NOWOŚĆ KYMCO CV3 2023-

NOWOŚĆ Suzuki Boulevard C50 / C50T 2023-

NOWOŚĆ Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S. 2023-

NOWOŚĆ Rebelhorn Luna

NOWOŚĆ Rukka Armaxis Gore-TEX

NOWOŚĆ S100 Impragnier Spray/Reproofing Spray 300 ml

NOWOŚĆ NIKWAX For Leather

NOWOŚĆ Pando Moto Robby COR 1

NOWOŚĆ KTM 450 SX-F Factory Edition 2023
10
OPINIA Bridgestone S22 Hypersport
9
OPINIA Dainese Street Biker Air
Mamy już 21375 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Akumulatory LP Land Port



Zdjęcia przedmiotu

1  

Akumulatory LP Land Port

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena
użytkowników 
6.42 / 10

(Na podstawie 12 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu

Opinie o akumulatorach motocyklowych marki Landport.



Ostatnie filmy

Dodaj film
Pytanie i dyskusje


Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów
Pozytywne: 50%
Neutralne: 17%
Negatywne: 33%


Gość


10
10/10
07.06.2014 13:59:58

Maksymalna ocena. Landporta polecił mi znajomy, który prowadzi sklep z akumulatorami do samochodów i motocykli. Mówił że dostaje najmniej zwrotów i ludzie są z tych bateryjek bardzo zadowoleni. Sam też mogę pozytywnie się o nich wypowiedzieć - w mojej F4i leci już 3 rok, a za akuma dałem ok. 110 PLN :D Następny na bank będzie landport.

Głosy: 27   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


7
Średnia półka
04.12.2015 20:56:49

Średnia półka , działał szału nie ma . Padł mi szybciej od taniego exide

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


7
Średnia półka za przyzwoitą cenę
04.13.2016 9:42:04

Podobnie jak przedmówca: szału nie ma.

Pierwsze 2-3 sezony działa w miarę. Potem już leci z górki. Pojemność spada, prąd rozruchu wraz z nią.

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


3
Gość
11.27.2016 13:38:51

Zwykła tandeta.... W V2 1000ccm wytrzymał rok czasu. Trzeba było zostać przy Varcie.


Gość
w mojej R1 użytkowane 9 lat i teraz dopiero pada ;)

Gość
U mnie też rok. TTR 250.

Gość
Ja mam 8 lat i działa...

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
03.09.2018 15:56:28

Moim zdaniem lipa koledze w devilce padł mi w xx po pół roku pelne zwarcie a drugiemu koledze padł po tygodniu.

Gość
padł a dałeś 9 gwiazdek/ Za co/

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
Aku land port
03.31.2018 20:53:53

Duże sportowe V2 niestety przerosło tą markę. Aku odpowiednio dobrane. Po jednym sezonie zwarcie celi. Ładowanie było ok więc to nie wina regulatora. Naprawdę lepiej dołożyć do Yuasy lub bardziej budżetowo do Exide. Osobiście mam teraz Tuborg YTX14-BS. Może nie najtańszy, ale za to świetnie sobie radzi.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Aku Landport
02.07.2019 20:45:16

Witam kupiłem do dość dużego quada aku landport żeby troszkę zaoszczędzić i nie jestem zadowolony do pół roku jakoś działał ale tak pożal się...po półtora roku padł całkiem ktoś zapyta dlaczego nie reklamowalem bo nie chciało mi się szarpać żeby znów dostać jakieś badziewie dziś kupiłem Yuase z górnej polki wzmacniana.pozdrawiam

Gość
to czemu dałeś 9 gwiazdek?

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


2
Nie polecam
03.21.2019 16:17:17

Cbr1000rr Jeden akumulator wytrzymał ledwo dwa lata. Drugi miesiac w motocyklu i jedno sezonowanie. Reklamacja nieuznana. Szkoda piemiędzy.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
Landport
02.15.2020 2:01:30

Landport YTX14AH - BS Honda CB 750. Wytrzymał dwa sezony, zima w ogrzewanym garażu . Nie polecam żadnemu motocykliście (szkoda kasy).

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
LP-moja opinia
03.09.2020 13:57:13

Używałem go prawi 6 sezonów w Intruderze VS 1400.Myślę,że to niezły wynik.Może nie jest to najwyższa półka ,ale na pewno nie jest to również szmelc.
Właściwe użytkowanie-podstawa!

Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Akumulator LP w SV650S
09.23.2020 21:48:10

Daję dychę, ponieważ akumulator o oznaczeniu YTX12-BS w mojej SV dopiero dzisiaj wyzionął ducha. Motocykl mam od ponad 6 lat i kupiłem go już z tym akumulatorkiem. Doładowywany jak należy, zawsze po zimie odpalane za pierwszym razem, nawet jak moto stało miesiąc (w ciepłe pory) w garażu, odpalał od strzała mimo tych ponad 6 lat na karku. Myślę, że to super wynik. Dziś niestety podjechałem do pracy i już nie odjechałem, zero reakcji na przekręcenie kluczyka, a prostownik pokazuje napięcie 5V więc do utylizacji. :)

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Akumulator LP
07.05.2021 17:15:38

Akumulator w mojej Hondzie ST 1100 wytrzymał do całkowitego padnięcia 10 lat, był to akumulator kwasowy. W ubiegłym roku musiałem już doładowywać, w tym roku 2021 całkowicie odmówił współpracy. Można przyjąć że około 9 lat był sprawny. Jestem z niego bardzo zadowolony i rozważam czy nadal akumulatory tej firmy są tak dobre. To jednak była produkcja z roku 2010.

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Bridgestone S22 Hypersport

Śmigam BMW S1000XR, zmieniłem opony z Roadtec 01 na S22, różnica jest kolosalna w przyczepności, poręczności i precyzji prowadzenia na plus, sz...

Dainese Street Biker Air

Noszę buty Street Biker 8 rok (!!!) Nie wierzę po prostu w opinię o tych butach, którą tu przeczytałem.

Moje Street Biker'y są n...

Harley-Davidson Softail Fat Bob 114 2018

Opinia po jezdzie testowej Fat Bobem 114" Softail z 2020 r.

Zalety:
-hamulce chyba najlepsze sposrod cruiserow HD
-silnik...

Harley-Davidson Road King Classic (2014-)

Opinia na podstawie jazd testowych modelem Classic z 2017 z silnikiem M8, 107"

Zalety:
-swietna klasyczna prezencja bez konieczn...

Kawasaki ZXR 400

W polowie lat 90-tych mialem przez 2,5 sezonu model L z '91.

Zalety:
-precyzyjne prowadzenie, szczegolnie na torze i rownych asf...

Honda VFR 1200X Crosstourer

witam jaką najlepiej Honde Crosstourer 1200 wybrać z brzebiegiem czy 80 tys to sporo czy nie zwracać uwagi zbytnio na przebieg w tych motorach?..Je...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA