NOWOŚĆ QJMotor SRV 125

NOWOŚĆ Modeka Nytro

NOWOŚĆ Origine ST
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Michelin Anakee 2


9.50 / 10

(Na podstawie 8 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Opinie motocyklistów
Pozytywne: 100%
Neutralne: 0%
Negatywne: 0%



Gość


Głosy: -1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
06.26.2012 12:04:36

Rewelacyjna oponka. Cichutka, poręczna. Na suchym można ją spokojnie zamknąć, na mokrym też nie mam większych zastrzeżeń. Wolno się zużywają. Moim zdaniem minimalnie lepsze od Metzelera Tourance, na których jeździłem poprzednio.


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Krzychu
06.29.2012 10:28:37

Nie ma lepszych opon na szose. Bardzo uniwersalne - dobrze trzyma w każdych warunkach, na dobrym winklu można je spokojnie zamknąć. Polecam.


Gość


Głosy: -3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Michelin Anakee 2
07.04.2012 23:38:29

Potwierdzam - jedne z najlepszych gum na asfalt. Świetnie trzymają na mokrym i na suchym, wolno się zużywają, nie są zbyt głośne. Trzeba tylko uważac na białe pasy jak jest mokro, bo mogą odjechać. Oponki polecam w 100%.




Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Łukasz
09.13.2012 8:37:28

Założyłem je do DL 1000 i mogę polecić. Naprawde dobrze trzymają na każdej nawierzchni. Na mokrym czują się bardzo dobrze - trzeba tylko uważać na białe pasy na drodze i studzienki kanalizacyjne. Co do zużycia to niestety nie jest kolorowo - poprzednie Tourance zużywały się wolniej, ale wpadały w shime. Te są stabilne przy każdej prędkości, nawet jak jade obładowany i z plecakiem. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tych oponek. Moja ocena to 9/10. Jeden punkt mniej właśnie za zużycie.


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
10.27.2012 17:45:15

Właściwości terenowe prawie żadne, ale na szosie spisują się super. Trzymają w każdych warunkach - czy sucho czy mokro, zawsze dobra przyczepność i kontrola nad motocyklem. Polecam.


Gość



Przyczepność na suchym

Przyczepność na mokrym

Trwałość

Poręczność

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
Jurek
02.13.2013 15:25:42

Mam je w DL 650 i na asfalt są genialne. Teraz czekam na anakee 3 - może poprawią właściwości tereonowe i wydłużą przebieg - wtedy byłaby pełnia szczęścia i ocena 10 :)

Gość
Wymienili na anakee adventure

Gość
Haha jest 2019 i anakee 3 niestety nie poprawiło ie raczej odwrotnie


Gość



Przyczepność na suchym

Przyczepność na mokrym

Trwałość

Poręczność

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
dobrze trzyma
12.17.2013 13:34:04

Na tych gumach przytarłem podnóżki w transalpie. Doskonale trzymają na suchym. Ich rewelacyjne właściwości w deszczu to nie mit, choć i tak nic nie zastąpi zdrowego rozsądku, a każda guma na białej i żółtej farbie będzie się ślizgać. Do motocykla turystycznego, szosowego jest to świetny wybór. Na ubitych szutrach jakoś sobie radzi. W teren się nie nadaje. W transalpie tył wytrzymał ok. 9tyś km, przód trochę ponad 20tyś km asfaltowej jazdy.


Gość


Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Przebieg
11.10.2020 18:10:29


Witam,
na gs 1200 zrobiłem 24000 tys.km, tylko asfalt
absolutnie polecam,
cena również ok, troszkę głośne



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA