NOWOŚĆ Course Raider 2.0
10
OPINIA Shima Caliber

NOWOŚĆ Buse B56
9
OPINIA Kymco X-Town 125i

NOWOŚĆ Kombinezon przeciwdeszczowy Biketec Raintec

NOWOŚĆ Spidi Track Wind Replica

NOWOŚĆ AXO Talon

NOWOŚĆ Dainese Aero Evo D1

NOWOŚĆ Ixon RS Circuit HP

NOWOŚĆ Spidi Carbo 1

NOWOŚĆ Dainese Full Metal RS
Mamy już 18467 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Suzuki GSX1250FA



Zdjęcia przedmiotu

1  

Suzuki GSX1250FA

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena
użytkowników 
6.30 / 10

(Na podstawie 10 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy

Dodaj film
Pytanie i dyskusje


Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 50%
Neutralne: 0%
Negatywne: 50%


Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
GSX
03.05.2017 20:46:00

Super motocykl i do dalekiej turystyki i do pracy.
Moment obrotowy wynoszący 108 Nm osiągany już przy 3700 obr./min. Do tego dochodzą perfekcyjnie działające wtryski i idealnie gładka praca. O wiele ładniejszy niż GSF.


Yano
Czyli czemu podają 98km.Czyzby jakieś normy unijne czy podatek większy od 100 km.Jesli moto ma 98 km przy 7500 obr.To ile ma przy 9500obr?

Marcin - Elbląg
Mam to moto od ponad roku GSX 1250 FA kolor szary metalic , z bliska imponująca maszyna , jestem mega zadowolony jak ktoś chce mieć sporta i turystyka w jednym. Duża moc pieca już od samego dołu sporty wymiękają na starcie, czy fruniesz z plecakiem i bagażem czy solo nie ma różnicy ,opór na gaz i "znikasz", a ta elastyczność , na 6 biegu do 40 km zero wachlowania skrzynią, nie kręci się wysoko po przekroczeniu 3500 obr pełna moc , dodajesz gazu i nawet nie kichnie , motocykl duży i ciężki fajnie się prezentuje to coś dla mnie to lubię w motocyklach te gabaryty , suzuki obudowało bandit - a i wyszła katana ,polecam Jedyne do czego mogę się przyczepić to szyba ,ciut niska (można zmienić na wyższą ) no ale ......

Gość
Potwierdzam..kupilem niedawno..dobra owiewka.moc..jeździłem kiedyś hajka..ale gsx 1250fa jest zupełnie wystarczająca..nadaje sie na długie wyjazdy jak i do pracy..moment obrotowy jak i ilość koni wieksza niz podana..dałem testowac na chamowni..118nm i 111 konikow..więc naprawdę nie ma co narzekać..

Głosy: 17   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Gsx1250
06.04.2018 23:43:38

Witam . Po przejechaniu 10000 km chyba cos juz moge podpowiedziec przyszlym uzytkownikom .Zrobilismy ze znajomymi na trzy moto dwa gsx-y i yamaha bt-1100 4200km w 9dni w roznych warunkach (autostrada , kiepskie drogi ,konkretne górki i nawet szutry ).Moto zero problemów,spalanie z plecakiem i trzema kuframi 5.2l/100km bez zamulania .Osiagi jak wyzej potwierdzam super .Kocham 3-bieg w tym moto do 200 km/h ciagnie jak oszalaly i do tego mega elastyczny.Teraz troche minusow siedzenie ??? twarde i trzeba zainwestowac w przerobke najlepiej zelowe , pozycja na moto troche bardziej sportowa niz turystyczna ale mozna dac podwyzszenie kierownicy i jest git .Ostatni minus to hamulce niestety słabe moze tez dlatego ze moto ważyło 420km ale myślę ze moglo by byc lepiej .

Gość
Tez mam ten motocykl i powiem że przez pierwsze kilkaset km. Mnie umeczył. Mocy aż nadto. Sprzęt nie dla początkujących. Ciężki przy manewrowaniu na postoju.

Gość
Siedzenie żelowe odradzam. Jak się nagrzeje to jest tragedia - przez całą trase parzy w cztery litery. Lepiej dać miękką gąbke - każdy tapicer to ogarnie, a żel to taki akumulator ciepła.

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
GSX 1250 FA
08.12.2019 14:58:30

Co tu dużo powiedzieć. Legendarny silnik bandita 1250. To idealny motocykl na każdy wyjazd. Mocny dół, bardzo dobre prowadzenie w zakrętach, wygodny. Jeden z najlepszych uniwersalnych motocykli.
Jedyna wada tego motocykla to hamulce, które są tylko wystarczające.
Warto zainwestować w stalowy oplot.

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Ekstra
05.07.2020 21:42:57

Bardzo fajny i uniwersalny turystyk. Nadaja sie tez na miasto i krotsze lotki. Swietne osiagi i bardzo ciekawa charakterystyka silnika. Jezdzi sie nim naprawde wybornie. Jedyny malutki minus za kanapę i wage.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
12.21.2020 8:12:50

miałem to to ale szybko sprzedałem, zadna rewelacja, zjedziłem sporo motorków ale ten był najgorszy, do silnika prawie nic nie mam trochę taki toporny mółek, za to prowadzenie to porazka, po przekroczeniu 140 stu motor zaczynał zyc swoim zyciem, jakoś czułem się na tym niepewnie, motor dostawał jakiś wibracji i latał po drodze, pogoniłem do zyda, porazka

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


3
Gość
12.22.2020 13:06:51

mam 175 cm wzrostu , po przejechaniu ok 200 km myslałem ze nie zejdę z tego bandziora komfort to tutaj nie istnieje miałem trampka 650 w poruwnaniu do tego to niebo a ziemia, uwazam ze bandit jest przereklamowany to tani i nudny motocykl,opwyzej 200 stu bałem się nim jezdzić, niepewnie się prowadził mimo pełnych owiewek to moto bardzo boi się nawet najmniejszego wiaterku, az strach odkręcić manetę więcej, spalanie było nawet ok w miieszanej 6 litrów uwazam na plus przy tej pojemności, heble srednie, reasumując trochę się zawiodłem na tym moto ale to tylko suzi taniocha

Gość
Bo jrzdzic nie potrafisz. Boczny wiatr, zdrapki na drodze i szuterki to zmory wszytkich zoltodziobow. A poza tym ogolnir jazda motocyklem to zajecie zdecydowanie nie dla wszytkich

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


3
Gość
12.25.2020 13:29:27

mam teraz vfr 1200 w porównniu do gsx 1250 fa którego miałem wcześniej to suzuki jest bladziudka, roczniki te same ta sama praktycznie kasa ale suzi daleko w tyle, po raz drugi bym jej nie kupił

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


2
Gość
12.30.2020 14:41:16

za te pieniądze mozna mieć lepsze moto, wtopiłem kasę w to to a teraz mam problemy ze sprzedażą, jesli zuzuki to tylko gsx r 1000 , ten fa to bieda bieda bied, wrazenia na mnie zadnego nie zrobił ani w jezdzie ani w wyglądzie, nic ciekawego a jazda nim ma wiele do zyczenia

Gość

Gość

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


5
Motocykl bardzo średni
12.30.2020 14:59:15

Nie wiem skąd tu oceny powyżej 8, chyba osoby po przesiadce z topornego starego sporta. Ja po przesiadce z dużego turystyka czuję się na nim bardzo słabo. Cała moja masa opiera się na rękach co bardzo męczy. Oryginalna szyba to nieporozumienie jeśli chcemy jeździć turystycznie. Silnik i charakterystyka całkiem fajna. Jeśli ktoś chce zrobić przesiadkę jak ja z prawdziwego turysty na niego to nie polecam. W tej cenie brałbym chyba Tigera1050

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


3
Gość
01.11.2021 9:15:37

miałem ponad 30 motocykli tego bandita kupiłem z salonu na fakturę, wpadł mi w oko z tymi pełnymi owiewkami, powiem tak nie obrazając nikogo, czy wypuszczając te moto dla ludu firma suzuki nie miała kierowcy testowego coby te moto przelatał?prowadzenie to męczarnia i jakaś porazka, jednoślad się zachowuje jakby miał swoje zdanie , podczas większych prędkości nie wskazanych przez kodeks drogowy dostaje jakiś turbulencji drgań nawet nie wiem jak to nazwać, jezdziło misię nim jakby był po jakimś dzwonie jakby coś z nim nie tak było, dawałem koła do wywazenia, ciśnienie opon ok było niby wszystko proste a jednak , siedzenie to jakaś zemsta tyłek odpada po 150 km jazdy, kierownica mimo ze jest wyzsza dla mnie jest za blisko, ręce tez drętwieją jak na szlifierce, silnik jak dla mnie przeciętny mało elastyczny, plus to spalanie między 6 a 6,5 litra nawet dobrze odkręcałem, zawias moze być po złej drodze jakoś się w miarę jechało na fabrycznym ustawieniu,mimo owiewek słabo jakoś chroni od wiatru, na trasie przy małym zefirku bałem nim się jechać 140, juz go nosi, hegle mogą być jak na standard ale mogły by być tak o 20% skuteczniejsze, ogólnie motocykla juz nie mam pozegnanie z nim w moim wypadku było radością, chwilowe zauroczenie wyglądem na początku mój błąd hi, po raz drugi bym go w zyciu nie kupił, a kufrów nawet nie zakładałem bo bez nich prowadzenie było nijakie wolałem nie ryzykować pwenie miałby tendencję do zjezdzania w rów.


Gość
wolałbym już uzywane cbr 1100 xx poszukać jakieś dobrej wersji dla mnie bandit 1250 nie jest wart tej kaski xx go objezdza i wiele fajniej się na nim śmiga

Gość
po części wojtas masz rację, to tylko suzuki i tki jak dla mnie niewypał ktoś tam wyzej napisał ze za tą kasę mozna mieć lepszy motor, popieram, twój musiał być po jakimś dzwonie dlatego tak zle się go prowadziło

Gość
Dokladnie popieram przedmowce brednie wypisujesz. Wszytko o tym moto mozna powiedziecbo zalezy to od umiejetnosci przede wszytkim ale jak piszesz ze jest malo elastyczny to glupoty rozpowiadasz

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Derbi Mulhacen Cafe 125

Jestem właścicielem tego od lipca 2019 i może komuś pomogę:
- będzie dobry dla niskich kierowców lub dla kobiet,
- mało waży,...

Shima Caliber

Rękawice godne polecenia. Jeżdżę już cztery sezony i myślę, że spokojnie wytrzymają parę kolejnych. Nie miałem żadnych problemów z rzepam...

Kymco X-Town 125i

Bardzo fajny skuter, wygodny i niezawodny. Mam go dwa sezony , pełne zadowolenie. Trochę mało kuców przy wyprzedaniu, ale 100 leci sie spoko....

Keeway RKF 125i

Mam ten motor od lipca i nie mogę się doczekać końca zimy. Super motor, Super wygląd, jak na 125 dźwięk także nie jest tragiczny. Wielokrot...

Nexx SX.100

Plusy:
- Wygląd, szczególnie w fajnych malowaniach
- Ogólnie kask dobrze wykonany i solidny(nie licząc wyściółki)
- Dobra ...

Kawasaki Z900

Witam Właśnie kupiłem Z900 z salonu, dopiero się przekonam z frajdy której mam nadzieję mi dostarczy Narazie wprowadzam trochę zmian w wyglądz...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce