NOWOŚĆ BMW Rider

NOWOŚĆ IXS Arctic Gore-Tex

NOWOŚĆ Spidi NK5 H2Out

NOWOŚĆ Revit Aquila H2O

NOWOŚĆ Icon Alcan WP3

NOWOŚĆ Icon Raiden

NOWOŚĆ Scott AC Premium GTX

NOWOŚĆ Derbi Cross City 125

NOWOŚĆ L&J Rypard KTM050 Zender
2
OPINIA Shima SX-2
9
OPINIA Shima Inverno
Mamy już 18286 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Kawasaki VN2000 Vulcan Classic



Zdjęcia przedmiotu

1  

Kawasaki VN2000 Vulcan Classic

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena
użytkowników 
9.50 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy

Dodaj film
Pytanie i dyskusje



Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%


Gość


10
Vulcan 2000
05.05.2016 13:29:52

Super się prowadzi,motocykl trzyma się drogi.Jeżdzę drugi sezon i jestem zadowolony.Wygląd silnika V2 piękny.Sprawdza się po lepszych drogach. Na kręte , dziurawe i górzyste drogi polecam mieć drugi np.turystyczne enduro.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Gość
02.25.2017 1:04:21

przez 4 sezony przejechałem 80000tyś.km.Swietnie się prowadzi jest wygodny bez awaryjny,20000km przejechałem w górach,na serpętynach super się prowadzi.Jest świetny.




Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Największy v2 na rynku
04.01.2017 11:21:30

Mam go 2 sezon i jak narazie jestem zadowolony.Super moment obrotowy niezłe spalanie jak na 2 litry dobra pozycja za kierą.Bez szyby do 140 można latać.Nie nadaje się dla motocyklisty poniżej 175 cm oraz oszczędnie zbudowanej😁Pozdrawiam wszystkich użytkowników v2.Krzyś z Bolesławca.


Gość

Gość
Bez żadnego ale 170 i nie czuję dyskomfortu

Gość
mam 171 cm. jeżdżę już szósty sezon piękny i niezawodny motocykl

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
VN 2000 jeden z lepszych cruiserow na swiecie
10.02.2017 19:10:47

Motocykl w skali cruisera wspanialy. Nie dla amatorow. Wymaga techniki jazdy ciezkim sprzetem. Za to dostajesz piekny motor. Duuuzzzy. Wspaniale crusierowe prowadzenie na wprost. Bardzo dobrze chodzi w szybkich zakretach. Najgorsze sa wolne manewry w ciasnych miejscach.
Najwieksza wada to brak absu. Latwo zablokowac przednie kolo przy hamowaniu awaryjnym.
No i kolejna wada to tylna opona wystarczy Ci na 7tys. km :( a tania nie jest.
Szkoda ,ze juz nie produkuja bo to wspanialy motocykl. Wiem co pisze bo mialem juz ze 20 motocykli albo wiecej. Rozpatrujemy oczywiscie w kwestii cruiserow.
Silnik i komfort Cie oszolomia. Hamulce wymagaja uzycia sily. Slabo dozowalne za to skuteczne. Zatrzymuja sprzet bardzo sprawnie. Zawieszenie tylne bardzo skuteczne. Przod komfortowy nie lubiacy krotkich i glebokich uskokow.
VTX ktorego kiedys mialem sie moze schowac przy majestacie VN2000. Szukaj egzemplarza w idealnym stanie wizualnym a bedziesz zadowolony. Czarne ,porysowane lokomotywy ,pelne cwiekow z ogromnym przebiegiem omijaj z daleka.


Gość
Dynamiczna jazda szybciutko ją zużywa... 240 jest lepszą opcją

Gość
Tylna opona wystarcza na 7tys.km???? To dziwne.Ja na swoim dunlopie zrobiłem 50tys.km

Gość


Dołączone zdjęcia
Kawasaki VN2000 Vulcan Classic
Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Sabre vt 1100
10.02.2017 20:15:48

Witam miałem kiedyś spirit vt 1100 z 2005 jeździłem 3 sezony zero awarii.Rok temu kupiłem Sabre vt 1100 z 2005 takze jestem zadowolony.Prawie wszystko metalowe na gaźnikach nie ma co się popsuc.A już w nowszych np. Vtx dużo plastiku osłony głowicy,boczne dekle silnika.I już sporo elektroniki

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Kawasaki vn 2000
05.13.2018 11:48:55

Mam go piąty sezon. Nakręciłem 60tys. Wspaniały silnik brak wibracji, małe spalanie,dobre hamulce i zawieszenie.Moto bezawaryjne tylko olej,klocki i jazda.Polecam.

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Kawa
07.29.2018 12:20:28

Super moto. Wyglada majestatycznie. Na pewno co trzeba zmienic to kominy na 3 calowe. Muzyka dla ucha. Zrobilem 4 sezony i tylko olej i klocki do wymiany. Inna sprawa ze opony przy mojej jezdzie wymienialem co sezon.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Mój VN 2000 Diablo Black
03.08.2020 11:23:03

Witam
Mam ten motocykl od 10 lat i jest on dla mnie wyjątkowy. Jest dla mnie pod każdym względem ok. Wjechałem nawet na Stelvio Pass i zjeździłem połowę Europy. Tylko wymiana opon, płynów, filtrów i klocków i dalej jazda. Po prostu Kocham ten motocykl i zostaje dożywotnio.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Shima SX-2

Przerobiłem dwie pary tych butów, czarno-szare i brązowe.

Zalety:
+ bardzo wygodne, zarówno na moto, jak i do chodzenia

Shima Inverno

Zaznaczam, że opisuję na razie pierwsze wrażenia. Do tej pory jeździłem w rękawicach sezonowych bez membrany i bez wentylacji. Dłonie mam takie...

Suzuki DR 125 SM (2008-2013)

Jeśli ktoś szuka na początek swoje rozrywki z motoryzacja to jest idealny motocykl. Mało usterek, mało spała i do tego bardzo cichy. Gorąco pol...

Romet K125

Motocykl bardzo kiepsko wykonany.
Plastiki niskiej jakości.
Opony to tragedia na mokrym asfalcie trzeba być ultra ostrożnym
U...

BMW F800GS (2008-2012)

NIE MIAŁEM OKAZJI JEŹDZIĆ TYM MOTOCYKLEM.
Ale kilka lat temu wybrałem się na rajd terenowy startowały 3sztuki 800cm3
W 2 !!!!!!! p...

Suzuki SV650 N/S (1999-2002)

Wersją S zrobiłem około 1 tys km.
A więc mogę się wypowiedzieć na temat motocykla. Ten motocykl niczym mnie już nie zaskoczy.
Je...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce