NOWOŚĆ Tschul 312
10
OPINIA Junak RAW 50

NOWOŚĆ IXON Pro Globe

NOWOŚĆ Oxford Mondial
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Dominator GP1


9.22 / 10

(Na podstawie 9 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Dominator GP1 - poziom hałasu 101 dB bez dB-killera, średnica puszki 101 mm , długość puszki 22cm.

Forum Dominator GP1


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 89%
Neutralne: 0%
Negatywne: 11%



Gość


Głosy: 36   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
12.13.2014 23:58:50

Kupiłem ten wydech dominator GP 1 i założyłem do cbr f3 wszystko pasowało super ryk Polecam .

Gość
o znalazł się "yosimura" z kaczej dupy co się przyp... do Dominatora nie pasuje to korki w uszy i wyp....

Gość
no właśnie RYK, kolejny AgroTuner


Gość


Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Dominator GP
01.08.2017 19:34:25

Mam ten wydech w zx10r II gen jestem zadowolony jak dla mnie wygląda kozacko jest naprawdę głośny niewiele kosztuje. 100 % zadowolenia


Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Mega głośny
06.17.2017 22:24:18

Pare dni temu uslyszalem sv650 ta pierwsza na tym wydechu...matko z corka!!! Leb rozwala! Wjezdzajac na parking doslownie nie slyszalem zadnego innego moto procz tej sv! Gang przepiekny ale zdecydowanie za glosny! Zagadalem z gosciem to na zlocie zmierzyli mu 120db! Jak przegazowal to pierwszy raz zobaczylem marchewy z wydechu!!!


Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Mega głośny
06.20.2017 4:22:58

Pare dni temu uslyszalem sv650 ta pierwsza na tym wydechu...matko z corka!!! Leb rozwala! Wjezdzajac na parking doslownie nie slyszalem zadnego innego moto procz tej sv! Gang przepiekny ale zdecydowanie za glosny! Zagadalem z gosciem to na zlocie zmierzyli mu 120db! Jak przegazowal to pierwszy raz zobaczylem marchewy z wydechu!!!




Gość


Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Dominator
09.27.2017 15:23:40

Zadnego problemu z montażem ktory trwa 15 min. Wydech bardzo głośny. Na miescie staram sie na wolnych obrotach przemknac ale i tak co druga glowa sie obraca co to takiego jedzie. Przyjemny pomruk w niskim zakresie przy czerwonym polu drze morde nieziemsko. Ladnie wyglada i nie duzo kosztuje polecam.

Patryk
Sam mam dominatora w ninja 300 i chodzi mega zajeb... Ma super bas na niskich obrotach i fajnie strzela jak zchodzi z obrotów. A co do kolegów wyśmiewających dominatora, to gdybym przykleił mu naklejkę ixil lub akrap pewnie by przed nim klękali. Te Wasze opinie to wieśniactwo i buractwo. W dzisiejszych czasach pewnie co drugi jeździ akrap z aliexpress za 200zł tylko o tym nie ma pojęcia. W moim GSXR 1000 miałem kompletny wydech akrapowica razem z portkami za 7tys zł. Jak słyszę jakie to yoshi i akrapy po 600zł kupujecie to mi zwieracz że śmiechu puszcza. Lepiej kupić nowy wydech tańszy niż starego strucla. A wydech przelotowy ma być głośny bo to tłumik przelotowy jak mają go dławić db kilery to po co to kupować? A co do dominatora za 450zł to w mojej ocenie brzmi lepiej niż kompletny akrap w GSXR który miałem, może dlatego że jest nowy zobaczymy z czasem. Wydech wart 450 zł napewno.Jeśli chodzi o montaż to kolanko trochę za długie musiałem obciąć koniec o 1cm.

Gość
czy masz założony dbkiller? również zastanawiam się nad tym wydechem ale mimo wszystko chciałbym żeby chociaż było znośnie głośny :) nie chcę aby sąsiadom szyby z okien powypadały


Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Dominator Gp1
04.07.2018 7:00:50

Sam mam dominatora w ninja 300 i chodzi mega zajeb... Ma super bas na niskich obrotach i fajnie strzela jak zchodzi z obrotów. A co do kolegów wyśmiewających dominatora, to gdybym przykleił mu naklejkę ixil lub akrap pewnie by przed nim klękali. Te Wasze opinie to wieśniactwo i buractwo. W dzisiejszych czasach pewnie co drugi jeździ akrap z aliexpress za 200zł tylko o tym nie ma pojęcia. W moim GSXR 1000 miałem kompletny wydech akrapowica razem z portkami za 7tys zł. Jak słyszę jakie to yoshi i akrapy po 600zł kupujecie to mi zwieracz że śmiechu puszcza. Lepiej kupić nowy wydech tańszy niż starego strucla. A wydech przelotowy ma być głośny bo to tłumik przelotowy jak mają go dławić db kilery to po co to kupować? A co do dominatora za 450zł to w mojej ocenie brzmi lepiej niż kompletny akrap w GSXR który miałem, może dlatego że jest nowy zobaczymy z czasem


Gość


Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
dominator gp1
01.15.2022 22:36:49

wydech w porównaniu ze ściągnięciem całkowitym wydechu 1-1 ., Jednak po db -killerze --jest basowa seria której chcemy i policja oczekuje. dobry NOWY wydech który pasuje plug&play.


Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
5
słaby
05.22.2022 23:14:31

dominator gp1 - wygląd zgrabny, pasuje w orginał flansze, jednak zabrał z mocy czuć spadki w v-max. i petarda! uszy krwawią :D


Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Honda cbf 600
03.20.2023 19:29:45

Kupiłem bo hondy cbf 600 .
Mega dźwięk z debekilerem hard ale bez też bardzo pięknie brzmi.Do jazdy turystycznej idealny.
Lekki dobrze wykonany tłumik.

Gość
z db killerem policja się nie czepia? bo mam zamiar kupić a u mnie w okolicy to co chwile kogoś ściągają na pobocze bo za głośny wydech



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA