NOWOŚĆ SYM Husky 125
4
OPINIA Łańcuchy JT
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Keeway Superlight 125


8.67 / 10

(Na podstawie 6 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Dane Techniczne motocykla
- pojemność 124,1 ccm
- silnik1 cylinder, 4 suw, 2 zawory, chłodzony powietrzem
- moc max7.8 kW / 9000 rpm
- moment obrotowy8.9 Nm / 7500 rpm
- system zasilania: gaźnik
- rozruchelektryczny, nożny
- skrzynia 5-cio biegowa
- zawieszenie przód: teleskop
- zawieszenie tył: amortyzator olejowy
- opona przód/tył: 110/90-16, 130/90-15
- hamulec przód/tył: tarczowe/bębnowe
- prędkość max: 80 km/h
- zbiornik paliwa:15 L
- masa 134 kg

Forum Keeway Superlight 125


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE
Dodaj zdjęcie
Opinie motocyklistów
Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%



Gość



Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce

Głosy: 24   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
Całkiem niezły motocykl
01.03.2016 19:56:20

Keeweya kupiłem na swoje urodziny 1 kwietnia 2015r. Przez lato przejechałem nim 2850 km Pierwsze 1 500 km jeździłem ostrożnie docierając go. Po dotarciu jeżdżę średnio 65 do 70 km/godz. W tm przedziale prędkości najlepiej się nim jedzie .
Motocykl baaardzo oszczędny i wygodny .
Na dzień dzisiejszy oceniam go pozytywnie.

Pozdrawiam

Gość
Ja też kupiłem go sobie na urodziny w 2017 roku. Natłukłem nim około 14000 km i jak dotąd, sprawował się bez usterek. Najdłuższa trasa jednodniowa to 300 km przy prędkości 95 km/h prawie non stop i jechało mi się bardzo dobrze. Mogę tylko powiedzieć że kanapa do dłuższej trasy nie jest zbyt komfortowa. Następny sezon z nowym łańcuchem,stary się rozciągnął. Bardzo fajny motorek.


Gość



Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
użytkowany codziennie
11.17.2018 23:25:44

Na 14000 km zero problemów. Spalanie do prędkości 80 km/h 2,6 litra na 100 km. przy prędkości powyżej 85 km/h do 95 km/h około 3 litrów na 100 km. Mimo małej pojemności, przyciąga uwagę. Jeździ się na krótkich trasach, bardzo dobrze. Łańcuch jednak do wymiany.

Gość
witam, miałem to cudo Chińskie -, nigdy nie jechałem 95 - chyba , że z góry i z wiatrem także nie wiem skąd te szczegóły - to max pojedzie 85 km/h i to już są jego wyżyny - może 90 - ale to cudne egzemplarze - natomiast wygląd fajny i nie drogi jak na 125 - o fajnym wyglądzie - tak wygląd to jego plus , a reszta wychodzi w praniu jak to z Chińskimi tanimi rzeczami -- pozdrawiam Dawid -


Gość


Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
09.29.2019 0:03:56

Bardzo dobrze się nim jeździ, ale do wymiany chińskie opony.Bardzo śliskie, podczas deszczu lepiej nie jeździć. Opony miewają uślizgi nawet na suchym, na mokrym to już loteria.




Gość



Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
06.21.2020 18:52:54

super motorek do spokojnej turystycznej jazdy ladny wyglad bez awaryjnosc jedyne wady to slabo widoczna kontrolka dzialania kierunkowskazow i krutkie lusterka


Gość


Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Jak zwiekszyć predkość
08.06.2020 9:32:09

witam. Niedawno kupiłem Keeway superlight 125. Rozpędza się tylko do 80 km/h max. Mozna coś zrobić żeby leciał chodziaż te 10- 15 km/h szybciej?

Gość
Jeżeli motocykl był ściagany z niemiec. to będziesz miał problem. Niemcy niektóre 125 blokowali do 80km/h. Zazwyczaj jest to kilka blokad.

Gość
Możesz zmienić przednią zębatkę


Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Keeway superlight 125
06.09.2022 6:11:24

Kupiłem trzy lata temu, na tłukłem 12000 km, zero problemów do tej pory. Tego roku pójdzie do wymiany sprzęgło bo się zużyło. Najdłuższa trasa jednego dnia to 470km. Byłem nim 4 razy w Beskidzie Niskim z Rzeszowa. Kanapa dobra ale pod warunkiem że jeździsz pobocznymi drogami gdzie często zmieniasz pozycję przechylaniami się na boki po zakrętach i wzniesieniach. Czasem zatrzymasz się na czerwonych światłach i oorzesz na nogach, wtedy można naprawdę długo jeździć. Na autostradzie jechałem raz i wtedy bez zmian pozycji to mordęga.



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA