Mamy już 4552 opinii o produktach motocyklowych!

NAWIGACJA:
Profil Youtube moto-opinieNasz profil na facebookuProfil moto-opinie.info na google+
»NEWSROOMWitamy w moto-opinie! :) Dziś jest Wtorek 21.10.2014


Witamy w moto-opinie.info

Opinie na temat motocykli, opon, kurtek, kombinezonów i wszystkiego co potrzebne motocykliście.

Witamy w największym w Polsce serwisie z opiniami dla motocyklistów. Tutaj dowiesz się co warto kupić dla siebie i swojego motocykla. Zachęcamy także do dodawania własnych opinii, to potrwa tylko kilka minut, a na pewno pomoże innym motocyklistom przy ich wyborze.



»NADCHODZĄCE WYDARZENIA+ DODAJ

19


Paź

25


Paź

06


Gru
Motomikołaje 2014 - Szczecinek
Województwo Zachodniopomorskie


POPULARNE MARKI
Motocykle Honda Motocykle Suzuki Motocykle Yamaha Motocykle Kawasaki Motocykle Ducati Ubrania Alpinestars Ubrania Dainese Ubrania Ozone Ubrania Held Ubrania RST Kaski Shoei Kaski AGV Kaski HJC Kaski Shark Kaski Nolan


DOŁĄCZ DO NAS NA GOOGLE+



Statystyki

strony
Liczba dodanych opinii
4552
Liczba produktów do oceny
8638


OSTATNIO SKOMENTOWANE FILMY
 
»
DOŁĄCZ DO NAS NA FACEBOOKU

OSTATNIO DODANE ZDJĘCIA MIEJSC

Nockalmstrasse - Austria

Nockalmstrasse - Austria

Nockalmstrasse - Austria

Przełęcz Fluela pass - Szwajcaria

Przełęcz Fluela pass - Szwajcaria

Przełęcz Fluela pass - Szwajcaria

Muzeum Molke (Muchołapka)

Muzeum Molke (Muchołapka)

Muzeum Molke (Muchołapka)





OSTATNIE OPINIE


1
10.20.2014

szalona cena!!!!!!!!!!!




10
10.20.2014

Smar warty swojej ceny, nie odrywa się od łańcucha i nie brudzi zadupka jak wcześniejszy, biały kolor sprawa dodatkowo, że łańcuch wygląda kozacko ;)




10
10.20.2014

Wydech wykonany ładnie i starannie. W pierwszych wersjach logo na wydechu było klejone, potem już nitowane. Powiem obiektywnie jak on brzmi w Z750 poliftowym. Jest miazga, nie tylko w moim odczuciu ale wszystkich znajomych. Brzmi bardzo agresywnie i basowo do tego ma sporą tendencję do marchewek. Jak ktoś ładnie stwierdził jest to niszczyciel akrapów a w moim odczuciu i całej reszty. Nie ma lepszego wydechu do w/w motocykla.




10
10.20.2014

witam
jezdze w tych butach, lepszych nie widzialem, naprawde polecam!!cud malina !!!




7
10.18.2014

Fajne moto było by jakby popracowali nad ergonomią i pozycją. Podnóżki są zbyt mocno cofnięte do tyłu, a bak jest źle wyprofilowany przez co nogi nie mają się gdzie schować. Mocy w brud, ale zawieszenie z przodu miękkie więc na zakrętach jest tak sobie. Do tego ogromna masa którą czuć szczególnie w wolnych zakrętach i przy manewrowaniu po parkingu. Osobiście bardziej polecam XXa. Technicznie bez zarzutu, jedyna rzecz która pada to regulator napięcia.




10
10.18.2014

Bardzo polecam - szybko wysycha, ma biały kolor więc widać kiedy trzeba smarować ponownie łańcuch. Wytrzymuje 300-350 km i nie brudzi. 10/10




9
10.17.2014

Mam wersję z ABS z 2008 (na wtrysku). W momencie zakupu miałem poważne obawy widząc jakie to koromysło (z oryginalnymi kuframi Hondy). Wyglądał jak góra lodowa (po przesiadce z Hondy VT 500ccm). Faktycznie, wprowadzenie tej kupy żelaza na stopkę centralną wymaga wprawy i sporo siły. Moje obawy szybko się rozwiały po odpaleniu silnika i krótkiej przejażdżce. Raz ruszony, prowadzi się prawie jak rower. Rewelacja (jak dla mnie). Osiągi oceniam na 7, bo jak stary alkoholik, lubi wypić, chociaż nie jest to dla mnie jakiś straszny problem. Pozycja za lejcami świetna, kanapa prawie jak w domu. Heble z CBS + ABS - rewelka. Zapomnij o używaniu w terenie.

PLUSY:
+ Prowadzi się jak rower,
+ Równo i spokojnie oddaje moc. Dla mnie to zaleta, ale dla 'sportowców' pewnie nuda.
+ Super światła !
+ Solidne heble,
+ Zawieszenie super, mimo braku regulacji przedniego widelca.
+ Wygodna kanapa,
+ Kuuuupa miejsca,
+ Super widoczność (siedzisko jest dość wysoko),
+ Zupełnie nie rozumiem wywodów nt. jak bardzo brzydki jest to motocykl. Mnie się bardzo podoba.
+ Silnik "V" -- pięknie bierze od spodu i ma super charakterystyke. Dodatkowo dwa cylindry -- tańszy serwis.


MINUSY:
- Wagę czuć gdy stoi.. no i przy wolnych manewrach trzeba bardzo uważać, bo w razie 'w' nie można skutecznie podeprzeć się nogą.. grozi jej złamaniem. Koniecznie zamontuj gmole.

- Straszny pijak. Nawet na wtrysku. Wprawdzie jadąc emerycko można zejść do 5l/100km, delikatnie -- około 6l. Chcąć fajnie powyprzedać (po coś jest te 1000ccm) -- 7.5l. Jak tniesz autostradą powyżej 170km/h licz się ze spalaniem rzędu 10l.

- Mógłby mieć wał zamiast łańcucha..




4
10.17.2014

Kupiłem oponkę na tył pod namową kolegi, że na początek (jestem świeżym motocyklistą) w zupełności wystarczy. Niestety jej potencjał starczył może na 2 tygodnie. W ciepłe bezchmurne dni sprawdzają się jako tako. Twarda mieszanka na całej oponie, długo się grzeją, ale pewnie na długo starczą. Jak ktoś chce do bardzo spokojnej turystycznej jazdy, to czemu nie. Myślę, że 20000km dadzą radę. Przejechałem w nich około 2000km i zużycie znikome. Jazda w nich po winklach niestety do przyjemnych nie należy. Ciut mocniejszy przechył i już uślizg.
Zwykła malowana linia i zaczyna tańcować. O jeździe na mokrym nie wspomnę - często muszę stosować styl enduro i wspomagać się nogami, bo to dosłownie jazda figurowa.
Przejechałem tą oponką naprawdę niewiele, ale i tak mocno się zastanawiam żeby zmienić ją na Pilot Road 2.




10
10.17.2014

Po przejechaniu nieco ponad 4 kkm, klocki noszą minimalne ślady zużycia, do tego super hamują, mam te sinterowe. Po jeździe w deszczu na drugi dzień potrafią trochę popiskiwać, ale to w niczym nie przeszkadza i po rozgrzaniu mija. polecam w 100%, przy nastepnej wymianie tylko Vesrah.




2
10.17.2014

Ja również zachęcony opiniami z tej strony go kupiłem - dla mnie porażka, ludzie czy na prawdę wszystko co nie chlapie na felgę jest super mega???
Posmarowałem, poczekałem, wyjechałem pojeździć po mieście, po 50km cały łańcuch oblepiony piachem i kurzem jak nigdy - TRAGEDIA, a jeździłem tylko po asfalcie...
Kilka dni później rdzawy nalot na nowym łańcuchu DIDa!!! WTF !!!
Nie smarujcie tym g..wnem łańcucha, NIE POLECAM!




10
10.16.2014

Mam CBF-kę od 6 miesięcy więc za wiele nie mogę się wypowiedzieć. Warto wspomnieć, że wybacza dużo błędów kierowcy, idealna do turystyki ale tylko w 1 osobę bo silnik niestety za słaby, choć w miarę elastyczny. Zawieszenie w porządku, hamulce również. Bezawaryjny jak do tej pory. Daję 9,9 dlatego, ze silnik za słaby do tego moto (78 KM) ale można wybrać Cbf 1000 i będzie OK.




8
10.16.2014

Świetny plecaczek - jakość wykonania bez zastrzeżeń. Użytkuje go od 3 lat i wygląda jak nówka. Jedyny minus to pojemność - przydałoby się pare litrów więcej bo jadąc na zlot zawsze brakuje miejsca na upchanie rzeczy. :)




OPONY I EKSPLOATACJA


AKCESORIA MOTOCYKLOWE


Oceń serwisy i sklepy w okolicy



Ostatnio dodane do oceny



Honda VT700 Shadow

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Yohe 927

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






MIVV SUONO Full Titanium

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






MIVV SUONO Steel Black

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






MIVV SUONO Steel

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Triumph Daytona 650 (2005)

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Aprilia RSV 1000R Factory (2003-2005)

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0









© 2012 by Moto-Opinie.info. Serwis moto-opinie.info nie ponosi odpowiedzialności za treść umieszczanych przez użytkowników opini.

Logowanie do moto-opinie.info
Login: Hasło:
Zapamiętaj mnie
Szybka rejestracja w moto-opinie.info :)
Login
Nazwa wyświetlana
E-mail
Hasło
Hasło(powtórz)