NOWOŚĆ Revit ARC Air

NOWOŚĆ Honda CT 125

NOWOŚĆ RST S-1 Mesh

NOWOŚĆ GIVI GRT722
7
OPINIA Hyosung Karion 125 (2002-)
7
OPINIA Schuberth C5
10
OPINIA Honda CR 125R (1990-1997)
4
OPINIA Motul E10 Shine & Go Spray
9
OPINIA Airoh Commander

NOWOŚĆ SHIMA Rush Lady

NOWOŚĆ Seca Ghost
Mamy już 20619 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Filmy
Pytania i dyskusjeTesty i recenzje
Dodaj opinie


Kawasaki ZX-9R Ninja (2001-2002)



Zdjęcia przedmiotu

1  

Kawasaki ZX-9R Ninja (2001-2002)

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena
użytkowników 
8.07 / 10

(Na podstawie 14 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Pytanie i dyskusje


Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 71%
Neutralne: 21%
Negatywne: 7%


Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
7
Gość
04.20.2013 13:39:10

niezly motocykl do wszystkiego! i w trasy i na tor :-)
czesci relatywnie tanie i jest ich od groma :-)

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Gość
04.20.2013 15:43:45

Bardzo niedocenione moto - najmocniejsza, prawdziwa ninja na gaźnikach, co tu dużo mówić.

Mega power, przy skromnym apetycie. Moto przy pałowaniu nie bierze więcej niż 9L a przy spokojnym tempie na trasie do 140 potrafi zadowolić się 5.5L paliwa.

Do tego nie trzeba wahlować biegami, bo z 70km/h można przyśpieszać na 6 biegu.

Co do wygody - nie jest to goldwing, ale i tak jest bardzo wygodnie jak na sporcie.

Zawieszenie wg mnie super - w pełni regulowane, ustawiłem idealnie pod siebie.

Szkoda, że nie wyszła wersja na wtrysku.

Ja tam wszystkim doświadczonym polecam ;-)

Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
ekstra
06.21.2014 9:24:16

Maszyna świetna - elastyczny silnik, świetne osiągi. Jedyne słabe punkty to duże spalanie od 8L w góre i rama. Przy kupnie warto sprawdzić czy nie ma żadnych nawet namniejszych mikro pęknięć w okolicach baku. Może to wyglądać tak jak na tej fotce:

http://s5.tinypic.com/28wpgtf.jpg

Warto też zamontować amorek skrętu - motocykl staje się przez to znacznie bardziej stabilny przy szybkich zakrętach. Polecam.

Głosy: 20   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Gość
09.23.2014 10:19:29

Sprzęt BEZAWARYJNY. Najlepsze zawieszenie na polskie drogi (dziury, koleiny). Spalanie jadąc no stop nie mniej niż 200km/h + kilka razy V max na 400 km odc. autostrady śr. spalanie wyszło 6,7 l/100km!Doskonała elastyczność silnika.Nie trzeba amortyzatora skrętu (trzeba tylko odp. ustawić zawieszenie) bo nie występuje shimmie!Stabily przy wysokich prędkościach. Podwójne lampy dają doskonałą widoczność w nocy.Motocykl w odpowiednich rękach potrafi wiele.

Głosy: 32   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
ZX9R
01.13.2016 18:14:05

Miałem dziewiątkę cztery sezony naprawdę bardzo przyjemny jak i do sportu jak i do turystyki (wypady w góry i nad morze z plecakiem)
na plus:
+chyba jeden z najwygodniejszych litrowych sportów
+Osiągi i piękny rasowy dźwięk na przelocie
+Ponad czasowy wygląd
+Hamulce + oplot = brzytwa
na minus
-Paliwożerny przy dzidowaniu nawet 12 l na 100km(silnik trochę stuningowany)
---Bardzo duży minus słabe ramay lubią pękać na podłużnicy i przy główce ramy ( Niestety to nie mit ) szczególnie przy nieumiejętnie jeździe na gumie albo przy dzwonie
-Dość oporny w winklach niestety w tych rocznikach konkurencja troszkę lepiej się prowadzi

Głosy: 26   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
Gość
11.20.2016 12:17:26

ładny motocykl, elastyczny silnik, trasa do 140 km/h 5,5 litra .posiadam moto od 8 lat uczyłem się na nim jazdy na gumie i nie raz twardo opadałem , więc nie wiem skąd te plotki o pękających ramach.

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
02.18.2018 22:43:14

Witam miałem 2 z 98 i 02 naczytałem i nasłuchałem się wielu glupot ale dla mnie to moto nr 1 oprócz tych śmigałem R1 i RR900 a to już nieziszczalny klasyk pomimo tego twierdzę że kawa to kawa jeśli ktoś mi powie że to moto nie do sportowej jazdy co często słyszę to wiem że ktoś nie umie jeździć i powinien kupić rower.SUPER SPRZĘT BEZAWARYJNY OCZYWIŚCIE DOBRZE TRAKTOWANY OSZCZĘDNY I WYGODNY

Gość
Witam Zx9r rok 1998 będzie wygodniejsze od CBR 900 SC 33

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


5
zx9r
09.24.2020 18:59:23

Witam
Zx9r zakupiony pięć lata temu od znajomego z przebiegiem 58 tys . Porównując go z sportami z tego okresy, to wypada średnio. Zalety: niski koszt zakupu, tanie części zamienne które się przydają, niskie spalanie na poziomie 5.8 l, wygodna pozycja, brak elektroniki, prosta budowa, łagodne oddawanie mocy, mocne plastiki i powłoka lakiernicza, pełna regulacja zawieszenia, dobra ochrona przed wiatrem. Wady; rama oczywiście pękła w tym roku, jakość wykonania elementów mechanicznych to porażka, hamulce mimo 6 tłoczkowych działają dość słabo, spawy wyglądając jakby ktoś nasmarkał . Przy niepewnym wbijaniu biegów zdarza się miedzy luz. Jest to przypadłość która występowała także w pierwszym Z1000. Przy projektowaniu ramy używano chyba jakiejś kosmicznej technologi i materiału który to ja określam jaki gównolit. Miejscami ma grubość papieru.
Reasumując. Jest to motocykl dobry na pierwszy duży sprzęt. Przestrzegam jednak przed ramą.
Pozdrawiam i szerokości

stary ale jary
Mam troszkę starszą. 99. 4 lata użytkuję, 60k km. Wymieniłem silnik na model z 2003 roku. Zalety: 1500km w ciągu 14 godzin. Kręgosłup OK, dupa cała, we łbie huczy... cienki kask. 180cm wzrostu, 72kg masy. Moto stabilne do bulu. Raz jechałem w deszcz 600km (metzeler z8), zero uślizgu. Po dobrej regulacji gaźników spala mało. 200km/h przez 100km to pikuś. Wady: to samo w rocznikach do 2002. Zaciski hamulcowe do roboty co 30k km. Przednie lagi to samo, wraz z panewkami w lagach. Bolączki: przy wymianie tylnej zembatki do wymiany łożysko, tak jak wszystki CVK gaźniki, te też ciężkie do regulacji poziomu paliwa. A reszta jak w innych moto. Najlepsze paliwo Shell e5 95 w Niemczech. Olej Castrol 10w50, gumy metzeler z8. Polecam. Świetny motocykl na wiele km. Mała masa, wygodny. Motocykl jednoosobowy.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
04.08.2021 14:21:12

po co jest ten gwint na ramie ta tulejka z prawej strony pod zbiornikiem paliwa tak z 15 cm od główki ramy?

Gość
no z lewej pomyliło mi sie dzięki za podpowiedż, w sumie amor mi niepotrzebny gajery mi z rąk nie wyrywa super się prowadzi w cbr 900 rr zamontowałem LSL -a bo tam bez amora to nie jazda

Gość
W roczniku 2002 jest z lewej strony baku, patrząc z pozycji kierowcy. Jest to mocowanie amortyzatora skrętu.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


6
zx9r
07.20.2021 20:12:14

Witam
Motocykl użytkuje 5 sezon.
Zalety: tani w zakupie, niskie spalanie, łatwy w serwisowaniu, wygodny jak na sporta, ponadczasowy wygląd, dźwięk sinika, wystarczające osiągi.
Wady: mało precyzyjna skrzynia biegów lubi złapać luz miedzy biegami(zmiana techniki operowania sprzęgłem i gazem załatwiło sprawę), niska kultura pracy na wolnych obrotach, średnie hamulce,
Dobry motocykl za niewielkie pieniądze. Nie znudzi się po jednym sezonie.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
ZX9R
07.21.2021 18:12:07

Nad zaletami i wadami nie będę się rozpisywał ,każdy je ma nawet Hondziny. Zrobili to przedmówcy. Jeśli mam do wydania ok 8 tyś zł, to wole kupić zx9 z 2002r niż cbr f4 z 1999r bądź inna 600. Do 5 tys obr jest w miarę spokojny i do opanowania, zabawa zaczyna się powyżej tej wartości. Wtedy to należy mieć się na baczności. Gaźniki maja swój charakter i nie oddają tak liniowo mocy jak wtryski. Jeśli ma się troszkę oleju w głowie to warto celować w większa pojemność. Nie trzeba wachlować biegami z racji momentu obrotowego, spalanie jest podobne a nawet niższe w przypadku wierzej pojemności i pozostaje sprawa bezpieczeństwa. Szybciej wyminiesz auto a układ hamulcowy i zawieszenie jest lepszy.
Zx9r na pierwsze moto jak najbardziej, należy do niego podejść z respektem a nic się nie stanie.
Pozdrawiam i szerokości życzę.

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
ZX9r
08.24.2021 12:27:11

W zasadzie motocykl do wszystkiego i do niczego.
Jak na sporta odstaje od konkrecji z tamtych lat.
Jak na motocykl użytkowy, wygrywał w wszystkich aspektach.
Mam go cztery lata i w zasadzie nie wiem na co zmienić.
Motocykl bardzo komfortowy i ekonomiczny daje sporo frajdy z jazdy.
Jednak gdy chcemy go bardziej pogonić wychodzą mankamenty układu hamulcowego czy sztywności zawieszenia. Trzeba mieć jednak pewne doświadczenie, jeśli chcemy takich porównań. Po przesiadce z bandita czy cbr f4, będziemy oczarowania jego poręcznością czy oddawaniem mocy.
Na początku trzeba przyzwyczaić się do uruchamiania silnika (ja uchylam odrobinę gazu na ssaniu) i wypracować odpowiednia technikę zmiany biegów(biegi przebija stanowczo i z odpowiednia siła gdyż skok dźwigni jest spory)
Mam nadziej ze swoją opinia troszkę pomogłem jeśli ktoś szuka uniwersalnego sporta który będzie wiernym kompanem.
Pozdrawiam

Gość
Witam. W opiniach często wspominacie o skrzyni biegów i felernej dziurze miedzy biegami. Mnie ten problem też dotyczy. Myślałem ze skrzynia biegów dogorywa, wiec podjechałem na diagnozę do Moto Japan..... w Bydgoszczy. Tam bardzo miły starszy Pan wykonał jazdę próbną. Po powrocie stwierdził ze wszystko z motocyklu chodzi jak na 9 przystało. W życiu miał takie trzy i chodziły tak samo. Dodał ze biegi przebijać z jajem i albo to pokochamy albo znienawidzimy. Teraz nabrałem wprawy i wszystko ze skrzynia gra, a od czasu wizyty zrobiłem ok 8tyś km i nic się nie rozsypało. Pozdrawiam

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
09.17.2021 20:56:51

Bardzo uniwersalny sport. Tor jak i trasa nie robią na nim wrażenia.
Nie rujnuje budżetu za sprawa niskiego spalania jak i prostej konstrukcji.
Do dźwięku silnika na wolnych obrotach trzeba się przyzwyczaić , podobnie jak i pracy skrzyni biegów.
Gdy wchodzi na obroty dźwięk dla typowego kawasaki z tamtych lat, coś pięknego.
Na pierwsze moto średnio się nadaje, ale jest do opanowania. Wadą natomiast jest stan motocykli wystawianych na portalach ogłoszeniowych.
Jeśli znajdzie się zadbana sztukę, w oryginalnym malowaniu to da sporo frajdy z jazdy i nie znudzi się po pierwszym sezonie. Dodatkowo cena używanych egzemplarzy jest bardzo atrakcyjna.
Szczerze polecam.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
09.30.2021 10:42:58

Co tu napisać.
Po pierwszym miesiącu objerzdzania, chciałem ja zepchnąć do rowu żeby zarosła pokrzywami.
Dlaczego?????
Nic w niej nie chodziło tak jedwabiście jak w Hornecie czy cbr 600f4. Jest to prawdziwy motocykl który czuje się na każdym kroku. Nie ma w nim żadnej elektroniki i wspomagaczy. No bo po co.
Ze względu na osiągi przydałby się jeden "Nieśmiertelność"
Motocykl z jajem. Polecam dla osób szukających motocykla starej już daty. Raczej do ozdoby salonu, niż piłowania na torze. Takich motocykli jest już coraz mniej i trzeba je szanować.
Pozdrawiam.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Suzuki M1800 / VZR1800 Intruder

Motocykl to ogólnie bestia i jest prze kozacki. Dla mnie nie ma piękniejszego na rynku mimo, że jest już nie produkowany na Europę
Stworz...

Sena 10U

To nie jest interkom dla motocykisty do prawdziwej jazdy tylko dla crusera wokół wieży, którzy razem z żoną będą sobie opowiadali bajki podcza...

Benelli TNT 125

Z tytułu widać jaki mam stosunek do mojego motorka. Tak- jest to mały motorek i taki miał być...albo musiał być chlip. Jestem po prostu mała t...

Aprilia RS 660

Posiadam RS660 od jesieni. Odniosę się do komentarza kolegi Rafaello: Wcześniej jeździłem trochę na MT07, a przedtem robiłem na MT07 prawko. Op...

ARAI Renegade-V

Sporo wad, które nie powinny mieć miejsca w produkcie za taką cenę!
WADY:
- kiepskiej jakości szyba, wygina się, zacina; otwierani...

Crash pady CSP

Kupowane kilka lat temu na Alledrogo, były bardzo tanie ale niesyty idzie za tym jakość. Lepiej dołożyć......


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce