NOWOŚĆ MT Targo Pro
1
OPINIA Junak 905
10
OPINIA BMW F800 ST
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Akumulatory LP Land Port


6.42 / 10

(Na podstawie 12 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Opinie o akumulatorach motocyklowych marki Landport.

Forum Akumulatory LP Land Port


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 50%
Neutralne: 17%
Negatywne: 33%



Gość


Głosy: 27   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
10/10
07.06.2014 13:59:58

Maksymalna ocena. Landporta polecił mi znajomy, który prowadzi sklep z akumulatorami do samochodów i motocykli. Mówił że dostaje najmniej zwrotów i ludzie są z tych bateryjek bardzo zadowoleni. Sam też mogę pozytywnie się o nich wypowiedzieć - w mojej F4i leci już 3 rok, a za akuma dałem ok. 110 PLN :D Następny na bank będzie landport.


Gość


Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
7
Średnia półka
04.12.2015 20:56:49

Średnia półka , działał szału nie ma . Padł mi szybciej od taniego exide


Profil użytkownika


Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
7
Średnia półka za przyzwoitą cenę
04.13.2016 9:42:04

Podobnie jak przedmówca: szału nie ma.

Pierwsze 2-3 sezony działa w miarę. Potem już leci z górki. Pojemność spada, prąd rozruchu wraz z nią.


Gość


Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
3
Gość
11.27.2016 13:38:51

Zwykła tandeta.... W V2 1000ccm wytrzymał rok czasu. Trzeba było zostać przy Varcie.

Gość
w mojej R1 użytkowane 9 lat i teraz dopiero pada ;)

Gość
U mnie też rok. TTR 250.

Gość
Ja mam 8 lat i działa...


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
03.09.2018 15:56:28

Moim zdaniem lipa koledze w devilce padł mi w xx po pół roku pelne zwarcie a drugiemu koledze padł po tygodniu.

Gość
padł a dałeś 9 gwiazdek/ Za co/




Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
Aku land port
03.31.2018 20:53:53

Duże sportowe V2 niestety przerosło tą markę. Aku odpowiednio dobrane. Po jednym sezonie zwarcie celi. Ładowanie było ok więc to nie wina regulatora. Naprawdę lepiej dołożyć do Yuasy lub bardziej budżetowo do Exide. Osobiście mam teraz Tuborg YTX14-BS. Może nie najtańszy, ale za to świetnie sobie radzi.


Gość


Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Aku Landport
02.07.2019 20:45:16

Witam kupiłem do dość dużego quada aku landport żeby troszkę zaoszczędzić i nie jestem zadowolony do pół roku jakoś działał ale tak pożal się...po półtora roku padł całkiem ktoś zapyta dlaczego nie reklamowalem bo nie chciało mi się szarpać żeby znów dostać jakieś badziewie dziś kupiłem Yuase z górnej polki wzmacniana.pozdrawiam

Gość
to czemu dałeś 9 gwiazdek?


Gość


Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
2
Nie polecam
03.21.2019 16:17:17

Cbr1000rr Jeden akumulator wytrzymał ledwo dwa lata. Drugi miesiac w motocyklu i jedno sezonowanie. Reklamacja nieuznana. Szkoda piemiędzy.


Gość


Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
Landport
02.15.2020 2:01:30

Landport YTX14AH - BS Honda CB 750. Wytrzymał dwa sezony, zima w ogrzewanym garażu . Nie polecam żadnemu motocykliście (szkoda kasy).


Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
LP-moja opinia
03.09.2020 13:57:13

Używałem go prawi 6 sezonów w Intruderze VS 1400.Myślę,że to niezły wynik.Może nie jest to najwyższa półka ,ale na pewno nie jest to również szmelc.
Właściwe użytkowanie-podstawa!


Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Akumulator LP w SV650S
09.23.2020 21:48:10

Daję dychę, ponieważ akumulator o oznaczeniu YTX12-BS w mojej SV dopiero dzisiaj wyzionął ducha. Motocykl mam od ponad 6 lat i kupiłem go już z tym akumulatorkiem. Doładowywany jak należy, zawsze po zimie odpalane za pierwszym razem, nawet jak moto stało miesiąc (w ciepłe pory) w garażu, odpalał od strzała mimo tych ponad 6 lat na karku. Myślę, że to super wynik. Dziś niestety podjechałem do pracy i już nie odjechałem, zero reakcji na przekręcenie kluczyka, a prostownik pokazuje napięcie 5V więc do utylizacji. :)


Gość


Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Akumulator LP
07.05.2021 17:15:38

Akumulator w mojej Hondzie ST 1100 wytrzymał do całkowitego padnięcia 10 lat, był to akumulator kwasowy. W ubiegłym roku musiałem już doładowywać, w tym roku 2021 całkowicie odmówił współpracy. Można przyjąć że około 9 lat był sprawny. Jestem z niego bardzo zadowolony i rozważam czy nadal akumulatory tej firmy są tak dobre. To jednak była produkcja z roku 2010.



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA