych" firm to rękawice są dla Ciebie! Rękawice nie są ocieplane ale za to niesamowicie można wyczuć manetkę! Użytkowałem je w temp od 0-30c+, najbardziej sprawdzają się w temp. 10-25C.

POLECAM!


Gość


Głosy: 21   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
RST rekawice
01.17.2014 15:55:49

SZIT jakich mało , kupiłem w 2013 pojeździłem ze 2 miechy zaczęły puszczać szwy miedzy palcami nie wspomnę o napisie od dołu rękawicy który zrzedł ,więc zwróciłem do sklepu. Po 2 tygodniach przyszły nowe , i co to samo. Nie wymieniałem już ale jeździłem do końca sezonu z porwanymi - TRAGEDIA , Oddam do naprawy szewcu to może coś z nich będzie. Rękawice kosztowały ponad 300 zł, pożałowałem na arlen nessa i mam. UCIEKAJCIE , nie mowie już że 1 jest jakoś inaczej uszyta , chodzi o ochraniacz nad kostkami , uciska w lewej rękawicy .Nie ukrywam są wygodne, ale żeby w 2 parach tak się pruły, chyba że takie mi się trafiły . A chciałem kupić kurtkę i spodnie rst rift UF...)))

Jakub
Mi również po około 3000 kilometrów puściły szwy na palcu wskazującym, zaleta z tego taka, że nie trzeba ściągać rękawic żeby obsługiwać telefon xd. Dodam także, że z butami oraz kombinezonem RST nie mam żadnych problemów po 4 sezonach.

Gość
ale gościu ściemniasz :( az oczy bolą


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 23   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
03.01.2014 23:43:16

Jeżdżę w tych łapkach dwa sezony (marzec - grudzień) codziennie. Uważam że są przyzwoitej jakości, wygodne, mają dobre wyczucie manetki, żadnych oznak prucia i przetarć, przyzwoita wentylacja. Przy temperaturze 0-5 jest serio zimno, ale nie mają ocieplenia, więc nie ma co się dziwić. Optymalna temperatura 10-25. Nie miałem przygód poślizgowych, nie wiem więc ile dadzą rady trzeć asfalt, ale mają fajne ochrony kostek, co z pewnością ma duże znaczenie dla bezpieczeństwa. Osobiście polecam. Ubrałem się też w komplet Ventilator II RST i mimo drobnych mankamentów typu kilka siepiących się nitek, również polecam.


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 39   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
OK!
08.17.2014 12:27:29

Rewelacyjna wentylacja. Kiedy trzeba to grzeją lub chłodzą. Rozmiarówka trochę kuleje, bo S były za małe a M trochę za duże (może to moja dłoń). Kilka tys. nawinięte i mogę polecić. Za tą cenę super.


Gość


Głosy: 37   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
Gość
08.22.2014 15:29:22

Rękawice bardzo wygodne, dobrze odczuwa się każdy bodziec lecz wykonanie...po kilku miesiącach zaczęły puszczać na szwach po oddaniu na reklamacje i dostaniu nowych zaczęły z nich odpadać gumowe czerwone dodatki na palcach ale mi to akurat nie przeszkadza.


Profil użytkownika



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 34   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Bardzo zadowolny
12.20.2014 14:16:26

Rękawice w swojej cenie są bardzo dobre. Długi mankiet dobrze ochrania nadgarstek oraz idealnie nachodzi na kurtkę skórzaną. Dzięki szerokiemu nadgarstkowi łatwo włożyć dłoń.
Minusem jest twardy ochraniacz na małym palcu, który przez około 3 dni robił mi krzywdę, bo mocno czułem go od wewnątrz ale po tych dniach, wyściółka wewnątrz zrobiła się idealna do mojej dłoni i przestałem go wgl czuć. Minusem są także rzepy. Co prawda jeszcze mnie nie zawiodły - przejechałem z 3 tysiące km w nich - ale mam wrażenie, że mogą po jakimś czasie gorzej działać. Więcej wad nie zauważyłem.
Wentylacja perfekcyjna. A jak używa się impregnatu, to nie przemakają. Jedynie w chłodniejsze temp. poniżej 5/7 stopni, może być już ciut chłodno.
Jednym zdaniem - warto kupić, są bardzo dobre.
Większą moją recenzje ich znajdziesz tutaj: http://www.svforum.pl/viewtopic.php?f=38&t=14699&view=unread#unread




Gość


Głosy: 32   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
7
Gość
04.08.2015 21:05:36

Wentylacja wygląd cena ok ale z wygoda użytkowania średnia ochraniacz na kostkach wbija mi się w kostkę od palca wskazującego i po prostu po 10 trzeba się zatrzymać zdjąć rękawice na chwile bo bol jest strasznie uciążliwy... Może to kwestia ułożenia do dłoni ale jak na razie jestem średnio zadowolony...

Gość
daj im czas, ułożą się jak każde, a jak nie to możliwe że nie dobrałeś odpowiednio rozmiaru ;) Mam też ten model i złego słowa nie mogę powiedzieć, mnie nie cisna. pozdro


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
5
Nie polecam!
04.24.2015 16:58:35

Nie polecam tych rękawic. Kosztowały ponad 300zł a po zrobieniu w nich około 300km zaczęły się pruć miedzy palcami :/ Nie powiem, że nie są wygodne bo naprawdę fajnie się w nich jeździ, ale jakość szwów powinni zdecydowanie poprawić.


Profil użytkownika



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
07.08.2015 1:24:18

Ogólnie jak na wydane 300zł jestem zadowolony,puki co nawinołem w nich ok 3 tys km i wyglądają nadal jak nowe,szwy nie puszczają tak jak koledzy pisali,wygodnie się je zakłada,długi mankiet zachodzi dobrze na kurtkę,do jazdy w cieplejsze dni w temperaturach ok 15 stopni było mi w nich zimno,ale jak za tą cenę polecam


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
3
Gość
07.30.2015 10:02:22

Nie polecam. Niska jakość skóry. Po przejechaniu 400km (czterystu!) pasek zapinający przetarł zewnętrzną warstwę skóry w obu rękawicach. Reklamowałem je. Nowe nie wiele lepsze. Nigdy więcej.

gsxr power
to co ty na rękawicach jeździłeś,że ci po tylu km pusciły?


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 20   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
dobra rękawica;)
09.28.2015 20:34:37

Rękawica bardzo dobrze wykonana i z super wentylacją, opinia ze sie pruja miedzy małymi palcami jest prawdziwa tylko wtedy jak sie 3/4 palcami obsługuje sprzęgło, jak sie uzytkuje zgodnie z przeznaczeniem nie ma zadnych problemów. Zrobilem w nich 4 tysiace kilometrów i zadnych problemów;)


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
łapy jak ta lala
09.29.2015 18:12:08

dobre łapy, ochrony BARDZO dużo, wykonanie b.db. wygodne, wentylacja spoko, przy +30*C łapa prawie wcale nie spocona, nie farbią dłoni, szwy spoko choć na fakulcach (środkowych palcach) czuć je (szwy) w środku. Wytrzymały szlif przy 140km/h i kozła przez kiere, łapy całe. POLECAM bo ochrona na wysokim poziomie


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
polecam łapska
01.08.2016 16:43:39

polecam, wygodne, przewiewene, solidne i bezpieczne,
od 2 lat i ok 10k km ze mną, wytrzymały szlifa przy 70km/h łapska całe, rękawice tylko lekko wytarte.
cena 3 stówy, dla jednych dużo dla innych w sam raz


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
polecam
06.30.2016 20:29:39

cześć, z góry powiem, że moja opinia może nie być miarodajna bo mam te rękawice dopiero dwa sezony. ALE
jak dla mnie bardzo wygodne, nic mnie nie uwiera i nie gryzie.
wentylacja dobra ale mimo to czasem jest za ciepło lecz ręka sie nie poci, ale tylko jak wali z nieba +37*C, nie miałem nimi żadnego szlifa itp ale oceniam bezpieczeństwo na mocne 5+ solidne póki co wszystko na swoim miejscu , nic nie pękła itp.
plus też za ładny wygląd. kupiłem je za 380zł. 2lata temu.


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Wg mnie dobre ręce
10.07.2016 18:04:14

dzień dobry
rękawic używam juz 2gi sezon (ktory właśnie sie kończy)
wygodne, szwy nie uwierają, manipulacja w nich manetka czy dźwigniami bardzo dobrze wyczuwalna, ba,.. nawet kask można w nich bez problemów zapiąć i zamek kurtki :P Dobrze leżą, krój wg mnie idealny.
Nie testowałem ich w ekstremalnych warunkach ale deszcz wytrzymały dobrze, ręka nawet nie zbyt zmokła ale co za tym idzie wentylacja tez nie działa na max, w upalne dni na jazdę po mieście to lepiej kupić coś bardziej przewiewnego, na większe prędkości super, wentylacja działa wtedy jak powinna.
Wyglądają na solidne, nic mi nie pęka, strzela, rwie itp. ochraniacze chyba spełnią swoją rolę w razie "W".
Fajny długi i ładny mankiet.
daje 10/10
mimo ze mają wg mnie średnią wentylację


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
Spoko dosyć
08.14.2017 22:55:07

Trzeci sezon leci i ponad 20 000 km za nimi. Trzeba im dać się ułożyć, to fakt na początku mogą uwierać (jak to skóra- musi się rozciągnąć). Bardzo wygodne i robią robotę zarówno w zimne jak i upalne dni. Poprzednie alpinestary, które kupiłem za kwotę wyższą niż rst, rozpadły się po niecałym sezonie. Rst nie mają nawet śladu po ostatnim ślizgu. Jedyny mankament to jazda w deszczu-. farbują ręce i to tak, że ciężko jest się domyć.
Solidne 8, a stosunek jakości do ceny określam na 10/10.


Dołączone zdjęcia
RST Tractech Evo
RST Tractech Evo

Profil użytkownika



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
Tanioszka na motobajzlu
08.16.2017 10:30:30

Cześć,

Kupiłem za 110 PLN u chłopaków z MotoEmotions na moto bajzlu w Łodzi. Rękawice idealnie pasują na moją dłoń chociaż byłem zaskoczony rozmiarem bo okazało się, że M. Przejechane dopiero ok. 2kkm ale dają radę i zapewniają podstawowe bezpieczeństwo. nie posiadają niestety sliderów na wew części dłoni, ani na nadgarstku. W cenie którą zapłaciłem nic lepszego nie da się znależć. Komfort 10/10.



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA


Ostatnio dodane opinie