NOWOŚĆ MT Targo Pro
1
OPINIA Junak 905
10
OPINIA BMW F800 ST
moto-opinie.info


Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Mitas Sport Force


9.00 / 10

(Na podstawie 9 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Forum Mitas Sport Force


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 89%
Neutralne: 0%
Negatywne: 11%



Gość


Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
02.11.2016 17:54:22

Bardzo dobra opona.Stawiam na to że w tym roku będzie hitem.
https://www.youtube.com/watch?v=PmvdyXXisPA


Gość


Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
02.18.2016 23:13:48

Dzieki kolego za pomocna opinie.Dzis przyszly zamowione opony.Pod reka kleja sie jak glupie.Zobaczymy jak to bedzie ale na razie jestem bardzo pozytywnie nastawiony :)

Oponiarz
Może poczekaj z tą oceną 10 aż nie sprawdzisz tych opon w warunkach drogowych. Ja też mam założony ten komplet do mojej VFR 800 ale z opinią wstrzymam się gdzieś do połowy roku aż będę je miał trochę objeżdżone. Cena kompletu tych opon jest rewelacyjna a ich technologia nie byle jaka. W światku motocyklowym Mitas jest znaną i cenioną firmą.

Gość
qaaa


Gość


Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
5
akcja serwisowa mitasa
02.19.2016 18:33:08

Nie chce was niepokoić, ale sprawdźcie sobie dot opony. Mitas wycofał z rynku Sport Force z DOTEm 0114 do 2614 - http://motormania.com.pl/newsy/kraj/akcja-przywolawcza-savatech-wycofuje-opony-mitas-sport-force

Oponiarz
Ja akurat pracując w hurtowni opon wiem co kupuje i z jakim DOTem :) Kupiłem nowszą wersje tych opon czyli SportForce+ z 2015 roku. Kolego Pako bezsensu jest dawać ocenę 5 skoro nie masz tych opon a ocenę wystawiasz na podstawie artykułu. Przydałoby się żeby administrator zrobił tu porządek.


Gość


Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
02.21.2016 23:21:35

Dokładnie nie ma szans aby kupić tamte opony bo sa już tylko nowe nazywane Force plus.Tamtych nie ma już na rynku.
Michelin i continental też mieli akcje przywoławcze.
Na diablostradzie bez gleby się kolana nie zrobi więc mitas jest dobrą opcją.




Gość



Przyczepność na suchym

Przyczepność na mokrym

Poręczność

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
12.30.2016 16:08:06

https://www.youtube.com/watch?v=JV1bzUMt7Hs
Wrzucam znaleziony link aby ktoś nie zarzucił że bzdury piszę.U mnie się bdb spisują.


Gość



Przyczepność na suchym

Trwałość

Poręczność

Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Polecam
08.06.2017 15:11:12

Jak najbardziej polecam tą opone kazdemu, po zakupie kazdy pytał się co to za opona, sam też wątpiłem w przyczepność tej opony, ale naprawdę zaskoczyła Mnie pozytywnie.
Jazda na drodze i domknięty tył z każdej strony bez uślizgu, po torze też na niej leciałem, bardzo fajnie trzymała choć raz przy wyjściu i mocnym odwinięciu gazu uślizg był.

W każdym badź razie reasumując to wszystko to za tą cene opona jest SUPER, na mokrym nie jeżdzę, bądz sporadycznie tylko jak zastanie Mnie deszcz.
Szybko się nagrzewa, dobrze trzyma ale do sportowej opony brakuje :)


Gość


Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
MITAS SPORT FORCE
10.17.2018 21:46:07

opony super !!!!
polecam i nie bać się firmy mitas mam z 2018r oponki i trzymią sie drogi bardzo dobrze mogę powiedzieć ze lepsze niż nie jedna znana marka


Gość


Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
12.14.2018 16:56:39

Opony naprawdę bardzo dobre zrobiłem na nich 2000km i oceniam na 6+ ładnie kleja na lukach nie ma poslisgu innych opon nie kupię gsxr1300 lewa


Gość


Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
09.23.2019 6:59:14

Jestem zadowolony z tych opon śmigam turystycznie a mam pełne 7000tys km zrobione na tych mitasach i jeszcze mam tą oponę serdecznie polecam trzymają się bardzo dobrze zero uslizgow mitas forever ;)



Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twoja opinia

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA