Mamy już 10307 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie na Windows Phone

Ostatnie opinie
5

Shima ST-1
9

4.Biker XR-Sport
9

Kawasaki ZX-6R 636 Ninja (Model 2005-2006)
8

HJC TR-1
9

Aprilia RS 125R (1992-1995)


2
Ostatni post przez: belor, dnia: 2017-04-20

2
Ostatni post przez: KamilEr3, dnia: 2017-04-19

16
Ostatni post przez: fox2plus, dnia: 2017-04-15

2
Ostatni post przez: Gość, dnia: 2017-04-11

2
Ostatni post przez: Irek, dnia: 2017-04-05

Nie znalazłeś swojego motocykla lub innego produktu w naszej bazie? Wpisz jego nazwę, a zostanie on dodany do bazy.

OPINIE O MOTOCYKLACH

Społeczność Moto Opinie
Najnowsze pytania
0
0

Kto jest producentem kasków Rhino?
0
0

witam zakupiłem wyłaśnie sobie vulkana mam pytanie czy trzeba zwracać uwagę na olej czy bierze
0
0

mam problem bo chcę kupić c 90 t,a nic nie słyszałem o jego wadach i...
0
0

witam. czym sie rozni vt 700 od vt700 c
0
0

Z czego w końcu są te buty uszyte? Skóra naturalna czy badziewie nazywane skórą syntetyczną?...
Zdjęcia waszych motocykli

Nadchodzące zloty i wydarzenia

+ Dodaj wydarzenie/zlot › Zobacz wszystkie

22


Kwi

30


Kwi

02


Maj

06


Maj
II Piknik Motoryzacyjny w Trzebini
Województwo Małopolskie

19


Maj
Klasyczne Triumph 2017
Województwo Małopolskie

26


Maj
XVII zlot xt660.pl
Województwo Mazowieckie

28


Lip




Ciekawe miejsca i trasy motocyklowe Miejsca i trasy motocyklowe
EDYTOR TRAS

Zachęcamy do dzielenia się swoimi trasami z pomocą edytora. Możesz zaplanować trasę, dodawać zdjęcia, dzielić się z nią ze znajomymi i otrzymywać komentarze.

DODAJ TRASĘ
Wyślij z pliku KML

Najnowsze trasy
› 04-12-2017   Dobieszczyn-Nowe Warpno
› 03-28-2017   Skrót do Makowa Podhalańskiego
› 01-01-2017   Gołdap&Olecko
› 11-17-2016   Lot nad Orlim Gniazdem 2017 r
› 09-24-2016   Niemiecka pętla
› 09-16-2016   trochę dłuższa przejażdżka bocznymi drogami
› 09-09-2016   Ogrodzieniec - Wisła
Ostatnio zdjęcia miejsc

Most Zwodzony w Dziwnowie

Most Zwodzony w Dziwnowie

Most Zwodzony w Dziwnowie

Wodospad na Mosorczyku

Pałac Bałoszyce

Kemping na wyspie

Borne Sulinowo

Żarnowiec - Niedokończona elektrownia Jądrowa

Pałac w Glince



Najnowsze opinie
5
04.26.2017

Pierwsze pęknięcie szwa nastąpiło...po 1 (słownie: jednym) miesiącu użytkowania na początku sezonu 2017, jestem załamany. Najgorsze jest to, że rękawice kupowałem zimą i gdzieś podziałem rachunek. Myślałem, że rękawice będą bardziej żywotne. Poza tym są one bardzo wygodne ale nie nadają się na zimniejsze dni. Było mi w nich zimno gdy było 5-10C.




9
04.26.2017

Szukałem rękawiczek do 200 zł i zdecydowałem się na te 4bikera ponieważ wszystkie inne które oglądałem do tej kwoty nie były tak dobrze wykonane. Konkurencja Adrenaliny czy kilku innych firm jakoś mi nie podeszła, skóra gorszej jakości, szwy cieńszą nicią. Za tą cenę były raczej rękawice bez ochraniaczy. Tutaj mamy palce, nadgarstek itd. Shimmy czy inne markowe rękawice tak wyglądające z takimi ochraniaczami widywałem za dużo dużo większe pieniądze. Są długie fajnie wchodzą na rękaw i co moim zdaniem jest wielkim plusem są bardzo dobrze wentylowane. Jeżeli jest zimno palce trzeba trzymać blisko siebie bo podwiewa. Jeżdżę do 120km/h i u mnie bardzo dobrze się sprawdzają. Mam nadzieję że trochę posłużą, wyglądają na dobrze wykonane w tym przedziale cenowym z tego co oglądałem to wypadają najporządniej. Jeżeli się rozlecą po sezonie, wrócę i opiszę. Póki co jestem bardzo zadowolony.




9
04.26.2017

Parę lat temu już pisałem ocenę o zx636. Dalej mam ją u siebie. To już chyba 6 rok. Przez te lata nawet nie pomyślałem o zmianie moto bo jest po prostu rewelacyjne!!! W tej klasie chyba nie ma mocniejszego moto no może poza 675. Pozycja nie jest ekstremalna jak np w zx10r czy gsxr. Przejechałem pół europy w 10 dni i jakoś dałem radę. Oczywiście jak ktoś siedzi na kanapie to będzie zawsze narzekał, że go coś boli. Awarii większych nie miałem poza przepaloną cewką czy świecą. Regularny serwis i dobry olej to podstawa. Najmniej mi spalił 4,6 a najwięcej 7,8. Dziwie się jak czytam, że pali po 9-10 litrów. Z oryginału wymieniłem tylko wydech, fabryczną szybę i przewody hamulcowe na oplot bo już popuchły. Teraz heble są bardzo dobre. Dalej uważam, że wielki minus to słabe światła. Ale to chyba jeden z niewielu minusów tego moto. Pomimo 6 lat razem, nie zamierzam zmieniać na inne moto!!!




8
04.26.2017

Kupiłem kask w czarnym połysku bez malowania za 475 zł z wysyłką. Oceniam go bardzo pozytywnie. Zdecydowałem się na ten produkt ze względu na bezpieczeństwo, wykorzystane materiały, jakość wykonania. Jeżdżę na GS 500 uważam że aerodynamika kasku jest bardzo dobra. Mimo braku owiewek, jeździ się przyjemnie i nie urywa głowy. Wentylacja działa, ale bez szału. Komfort jazdy bardzo dobry. Problem jest jedynie z wyciszeniem, przy otwartych górnych wywietrzników świszczy przy 50km/h i robi się głośno. Ciszej miałem w kasku LS2. Przy zamkniętych wywietrznikach jest już przyjemnie, chociaż nie jechałem powyżej 120km/h. Dosyć szybko paruje, stojąc na światłach szybkę trzeba podnieść do góry, pojeżdżę dłużej i jeżeli będzie mi to przeszkadzało, to zamontuję pinlocka. Blenda działa bardzo dobrze. Ogólnie pomimo słabego wyciszenia oceniam kas bardzo dobrze, ponieważ nie można oczekiwać od kasku za 475 zł aby był bardzo dobry w każdym parametrze. Takie kaski kosztują dużo więcej i za pewne też nie są idealne. W tym przedziale cenowym można kupić Caberga v2r czy coś Sharka, które mają podobne opinie, dopiero przy kwocie 800 zł zaczyna się coś lepszego z wbudowanym pinlockiem czy lepszą jakością wykonania, lepszym wyciszeniem przy zachowaniu takiego samego poziomu bezpieczeństwa. Tutaj mamy skorupę z poliwęglanu co w moim przypadku zdecydowało o jego zakupie. Kask mnie w pełni satysfakcjonuje, a jeżeli ktoś lata 250km/h to powinien pomyśleć o ekwipunku adekwatnym do swojego motocykla i do wyższych prędkości, a raczej w tym przedziale cenowym tego nie znajdzie.




9
04.25.2017

Aprilia RS 125 to następca modelu AF1 125. Pierwsza edycja, produkowana w latach 1992 – 1995 otrzymała nazwę RS 125R Extrema. Zastosowano silnik Rotax 123, chłodzony cieczą i uruchamiany rozrusznikiem elektrycznym.




7
04.25.2017

+blenda
+cena
+wygląd
+hjc
+wygodny
+areodynamika
+lekki
-bez pinloka paruje jak opętany,nie wiem jak z zamontowanym.
-korki do uszu obowiązkowe
-wentylacja czy otwarta czy zamknięta działa tak samo.




5
04.25.2017

Wszystko było by idealnie gdybym nie musiał ich oddawać na gwarancje po kilkuset kilometrach jazdy. Urwała się klamerka podtrzymująca nadgarstek. Z naprawa gwarancyjna nie było większych problemów nawet poprawili szwy przy klamerce na drugiej rękawicy. Lecz nie zmienia to faktu ze nie powinno się tak dziać w rękawicach które ubieram dla swojego bezpieczeństwa Po za tym bardzo wygodne lecz tylko powyżej temp 10 stopni, gdyż palce kostnieją.




10
04.25.2017

Świetnie wyglądają i są bardzo wygodne. Na lato, wiosna, jesień, zima jak ktoś oczywiście lubi. Polecam na pewno się nie zawiedziecie.




6
04.25.2017

Dobry kask w fajnym malowaniu. Wytrzymały, nie rysuje się, wszystko działa bez zarzutu, daszek twardy nie łamie się. Środek trochę słaby choć materiał miły i czysty. Polecam.




9
04.25.2017

Motor robi bardzo dobre wrazenie. Jakość bardO zadawalajace , mojim zdaniem lepsza jak w romecie czy junaku. Silnik elastyczny i żwawy. Wzorowany na kawasaki




9
04.25.2017

Moi zdaniem naprawdę dobry kask:
- zero parowania
- niezła wentylacja
- zero wybryków aerodynamicznych
- świetne trzymanie łba - może to akurat do mojej głowy tak dobrze dobrany, ale jak zakładam to wydaje się bardzo ścisły, a po chwili zapominam o kasu

wady?
- szum jakiś tam jednak jest, ale zawsze jakiś jest
- mogłoby być lepsze pole widzenia w dół




9
04.24.2017

naprawdę fajny kask. Lekki dobra wentylacja i naprawdę porządne wykonanie. Przesiadłem się z ls2 Easy i nie ma co nawet porównywać. Nishua to inna bajka inne materiały i lepsze wyciszenie.






Oceń serwisy i sklepy w okolicy



Ostatnio dodane do oceny



Airoh Valor

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Ducati Hyperstrada 939

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Seca Hyper

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Held Murdock

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Shima Revo

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Metzeler Racetec Slick CompK

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Metzeler Racetec RR Slick

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0