Mamy już 14144 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie na Windows Phone

Ostatnie opinie
9

MTN ZR Breeze
9

MTN ZR Breeze
10

Honda VFR 750 (1994–1997)
9

Astone RT1000
3

Tschul 737


3
Ostatni post przez: Ktoś, dnia: 2019-01-21

18
Ostatni post przez: Piotrek, dnia: 2019-01-17

2
Ostatni post przez: Wiechutek, dnia: 2019-01-13

1
Ostatni post przez: Marcin, dnia: 2019-01-11

3
Ostatni post przez: Gość, dnia: 2019-01-10

Nie znalazłeś swojego motocykla lub innego produktu w naszej bazie? Wpisz jego nazwę, a zostanie on dodany do bazy.

OPINIE O MOTOCYKLACH

Społeczność Moto Opinie
Najnowsze pytania
5
1

Czy tam się smar wciska, czy olej. Jaki olej? Świeżo kupiona Virago 535. Co ile...
10
3

Jakiej firmy, bo Hel woła kosmiczne pieniądze. Dziękuję i pozdrawiam.
10
3

Może ktoś przerabiał temat i pomoże w niedoli. W tamtym roku kupiłem myjke ciśnieniową i...
13
3

Jakie komisy polecacie żeby się nie naciąć?
9
1

Witam wszystkich :) Czas kupić sobie nową kierownice i pytanie mam jedno - co według Was...
8
1

czy wykorzystać ramę jako \"minus\". Dzięki z góry. Oczywiście z przekaźnikiem. Pozdrawiam.
Zdjęcia waszych motocykli

Nadchodzące zloty i wydarzenia

+ Dodaj wydarzenie/zlot › Zobacz wszystkie

26


Sty
Moto Weteran Bazar Łódź 2019
Województwo Lódzkie

27


Sty
Rajcza Enduro Skijöring 2019
Województwo Śląskie

30


Sty

01


Lut
XX Zimowy Zlot Słoni 2019
Województwo Warmińsko-Mazurskie

09


Lut

17


Lut

24


Lut

10


Mar
Oldtimerbazar 10 marca 2019 – Wrocław
Województwo Dolnośląskie




Ciekawe miejsca i trasy motocyklowe Miejsca i trasy motocyklowe
EDYTOR TRAS

Zachęcamy do dzielenia się swoimi trasami z pomocą edytora. Możesz zaplanować trasę, dodawać zdjęcia, dzielić się z nią ze znajomymi i otrzymywać komentarze.

DODAJ TRASĘ
Wyślij z pliku KML

Najnowsze trasy
› 09-25-2018   Pieskowa Skała - Ojców
› 09-18-2018   Przełęcz nad Łapaszanką
› 09-02-2018   wokół Tatr
› 09-02-2018   Wycieczka na zamek do Rabsztyna k. Olkusza
› 09-01-2018   Krakowskie bulwary i kopiec Kościuszki
› 09-01-2018   Kawiarnia Niezapominajka w dolinie Prądnika
› 09-01-2018   Sobotnie winkle na Pieskowej Skale
Ostatnio zdjęcia miejsc

Ścieżka w Chmurach

Rdzawe Diamenty - Muzeum Motocykli w Ustroniu

Góra Graniczna - wieża widokowa

Góra Graniczna - wieża widokowa

Patelnie Chabówka

Gondola na szczyt

Punkt widokowy Utvik

Tvinnefossen (Stryn)

Runde wyspa ptaków



Najnowsze opinie
9
01.21.2019

bardzo fajne rekawiczki na lato - krotkie, przewiewne z protektorami we wlasciwych miejscach - przejezdzilem na nich 4 sezony i raz niechcacy zostaly wyprane w pralce a mimo to nawet ta wysuszona po praniu daje rade i wszystko dziala, jak nalezy - nawet rzepy mimo, ze troche jakby przymale daja rade i dalej sie kleja, wiec z czystym sumieniem moge je polecic, jako typowo letnie i do kurtki i do zolwika - jestem zadowolony




9
01.21.2019

bardzo fajne rekawiczki na lato - krotkie, przewiewne z protektorami we wlasciwych miejscach - przejezdzilem na nich 4 sezony i raz niechcacy zostaly wyprane w pralce a mimo to nawet ta wysuszona po praniu daje rade i wszystko dziala, jak nalezy - nawet rzepy mimo, ze troche jakby przymale daja rade i dalej sie kleja, wiec z czystym sumieniem moge je polecic, jako typowo letnie i do kurtki i do zolwika - jestem zadowolony




10
01.21.2019

Jeśli ktoś zastanawia się nad kupnem tego motoru, to ostrzegam, że wystarczy jazda próbna, żeby totalnie stracić głowę dla tego sprzętu, więc najpierw się targuj, a potem jeździj bo inaczej nie będziesz chciał nawet zbić ceny.

Moto wyśmienite, a miałem ich już 6, także mam porównanie. Nie jest to typowy sport, a co za tym idzie, nie będzie to wyżyłowany trup na którym ktoś uczył się małpich wygibasów albo innego dziwactwa > palenia gumy, więc raczej stosunkowo łatwo kupić w miarę zadbany egzemplarz. Niestety mało ich widać bo mało kto chce się ich pozbyć.

Udało mi się raz zagotować wodę na wolnej jeździe w mieście na zlocie, jednak nie odczułem żadnych skutków ubocznych mojego debilnego wybryku, za który wstyd mi niemiłosiernie.

No ma pełno plusów i zalet.




9
01.20.2019

po 2 sezonach stwierdzam ze to był strzał w 10 jak za te pieniądze,
super sie dopasował, fajna wysciólka, troche ciezki, dobrze sie trzyma na głowie przy duzych predkosciach a jezdze na bandit 1200
polecam




3
01.19.2019

Witam.
Moja opinia nie dotyczy tego kombinezonu tylko spodni tekstylnych i rękawic skórzanych. Muszę przestrzec wszystkich potencjalnych klientów. Wszystko fajnie wygląda, przyzwoite materiały. Jednak poważna wada to są bardzo słabe szwy. W spodniach puściły szwy na tyłku (wstawka antypoślizgowa) dwie kieszenie (rzepy) i nogawka na wysokości łydki. W rękawicach puścił szew na palcu wskazującym, częściowo odpadł rzep na nadgarstkach. Wszystko w pierwszym sezonie użytkowania. Oddałem do szycia krawcowej bo nie chciałem tracić czasu na reklamacje w trakcie sezonu.

Gość
Romek ty jebany idioto. Na chuj piszesz w opiniach konkretnego kombinezonu o jakiś spodniach?




9
01.19.2019

Pozycja jest bardzo sportowa ręce nisko dupa wysoko ciaśniejsze winklach przypomina jazdę na szafie motocykl duży ciężki i duża siła prostująca takie są odczucia silnik strasznie charczy sprzęgło jest też średnie motocykl ewidentnie woli szybkie winkle osobiście jeżdżę Zx10r 2005 tam sprzęgło chodzi cichutko mimo że również mamy antyhopping
No i silnik gdy się dochodzi do czerwonego pola nie wiadomo co się stanie w R1 nawet po tym śladu nie ma




7
01.18.2019

Kurtka to niska półka, ochraniacze piankowe, nie ma tragedii.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa




7
01.17.2019

Przelatałem w tym kasku 4 sezony. Kask wygodny, nieciężki, ładny. Z minusów to jest głośny - przy 100km/h nie słyszę tłumika- ale w tej klasie cenowej to norma. I jak dla mnie to blenda mogłaby być ciemniejsza. Generalnie polecam




9
01.16.2019

Witam!

Ogólnie jestem z motocykla zadowolony. Po przesiadce z 600 - R6 2005, byłem bardzo mile zaskoczony prowadzeniem R1. Bardzo ładnie przekłada się z boku na bok i do tego jest stabilna. Przyznam się szczerze, że niestety nie doszedłem z R1 do porozumienia w kwestii nastaw zawieszenia (W R6 jakoś szybciej poszło) - finalnie przód i tył praktycznie zestrojone w okolicach ustawień standardowych - drobne korekty. Co do silnika, w mojej ocenie motocykl dół ma słaby, później budzie się przy 5 tys. od 7-8 tys. jest fajnie, w okolicy 9-10 tys robi się odpał. Hamulce spoko. Pozycja za sterami pierwsza klasa - pozycje w yamasze zawsze mi odpowiadały (tak jeździłem innymi motocyklami). Co do wykonania to Yamaha, spasowanie elementów i ich wykonanie - super. Co do niezawodności to podobno coś tam się dzieje z regulatorem i alternatorem (podobno oszczędności na masie, może trochę księgowi chcieli zaoszczędzić, itp.). Mnie się z R1 nic nie stało, przy czym nawinąłem nią tylko 15kkm, a R6 50kkm. Na koniec wygląd - kwestia gustu, jedni kochają drudzy nienawidzą. Na koniec moja opinia - załóż R1 dobre opony i na torze pokaże Ci co potrafi.

Pozdrawiam




10
01.16.2019

Najlepsze szyby motocyklowe na rynku. Przerabiałem już włoskie, ale tylko MRA mimo lat wygląda świetnie i nie wymięka. Nawet ryski się nie trzymają.




6
01.15.2019

Kask ze sredniej półki. zmieniłem go na Shoei Neoteca 2 i powiem kosmos różnica.
HJC popekał mi wlot powietrza na szczece + jeden zawias.
Ogólnie to solidny kask ale głośny w pyte i na trasach pow.400km gniecie w łepetyne tak że aż boli.




10
01.15.2019

Co tu dużo mówić - kask za 2.5k jest wart tych pieniędzy
Ale warto - lezy na głowie idealnie - nic nie gniecie.
A wyciszenie to poezja- wkładki uszczelniające szyje i brodę sa tak szczelne że mucha sie nie przeciśnie- róznica z integralem HJC z sredniej półki do Neoteca 2 to inny swiat.
+ ma deflektory na szczece wyciszajace swist ,a i szyba jest całkiem inna niż w zwykłych kaskach - konce są wygiete ku górze co jeszcze lepiej wycisza.
Wentylacja jest spoko.
W standardzie blenda, pinlock, gwarancja 5 lat.

daszek
\"Wyciszenie to poezja\" ale chyba na postoju. Kask bdb tłumi wszystkie świsty - to fakt, i to POD WARUNKIEM, że wszystkie otwory wentylacyjne i szyba są POZAMYKANE. Zatem do \"poezji\" jeszcze mu brakuje.






Oceń serwisy i sklepy w okolicy



Ostatnio dodane do oceny



Lazer Conga

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






MIVV STORM GP

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Sety TRW-Lucas SP Edition

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Sety Danmoto

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






CruzTOOLS SPEEDKIT

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Yamaha TT 350 1990-1992

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Yamaha TT 350 1986-1989

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0