1
OPINIA Romet ZXT 125

NOWOŚĆ Shima STX 2.0

NOWOŚĆ Voge SR1 125
9
OPINIA Barton GT 125
10
OPINIA Airoh GP 550 S
10
OPINIA Airoh GP 550 S

NOWOŚĆ HUSAR Noru
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Alpinestars SMX-4


9.38 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Forum Alpinestars SMX-4


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%



Gość


Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Marcin
06.24.2012 20:42:59

Świetne buty!!!
Wysoka cena całkowicie uzasadniona. Duży plus za wysokie podbicie (bardzo mało takich butów i miałem wielki problem z dopasowaniem innych) oraz szeroka przednia część (tam gdzie palce). Wygodne nawet do chodzenia (jak na buty motocyklowe). Po 5 latach intensywnego użytkowania w różnych warunkach praktycznie minimalne ślady użytkowania (pod warunkiem częstego pastowania i natłuszczania).
Jedyna wada to szybko przepuszczają wodę.


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
09.19.2013 11:35:21

Polecam!


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
świetne buty
10.23.2013 0:13:57

Leci mi już 3ci sezon w tych butach. Bardzo wygodne, nie skrzypią, trwała podeszwa, nie niszczą się, dobra wentylacja. W przecenach zimowych można nabyć już od 500 PLN z hakiem, co przy ich jakości jest ceną naprawde śmieszną. POLECAM.




Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Miłosz
11.25.2013 13:23:31

Buty wytrzymałe, wygodne, mają świetną wentylacje. Cena w zimowych przecenach to 450-500 PLN i w tej kwocie są bezkonkurencyjne. To czego brakuje to porządnego ochraniacza na kostke, poza tym rewelacja.


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 33   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
06.16.2014 9:13:35

Polecam te buty, jestem z nich zadowolony, wentylacja jest calkiem dobra, nigdzie nie uciskają, polecam


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 41   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
smx-4
06.16.2014 9:32:14

Dobre buty szerokie na podbiciu wygodne polecam


Gość


Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Polecam
09.26.2016 21:15:05

Buty użytkowałem 2 sezony wygodnie wszystko na + pewno bym nie sprzedał gdybym nie zmienił kolorystyki konia.
Polecam


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Alpinestars SMX-4
03.06.2017 13:18:26

Jak najbardziej mogę polecić .Bardzo dobrze leżą na nodze.Bardzo wygodne w trakcie jazdy jak i w momencie w którym schodzimy z moto i mamy ochotę się przejść kawałek podczas wyprawy motocyklowej.Polecam

Smx 4
Buciki naprawdę godne polecenia. Latam już w nich 4 sezonik i jestem pod wrażeniem. Trochę przemokają ale to jedyny minus. Za taką cenę nie ma nic lepszego. Super wentylacja podczas jazdy, a i można w nich się przejść jak mamy coś do załatwienia na mieście. Polecam



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA


Ostatnio dodane opinie