Mamy już 14279 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie na Windows Phone

Ostatnie opinie
9

BMW G650 GS
4

Adrenaline RYO Raptor II
8

Suzuki GSX-S 750 / A
10

HJC RPHA 70
9

Ixon Addict


2
Ostatni post przez: R1fan, dnia: 2019-02-18

14
Ostatni post przez: Mariusz, dnia: 2019-02-13

19
Ostatni post przez: ARCZI, dnia: 2019-02-08

1
Ostatni post przez: Gość, dnia: 2019-02-02

3
Ostatni post przez: Beros, dnia: 2019-02-02

Nie znalazłeś swojego motocykla lub innego produktu w naszej bazie? Wpisz jego nazwę, a zostanie on dodany do bazy.

OPINIE O MOTOCYKLACH

Społeczność Moto Opinie
Najnowsze pytania
9
3

Benzyna, nafta, wd40, czy jeszcze coś innego?
10
2

Witam, kierunkowskazy w mojej CBR 125 z 2004 działają z opóźnieniem, gdy włączę kierunkowskaz on...
11
2

Mam pytanie do szanownych kolegów. Czy przy moim wzroście 168cm i wadze 88 kg...
13
7

Witajcie. Chcialem dzisiaj przewietrzyc mojego gsxr 600 k5 i niestety nie pali. Akumulator dobrze kręci...
7
1

Hej Kiedyś w sieci działało duże forum właścicieli CBR 125, ale nie mogę go znaleźć. Czyżby...
Zdjęcia waszych motocykli

Nadchodzące zloty i wydarzenia

+ Dodaj wydarzenie/zlot › Zobacz wszystkie

17


Lut

24


Lut

10


Mar
Oldtimerbazar 10 marca 2019 – Wrocław
Województwo Dolnośląskie

16


Mar
MotoVlog Days Wrocław 2019
Województwo Dolnośląskie

21


Mar

23


Mar

23


Mar

23


Mar
Iławska MotoMarzanna 2019.03.23
Województwo Warmińsko-Mazurskie




Ciekawe miejsca i trasy motocyklowe Miejsca i trasy motocyklowe
EDYTOR TRAS

Zachęcamy do dzielenia się swoimi trasami z pomocą edytora. Możesz zaplanować trasę, dodawać zdjęcia, dzielić się z nią ze znajomymi i otrzymywać komentarze.

DODAJ TRASĘ
Wyślij z pliku KML

Najnowsze trasy
› 02-17-2019   Łapalice
› 09-25-2018   Pieskowa Skała - Ojców
› 09-18-2018   Przełęcz nad Łapaszanką
› 09-02-2018   wokół Tatr
› 09-02-2018   Wycieczka na zamek do Rabsztyna k. Olkusza
› 09-01-2018   Krakowskie bulwary i kopiec Kościuszki
› 09-01-2018   Kawiarnia Niezapominajka w dolinie Prądnika
Ostatnio zdjęcia miejsc

Zamek w Otmuchowie

Zamek w Otmuchowie

Pałac w Oleśnicy Małej

Zamek Chudów

Grupa warowna Hůrka

Grupa warowna Hůrka

Bulwar nad Sołą - Węgierska Górka

Bulwar nad Sołą - Węgierska Górka

Terminal



Najnowsze opinie
9
02.18.2019

Cześć,

właśnie zakupiłem taki motocykl. Wybór padł na ten właśnie model ze względu na łatwość z jaką się na niego wsiada, prowadzi, w ogóle obsługuje. Jeździłem już na większych maszynach z innego segmentu: R1200RT, VL800.
Tym małym GS można fajnie pojeździć, jest dość uniwersalny, "sprytny", szczególnie dla motocyklisty z niewielkim doświadczeniem. Większe i cięższe maszyny wymagają więcej siły, uważności, miejsca do manewrowania, czasem wzrostu (jak R1200RT).
Silnik ciągnie od spodu i nie szarpie, pozycja kierowcy wygodna - prosta.
Niemile wbija się pierwszy bieg, głośno i metalicznie. Potem skrzynia pracuje ładnie, sprzęgło miękkie.
Hamulce to nie brzytwa, ale powinno wystarczyć.

W sumie polecam. Myślę, że jest to doskonały motocykl na to by pojeździć i sprawdzić się czy w ogóle chcemy większy, mocniejszy, i jaki? Adventure, turystyk.......

Pozdrawiam.




4
02.18.2019

Szału nie ma po sezonie pęknięcie na zgięciu wymieniono na nowe,ale buty niewygodne.Polecam lepiej markowe glany przynajmniej bedą na lata bo te buciki niszczą się w oczach.




8
02.17.2019

Dopiero 4k km za mną, ogólnie bardzo zadowolony z zakupu jak narazie to mógłby byś bardziej elastyczny.
Wydech zmieniony na ten sezon gdyż fabryczny brzmiał przy jeździe w korku jak skuter hehe.
Spalanie Ok, prowadzenie bdb, hamulec przedni ( tylny z ABS jakby go nie było) Ok, kontrola trakcji działa rewelacyjnie. Polecam choć zamienił bym się na GSX s1000 ;)




10
02.16.2019

polecam kask daję full gwiazdek kask bardzo cichy nawet przy dużych prędkościach ;) blenda ok lekki (s) nie trzęsie głową i jestem zadowolony z zakupu polecam !




9
02.16.2019

2 sezony w ww modelu i śmiało mogę polecić, kurtka z podpinką w cenie RST zdecydowanie lepsza jakość, możliwość spięcia ze spodniami, kilka fajnych kieszeni wewnątrz, solidne zamki




9
02.15.2019

Uważam ,że są to rewelacyjne buty. Bardzo wygodne, przewiewne, dobrze leżą na nodze, bezpieczeństwo na najwyższyn poziomie - potwierdzone w praktyce :) .

Mało jeżdżę w deszczu więc ciężko się wypowiedzieć na tej płaszczyźnie.

Kolejne buty będzie tez SMX-5 lub 6.

Pozdrawiam

Gość
A gdzie ten wiatr niby w nich? Ja tam nie zauwazylem zeby byly przewiewne




9
02.14.2019

Kupiłem te rękawice kilka miesięcy temu, że zima itd to zrobiłem w nich ok 500km. Ale ogólnie musiałem trafić na jakiś przestrzelony komplet mianowicie lewa rękawice mam ok a prawa jest jakaś ciaśniejsza, nie mogę zacisnąć pięści bez użycia większej siły na dodatek tą opaska na nadgarstku która jest na rzep jest o wiele krótsza niż ta na lewej rękawicy i to o jakieś 5cm i prawie za każdym razem przy zakładaniu ten pasek wypada z obręczy więc muszę najpierw zakładać prawą bo później nie mogę tego paska włożyć. Liczę że jeszcze się rozciągną te rękawice bo jakiegoś super komfortu nie ma. Już się rozciągły trochę bo były ciaśniejsze. Taka nauczka na przyszłość żeby mierzyć oby dwie rękawice.




7
02.14.2019

Plusy
+ Niska cena
+ Szybki procesor 800mhz
+ Wodoodporność
+ Bogaty zestaw wyposażenia
+ Wbudowany bluetooth
+ Dobra i szybka lokalizacja GPS
+ 8 GB wbudowanej pamięci FLASH

Minusy:
-Raczej średnia widoczność w słońcu
- Niska rozdzielczość wyświetlacza
- Raczej przeciętna aplikacja do nawigacji. Na szczęście jest możliwość wgrania Automapy lub iGo na kartę micro sd. Jest od razu odblokowana.
- Wyświetlacz dobrze widoczny tylko patrząc na niego na wprost. Spod kąta traci ostrość i czytelność.

Jeśli szukasz taniej nawigacji i od razu zmienisz aplikacje do nawigowania z fabrycznej na iGO lub Automape - na pewno nie będziesz zawiedziony. W tej cenie nie ma Garmina i Tomtoma :) Ogólnie polecam.

Gość
A jak wyglada wspolpraca z interkomem przez bluetooth?

Radek
Mam i zgadzam się z autorem tej recenzji. Ogólnie dobre urządzenie jeśli kupimy do 300 PLN. Standardowa aplikacja do nawigacji chodzi troche ociężale - animacja jest mało płynna, ale po wgraniu automapy jest rewelacja.




10
02.12.2019

polecam oponę, założyłem nową wczoraj na przód i dzisiaj w niefarcie bo na zakręcie zmuszony byłem dać po hamulcu podczas skręcania, mega się skleiła i zrobiła tak jak pomyślałem, zero uślizgu a maszyna to HONDA cbr f4 ;)




9
02.12.2019

Cześć,
Każde rozwiązanie ma swoje wady i zalety.
Zacznę od wad:
- koszt kufrów i mocowania to około 1500-1800 złotych w zależności od sklepu.
- szerokość motocykla z kuframi jest oczywiście większa niż bez nich, więc trzeba ją brać pod uwagę. Z tego powodu większość czasu spędzają na półce w garażu.
Zalety:
- pojemne,
- całkiem dobrze radzą sobie w deszczu,
- lepiej zabezpieczają przewożone graty niż sakwy przed okiem i ręką bliźniego twego mieniem cudzym zainteresowanego,
- w nawiązaniu do powyższego punktu nie ma zwiększonego poziomu stresu przy stawaniu na stacji odlej lub na posiłek regeneracyjny w przydrożnej knajpie,
- w odróżnieniu od kufra centralnego nie powodują niekorzystnego przeniesienia środka ciężkości w kierunku tył-góra.
Moja rada - chcesz zaoszczędzić pare złotych zamiast Givi V35 kup kufry Kappa K33N. To jest praktycznie ten sam product pozbawiony jedynie odblasków i z innym logiem.

Daro
I trszeczke mniej pojemne, o grubosc zamykanych pokryw. Te w V35 sa troche glebsze. Niby 2 litry roznicy ale czasami ma to znaczenie :) nie mniej oba modele sa godne uwagi




7
02.11.2019

Klocki kupiłem co po 60 zł za kpl. czyli do fjr 2006 w górę trzeba 4 , wytrzymały 11 kkm, nie piszczą. Teraz w tej cenie albo i taniej można kupić złote SBS, Ferodo, TRW (wszystkie pakowane po 4 sztuki kpl na tarczę). Porównam inne to napisze. Brenty do oryginałów Nissin bodajże to jak 6/10 pkt. Szybciej się zużyły, gorsze wyczucie klamki.




9
02.11.2019

W kasku przelatane dwa sezony (~40tys km).
Lekki, wygodny, ale głośny. Moto wyposażone w szybę turystyczną z deflektore, więc ciszej z podniesioną szybką :)
Popękała dolna część wyściółki :(






Oceń serwisy i sklepy w okolicy



Ostatnio dodane do oceny



RMT 965 GRID

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






SECA Nexus

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






MTR S-11 Pro Carbon

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Revit Offtrack

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






SPIDI Thunderbird

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Seca Strada IV

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Ozone Ride 2

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0