Mamy już 14133 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie na Windows Phone

Ostatnie opinie
10

Szyby motocyklowe MRA Racing
6

HJC IS-17
10

Shoei Neotec 2
8

Lotos Moto Power 4T 10W40
9

Suzuki VS 750 Intruder


2
Ostatni post przez: Wiechutek, dnia: 2019-01-13

1
Ostatni post przez: Marcin, dnia: 2019-01-11

3
Ostatni post przez: Gość, dnia: 2019-01-10

5
Ostatni post przez: Drzewo, dnia: 2019-01-08

3
Ostatni post przez: Koksu, dnia: 2019-01-01

Nie znalazłeś swojego motocykla lub innego produktu w naszej bazie? Wpisz jego nazwę, a zostanie on dodany do bazy.

OPINIE O MOTOCYKLACH

Społeczność Moto Opinie
Najnowsze pytania
0
0

Witam wszystkich :) Czas kupić sobie nową kierownice i pytanie mam jedno - co według Was...
6
1

czy wykorzystać ramę jako \"minus\". Dzięki z góry. Oczywiście z przekaźnikiem. Pozdrawiam.
3
2

Co sądzicie o tym płynie? Używał ktoś?
11
5

Niedługo mogę iść na a1 ale nwm do którego punktu naj lepiej z tonę to...
10
4

Jaki olej wlać do CBR 125 z 2004 roku?
11
2

Siema :) Pytanko odnośnie opon - mam Angele i jestem nimi zachwycony. Oponki te mają pare...
8
2

Mam pytanie czy warto zainwestować w taki kask szczękowy i jakie są jego mankamenty?
Zdjęcia waszych motocykli

Nadchodzące zloty i wydarzenia

+ Dodaj wydarzenie/zlot › Zobacz wszystkie

27


Sty
Rajcza Enduro Skijöring 2019
Województwo Śląskie

30


Sty

01


Lut
XX Zimowy Zlot Słoni 2019
Województwo Warmińsko-Mazurskie

09


Lut

17


Lut

24


Lut

10


Mar
Oldtimerbazar 10 marca 2019 – Wrocław
Województwo Dolnośląskie

16


Mar
MotoVlog Days Wrocław 2019
Województwo Dolnośląskie




Ciekawe miejsca i trasy motocyklowe Miejsca i trasy motocyklowe
EDYTOR TRAS

Zachęcamy do dzielenia się swoimi trasami z pomocą edytora. Możesz zaplanować trasę, dodawać zdjęcia, dzielić się z nią ze znajomymi i otrzymywać komentarze.

DODAJ TRASĘ
Wyślij z pliku KML

Najnowsze trasy
› 09-25-2018   Pieskowa Skała - Ojców
› 09-18-2018   Przełęcz nad Łapaszanką
› 09-02-2018   wokół Tatr
› 09-02-2018   Wycieczka na zamek do Rabsztyna k. Olkusza
› 09-01-2018   Krakowskie bulwary i kopiec Kościuszki
› 09-01-2018   Kawiarnia Niezapominajka w dolinie Prądnika
› 09-01-2018   Sobotnie winkle na Pieskowej Skale
Ostatnio zdjęcia miejsc

Ścieżka w Chmurach

Rdzawe Diamenty - Muzeum Motocykli w Ustroniu

Góra Graniczna - wieża widokowa

Góra Graniczna - wieża widokowa

Patelnie Chabówka

Gondola na szczyt

Punkt widokowy Utvik

Tvinnefossen (Stryn)

Runde wyspa ptaków



Najnowsze opinie
10
01.16.2019

Najlepsze szyby motocyklowe na rynku. Przerabiałem już włoskie, ale tylko MRA mimo lat wygląda świetnie i nie wymięka. Nawet ryski się nie trzymają.




6
01.15.2019

Kask ze sredniej półki. zmieniłem go na Shoei Neoteca 2 i powiem kosmos różnica.
HJC popekał mi wlot powietrza na szczece + jeden zawias.
Ogólnie to solidny kask ale głośny w pyte i na trasach pow.400km gniecie w łepetyne tak że aż boli.




10
01.15.2019

Co tu dużo mówić - kask za 2.5k jest wart tych pieniędzy
Ale warto - lezy na głowie idealnie - nic nie gniecie.
A wyciszenie to poezja- wkładki uszczelniające szyje i brodę sa tak szczelne że mucha sie nie przeciśnie- róznica z integralem HJC z sredniej półki do Neoteca 2 to inny swiat.
+ ma deflektory na szczece wyciszajace swist ,a i szyba jest całkiem inna niż w zwykłych kaskach - konce są wygiete ku górze co jeszcze lepiej wycisza.
Wentylacja jest spoko.
W standardzie blenda, pinlock, gwarancja 5 lat.




8
01.14.2019

Olej teoretycznie bardzo fajny - tani i ma dobre parametry. Niepokój tylko budzi etykieta na której jest napisane że olej przeznaczony do motocykli o małej pojemności - tak jakby producent sam nie wiedział czy ten olej nadaje się do motocykli i do jakich. No i co znaczy mała pojemność? 300 cc, 600? Dodam że jeździłem Banditem 600 sezon i nic się nie działo złego. Poza etykietą chyba można polecić.




9
01.13.2019

Byłem posiadaczem VS 750 przez 1 sezon. Do porównania poprzednio miałem Virago 535 i 750 i następnie VS. Pożniej przygoda z chopperami się skończyła. Z całej trójki najwięcej funu dawał Intruz. Miał największego kopa i ten silnik :D Gdyby nie naklejki ludzie zawsze się mylili z HD :D Co chodzi o wygode podróżowanie to Virago 750 było wygodniejsze. Troche mały jak na mnie ale dzięki silnikowi który robił wizualną robote chyba najładnieszy chopper albo 1 z ładniejszych. Bezawaryjny, łatwy do opanowania ale raczej z myślą dla ludzi z mniejszą posturą. Ogólnie szczerze polecam.




7
01.13.2019

Jak za tą cenę kurteczka całkiem spoko. Dobra jakosc wykonania, uzywam od 2 sezonow i zero rozpruc oraz żadnych problemów z zamkami. Po dwóch szlifach nadal nadaje sie do użytku. Jedyny minus to fakt ze membrana wodoodporna jest wszyta na stałe przez co w lecie wentylacja praktycNie nie istnieje. Jednak po wpieciu podpinki ocieplajacej odrabia to na wiosne i jesień. Zdecydowanie polecam ale nie koniecznie na lato




10
01.13.2019

Polecam, jak najbardziej, uzywam od 3 sezonow i bez żadnych zastrzeżeń. Przeżyły dwa szlify i prawie 25 tys km. I caly czas nadają sie do użytku. Idealne na lato, dobrze wentylowane, ponizej 15 stopni jest juz bardzo zimno.




10
01.13.2019

Serdecznie polecam zbroja naprawdę świetnie wykonana ochraniacze nachodzą na siebie i idealnie chronią cały tułów, ręce i plecy!
Lewa w górę!!




9
01.11.2019

Kask kupiłem ze względu na cenę i dobre opinie. Kask ładny,dobra widoczność ze względu na duży wizjer,blenda spełnia swoje zadanie nawet przy dużym słońcu. Dużym plusem jest pinlock w zestawie. Jeśli chodzi o głośność jest ok choć kask ma zaślepkę przy lewym uchu na interkom dedykowany właśnie do tego kasku i w lewym uchu niestety troszkę bardziej szumi. Kask wygodny dobrze siedzi na głowie po całym sezonie wyściółka nie wygniotla się by latał. Wentylacja mogła by być lepsza. Pozdrawiam malogłowego co mu kask do czerepu nie spasował nie przejechał nawet 100 metrów w nim a daje tak krzywdzącą ocenę.




7
01.11.2019

Polecam dla osób które jeżdżą tylko dla zabawy, ostro ale tylko przy suchym asfalcie i temperaturach powyżej 15 stopni. Na górskich krętych drogach opona przekracza możliwości mojej CBF600SA ..nie ma opcji na żaden poślizg klei się jak po..bana , można śmiało drzeć podnóżki. Na mokrym nie mam do niej zaufania parę razy miałem ciepło. Przy moim sprzęcie trwałość bardzo dobra, nie mierzyłem ale na oko nie widać zużycia. Podsumowując do codziennej jazdy w różnych warunkach nie polecam , natomiast do zap...dalania w idealnych warunkach polecam zdecydowanie bo cena bardzo atrakcyjna.

Gość
Opinia po jednym pełnym sezonie użytkowania ;)




8
01.11.2019

Moto rewelka to wymienie tylmo minusy :
- niewygodna pozycja ( r6 , 600rr , zx6r ) wygodniejsze
- jak szalejemy potrafi łyknąć 10l/100km
- średnie hamulce

Reszta to same plusy ! Polecam każdemu




10
01.10.2019

Moja ogólna opinia co do użytkowania obuwia hiszpańskiej marki Rainers ,modelu 954 jest bardzo pozytywna ,więc szczerze polecam wszystkim ceniącym wygodę (dosłownie jak w kapciach) jak i maksymalną ochronę (jak na topowy model sportowy przystało).
W sumie przejeździłem w nich sporo sezonów (osiem) i dopiero w zeszłym roku po obfitym laniu przez ponad 200km rozkleiły się ,więc kwalifikują się do wymiany.
Niemniej do samego końca służyły godnie i spełniały swoją rolę - stąd taka ocena.
Stoję przed zakupem nowego obuwia i zastanawiam się czy nie kupić jeszcze raz tego samego modelu.






Oceń serwisy i sklepy w okolicy



Ostatnio dodane do oceny



Oxford GPS Tracker EL120

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






OZONE Agness

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






QBag Tail Bag 3

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Dunlop TrailSmart Max

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Seca Monsun

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Oxford U-Lock OF172

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Probiker Season Louis 80

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0