NOWOŚĆ Kymco K-pipe 125

NOWOŚĆ Spyke Suburra

NOWOŚĆ HUSAR Fast SX
10
OPINIA Kask NX Tourism

NOWOŚĆ BMW R18 Classic

NOWOŚĆ Macna Spray
Wypożyczenie zakuwarki do łańcucha motocyklowego
R E K L A M A

moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Bridgestone Battlax BT-003 Racing Street


9.62 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Forum Bridgestone Battlax BT-003 Racing Street


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%



Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
04.12.2012 13:54:36

Jedna z najlepszych opon, jakie miałem w motocyklu. Klei się doskonale i szybko nagrzewa. Polecam


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Jędras
06.14.2012 14:22:25

Doskonała opona. Niesamowicie pewna w zakręcie, nie ślizga się, szybko nagrzewa. Jedyny mankament, że znika w zastraszającym tempie. Wystarczy krótki wypad 200 km za miasto(licząc obie strony) i odrazu widać, że ubyło bieżnika. Polecam.


Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
RN22
11.10.2012 18:45:00

Najlepsza opona torowa jaką kiedykolwiek miałem. Bije na łeb nawet GP Racera D211. Nagrzewa się w tempie błyskawicznym - pare obrotów koła i można latać. Trzyma się nie do opisania - można skupić się całkowicie na technice pokonywania zakrętu bez obaw, że odjedzie. 11/10!




Gość



Przyczepność na suchym

Przyczepność na mokrym

Trwałość

Poręczność

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Konrad ZX10R
12.24.2012 17:17:20

Miałem Bridgestoney BT-002 w ZX-10R z 2007. Nie dość że trzymały piekielnie to praktycznie od razu po wyjechaniu można było się na nich składać :) Te opony dosłownie przeczą prawom fizyki :D


Gość



Przyczepność na suchym

Przyczepność na mokrym

Trwałość

Poręczność

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
++
03.03.2014 21:04:51

Z tego co znalazłem opona jest 2 albo nawet 3! składnikowa,
jak jest z jej trwałością?


Gość



Przyczepność na suchym

Przyczepność na mokrym

Trwałość

Poręczność

Głosy: 16   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
polecam
03.04.2014 10:40:06

BT-003 to oponka trójskładnikowa ale bardzo miękka nawet na środku. U mnie przebieg w gsxr 750 k7 to 3,5 tys - kupiłem potorówki z allegro, pewnie nowa wytrzyma niewiele dłużej bo kupiłem z głębokiem bieżnikiem - jedynie boki przypalone na torze ale szybko je zeszlifowałem na drodze :) Niezłe na lato ale przy 10 st. i mniej bardzo ciężko się dogrzewają.


Gość


Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
opona
03.25.2017 22:51:30

zrobiłem już ponad 2200 km - turystycznie - i nie ma większego zużycia. CBR 100RR
w deszczu jadę spokojnie, więc nie zauważyłem nic niepokojącego


Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
rewelacja
05.29.2017 23:11:46

Oponki idealne . kleją się jak głupie , nigdy nie miałem lepszej oponki od tych , czy na tor czy na ulice są rewelacyjne . fakt troszkę znikają ale są naprawdę rewelacyjne . Polecam! warto !


Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA