OPINIA MZ 125 SM

NOWOŚĆ Interphone Connect

NOWOŚĆ Alpinestars T-GP Plus R V3

NOWOŚĆ SWM SM 125 R

NOWOŚĆ Piaggio Fly 125

OPINIA Jawa 350 TS

OPINIA Bell Broozer

OPINIA SECA Mercury III

OPINIA X-Lite X-1004

OPINIA Michelin Pilot Power

OPINIA Pirelli Scorpion Trail 2
Mamy już 17364 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Bridgestone Battlax BT-016 PRO



Ilustracja przedmiotu

1  

Bridgestone Battlax BT-016 PRO

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena użytkowników
8.50 / 10

(Na podstawie 23 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy
Dodaj film
Pytania i dyskusje

Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów
Pozytywne: 83%
Neutralne: 9%
Negatywne: 9%


Gość


10
Michu
04.04.2012 15:34:16

Następca nieudanej poprzedniczki BT-016. Rewelacyjnie trzyma się na suchym i mokrym. Szybko się nagrzewa. Bardzo poręczna. Polecam.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Gość
04.06.2012 12:38:47

Świetna opona. Trzyma się rewelacyjnie na suchym i mokrym. Wygrywała między innymi test przeprowadzony przez Motorrad w 2011 na najlepszą opone.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Oster22
05.22.2012 14:14:49

Także polecam. Jedna z najlepszych gum na jakich jeździłem do tej pory, a jeździłem już na niejednej. Nie mylcie jej przypadkiem z badziewną BT-016(bez Pro na końcu).

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Battlax BT-016 PRO
05.29.2012 11:44:23

Świetna oponka. Polecam.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
Gość
12.23.2012 13:48:45

Miałem ją w 954 po poprzednim właścicielu. Każdy zachwalał mi pilot powery, więc się zdecydowałem i jestem lekko rozczarowany. Bridgestone trzymał znacznie lepiej na suchym - nigdy nie uślizgnął mi się na suchym, na mokrym też super choć minimalnie gorzej od pilot powerów. Trwałość typowa dla sportowych opon - około 6 tys. Daje 10 - oponka naprawde super, na suchym wręcz wymiata.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
pitrak
01.31.2013 14:54:01

Mam tą oponę od nowości . Nakręciłem dopiero około 7 tyś. kilometrów. Na suchym jest świetna i bez zastrzeżeń , na mokrym nie miałem okazji uzyskać uślizgu , którego nie mógłbym kontrolować więc uważam , że jest OK. Do tej pory korzystałem z Pirelii Diablo III . Jest różnica na korzyść Bridgestone Battlax BT-016 PRO. Pozdrawiam wszystkich pitrak.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
no pasaran
02.14.2013 10:06:24

Znakomita opona. Jeździłem także na zwykłej bt-016 i potwierdzam, że jest to całkiem inna opona mimo podobnej nazwy. Zwykła 016 to klocek, a bt-016 pro to już konkret guma - szybko się grzeje, ma dobry feedback i trzyma zaj***ście :) W 954 starcza na 5 do 7 tys w zależności od stylu jazdy. Polecam.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
Bardzo porządna guma
05.28.2014 9:43:05

Na razie zrobiłem kilkaset km, i to trochę mało aby dokładnie ocenić tą gumę. Motor Triumph Street Triple R. Porównując do Pirelki Diablo Rosso Corsy, można od razu zauważyć ze na mokrym jest dużo lepsza, żadnych uślizgów, manetka odkręcona a moto idzie bez uślizgów. Na suchych dobrze się grzeje i fajnie chodzi po zakrętach, bardzo stabilna, uniwersalna i pewna guma. To nie jest najnowszy model opony Bridgestone ale jest bardzo udany i można komplet wyrwać za 800PLN> Polecam

Głosy: 39   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
Gość
08.21.2014 16:57:07

Mialem obawy do tej oponki,ale po kilku tys. kilometrow moje obawy prysly niczym banka mydlana.Twierdze ze sa to jedne z najlepszych gum na jakich latalem.Szybko lapia swoja temperature pracy. Na suchym jest rewelka klei sie jak szalona w pelnych zlozeniach zero stresu a powiem ze nie latam wolno tylko wrecz czasami naprawde sie zapierd...;)Mieszkam w irlandii na ta chwile. Gixer sam wpada w winkle.Duzo latwiej sie nim przerzuca z winkla w winkiel.Wczesniej latalem na michalach powerach ale bridgestony sa duzo lepsze i jeszcze cena ktora jest sporo nizsza od konkurencji!Na mookrym tez sie pare razy zdazylo,leciec i nie zauwazylem niczego zlego zadnych nie kontrolowanych uslizgow.Bridgestonowi naprawde udala sie ta guma.Jest swietna. Teraz wiem ze nastepnym razem tez je kupie.Tyl powinien do 7 tys wytrzymac a przod napewno duzo dluzej.Jak ktos szuka dobrej gumy i niedrogiej to wlasnie jest ta!Pozdrawiam!

Głosy: 29   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
Swietna opona :)
08.25.2014 14:02:42

Przeleciałem na tej oponie już 6 tys. km. i jestem zachwycony. Dużo dumałem nad zakupem ale poczytałem to i owo no i też przyznam że skusiła mnie również cena o ok. 200 PLN niższa za komplet niż inne najnowsze modele opon. Latałem na bt 016pro w deszczu, na torze w Bydgoszczy, Radomiu na suchym, polatałem po winklach na Słowcji w słońcu, oraz nawet po lesie na szutrze :) No i moge polecić jako uniwersalną oponę na droge i trochę torowania każdemu. Opona jest bardzo stabilna, żadnych uślizgów w różnych warunkach pogodowych, mozna się mocno składać a oponka trzyma super, do tego jest trwała. 6 tys.km i zostało jeszcze na co najmniej drugie tyle km. Raz złapałem tylko lekki uścizg po mocnym odkręceniu na 2 ce na mokrych pasach i to po odciażeniu tyłu. Dla tych co się zastanawiają to powiem że nie warto dopłacać kilku stówek na najnowsze modele bo ta bt 016pro (nie mylić z badziewną bt 016 bez pro na końcu)jest na równym jak nie lepszym poziomie od odecnych rekomendowanych przez czasopisna kapci sportowo-turystycznych. Motor na którym ich używam to Triumph Street Triple R 675 (110 KM.

Gość
W końcu ile kmm niej zrobiłeś ?

Głosy: 68   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
Zdecydowanie inna guma od zwykłego BT016
04.14.2016 14:40:45

Bardzo dobra guma chociaż tak naprawdę trochę niedoceniana i mylona ze starszym słabszym bratem bliźniakiem czyli zwykła 16stką. Ta z dopiskiem PRO to zdecydowanie inna guma. Zjeździłem już parę kompletów i moim zdaniem cena do jakości i tego co oferują ta guma to TOP 1 :-) Dobra na każde warunki a nawet drobne wypady na tory. Oczywiście nie jest to jakaś opona typowo torowa ale i tak siwienie sobie tam radzi.
Motocykl kawa dycha więc łatwo nie mają. Tył średnio 4-6tyś bez popisów kaskaderskich czy palenia a przód do 8-10tyś. Szybka jazda po winklach

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
6
Spodziewałem się lepszej przyczepności.
05.20.2016 11:32:21

Powiem szczerze, że kupiłem te opony na podstawie opinii, które w internecie są wybitne. Założone na GSX-R1000 K7. Opony zakupione z oponeo.pl. Pierwsze co mnie zdziwiło to brak wybitego DOT na oponie, nie mam kompletnie pojęcia kiedy została wyprodukowana, chyba że Bridgestone pokazuje to pod innym kodem, a jest trochę tych oznaczeń na oponie - jeśli ktoś wie jak to sprawdzić niech podpowie.

No i tak, opony przelatały już jakieś 1800 km, o ile na przód złego słowa nie powiem bo jeszcze nigdy nie złapał uślizgu o tyle tył już nie powala :/ Bardzo często ledwo ruszę, trochę szarpnę manetką, a obroty szarpią jak szalone i czuję, że opona mieli mimo że pogoda 20st+. W lekkim złożeniu przy 190 km/h podczas ostrego przyśpieszenie też mi lekko odjechała i miałem pełne gacie. Czasami na 1 biegu przy 80 km/h jadąc prosto chcę szarpnąć manetką żeby wstać na koło, a opona mieli mieli po czym niespodziewanie łapie przyczepność i wystrzeliwuje mnie w niebo. Dodam, że moje umiejętności jazdy naprawdę są kiepskie patrząc na innych, bo nawet nie zamknąłem opony jeszcze, więc skoro mi amatorowi opona nie daje komfortu, że pewnie taki co daje wycisk na maxa byłby jeszcze bardziej rozczarowany.

Jedynie co to faktycznie po wymianie opon na BT-016 PRO moto samo się kładzie w zakręty i idealnie trzyma linię jazdy.


DR666
to ustawcie sobie zawieszenie jak macie uślizgi

Gość
Zawsze jest dot

Nicko
Mam to samo w litrowym Fazerze.. Bardzo dużo uslizgów - w sumie tył.. Nawet jak opona już jest rozgrzana. Oponko z dotem i z pewnego źródła. Nie wiem o co kaman.. ;)

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
8
Za te pieniądze nie ma nic lepszego
08.05.2016 10:31:47

Długo się zastanawiałem co kupić do Hayki k3, bo wiadomo, że moc i masa robią swoje w tym motocyklu i kapeć musi być dobry. Niemniej jednak nie uśmiechało mi się wydawać 600-700 zł na tylną oponę, bo tyle kosztują "świeże" opony dunlopa, michellina, czy metzelera.

Za 190/55/17 z tego roku zapłaciłem 399 zł brutto i powiem szczerze, że jak za te pieniądze opona jest rewelacyjna. Nie wiem dlaczego kolega z poprzedniego wpisu mam problem ze znalezieniem dota, bo u mnie jest.

Według mnie trzyma bardzo dobrze od samego początku jazdy. Na suchym , nawet na trochę bardziej wytartej nawierzchni nie zdarzył mi się uślizg, prowadzenie w zakrętach na 5+, stabilność również. Na mokrym za dużo nie przejeździłem, ale generalnie bez bólu i wszystko przewidywalne.

Jedyne co świadczy na minus opony to jej szybkie znikanie. Zrobiłem na niej już jakieś 3 tyś. km i widać, że już się zużyła trochę, ale do końca ma pewnie jeszcze ze 4-5 tyś max. Na torze na wyjściu z długiego łuku przy pełnej łyżce zaczęło mi trochę dupą telepać, ale myślę, że to bardziej wina za twardo ustawionego zawiasu niż samej gumy.

Podsumowując, za takie pieniądze nie nie znalazłem lepszej opony z bieżącego rocznika. Fakt stosunkowo szybkiego zużycia jest rekompensowany ceną, a właściwości jezdne nie pozostawiają nic do życzenia. Dla każdego kto korzysta z pełnej krasy motocykla (miasto,trasa,tor) jest to na prawdę opona godna polecenia.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
zx636
12.29.2016 9:52:41

Opony rewelacja. Szybko się grzeją i są uniwersalne. Przejechane pół Europy w słońcu i w deszczu. sporadycznie wypad na tor. ponad 5000 km i żadnego uślizgu. Tył wytrzyma jeszcze drugie tyle przy ostrzejszej jeździe.

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Trwałość
Poręczność
9
epicka
08.02.2017 11:22:44

Na oponie jeździłem na początku sezonu- teraz z rozsądku Angel ST.
Opona założona na tył, nie jeździłem wcześniej na tak dobrze klejącej oponie i to z całkiem dobrym wyczuciem punktu utraty przyczepności. Na serpentynach na początku nie mogłem się przyzwyczaić do mocniejszego naciskania pedału hamulca co by delikatnie ustawić się do łuku- nie chciałą puścić. Motocykl fajnie się kładzie, wrażenie lekkości. Jeżdżona na suchym asfalcie ale również w chłodniejsze dni. Grzeje się szybko i zużywa calkiem szybko ;) ALE ALE, za cene jaką udało się ją kupić bezkonkurencyjna? jeśli jest coś lepszego, równie taniego (ok 300zł w 10.2016) to chętnie sprawdzę.
Moto: StR 14

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
przereklamowana
06.18.2018 19:12:07

Daje 1. Nie dlatego, że to bardzo kiepska opona, tylko dlatego że jest przereklamowana i ma za wysoką średnią. Opinie na facebooku i tutaj(w większości opini, ale na szczęście nie wszystkich) są bardzo zawyżone. Kupiłem zachęcony super ceną i oczywiście opiniami tutaj. Opona jak na sportowy model jest poprawna - na podobnym poziomie co Pilot Power 2CT. To już nie te czasy, że PP2CT to jedna z najlepszych opon. Bridestone S20 Evo, Metzeler M7RR czy Michelin Power RS są znacznie lepsze i nie łapią uślizgów w zakrętach praktycznie wcale, tutaj na rondkach i zjazdach czasem ucieka - ta opona nie daje takiej pewności. W moim przypadku założona do ZX-6R 2009. Dot opony to 2017. Ogólnie bez szału. PS. Zanim wystawiłem opinie spytałem gościa, który także je ma i potwierdził moje odczucia. Największa zaleta - cena. Przyczepność - 3+ w skali szkolnej.

Gość
dla mnie ok a szalalem na nich na torze ze zmniejszonym cisnieiem. Na drodze a wlasciwie na placu zschodze na kolano z cisniem 2.5 2.9. Moze pora nauczyc sie skrecac.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Rewelacja !!!
07.16.2018 13:27:10

zmienilem Pirelli angel st na Bt 016 pro i jest roznica conajmniej kolosalna . sv650s sama wpada w zakrety , nawet na zwyklej szosie mozna trzec podnóżkami , testowane na torze w Radomiu nie ma mowy o uslizgu poprostu rewelacja , bardzo szybko sie grzeje w porownaniu do wyzej przedstawionej Pirelki ,w deszczu bardzo dobrze sobie radzi , bardzo stabilna przy wysokich predkosciach , co do trwalosci sie nie wypowiem przejechane dopiero ponad 1000 km, POLECAM !

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


2
nie, nie i jeszcze raz nie!
08.20.2018 22:21:42

Nie wiem skąd tyle pozytywnych opinii. Mam z goła odmienne odczucia - opona bardzo średnia, w litrowym GSXR 1000 k9 kompletnie straciłem do niej zaufanie - w winklach jeżdżę jak emeryt, bo ślizga się bardzo często. Wcześniej miałem Bridgestone S21 i to były naprawdę dobre opony. TEJ KATEGORYCZNIE NIE POLECAM.

Gość
W gsr 600 są cud miód, trzymają super, zero uślizgów , ale nie wiem na jakim ciśnieniu testowałeś ja śmigam na winklach 2.0 przód 1.8 tył i jest zajebiscie

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
9
Moja opinia
08.26.2018 14:12:11

Komplet założony w małym Fazerze. Opinia jest o wersji Pro.
Opony jedne z najtańszych jakie można kupić. Jeżdżę sportowo turystycznie, często z plecaczkiem i niekiedy z kufrem i torbą na bak. Ogólnie opony dobre jednak zauważyłem, że niespecjalnie lubią bardzo wysokie temperatury asfaltu bo w czasie dużych upałów miałem 3 uślizgi tyłu w głębszym złożeniu. Być może należy wtedy upuścić nieco ciśnienia z zalecanego przez producenta i będzie dobrze. Na mokrym miałem jeden uślizg jadąc z plecaczkiem i kufrem, tylne koło zaczęło buksować ale miało to miejsce na pasie smoły więc trudno mi tutaj do końca winić samą oponę. Żywotność opony tylnej w tym motocyklu przy mieszanym stylu jazdy to 10-12 tys. przód podobnie więc wymiana kompletu. Opona tania i uniwersalna aczkolwiek tak jak mówiłem ostrzejsze jeżdżenie po torze i drodze będzie wymagało eksperymentów z niższym ciśnieniem.

Gość
coś ci się pojechało z tym ciśnieniem na str producenta " Delantero: 120/ 70 17 58W - Ciśnienie w oponach: 2.5 - Kod produktu 4258 – Trasero: 180/ 55 17 73W - Ciśnienie w oponach: 2.9 - Kod produktu 4259 "

Gość
Na stronie bridgestone jest napisane że te opony pompuje się na 2.2 przód i 2.0 tył! Jeśli masz standardowe 2.5 i 2.8 to może być lipa.

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
016pro
11.30.2019 22:43:32

cena jest napewno dobra,reszta szalu nie ma,ale nie jest tez najgorzej,chociaz spodziewalem sie ze bedzie lepiej,angel st jest jednak lepsza,bridgestone czesciej traci przyczeposc,druga strona medalu to pewnie to ze mamy kiepski rodzaj asfaltu,sa miejca ze najgorsza guma trzyma,i najlepsza nie daje rady,niby drogi w lepszym stanie,ale jakosc nawierzchni wiele do zyczenia,takze opinie o oponach nie sa do konca prawdziwe.w takim kraju niestety zyjemy,tak naprawde jazda po drogach juz nie ma sensu

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Dobra Guma :)
04.03.2020 21:07:32

W ostatnich latach używałem różnych "budżetowych" opon, w różnych motocyklach. BT016 PRO wypada najlepiej z nich wszystkich! Bez zbędnego rozpisywania się - Polecam!

FireBlade
Bierz bez wahania Bridgestone! Jeżeli zależy Ci na przyczepności wet/dry, lekkości prowadzenia to śmiało:) za aniołkami wg mnie przemawia tylko duży przebieg i podobna poręczność

Gość
A masz może porównanie do pirelli angel? Stoje przed wyborem tych dwóch modeli battlax bt016pro VS pirelli Angel do bandyty 600cm. Cena taka sama obu kompletów

Głosy: 16   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Przyczepność na suchym
Przyczepność na mokrym
Trwałość
Poręczność
10
Gość
06.14.2020 0:01:14

Świetna opona! Mam w 900RR założone P+T :) przerabiałem metzelery m3, m5, ostatnio na tyle byl Angel ST. Słoniki dość dawno mialem ale kartofle - no może m5 lepiej trzymało. aniołki trzeba było dobrze rozgrzać żeby zaczeły trzymać bo inaczej ostry ruch manetką i ucieka, na mokrym też bez szału... Na plus przebieg bo ponad 10tys. Natomiast BT016PRO to zupełnie inna bajka! pierwsze 50km "docieranie" i podejście sceptyczne - jakby sztywniejsza, trzeba użyć więcej siły by złożyć CBR:( ale po kolejnych 100km wszystko się zmieniło!
Na suchym trzyma jak szalona, świetny feedback, fireblade dosłownie sam się kładzie, przerzucanie w zakrętach jak rowerkiem:) grzeje się moment! Może 500m normalnej jazdy i można odwijać z pełnej, na jedynce i do końca - zero uciekania na boki i ślizgania:)) w złożeniu nie mam żadnych obaw że coś nie zagra jak w przypadku agnelST
Na wilgotnym czy mokrym w czasie deszczu również świetnie sobie radzi i bez obaw można jechać dynamicznie. Nie odczułem żadnego uślizgu, bujania jak w przypadku angeli.
W moich odczuciach najlepsze gumy jakie dotąd miałem i szczerze z czystym sumieniem polecam!
Nie wiem jeszcze jaki przebieg na nich zrobię, ale choćby to było 5tys - to wiem jakie będą następne:)

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
07.01.2020 16:54:35

również polecam Bridgestone bt 16 pro. Jako najniższa w hierarchii opon sportowych firmy Bridgestone naprawdę daje rade.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


FUCHS Silkolene PRO 4 10W40 XP

Olej leje już drugi sezon do zx10r 05 wszystko działa poprawnie biegi ładnie wchodzą silnik pracuje poprawnie. ...

BUSE PIT LANE

Po ślizgu przy 100km/h dokonały żywota :-) Byłem z nich bardzo zadowolony, więc będzie następna para....

Benyco Adventure 125

Witam posiadam taki motorem parę rzeczy było nie dokreconych ale ogarnąłem sobie sam silnik przez 200km był głośny i mało dynamiczny ale tera...

HEROBIKER Hero 2

Sprzęt zakupiony kilka dni temu. Dziś zamontowany na kasku i przetestowany z navigacją w telefonie oraz w trakcie rozmowy telefonicznej. Jestem meg...

Astone RT1000

zrobiłem nim ok. 5 tys. km (w tym wyjazd na bałkany 3k) i jestem zadowolony, przyzwoicie wykonany (jednak odpadła guma przy szczęce, ale nie widz...

BMW F900 XR

Miałem dziś szansę przetestować na trasie Szczecin- Świnoujście i z powrotem.
Zalety: lekki,poręczny,ekonomiczny - spalanie około 5,5l....


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Przyczepność na suchym

Przyczepność na mokrym

Trwałość

Poręczność w zakrętach