NOWOŚĆ Revit ARC Air

NOWOŚĆ Honda CT 125

NOWOŚĆ RST S-1 Mesh

NOWOŚĆ GIVI GRT722
7
OPINIA Hyosung Karion 125 (2002-)
7
OPINIA Schuberth C5
10
OPINIA Honda CR 125R (1990-1997)
4
OPINIA Motul E10 Shine & Go Spray
9
OPINIA Airoh Commander

NOWOŚĆ SHIMA Rush Lady

NOWOŚĆ Seca Ghost
Mamy już 20630 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Liqui Moly Racing Synth 4T syntetyczny



Zdjęcia przedmiotu

1   2  

Liqui Moly Racing Synth 4T syntetyczny

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena
użytkowników 
9.40 / 10

(Na podstawie 10 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu

W pełni syntetyczny olej do silników motocyklowych 4 T. W szczególności polecany do szybkoobrotowych i mocno wysilonych silników motocykli sportowych. Dzięki specjalnej recepturze i spełnieniu specyfikacji JASO MA-2 idealnie sprawdza się w mocno obciążonych przekładniach z mokrym sprzęgłem.



Ostatnie filmy

Dodaj film


Opinie motocyklistów
Pozytywne: 90%
Neutralne: 0%
Negatywne: 10%


Gość


10
Muchozol
02.20.2012 9:30:40

Wlałem zamiast Motula 300V. Kosztował 50 PLN mniej na 4L. Jestem zadowolony z tego oleju i na następny sezon znowu leje LM. Mam wrażenie że silnik działa ciszej. Polecam - bardzo dobry olej.

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Petroman
03.01.2012 13:23:51

W opisie oleju jest mała nieścisłość. Ten olej sprzedawany jest w dwóch odmianach - jedna odmiana, która spełnia normę JASO MA,a druga odmiana(sprzedawana najczęściej w 4L butelkach) spełnia najnowszą normę JASO MA2 dla mokrego sprzęgła. Dokładnie tą samą co najlepszy Motul 300V. LM jest produkowany w Niemczech. Producent nie ukrywa parametrów oleju jak robią to niektóre firmy, co świadczy że nie ma się czego obawiać - jakościowo jest to ta sama liga co Motul 300V, a można go nabyć w bardzo rozsądnych pieniądzach. Polecam.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
polecam liqui moly - super olej!
12.20.2012 9:49:02

Znakomity olej, a co bardzo istotne nie jest podrabiany na potęge. Jedyny minus jest taki że ciężko go dostać - przedzwoniłem połowe sklepów w województwie i tylko jedna hurtownia miała go na stanie :/ Motula praktycznie dostaniesz w każdym sklepie, a liqui moly ciężko - conajwyżej na zamówienie i trzeba czekać pare dni na dostarczenie.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Dawid
03.01.2013 9:52:32

Wczoraj zalałem Liqui moly do swojego horneta 900 i wrażenia jak najbardziej pozytywne. Jeśli chodzi o pracę silnika to nie ma zmian, natomiast zauważyłem poprawe w pracy sprzęgła. Na poprzednim oleju jak wbiłem 1-ke na to po dodaniu mocniej gazu motocykl nawet na wciśniętym sprzęgle zaczął jechać do przodu. Po zalaniu LM efekt zniknął - przygazowałem i moto stoi w miejscu. Jak na razie jestem bardzo zadowolony, bo myślałem że mam tarcze do wymiany. Polecam.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
super olej!
04.11.2013 0:30:09

Szczerze polecam ten olej - leje go od dwóch sezonów do Yamahy R1 RN19 i nie ma żadnych problemów z silnikiem, sprzęgłem czy biegami. Wcześniej latałem na Motulu 300V i jak dla mnie nie ma żadnej różnicy. Jest też dodatkowy plus - w przypadku LM ryzyko trafienia podróbki jest prawie zerowe.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


5
pod koniec gorzej...
01.10.2015 9:34:43

Miałem bardzo dobre zdanie na temat oleju LM - mam 10W40 pełen syntetyk w CBR 900RR. Przez większość czasu olej spisywał się dobrze, ale na koniec sezonu po ok. 9 tys zauważyłem że zaczął mi sklejać sprzęgło. Później jeszcze jechałem na motomikołaje i sklejanie się było jeszcze mocniejsze - sprzęgło puszczało mi po ok. 2-3 po wypuszczeniu klamki. Daje 5/10 - w nowym sezonie będzie coś innego.


smarowóz
I kup po takim moto z pod#uchanym panewkami i wałkami rozrządu, trzonkami zaworów i ich prowadnicami. jprdl!

Gość
olej sie zmienia co 6tys. gosc jezdzi 9 i zaskoczony. ola boga

Gość
Moim zdaniem 8tys km to max jak można zrobić. Ja w RN12 wymieniam co 6k i nie mam najmniejszego problemu. To nie samochód że okej wymienisz co 10-14k km.

Głosy: 38   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
v2
09.08.2015 14:52:28

Brak jakichkolwiek kłopotów ze sprzęgłem, biegi wchodzą lżej, wart zainteresowania. Doskonała jakość.

Głosy: 17   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
LM 10w50 synth
08.11.2016 0:40:12

wcześniej miałem Liqui Moly 10w40 półsyntetyk i wszystko było ok. Wymieniam olej dodając płukanke do silników zaś do czystego oleju dodaje dwusiarczek molibdenu MoS2 który jest w ofercie LM. Wszystko było cacy lecz na olejach 10w40 półsyntetyk skrzynia biegów w mojej hondzie cb 750 seven fifty strasznie opornie działała. Zgrzytały biegy były bardzo nieprzewidywalne 0 sportowej jazdy no i jak wbijałem 1 bieg to motorem aż trzepło. Teraz zapodałem mu LM 10w50 syntetyk i wszystkie problemy ze skrzynią jak ręką odjął. Cena za 4l jest duża to fakt bo 205zł (chyba) na stronie producenta. Pamiętać należy że niemieckie oleje syntetyczne nie mają domieszek mineralnych ponieważ u nich reguluje to jakaś tam ustawa wiec wiadomo że syntetyk to syntetyk stąd duża cena. Troche boli mnie portfel gdyż musze wymieniać co 6000km ale jazda tym motocyklem od razu stała się lepsza. Czy warto było wydać tyle hajsów? Warto!

Gość
Każdy olej jest na bazie oleju mineralnego!!!!

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Liqui moly 10w50 kontra motul 300v yamaha R1 rn22 2014r
09.12.2018 0:52:48

Witam, postanowiłem sprawdzić dwa oleje liqui moly oraz motul 300v w mojej yamaha r1 rn22 2014r i tak oto zrobilem, a moje wnioski są takie że z liqui moly 10w50 street race silnik chodził cicho ogólnie wszystko ok aczkolwiek troszkę twardo wchodziły mi biegi kiedy przyszedl czas na wymiane oleju wymienilem na motul 300v 10w40 i uważam że ciszej zaczął chodzić silnik oraz biegi zaczęły lepiej wchodzić tzn jedynka mniej szarpie oraz wchodzą gładziej. Jak dla mnie oba oleje są godne polecenia lecz wygrał motul 300v. Pozdrawiam

Olsen
Ja zmieniłem z 300v na LM 5w40 i jest mega lepiej. Biegi bajka a wcześniej twardo wychodziły. Yamaha Mt10

Gość
trzeba było użyć LM 10w40 i wtedy było by lepiej niż na motulu

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
07.16.2021 22:58:29


Ja zmieniłem z 300v na LM 5w40 i jest mega lepiej. Biegi bajka a wcześniej twardo wychodziły. Yamaha Mt10

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


KTM Duke 125 2020-

Fantastyczny motocykl, wybacza wiele błędów.
Idealny do miasta i na niewielkie trasy. Po ok. 70-100 km bolą 4 litery.
bardzo dobrze ...

Yamaha XJ6 model 2009-2013

Przesiadłem się z FZS-1 na xj6 z 2013 roku 90 tyś przebiegu. W porównaniu do litra jest dużo różnicy w mocy. Zawieszenie i hamulce ma lepsze. P...

Kawasaki Z650 2017-2018

Gabarytowo mały i lekki dzięki czemu przejazdy w korkach nawet ciasnego miasta nie stanowią problemów. Sprzęt jest zwinny, a do tego oszczędny -...

Yamaha XJ 900 S Diversion

Panowie,
Jakie opony polecacie do XJ-oty?
Mam na myśli firmę i model.
Poproszę o Wasze opinie i typy....

Nigrin Ketten-Sprühfett für Motorräder

Bardzo fajny tani smar aczkolwiek nie dam mu 10 gwiazdek albo ze wzgledu na wadliwy produkt albo ze normalnie ma wade ktora nikomu nie przeszkadza jak...

SECA Arrakis 2

Rewelacyjna jakość wykonania, wygoda i super wentylacja, szycia bardzo dobrej jakości, ergonomia na wysokim poziomie zasłużone 10/10 Seca forever...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA