NOWOŚĆ Modeka Elaya

NOWOŚĆ Richa Stealth

NOWOŚĆ Richa Stealth
10
OPINIA Held Maddox
10
OPINIA Held Maddox
10
OPINIA AGV K6
9
OPINIA BMW R1200R
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Motul Chain Lube Road Plus


9.31 / 10

(Na podstawie 13 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Forum Motul Chain Lube Road Plus


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 92%
Neutralne: 0%
Negatywne: 8%



Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
03.09.2012 16:06:02

Najlepszy smar jaki używałem w motocyklu. Idealnie się trzyma, nie brudzi felgi. Polecam.


Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
03.11.2012 11:58:40

Też polecam. Jeszcze nie zdarzyło mi się czyścić felgi po zastosowaniu motula.


Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
03.18.2012 23:50:18

Najlepszy spray do łańcucha. Polecam.


Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
JaR6k
03.31.2012 11:31:09

Polecam. Felga po jeździe jest zawsze czyściutka.


Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Adrian
07.16.2012 12:24:29

Według mnie najlepszy smar do łańcucha - bardzo długo utrzymuje się na łańcuchu. Tylko raz mi zabrudził felge, ale to z mojej winy - po smarowaniu odrazu wyjechałem zamiast odczekać te 15 minut. Polecam.




Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
08.05.2012 16:47:16

Testowałem już wiele różnych smarów i wg. mnie najlepsze są Motul Road Plus i Weisses Ketten Spray S100. Polecam oba. Długo trzymają się na łańcuchu i nie chlapią na felge.


Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
01.03.2013 12:42:02

Najlepszy smar do łańcucha jaki znam. Używam go w hornecie i naprawde polecam. Jazda 230 km/h i łańcuch czyściutki :)


Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
01.03.2013 13:13:28

Tfu. Przepraszam za pomyłke. Oczywiście chciałem napisać, że felga czyściutka a nie łańcuch :D Dodam tylko, że spray motula jest bardzo wydajny - dwa spraye wystarczają mi na cały sezon.


Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
ścigacz
01.20.2013 0:05:33

Miałem ten smar polecam bardzo dobry smar


Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
paweł
02.22.2013 12:18:58

Polecam. Świetny smar, na długo starcza, nie chlapie i nie znika szybko z łańcucha. Dla mnie rewelacja.


Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
tragedia
04.29.2013 16:14:10

Nie wiem skąd się wzięła ta średnia. Kupiłem raz i już nigdy więcej tego smaru - chlapał jak głupi po wszystkim. Potem nabyłem S100 i nie ma nawet co porównywać, całkiem inna jakość - długo trzyma i ani kropeczki na owiewkach czy feldze.


Gość


Głosy: 32   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
C2+ Motul
11.28.2014 21:47:42

Rewelacja. Uzywam go od 3 lat i już nigdy nie będę kupował innego. Żadnych zanieczyszczeń na feldze i owiewkach. Długo i mocno trzyma się łańcucha.


Gość


Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
super smar
06.03.2015 22:27:12

Witam tez własnie wypróbowałem go i niestety jest super warty polecenia Pozdrawiam Motocyklistów....



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA