NOWOŚĆ Fox Junior Titan Sport

NOWOŚĆ Kombinezon przeciwdeszczowy Rebelhorn Travel

NOWOŚĆ Zontes 310T
9
OPINIA Kawasaki VN2000 Vulcan Classic
9
OPINIA RICHA Cold Spring 2 GORE-TEX
9
OPINIA LS2 OF562 Airflow

NOWOŚĆ Rebelhorn Hiker III

NOWOŚĆ Rebelhorn Hiflow IV

NOWOŚĆ Macna Bastic Air
9
OPINIA Macna Event

NOWOŚĆ RACER Victory 2 GTX
Mamy już 19875 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Michelin Pilot Road



Zdjęcia przedmiotu

1  

Michelin Pilot Road

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena
użytkowników 
5.47 / 10

(Na podstawie 15 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu

Opony szosowe Pilot Road



Ostatnie filmy

Dodaj film
Pytanie i dyskusje


Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów
Pozytywne: 20%
Neutralne: 20%
Negatywne: 60%


Gość


9
Gość
07.21.2012 10:23:46

Bardzo dobre opony. Troche zapomniane - każdy kupuje PR 2 lub 3, a jedynka jest naprawde dobra i mało kosztuje. Za komplet 120 na przód i 180 na tył zapłaciłem 750 PLN. Polecam.

Gość
Dodaj jedno- przyczepność zerowa i to w slabym 78km 600 !!! Na mokrym jeszcze gorzej. Nic wiecej jak turystyczny kartofel do klepania dużych przebiegow/

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


5
Gość
11.08.2012 11:26:30

Nie powiedziałbym tego - PR1 nigdy nie była dobra. Miałem ją przez pewien czas w hornecie i uślizgi tylnego koła na każdym kroku. W ogóle nie wiem jak ją można porównywać do dwójki, która jest pod każdym względem lepsza. Dla mnie ta opona to kartofel - nie polecam.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


5
error404
11.09.2012 14:25:48

Zgadzam się z przedmówcą. Bardzo twarde opony, mocniejsze odwinięcie gazu w zakręcie zawsze kończyło się tym że szła bokiem. Zresztą chyba już nie produkowana, bo dawno nie widziałem jej w żadnym sklepie.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
3
Paweł
12.18.2012 21:22:30

Miałem ją w fazerze i nie polecam. Uślizgi na suchym to standard, a na mokrym to dosłownie taniec na lodzie. Stanowczo odradzam te opony. Daje tylko 3.

Głosy: -1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
5
Gość
01.17.2013 10:29:43

Miałem je kiedyś w fazerce 600 i nie wspominam ich zbyt dobrze. Nawet po rozgrzaniu potrafiła się uślizgiwać. Na mokrym nie było tragedii, ale też bez rewelacji. Daje 5 - lepiej unikać :)

Głosy: -1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


3
Gość
02.11.2013 20:28:20

Najgorsze opony jakie miałem - kupiłem moto z założonymi Pilot roadami i wymieniłem je po niecałym 1 tys, bo ślizgały się jak głupie i to nawet przy redukcji biegów na prostej drodze.

Stefan
Potwierdzam, też kupiłem GSR 600 z tymi gumami i po przejechaniu 3000km wymieniam na Continental Sport Attack 2 bo jeszcze ich nie miałem. Te Piloty to katastrofa mimo że 3 letnie i dobry bieżnik, nawet jej nie zamknąłem - bo ma straszne uślizgi.

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
3
nędza
06.02.2013 13:16:11

Potwierdzam - nędza i rozpacz, łatwo o zablokowanie tyłu i przodu. W zakrętach często ucieka, a o jeździe w deszczu lepiej nie wspominać.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
6
nie polecam
06.30.2013 15:49:53

Minusy:
- Niezbyt dobra przyczepność na suchym
- Wolno się grzeją i szybko tracą temperature
- Niezbyt ładny bieżnik

Plusy:
- Całkiem dobre na mokrym
- Wytrzymały 22 tys. w VFR 750

Ogólnie przecietniak - poleciłbym raczej do mniejszych pojemności, gdzie poradzi sobie dobrze. Do motocykli o mocy > 100 KM lepiej założyć PR2 albo PR3.

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
7
Pilot Road
07.06.2013 12:25:55

Poczytałem opinie, bo to były moje pierwsze opony w fazerze 600, i na mokrym sprawowały się bardzo dobrze, na suchym dupy nie urywało (w porównaniu z oponami, którymi miałem później do czynienia), ale śmigać się dało. Przebiegi rzędu 20kkm są dla tej opony jak najbardziej wykoanalne, więc drogie dzieci COŚ ZA COŚ...

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
8
przyzwoite
08.13.2013 19:42:57

Mam je w GSRce 600. Kluczem do tych opon jest temperatura :) Jak już ją złapią to nie są takie złe jak tu wiele osób opisuje - slidery poprzycierane, więc dają rade :) Na mokrym nie narzekam - moim zdaniem to przyzwoite gumy i do tego wytrzymują naprawde duże przebiegi - po 20 tys tył i nawet 30 tys. przód :)

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
7
mogą być
09.23.2013 12:20:30

Kupiłem R6 z tymi gumami - nie są tragiczne, ale mieszanka faktycznie jest w nich bardzo twarda i żeby sobie pojeździć trzeba konkretnie je dogrzać. Widziałem że stunter13 na nich jeździ podczas pokazów, a więc muszą dobrze się ślizgać :) Ogólnie oceniam je na 7.

Gość
stunter 13 na nich jeździ bo nichcą sie scierac bo to połaczenia gumy i gówna i plastiku - twarde jak skała - można palic gume a opona jest dalej cała

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
Michelin Pilot Road
01.26.2014 17:28:02

Bardzo przyzwoita opona względem ceny. Przyczepność po rozgrzaniu dobra, bardzo dobrze sprawuje się na mokrym i świetnie odprowadza wodę. Wadą jest to że dość długo się rozgrzewa i niestety dość szybko trafi temperaturę. Wytrzymuje bardzo długo. Mimo tego że dość długo się rozgrzewa mogę polecić ją ponieważ jest stosunkowo tania i bardzo dobrze radzi sobie w deszczu.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
3
Gość
03.28.2014 17:48:38

mam te oponki w SV 650 S no i powiem szczerze tragedia... nie klei sie to ani na suchym,ani na mokrym ,strasznie nerwowe i grzeja sie wiecznosc(nawet jak sa mega upały) po czym momentalnie stygna,jak dla mnie ta opona to tragedia... moze zbyt sportowe ambicje,ale ta opona nadaje sie co najwyzej do spokojnej (bardzo!) turystycznej jazdy,bez zbytniego kładzenia sie w winkle(czesto lecialem bokiem bo zaczela slizgac przy ostrzejszej jezdzie,nie daje zadnego wyczucia i bardzo nerwowa) ale za to jest kurewsko wytrzymala,nabilem na nia 13 tys ,zaliczyla 2 palenia a tu jeszcze sporo miesa,ale ogolem NIE POLECAM! lepiej zainwestowac w PR2 bo sa bardzo dobre w porownaniu z 1

Głosy: 30   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


5
średniaki
10.14.2014 20:52:06

opona wytrzymała. zrobiłem na cbr 600 juz jakieś 15 tys km i zostało 1/4 bieznika. Poza tym strasznie kocha uślizgi nawet po rozgrzaniu. Niepewna w winklach. Już jej chyba nie można kupic nigdzie (i całe szczęście). Kolejna bedzie Pirelli Angel ST . kolega ma w Bandycie i jest bardzo zadowolony

Głosy: 45   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
4
Bardzo słabe
10.17.2014 16:12:09

Kupiłem oponkę na tył pod namową kolegi, że na początek (jestem świeżym motocyklistą) w zupełności wystarczy. Niestety jej potencjał starczył może na 2 tygodnie. W ciepłe bezchmurne dni sprawdzają się jako tako. Twarda mieszanka na całej oponie, długo się grzeją, ale pewnie na długo starczą. Jak ktoś chce do bardzo spokojnej turystycznej jazdy, to czemu nie. Myślę, że 20000km dadzą radę. Przejechałem w nich około 2000km i zużycie znikome. Jazda w nich po winklach niestety do przyjemnych nie należy. Ciut mocniejszy przechył i już uślizg.
Zwykła malowana linia i zaczyna tańcować. O jeździe na mokrym nie wspomnę - często muszę stosować styl enduro i wspomagać się nogami, bo to dosłownie jazda figurowa.
Przejechałem tą oponką naprawdę niewiele, ale i tak mocno się zastanawiam żeby zmienić ją na Pilot Road 2.

Gość
Człowieku-jesteś geniuszem motocyklowym.Początkujący a już znawca!!!!!!!!!!!!

Głosy: 54   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Kawasaki VN2000 Vulcan Classic

Mam od nowości wersję Ltd z 2004r. Inny reflektor niż classic. 103 kobyłki i 177 moment obrotowy. Przejechałem ok. 120 tys. km. Sprzęt rewelacyj...

RICHA Cold Spring 2 GORE-TEX

Nie ma co się rozpisywać.

Uczciwe 9

Plusy:
- Gore-tex (faktycznie dobrze się spisują podczas deszczu),
...

LS2 OF562 Airflow

Kupiłem specjalnie na prawko, żeby łatwo było dogadać się z instruktorem, i żeby uniknąć zakładania przepoconych kasków oferowanych przez s...

Macna Event

kurtka spełnia swoje zadanie, na lato idealna, posiadam wersję w kolorze jasnym, dużo paneli mesh, po wrzuceniu lepszego ochraniacza plecy już si...

IXS Sonar

Może i ciepłe w chłodniejsze dni, ale gore-tex to jakiś żart. Przepuszcza wodę i to bardzo szybko (reklamowane w XL Moto - sklepu nie polecam, s...

Alpinestars Andes Drystar

Kurtka używana 4 sezon, nalot jakieś 20kkm i spisuje się bardzo dobrze. Bardzo pozytywnie zaskoczyła membrana Drystar. Podczas 7 godzinnej jazdy n...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Przyczepność na suchym

Przyczepność na mokrym

Trwałość

Poręczność w zakrętach