1
OPINIA Romet ZXT 125

NOWOŚĆ Shima STX 2.0

NOWOŚĆ Voge SR1 125
9
OPINIA Barton GT 125
10
OPINIA Airoh GP 550 S
10
OPINIA Airoh GP 550 S

NOWOŚĆ HUSAR Noru
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Alpinestars SP-2


9.44 / 10

(Na podstawie 9 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Forum Alpinestars SP-2


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%



Gość


Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Andrzej
08.28.2012 16:35:48

Rękawice dobre, ale dużo płaci się za logo A*. Jakościowo nie odbiegają wiele od moich wcześniejszych rękawic modeki, które kosztowały połowe tego co alpiny.


Gość


Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Łukasz
09.22.2012 13:49:38

Wygodne i dobrze uszyte. Po sezonie wyglądają jak nowe. Komfortowa jazda od 15 do 30 st - poniżej jest za zimno, a przy 35 st. ręce się troche gotują jak się przystanie na światłach(podczas normalnej jazdy jest ok). Polecam.


Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Rider
10.02.2012 21:22:26

Solidnie wykonane i wygodne. Znakomite wyczucie manetek i klamek co jest zasługą cienkiej skóry. Ręka się nie poci dzięki wentylacji. Widać solidna ochronę kostek. Polecam!


Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Rafi
11.05.2012 15:58:47

Rękawiczki perfekt, tylko trzeba wystrzegać się tanich podróbek. Za swoje zapłaciłem 450 PLN, a widze że są po 200 PLN na allegro. W tej cenie bym się solidnie zastanowił przed zakupem, bo można łatwo trafić na chińszczyzne.




Gość


Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
07.21.2013 11:31:11

Rękawice polecam, jakoś wykonania super, wygodne, wentylacja całkiem w porządku. Komfortowa jazda w umiarkowanych warunkach no i w te cieplejsze dni, w gorące dni troche się ręka poci.
Ogółem polecam, jedyny minus to cena ale marka zobowiązuje


Gość


Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
10.10.2013 15:47:13

Rękawice z wysokiej półki...bardzo dobrze wykonane, świetnie leżą na rękach, cienka ale bardzo wytrzymała skóra, dobre czucie manetki....Rękawice z krojem sportowym, ładnie opływają wiatr z ciekawą wentylacją - w typowe lato dają radę. Szczerze polecam, szkoda ze duuuzo podróbek jest tych i innych rękawic alpina których nie polecam - wyląd ten sam jakość do dupy....


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 16   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
05.26.2014 15:56:31

bardzo solidnie wykonane rękawice, wyczucie klamek na bardzo wysokim poziomie, nie mam nic do zarzucenia porostu 10/10


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 16   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Super rekawiczki
10.12.2015 10:12:42

Rekawiczki po sezonie, jak nowe. Trwalosc na bardzo wysokim poziomie, jakosc wykonania rowniez. Bardzo wygodne, nie wyobrazam sobie jazdy bez nich. Nie farbuja, nie uwieraja, sa miekkie i wygodne. Rzep w rekawiczkach wytrzymaly, trwaly, nie puszcza. Napisy trwale i gumowe logo nie zolknie.
W upal daja rade. Sa przewiewne, choc moglby byc bardziej ;)
W chlodniejsze dni nie wyczulem zimna jakos znacznie.
W deszczu wiadomo szybko lapia wode i przy tym farbuja - norma.
Po wysuszeniu, sa jak przed zmoczeniem. Skora nie sztywnieje.
POLECAM!


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
gość
06.23.2016 14:13:32

W moim posiadaniu od 3 miesięcy, jak dotąd jetem zadowolony. Miałem ślizg przy 60 km/h i zostało centymetrowe rozprucie (nie na wylot). Bardzo miękkie i wygodne, mały minus za cenę.



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA


Ostatnio dodane opinie