NOWOŚĆ HJC C91

NOWOŚĆ HJC V30 Carbon

NOWOŚĆ HJC CL-XY II

NOWOŚĆ MV AGUSTA Brutale 989R (2008-2012)

NOWOŚĆ HJC i30
3
OPINIA Romet K125
5
OPINIA BMW F800GS (2008-2012)
6
OPINIA Suzuki SV650 N/S (1999-2002)
9
OPINIA Yamaha FZ6 Fazer 2004-2006
1
OPINIA BMW R1200RS

NOWOŚĆ Richa Savage II
Mamy już 18286 opinii o produktach motocyklowych!
Uchwyty GPS mocowania na motocykl
R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy


 Użytkownik JWRJWR
   Reputacja:
Podstawowe informacje
Data rejestracji 09.07.2020
Ostatnie logowanie Ukryte
Przydatne opinie(liczba głosów) 0
Nieprzydatne opinie(liczba głosów) 0
Aktualny motocykl: Honda CBR 900 RR FireBlade, rocznik 1999, sc33; Honda Rebel CA 125, rocznik 1997
Poprzednie motocykle:
Informacje o mnie...

Motocyklista z Białegostoku

Moje motocykle



Zdjęcie profilowe



Opinie dodane przez użytkownika




9
Honda CBR-900RR FireBlade SC33, rocznik 1999
09.07.2020 9:30:07

Piękny motocykl, który trzyma wartość.

Kupiłem mojego Bladego ze śladami normalnego użytkowania, lekkimi modyfikacjami takimi jak LED-owe kierunkowskazy z tyłu,zmienionymi lusterkami z wbudowanymi kierunkowskazami z LED-ami, gniazdem USB, gniazdem na nawigację/komórkę. W sumie trochę żałuję, że w tym moto coś zmieniano, bo ten pojazd już jest klasykiem i...


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


9
Honda Rebel 125, rocznik 1997
09.07.2020 9:42:08

Honda Rebel 125 to świetny motocykl do miasta. Używam go do jady codziennej w sezonie.

Wielu ludzi, myśli, że jest to motocykl o większej pojemności, gdyż świetnie wygląda. Jest po prostu śliczny. Swoją Rebelkę ubrałem w skórzane sakwy i owiewkę. Ludzie sami do mnie podchodzą i wypytują się...


Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


8
Shark Skwall 2
09.07.2020 11:19:39

Kupiłem swój biały kask na allegro za około 500 złotych. Po roku używania kasku mogę go polecić.

LEDy to moim zdaniem niepotrzebny bajer. Myślałem, że będę z tego korzystać, ale w moim przypadku okazało się to zbędne rozwiązanie.


Głosy: 1   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


9
SPYKE IMOLA EVO
09.07.2020 12:41:45

Fajna kurteczka. Mnie osobiście przekonał stosunek ceny do jakości. Za swoją kurtkę zapłaciłem 700 złotych i jestem z niej zadowolony. Pasuje ona zarówno do motoru sportowego jak i cruisera.
Z plusów można wskazać, że posiada podpinkę oraz jest dość dobrze dopasowana do ciała.
Wentylacja nie zwala z nóg, ale...


Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


9
Adrenaline Chinos
09.07.2020 12:48:19

Bardzo wygodne spodnie. Udało mi się je kupić dość tanio - 200 złotych. Na jazdę po mieście cruiserem idealne. Latem w mniej upalne dni sprawdzają się doskonale.


Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


9
LF PANTS MAN
09.18.2020 11:34:15

Fajne spodnie, dobrze łączą się z kurtką SPYKE Imola EVO. Można dokupić dodatkowo ochraniacz na plecy, chociaż Spyke mogłoby postarać się o dołączenie go do spodni na stałe.

Ogólnie dobry jest stosunek ceny do jakości.


Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


9
ADRENALINE STUBE
09.18.2020 11:39:22

Spodnie są wygodne. Zwracam szczególną uwagę na to, że ochraniacze bardzo dobrze leżą na kolanach podczas jazdy.


Głosy: 4   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna


9
Gość
10.06.2020 17:51:57

Do kurtki w rozmiarze 54 pasuje ochraniacz pleców SAS-TEC SC-1/14 w rozmiarze XL. Można ten ochraniacz kupić w cenie około siedemdziesięciu złotych. Myślę, że warto 😁


Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store