8
OPINIA KTM EXC 400

NOWOŚĆ Honda GB 500

NOWOŚĆ Alpinestars Ridge V2 Drystar
8
OPINIA KTM EXC 400
8
OPINIA RST Pro Series Ventilator X
10
OPINIA Yamaha TDM 900
10
OPINIA Honda CB 500 1993-2003
9
OPINIA Honda CB 500 1993-2003

NOWOŚĆ Honda MSX 125 Grom 2021-

NOWOŚĆ Interkom BT G6

NOWOŚĆ Harley-Davidson® FXBB - Softail® Street Bob®
Mamy już 18178 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Pytania i dyskusjeFilmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


XLmoto Slipstream



Zdjęcia przedmiotu

1  

XLmoto Slipstream

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena
użytkowników 
5.38 / 10

(Na podstawie 13 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy

Dodaj film
Pytanie i dyskusje


Aktualnie nie ma żadnych pytań i dyskusji odnośnie produktu.
Kliknij w przycisk poniżej, aby dodać własne pytanie.

+ZADAJ WŁASNE PYTANIE


Opinie motocyklistów
Pozytywne: 54%
Neutralne: 0%
Negatywne: 46%


Gość


8
plecak
03.28.2017 21:27:07

dałem ocenę 8 bo kupiłem za 60 zł z dostawą.
Spory plecak - plus
mało przegródek w środku - minus
dodatkowy pasek ze sprzączką (ten na wysokości obojczyka) mocowany na rzepy, które nie trzymają - minus
dolny pasek ma sprzączkę przy samym plecaku, w grubych ciuchach tam nie sięgniesz aby zapiąć - minus

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Badziewie!!!
05.09.2018 19:49:30

Ten plecak to istny rekord badziewiarstwa, nie kupujcie tego dziadostwa!
Po pół roku rozwalił sie zamek suwaka, za kolejne pół roku drugi.
dzis całkowicie sie rozje..... i nie mam nawet teraz jak przewiezc rzeczy z pracy do domu.
MAKABRA! Nie dajcie sie nabić w butelke, szczerze odradzam!

Kosa
A gdzie tam masz drugi zamek? Zmieniles na dziadostwo i tez sie rozjebalo? Bo ja uzywam rok tylko nie napycham na maksa ze zamka ciezko dopiac i smigam a w wiekszosci zabieram ciezkie rzeczy do plecaka na robote wazace po kilka kilkanascie kilo tylko ze jeszcze na spokojnie by cos wsadzil

Paweł
zapomniałem zmienić, nie 9 tylko 1!!! moja ocena

Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
CHŁam
05.09.2018 19:55:00

TRAGEDIA, SUWAKI NIE DZIAŁAJĄ, NIE SPOSÓB ICH NAPRAWIĆ, PIENIĄDZE W BŁOTO!!!
To poprostu kpina którą ten badziewny sklep wciska ludziom, suwaki są chyba z najtanszego materiału jaki tylko był dostepny dla producenta, po paru tygoniach przestały zamykać plecak.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
ZA CENE 50 ZŁ JEST SUPER.
06.04.2018 19:07:27

Kupiłem plecak w promocji za 50zł jak za tą cenę to super jakość, zwykła 250zł to ogromna przesada;) spodziewałem się trochę twardszego poszycia zewnętrznego, jest dosyć elastyczne wiec podczas upadku nie uchroni zawartości. pojemność super, co do pasków na rzepy to średnie rozwiązanie na dłuższy czas bo wiadomo ze rzepy będą puszczały a podczas jazdy tego bym nie chciał, ja po prostu przeszyłem je grubą nicią po odpowiednim spasowaniu i jest ok, bardzo fajny patent z kieszeniami w środku oraz haczykiem na klucze dzięki czemu nie trzeba będzie szukać ich po spacerze pod rzeczami na samym dnie oraz z zapięciem paska biodrowego na boku dzięki czemu po złożeniu się na moto nie martwię się o lakier na baku:) ja jestem bardzo zadowolony z plecaka i polecam go wam w 100%, dodam że znajomi którzy również zakupili ten plecak są z niego bardzo zadowoleni.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
NIE POLECAM
11.20.2018 21:39:56

Uwaga na ten sklep! Przy zwrotach doliczaja spbie dodatkowa kase za zwrot - co jest zabronione prawem. A po informacji odwracanie kota ogonem.

Nie polecam

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
W tej cenie ok.
11.21.2018 16:47:54

Kupiony w promocji na xlmoto w cenie 50PLN. Podzielam opinię jak wcześniej, tzn. w tej cenie OK, 250 nie ma za co dać. Generalnie udało się spakować wraz z tankbagiem na sportbike i oblecieć Rumunię.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Gość
11.26.2018 4:39:01

Plusy:
+ wygląd
+ dobrze przylega do ciała
++ cena
+ Trudny dostęp do zawartości.Nic nie wypadnie, nic się nie otworzy. Również woda ma nielatwy dostęp do środka

Minusy:
- Poprzez jego budowę ciężko wykorzystać pełen jego potencjał. Te 24 litry to tak umownie
- Tylko dwie kieszonki,obie tej samej wielkości i w żadnej się nie mieści skórzany portfel
- Bezużyteczna przegroda na laptopa. Prędzej dostaniemy skrzywienia pleców
- Wszelkie sztywne rzeczy nie wspominając już o laptopie ale nawet buty czy większa butelka wbijają się w plecy
- krótki pasek biodrowy. Spore chłopy się nie dopną.

Podsumowując:
Fajny plecak na sportowe motocykle. Jest gdzie wrzucić drobnicę która dotychczas walała się po kieszeniach. Redukując potrzeby do absolutnego minimum można spakować się na weekend.Za 250 zł to chyba ktoś na głowę upadł ale za 50 zł jak najbardziej warto.

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
Produkt ok - sklep KATASTROFA
06.03.2019 11:26:12

Ten sklep to jedna wielka wydmusza. Trzeba bardzo uwazac, bo obsluga klienta jest katastrofalna. Moja sprawa prawdopodobnie bedzie szla do UOKiK bo sklep wyslal wadliwy produkt i nie akceptuje rękojmi.
Opinie oczywiscie poblokowane bo tam gdzie sa to maja zle.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Mam dwa plecaki i mogę je polecić
06.04.2019 9:11:03

Jeden mam ją,drugi tatą użyte były jeszcze nie wiele razy .może jeden 3 a drugi 10 .ale wydają się spoko. Są wystarczająco pojemne i dobrze trzymają się pleców .jak za cenę około 80zl polecam w 100%

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
Nie otrzymałem zamówionego towaru
06.14.2019 12:02:57

Zakupiłem produkt, po czym dzień później dostaje informację, że produktu już niema. Sprawdziłem na ich stronie i widnieje informacja, że kask jest dostępny w magazynie.
Nie polecam kupowania w tym sklepie.
Sprawa zgłoszona do UOKiKu

Gość
jak zgłosić sprawę do UOKiKu. Mama podobną sytuację, tylko żeby się o tym dowiedzieć czekałem miesiąc


Dołączone zdjęcia
XLmoto Slipstream
Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
Gość
07.21.2019 16:32:47

Sklep tragiczny. Niby darmowa dostawa od pewnego progu, ale kroją kasę w przypadku jakichkolwiek zwrotów. Kolejna sytuacja - przez cały tydzień wystawiają produkty w wyprzedażowych cenach, a po zakupie okazuje się, że nie mają zamiaru nic wysyłać, bo niby nie mają. W dodatku dają w ramach "przeprosin" rabat 10% i zaczynają rozsyłać spam na maila! Te same 10% można uzyskać za zapisanie się na spam listy na ich stronie, z tym, że oni w ramach ich "przeprosin" zrobili to bez jakiegokolwiek wyrażania zgody. W przypadku płatności z góry, trzeba czekać kupę czasu i się upominać zanim zwrócą pieniądze!

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


1
Nie polecam
12.02.2019 11:08:04

Zakupiłam plecak w cenie 50 zł plus oczywiście dostawa. Plecak niczym niezabezpieczony. Luźno wrzucony do wielkiego kartonu przez co uległ zniszczeniu. Nie jestem sama w stanie go „naprawić” a z reklamacja są jakieś cyrki. Pierwszy raz się z czymś takim spotykam jeśli chodzi o rzeczy do motocykla. To jest kpina jak sklep z niby wielką renomą traktuje klienta jak i swój własny produkt.

Ps
Plecak jest zniszczony nie przez transport/kuriera, sama paczka była w idealnym stanie.

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Profil użytkownika


10
Gość
12.02.2019 17:27:37

Mam go przeszło rok, spakować parę cięższych książek czy szklanych butelek nie było problemu. W trasę również się jak najbardziej sprawdza. Nie jestem pewien co do wodoodporności (nie było okazji testować). Mając na uwadze cenę ok.50zł do tego ile razy się przydał i ile ciężaru w nim przewiozłem to jak najbardziej polecam!

Gość
Wyszczegać sie sklepu gdzie w ogóle nie podany jest właściciel, ewentualny adres , nr telefonu a tylko adres email. W razie problemów z zakupem to niewiadomo u kogo się kupiło

Głosy: 13   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


KTM EXC 400

Mialem przez wiele lat EXC 400 z rocznika 2002 (pierwsza generacja)
Zalety:
-mimo uplywu czasu to wciaz bardzo kompetentny endurak
...

KTM EXC 400

Mialem przez wiele lat EXC 400 z rocznika 2002 (pierwsza generacja)
Zalety:
-mimo uplywu czasu to wciaz bardzo kompetentny endurak
...

RST Pro Series Ventilator X

Ogólnie jestem bardzo zadowolony z kurtki. Po 1kkm nie widać śladów zużycia (oczywiście pomijając plamy po owadach ;) ). Jakość wykonania i u...

Yamaha TDM 900

Posiadam już drugą TDM 900. Pierwsza była złota z 2002roku, druga czarna z 2005r z ABS. Jest to idealny motocykl do turystyki szosowej, ze względ...

Honda CB 500 1993-2003

CeBulą przejeździłem dwa sezony, kiedy to wróciłem do motocykli po kilkuletniej przerwie. Jeździłem sam i z żoną. Osiągi na tamtą chwilę m...

Honda CB 500 1993-2003

Kupilem na spole z bratem 2 lata temu i w zasadzie nie mialem po kupnie okazji pojezdzic przez ponad rok bo mieszkam za granica poza tym COVID itd :/<...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA