NOWOŚĆ Romet ZK 125 FX 2017-

NOWOŚĆ Revit Neptune 2

NOWOŚĆ Held Carese Evo

NOWOŚĆ Stormer Rise

NOWOŚĆ Seca Strada EVO

NOWOŚĆ S100 Weisses Ketten Spray 2.0

NOWOŚĆ Dainese Atipica Air
10
OPINIA Honda VFR 1200X Crosstourer
10
OPINIA Sidi Canyon Gore-Tex
5
OPINIA Broger California
5
OPINIA Broger California
Mamy już 19454 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Filmy
Pytania i dyskusjeTesty i recenzje
Dodaj opinie


Kawasaki ZX-9R Ninja (2001-2002)



Zdjęcia przedmiotu

1  

Kawasaki ZX-9R Ninja (2001-2002)

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena
użytkowników 
8.00 / 10

(Na podstawie 11 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Pytanie i dyskusje


Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 73%
Neutralne: 18%
Negatywne: 9%


Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
7
Gość
04.20.2013 13:39:10

niezly motocykl do wszystkiego! i w trasy i na tor :-)
czesci relatywnie tanie i jest ich od groma :-)

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Gość
04.20.2013 15:43:45

Bardzo niedocenione moto - najmocniejsza, prawdziwa ninja na gaźnikach, co tu dużo mówić.

Mega power, przy skromnym apetycie. Moto przy pałowaniu nie bierze więcej niż 9L a przy spokojnym tempie na trasie do 140 potrafi zadowolić się 5.5L paliwa.

Do tego nie trzeba wahlować biegami, bo z 70km/h można przyśpieszać na 6 biegu.

Co do wygody - nie jest to goldwing, ale i tak jest bardzo wygodnie jak na sporcie.

Zawieszenie wg mnie super - w pełni regulowane, ustawiłem idealnie pod siebie.

Szkoda, że nie wyszła wersja na wtrysku.

Ja tam wszystkim doświadczonym polecam ;-)

Głosy: 18   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
ekstra
06.21.2014 9:24:16

Maszyna świetna - elastyczny silnik, świetne osiągi. Jedyne słabe punkty to duże spalanie od 8L w góre i rama. Przy kupnie warto sprawdzić czy nie ma żadnych nawet namniejszych mikro pęknięć w okolicach baku. Może to wyglądać tak jak na tej fotce:

http://s5.tinypic.com/28wpgtf.jpg

Warto też zamontować amorek skrętu - motocykl staje się przez to znacznie bardziej stabilny przy szybkich zakrętach. Polecam.

Głosy: 20   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Gość
09.23.2014 10:19:29

Sprzęt BEZAWARYJNY. Najlepsze zawieszenie na polskie drogi (dziury, koleiny). Spalanie jadąc no stop nie mniej niż 200km/h + kilka razy V max na 400 km odc. autostrady śr. spalanie wyszło 6,7 l/100km!Doskonała elastyczność silnika.Nie trzeba amortyzatora skrętu (trzeba tylko odp. ustawić zawieszenie) bo nie występuje shimmie!Stabily przy wysokich prędkościach. Podwójne lampy dają doskonałą widoczność w nocy.Motocykl w odpowiednich rękach potrafi wiele.

Głosy: 31   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
ZX9R
01.13.2016 18:14:05

Miałem dziewiątkę cztery sezony naprawdę bardzo przyjemny jak i do sportu jak i do turystyki (wypady w góry i nad morze z plecakiem)
na plus:
+chyba jeden z najwygodniejszych litrowych sportów
+Osiągi i piękny rasowy dźwięk na przelocie
+Ponad czasowy wygląd
+Hamulce + oplot = brzytwa
na minus
-Paliwożerny przy dzidowaniu nawet 12 l na 100km(silnik trochę stuningowany)
---Bardzo duży minus słabe ramay lubią pękać na podłużnicy i przy główce ramy ( Niestety to nie mit ) szczególnie przy nieumiejętnie jeździe na gumie albo przy dzwonie
-Dość oporny w winklach niestety w tych rocznikach konkurencja troszkę lepiej się prowadzi

Głosy: 25   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
8
Gość
11.20.2016 12:17:26

ładny motocykl, elastyczny silnik, trasa do 140 km/h 5,5 litra .posiadam moto od 8 lat uczyłem się na nim jazdy na gumie i nie raz twardo opadałem , więc nie wiem skąd te plotki o pękających ramach.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
02.18.2018 22:43:14

Witam miałem 2 z 98 i 02 naczytałem i nasłuchałem się wielu glupot ale dla mnie to moto nr 1 oprócz tych śmigałem R1 i RR900 a to już nieziszczalny klasyk pomimo tego twierdzę że kawa to kawa jeśli ktoś mi powie że to moto nie do sportowej jazdy co często słyszę to wiem że ktoś nie umie jeździć i powinien kupić rower.SUPER SPRZĘT BEZAWARYJNY OCZYWIŚCIE DOBRZE TRAKTOWANY OSZCZĘDNY I WYGODNY

Gość
Witam Zx9r rok 1998 będzie wygodniejsze od CBR 900 SC 33

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


5
zx9r
09.24.2020 18:59:23

Witam
Zx9r zakupiony pięć lata temu od znajomego z przebiegiem 58 tys . Porównując go z sportami z tego okresy, to wypada średnio. Zalety: niski koszt zakupu, tanie części zamienne które się przydają, niskie spalanie na poziomie 5.8 l, wygodna pozycja, brak elektroniki, prosta budowa, łagodne oddawanie mocy, mocne plastiki i powłoka lakiernicza, pełna regulacja zawieszenia, dobra ochrona przed wiatrem. Wady; rama oczywiście pękła w tym roku, jakość wykonania elementów mechanicznych to porażka, hamulce mimo 6 tłoczkowych działają dość słabo, spawy wyglądając jakby ktoś nasmarkał . Przy niepewnym wbijaniu biegów zdarza się miedzy luz. Jest to przypadłość która występowała także w pierwszym Z1000. Przy projektowaniu ramy używano chyba jakiejś kosmicznej technologi i materiału który to ja określam jaki gównolit. Miejscami ma grubość papieru.
Reasumując. Jest to motocykl dobry na pierwszy duży sprzęt. Przestrzegam jednak przed ramą.
Pozdrawiam i szerokości

stary ale jary
Mam troszkę starszą. 99. 4 lata użytkuję, 60k km. Wymieniłem silnik na model z 2003 roku. Zalety: 1500km w ciągu 14 godzin. Kręgosłup OK, dupa cała, we łbie huczy... cienki kask. 180cm wzrostu, 72kg masy. Moto stabilne do bulu. Raz jechałem w deszcz 600km (metzeler z8), zero uślizgu. Po dobrej regulacji gaźników spala mało. 200km/h przez 100km to pikuś. Wady: to samo w rocznikach do 2002. Zaciski hamulcowe do roboty co 30k km. Przednie lagi to samo, wraz z panewkami w lagach. Bolączki: przy wymianie tylnej zembatki do wymiany łożysko, tak jak wszystki CVK gaźniki, te też ciężkie do regulacji poziomu paliwa. A reszta jak w innych moto. Najlepsze paliwo Shell e5 95 w Niemczech. Olej Castrol 10w50, gumy metzeler z8. Polecam. Świetny motocykl na wiele km. Mała masa, wygodny. Motocykl jednoosobowy.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
04.08.2021 14:21:12

po co jest ten gwint na ramie ta tulejka z prawej strony pod zbiornikiem paliwa tak z 15 cm od główki ramy?

Gość
no z lewej pomyliło mi sie dzięki za podpowiedż, w sumie amor mi niepotrzebny gajery mi z rąk nie wyrywa super się prowadzi w cbr 900 rr zamontowałem LSL -a bo tam bez amora to nie jazda

Gość
W roczniku 2002 jest z lewej strony baku, patrząc z pozycji kierowcy. Jest to mocowanie amortyzatora skrętu.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


6
zx9r
07.20.2021 20:12:14

Witam
Motocykl użytkuje 5 sezon.
Zalety: tani w zakupie, niskie spalanie, łatwy w serwisowaniu, wygodny jak na sporta, ponadczasowy wygląd, dźwięk sinika, wystarczające osiągi.
Wady: mało precyzyjna skrzynia biegów lubi złapać luz miedzy biegami(zmiana techniki operowania sprzęgłem i gazem załatwiło sprawę), niska kultura pracy na wolnych obrotach, średnie hamulce,
Dobry motocykl za niewielkie pieniądze. Nie znudzi się po jednym sezonie.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


8
ZX9R
07.21.2021 18:12:07

Nad zaletami i wadami nie będę się rozpisywał ,każdy je ma nawet Hondziny. Zrobili to przedmówcy. Jeśli mam do wydania ok 8 tyś zł, to wole kupić zx9 z 2002r niż cbr f4 z 1999r bądź inna 600. Do 5 tys obr jest w miarę spokojny i do opanowania, zabawa zaczyna się powyżej tej wartości. Wtedy to należy mieć się na baczności. Gaźniki maja swój charakter i nie oddają tak liniowo mocy jak wtryski. Jeśli ma się troszkę oleju w głowie to warto celować w większa pojemność. Nie trzeba wachlować biegami z racji momentu obrotowego, spalanie jest podobne a nawet niższe w przypadku wierzej pojemności i pozostaje sprawa bezpieczeństwa. Szybciej wyminiesz auto a układ hamulcowy i zawieszenie jest lepszy.
Zx9r na pierwsze moto jak najbardziej, należy do niego podejść z respektem a nic się nie stanie.
Pozdrawiam i szerokości życzę.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Akumulatory JMT

Fazer s2 Aku wytrzymał jeden sezon. Nie polecam. Nie polecam nie polecam nie polecam nie polecam nie polecam nie polecam...

Honda VFR 1200X Crosstourer

Fajne wygodne moto na 2 osoby, prowadzenie po winklach wzorowe, sama się kładzie. Hamulce żyleta. Zawieszenie komfortowe a przy tym nie zbyt miękk...

Sidi Canyon Gore-Tex

Mam te buty 6 sezon, poza niewielkimi otarciami nie wykazują oznak zużycia. To moje jedyne buty motocyklowe, sprawdzają się chłodną wiosną i je...

Broger California

Jak dotąd to moje największe motocyklowe rozczarowanie. Wygląd i wykonanie super, a dzięki cienkim i miękkim protektorom ma się wrażenie, że ...

Benelli TRK 502

Na owy motocykl przesiadłem się po dwóch latach przerwy od motocykli. Wcześniej miałem Ducati SS800 i R1 RN09. Wcześniejsza moja kariera na moto...

SHIMA XRS-2

- dobrze przylegają do dłoni
- mankiet pozwala ważyć pestkę do otwierania szlabanu
- dobry protektor

- barwią dło...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce