NOWOŚĆ REVIT Pulse H2O

NOWOŚĆ SHIMA Solid 2.0

NOWOŚĆ Sena Outrush R
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Tschul 250 Tractech


7.50 / 10

(Na podstawie 12 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Forum Tschul 250 Tractech


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 58%
Neutralne: 17%
Negatywne: 25%



Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 26   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
02.23.2015 14:31:17

rękawice bardzo wygodne,mieciutka skórka, nie ma problemu ze zginaniem nadgarstka.Zero zastrzeżeń.

Gość
10/10


Profil użytkownika



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
vgood
12.02.2015 19:18:17

Bardzo fajne rekawice za nieduże pieniadze. Miękka skóra, szwy na zewnatrz, wentylacja ok i do tego fajnie wygladaja.


Profil użytkownika


Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
4
Gość
11.25.2016 9:21:03

Rekawice wygodne, miekka skóra - ale po jednym sezonie na palcach po prostu mi sie przetarły.
Zrobilem w nich 13tys km


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
spoko rękawice
02.08.2017 21:49:12

Powiem tak wygodne są. Wizualnie bardzo ładne. Jeden sezon przejechany ale nie zrobiłem w nich 13 tys jak poprzednik tylko 3,5tys mało wiem ale taki rok. To jest ten typ rękawic które trzeba dbać żeby długo służyły bo mogą się szybko zetrzeć. Stosunek jakości do ceny : Bardzo dobry.


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
7
Gość
07.20.2017 10:56:31

rękawiczki jak najbardziej w porządku, ale niestety trafiły mi się ze skory farbującej wewnętrzną część dłoni i to było powodem zwrotu ....




Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Eleganckie!
02.23.2018 22:49:55

Trochę w nich już latam (2 sezon) i jestem mega zadowolony. Wygodne, bezpieczne (przetestowane haha) i jestem zadowolony! Polecam wszystkim


Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Zdecydowanie polecam!
03.11.2018 10:33:43

Rękawice mega wygodne. Po 13 tyś. Wyglądają jak nowe. Bardzo dobra wentylacja w gorące dni. Jakość wykonania bardzo dobra, za 230 zł nie znajdziecie lepszych rękawic.


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
RST Tractech
03.12.2018 21:18:49

Rękawice to tak naprawdę dokładnie to samo, co RST Tractech, tylko w znacznie niższej cenie. Krótko: super wygodne, bardzo nietrwałe.


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
7
Średnie
05.31.2018 8:06:26

Po lekko ponad miesiacu użytkowania i 2k przebiegu puściły szwy od "meszku" przy rzepach. Jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia, wszędzie odstaja jakies nitki itp. Na poczatku uwieral mnie ochraniach kostek (tylko w prawej rece), ale z czasem sie dopasował. Co do wygody jazdy i wentylacji jest calkiem ok. No ale te "meszki" powinny byc jak dla mnie przeszyte podwójnie, żeby po 2k sie posypały to troche przegiecie.


Dołączone zdjęcia
Tschul 250 Tractech

Gość


Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Polecam
12.27.2018 13:21:50

Polecam. Bardzo dobre rękawice. 10 tyś na ścigu i dają radę zero oznak zużycia. Są solidne tak jak wyglądają.


Gość



Komfort jazdy

Wentylacja

Jakość wykonania

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
4
Zawiedziony.
09.10.2019 9:26:36

Witam
W moim posiadaniu rękawice były 2 lata. Używałem je do jazdy na torze oraz do turystycznej jazdy.

Plusy:
- rękawice są wygodne.

Minusy:
- Wewnętrzna cześć jest wykonana z bardzo cienkiego materiału.
- Prawa rękawica przetarła się tak aż powstała sporej wielkości dziura odkrywająca niemal cały kciuk (nie miałem w nich ani jednego wypadku).

Możliwe że miałem jakieś felerne nie wiem ale na pewno już nie kupię ich ponownie. Moje stare Tschul 212 są w dobrym stanie po prawie 7 latach tylko stwardniała skóra dla tego wymieniłem na SECA 250.


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
2
Gość
06.05.2021 16:34:30

Rękawice wygodne, fajna miękka skóra ale niestety po przejechaniu ok. 2tys km wewnętrzna "wyściółka" się rozerwała a następnie puściły szwy na palcu wskazującym. Być może trafiłem na wadliwy produkt, ale w mojej opinii nie warto wydawać kasy na te rękawice..



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA