6
OPINIA MT Atom SV

NOWOŚĆ Junak RSL 125

NOWOŚĆ HJC F71

NOWOŚĆ Horn H929
9
OPINIA TCX Hero WP
Wypożyczenie zakuwarki do łańcucha motocyklowego
R E K L A M A

moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy



Plecak XLmoto Slipstream


5.26 / 10

(Na podstawie 19 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE

  • Pobierz najlepszą aplikacje motocyklową na Androida lub iOS. Znajdź ludzi do wspólnej jazdy, sprawdź najbliższe zlot, dziel się swoimi motocyklowymi fotami z trasy! 🙃

    Get it on Google Play
    Moto-Opinie w App Store



Forum Plecak XLmoto Slipstream


    Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
    Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

    +ZADAJ WŁASNE PYTANIE

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 53%
Neutralne: 0%
Negatywne: 47%



Gość


Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
8
plecak
03.28.2017 21:27:07

dałem ocenę 8 bo kupiłem za 60 zł z dostawą.
Spory plecak - plus
mało przegródek w środku - minus
dodatkowy pasek ze sprzączką (ten na wysokości obojczyka) mocowany na rzepy, które nie trzymają - minus
dolny pasek ma sprzączkę przy samym plecaku, w grubych ciuchach tam nie sięgniesz aby zapiąć - minus


Gość


Głosy: 0   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Badziewie!!!
05.09.2018 19:49:30

Ten plecak to istny rekord badziewiarstwa, nie kupujcie tego dziadostwa!
Po pół roku rozwalił sie zamek suwaka, za kolejne pół roku drugi.
dzis całkowicie sie rozje..... i nie mam nawet teraz jak przewiezc rzeczy z pracy do domu.
MAKABRA! Nie dajcie sie nabić w butelke, szczerze odradzam!

Kosa
A gdzie tam masz drugi zamek? Zmieniles na dziadostwo i tez sie rozjebalo? Bo ja uzywam rok tylko nie napycham na maksa ze zamka ciezko dopiac i smigam a w wiekszosci zabieram ciezkie rzeczy do plecaka na robote wazace po kilka kilkanascie kilo tylko ze jeszcze na spokojnie by cos wsadzil

Paweł
zapomniałem zmienić, nie 9 tylko 1!!! moja ocena


Gość


Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
CHŁam
05.09.2018 19:55:00

TRAGEDIA, SUWAKI NIE DZIAŁAJĄ, NIE SPOSÓB ICH NAPRAWIĆ, PIENIĄDZE W BŁOTO!!!
To poprostu kpina którą ten badziewny sklep wciska ludziom, suwaki są chyba z najtanszego materiału jaki tylko był dostepny dla producenta, po paru tygoniach przestały zamykać plecak.


Gość


Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
ZA CENE 50 ZŁ JEST SUPER.
06.04.2018 19:07:27

Kupiłem plecak w promocji za 50zł jak za tą cenę to super jakość, zwykła 250zł to ogromna przesada;) spodziewałem się trochę twardszego poszycia zewnętrznego, jest dosyć elastyczne wiec podczas upadku nie uchroni zawartości. pojemność super, co do pasków na rzepy to średnie rozwiązanie na dłuższy czas bo wiadomo ze rzepy będą puszczały a podczas jazdy tego bym nie chciał, ja po prostu przeszyłem je grubą nicią po odpowiednim spasowaniu i jest ok, bardzo fajny patent z kieszeniami w środku oraz haczykiem na klucze dzięki czemu nie trzeba będzie szukać ich po spacerze pod rzeczami na samym dnie oraz z zapięciem paska biodrowego na boku dzięki czemu po złożeniu się na moto nie martwię się o lakier na baku:) ja jestem bardzo zadowolony z plecaka i polecam go wam w 100%, dodam że znajomi którzy również zakupili ten plecak są z niego bardzo zadowoleni.


Gość


Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
NIE POLECAM
11.20.2018 21:39:56

Uwaga na ten sklep! Przy zwrotach doliczaja spbie dodatkowa kase za zwrot - co jest zabronione prawem. A po informacji odwracanie kota ogonem.

Nie polecam


Gość


Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
W tej cenie ok.
11.21.2018 16:47:54

Kupiony w promocji na xlmoto w cenie 50PLN. Podzielam opinię jak wcześniej, tzn. w tej cenie OK, 250 nie ma za co dać. Generalnie udało się spakować wraz z tankbagiem na sportbike i oblecieć Rumunię.


Gość


Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Gość
11.26.2018 4:39:01

Plusy:
+ wygląd
+ dobrze przylega do ciała
++ cena
+ Trudny dostęp do zawartości.Nic nie wypadnie, nic się nie otworzy. Również woda ma nielatwy dostęp do środka

Minusy:
- Poprzez jego budowę ciężko wykorzystać pełen jego potencjał. Te 24 litry to tak umownie
- Tylko dwie kieszonki,obie tej samej wielkości i w żadnej się nie mieści skórzany portfel
- Bezużyteczna przegroda na laptopa. Prędzej dostaniemy skrzywienia pleców
- Wszelkie sztywne rzeczy nie wspominając już o laptopie ale nawet buty czy większa butelka wbijają się w plecy
- krótki pasek biodrowy. Spore chłopy się nie dopną.

Podsumowując:
Fajny plecak na sportowe motocykle. Jest gdzie wrzucić drobnicę która dotychczas walała się po kieszeniach. Redukując potrzeby do absolutnego minimum można spakować się na weekend.Za 250 zł to chyba ktoś na głowę upadł ale za 50 zł jak najbardziej warto.




Gość


Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
Produkt ok - sklep KATASTROFA
06.03.2019 11:26:12

Ten sklep to jedna wielka wydmusza. Trzeba bardzo uwazac, bo obsluga klienta jest katastrofalna. Moja sprawa prawdopodobnie bedzie szla do UOKiK bo sklep wyslal wadliwy produkt i nie akceptuje rękojmi.
Opinie oczywiscie poblokowane bo tam gdzie sa to maja zle.

Gość
Ja tam kupiłem 3 plecaki i wszystko ok. Towar w porządku i nie było żadnego problemu. A tak swoją drogą Łukasz skoro przysłali Ci wadliwy produkt to czemu w opisie piszesz "produkt ok.." ?

Gość
Zgadzam się w 100% , ze sklep to oszusci . Przysłali mi porwaną rękawicę motocyklowa jako nową !


Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Mam dwa plecaki i mogę je polecić
06.04.2019 9:11:03

Jeden mam ją,drugi tatą użyte były jeszcze nie wiele razy .może jeden 3 a drugi 10 .ale wydają się spoko. Są wystarczająco pojemne i dobrze trzymają się pleców .jak za cenę około 80zl polecam w 100%


Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
Nie otrzymałem zamówionego towaru
06.14.2019 12:02:57

Zakupiłem produkt, po czym dzień później dostaje informację, że produktu już niema. Sprawdziłem na ich stronie i widnieje informacja, że kask jest dostępny w magazynie.
Nie polecam kupowania w tym sklepie.
Sprawa zgłoszona do UOKiKu

Gość
jak zgłosić sprawę do UOKiKu. Mama podobną sytuację, tylko żeby się o tym dowiedzieć czekałem miesiąc


Dołączone zdjęcia
Plecak XLmoto Slipstream

Gość


Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
Gość
07.21.2019 16:32:47

Sklep tragiczny. Niby darmowa dostawa od pewnego progu, ale kroją kasę w przypadku jakichkolwiek zwrotów. Kolejna sytuacja - przez cały tydzień wystawiają produkty w wyprzedażowych cenach, a po zakupie okazuje się, że nie mają zamiaru nic wysyłać, bo niby nie mają. W dodatku dają w ramach "przeprosin" rabat 10% i zaczynają rozsyłać spam na maila! Te same 10% można uzyskać za zapisanie się na spam listy na ich stronie, z tym, że oni w ramach ich "przeprosin" zrobili to bez jakiegokolwiek wyrażania zgody. W przypadku płatności z góry, trzeba czekać kupę czasu i się upominać zanim zwrócą pieniądze!


Gość


Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
Nie polecam
12.02.2019 11:08:04

Zakupiłam plecak w cenie 50 zł plus oczywiście dostawa. Plecak niczym niezabezpieczony. Luźno wrzucony do wielkiego kartonu przez co uległ zniszczeniu. Nie jestem sama w stanie go „naprawić” a z reklamacja są jakieś cyrki. Pierwszy raz się z czymś takim spotykam jeśli chodzi o rzeczy do motocykla. To jest kpina jak sklep z niby wielką renomą traktuje klienta jak i swój własny produkt.

Ps
Plecak jest zniszczony nie przez transport/kuriera, sama paczka była w idealnym stanie.


Profil użytkownika


Głosy: 14   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
10
Gość
12.02.2019 17:27:37

Mam go przeszło rok, spakować parę cięższych książek czy szklanych butelek nie było problemu. W trasę również się jak najbardziej sprawdza. Nie jestem pewien co do wodoodporności (nie było okazji testować). Mając na uwadze cenę ok.50zł do tego ile razy się przydał i ile ciężaru w nim przewiozłem to jak najbardziej polecam!

Gość
Wyszczegać sie sklepu gdzie w ogóle nie podany jest właściciel, ewentualny adres , nr telefonu a tylko adres email. W razie problemów z zakupem to niewiadomo u kogo się kupiło


Gość


Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
Omijać szerokim łukiem
11.26.2020 21:56:03

Nie polecam...
Kupiłem w tym sklepie tłumik który było napisane że pasuje do mojego motocykla a okazało się że pasuje ale do podobnego (Tracer GT i MT09). Zwrotu nie przyjęli bo to niby moja wina że źle przeczytałem ogłoszenie. Artykuł 27 o ochronie konsumenta dla nich nie istnieje... Uważajcie i nie dajcie się nabrać... Jie było absolutnie żadnych propozycji odnośnie porozumienia.


Gość


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
Gość
03.24.2021 14:39:59

Kupiłem blokadę koła 160 zł piszczałka nie działa zwrot istna góra do pokonania telefon nie istnieje kontakt super trudny omijajcie i nie kupujcie


Gość


Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
NEGATYWNA !!!
07.22.2021 9:53:07

Uwaga na sklep !!! brak sklepu/magazynu w Polsce i szukaj wiatru we polu raz kupisz już nie zwrócisz ...


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Przestroga
11.26.2021 11:23:37

Na stronie nie ma numeru telefonu.
Napisałem na emaila zapytanie czy mają jakiś telefon / XXI wiek! /
Odpisali ,że aktualnie wszystkie linie mają nieczynne..... /a mieli w ogóle jakieś ?/

Na ponownego emaila z dopytaniem dlaczego na stronie widzę klauzulę ,że sprzedaż tylko dla osób fizycznych nie prowadzących działalności gospodarczej - zero odpowiedzi.
To jakaś forma segregacji /dyskryminacji ? Jakieś inne drugie dno ?
To piekarz mający moto już nie może u nich kupić np plecaka ??
Sami oceńcie jak wygląda wysyłanie pieniędzy do takich miejsc.
Jak dla mnie to wizerunek tego krzaka jest bardzo mętny.


Gość


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
1
Chciałem kupić manetki...
12.09.2021 11:13:33

Odpowiedź:
Miałem podać model pojazdu, do którego potrzebuję akcesoriów.

Dzień dobry,

Niestety ale jeśli nie psoiadamy danego modelu na stronie to nie psoiadamy produktów do niego.

Pozdrawiamy,

Soq
MIAŁEM DĄĆ JEDNĄ GWIAZDKĘ!


Gość


Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
9
Kask Course City otwarty
06.09.2022 23:21:57

Witam, Zakupiłem kask Course city otwatry. Podczas jazdy było mi bardzo gorąco w głowę. Ponieważ mam wyższe wykształcenie techniczne postanowiłem ocenić działanie nawiewów w tym kasku. Okazało się że nawiewy przód i tył pełnią raczej funkcję ozdobną niż nawiewową. Po usunięciu kilku elementów i powiększeniu otworów teraz nawiewy pełnią swoją funkcję. Nie polecam tego modelu kasku.


Dodaj własną opinie

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA