Mamy już 12857 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie na Windows Phone

Ostatnie opinie
10

Suzuki GSX1300R Hayabusa (1999-2007)
9

Frank Thomas FF07
10

Honda MSX 125
9

WSK 125
10

Spidi STR-5


8
Ostatni post przez: DoradcaOnlineBajaj, dnia: 2018-05-22

1
Ostatni post przez: Tomek, dnia: 2018-05-17

10
Ostatni post przez: henryk, dnia: 2018-05-16

0
Ostatni post przez: MichaelSmith, dnia: 2018-05-16

13
Ostatni post przez: Smart, dnia: 2018-05-13

Nie znalazłeś swojego motocykla lub innego produktu w naszej bazie? Wpisz jego nazwę, a zostanie on dodany do bazy.

OPINIE O MOTOCYKLACH

Społeczność Moto Opinie
Najnowsze pytania
0
0

Ile to kosztuje?
0
0

Romet jak sprzed lat ,nic się nie zmienił, tydzień robisz tydzień jeździsz ,teraz wygląd zmienili...
0
0

Witam Co jest potrzebne jakie czesci w szczegulach zeby zrobic przekladke silnika z Yamaha r6...
0
0

Kask rt 800 powyżej 100 kh wieje prosto w oczy jak uszczelnić tak aby jazda...
0
0

Niedawno kupiłem crossrunnera. Jestem bardzo zadowolony czego niestety nie mogę powiedzieć o pasażerce. Narzeka ona...
0
0

Witam! Przejechałem Ninja 650 KRT 2017 około 500 km, ale że jestem doświadczonym motocyklistą, to sądzę,...
0
0

Witam interesuje mnie instrukcja obsługi V8 może ktoś pomoże z góry dzięki
Zdjęcia waszych motocykli

Nadchodzące zloty i wydarzenia

+ Dodaj wydarzenie/zlot › Zobacz wszystkie

25


Maj
Motomayday 2018 Łańcut
Województwo Podkarpackie

25


Maj
III Moto Piknik Drawsko 2018
Województwo Pomorskie

25


Maj

25


Maj

25


Maj

25


Maj

26


Maj

26


Maj




Ciekawe miejsca i trasy motocyklowe Miejsca i trasy motocyklowe
EDYTOR TRAS

Zachęcamy do dzielenia się swoimi trasami z pomocą edytora. Możesz zaplanować trasę, dodawać zdjęcia, dzielić się z nią ze znajomymi i otrzymywać komentarze.

DODAJ TRASĘ
Wyślij z pliku KML

Najnowsze trasy
› 05-20-2018   Gołębiówka
› 04-23-2018   Góry Izerskie
› 04-02-2018   Winkle Jedlina
› 10-19-2017   Zabierzow Cieszyn Krakow
› 07-29-2017   Dookoła Tatr
› 07-05-2017   Andrychów-Zuberec-Zubrzyca-Stryszawa-Andrychów
› 07-05-2017   Andrychów-Zuberec-Zubrzyca-Stryszawa-Andrychów
Ostatnio zdjęcia miejsc

Suszynka

Kaczy Winkiel

Kaczy Winkiel

Kaczy Winkiel

Obelisk Gwiazda Północy - Jastrzębia Góra

Obelisk Gwiazda Północy - Jastrzębia Góra

Zamek w Bydlinie

Zamek Rabsztyn

Zamek w Bydlinie



Najnowsze opinie
10
05.27.2018

10 lat mam ten motur. 😁
W większości przypadków opisanych wyżej zgadzam się.
Bardzo stabilne Moto przy dużych prędkościach A i w mieście Poznań w korkach daje radę. Bez niczego można zejść poniżej 6l na 100km w trasie. Moc jest rozwijana bardzo płynnie i faktycznie na 6 biegu można sobie pozwolić na jazdę 60km/h tylko po co? Skrzynia działa przecież świetnie ☺. Fakt, nie jest to Moto dla początkujących i słabeuszy. Przyspieszenia są znaczne i nie ma że hayka nie idzie. Co do ochrony przed wiatrem to potwierdzam że jest bardzo dobra. Z zepsutym predkośćiomierzem nigdy bym nie jezdzil bo nie czujesz czy masz 90, 140, 180 czy 220 ☺. I jedna ważna sprawa. Od kiedy mam hayke bardzo się uspokoilem z jazdą. Nikomu nic nie muszę udowadniać. Mało jest sprzętów które mogą pogonić Hayabuse.




9
05.27.2018

Bardzo dobry kask miałem wypadek i szybka się nie potukł tylko się trochę zarysowała
Polecam serdecznie.




10
05.26.2018

Kupiłem w zeszłym sezonie (wersja z ABS) i zrobiłem ok 4000km z tego połowa po szutrach. Mam założone opony Maxxis m6024 i na szutrowych drogach czuje się bezpiecznie nawet przy 70-80 km/h. Na asfalcie trochę gorzej niż na seryjnych oponach, ale tu gdzie jeżdżę (Mazury i Podlasie) kostkowe opony maja więcej zalet niż wad. Robię trasy jednodniowe po 300-350km i jedyne co mi przeszkadza to mały bak 5,5l co daje zasięg niecałe 200km i niewygodna kanapa która się nie nadaje do spędzania 8 godzin w siodle :). Generalnie motorek genialny, gęba cały czas się śmieje, kupiłem po to aby się nauczyć jeździć przez 1-2 sezony i przesiąść na coś większego ale im dłużej na nim jeżdżę to dochodzę do wniosku że nic większego nie potrzebuje. Jest lekki (100kg) wjedzie wszędzie, bezpieczny (ABS i niska masa - można się podeprzeć noga i jej nie złamiesz), mało pali, na trasie masz czas podziwiać krajobraz, ludzie cię zaczepiają :), każdy motocyklista cię pozdrowi lewą reką. Bardzo polecam jako pierwsze i nie tylko pierwsze moto. W tym sezonie jadę nim z Mazur w Bieszczady :)

pozdrawiam Andrzej




9
05.26.2018

Wsk, klasyk i to polski, trzeba trochę o nią dbać ale nie jest źle a ludzie spogladają na moto jak się jedzie i jest spoko maszyna




10
05.25.2018

Super rekawice jakosc wykonania pierwszorzedna. Szwy zewnetrzne takze nic w srodku nie wbija sie pod paznokcie, ochraniacz carbon a tak w skrucie super rekawice do 500zł nie znalazlem nic lepszego a zwiedziłem pol Warszawy i okolice i wybor padł na Spidi STR 5 i nie zaluje!




10
05.25.2018

doskonaly moto. wpanialy w miescie. i podobnie jak poprzedni kolega - automat to wybawienie od wajhowania i Nobel dla Hondy dla DTC.A ci ktorzy twierdza ze nigdy automat to powiem ze tez tak mowilem dopoki nie kupilem pierwszego automatu w samochodzie. I ju nie chce wajhowac wiec i motor kupilem w automacie. A wam proponuje sprobowac a za kilka lat to samo napiszecie. Ale to nie ja wymyslilem to moj kolega ktory powiedzial mi o tym chyba 15 lat temu. Wowczas twierdzilem ze gosc musi bredzic. Sam moto jezdzi i to na niskim zuzyciu paliwa w miescie od dwochtrzech lat tylko 3.5 litra na 100 km. No moze nie jestem piratem bo zycie mi mile ale nie pieszcze sie z motorkiem gdy trzeba posmigac. W trasie po 3 godzinach trzeba wyprostowac nogi i poslady zluowac bo niestety siedzenie daje sie we znaki. Po tych 3 latach tylko pod siedzeniem trzeszczy chyba tapicerka na styku bagaznika i wylozenia siedzenia. Wpaniala sylwetka ale ja wolalbym zeby ten bagazniczek byl wiekszy niz do tej pory.




2
05.25.2018

Najniewygodniejsze rękawiczki jakie miałem,rozmiar mniejsze wbijają się pod paznokcie, rozmiar większe są dobre rozmiarowo, ale ochraniacze cisną w kostkę od środkowego palca...( Zarówno w prawej jak i lewej rękawiczce)




9
05.24.2018

Kask przyszedł do mnie wczoraj i wziąłem go trochę w obroty. Jeśli chodzi o aerodynamikę to jest super, przy 200 kask trzyma się głowy bardzo dobrze.
Jeśli chodzi o wentylacje, to rzeczywiście, przy 130/140 coś tam zaczyna być czuć, ale spodziewałem się czegoś więcej. Jedyne z czego dobrze wieje to z tych otworów na szczęce i w miarę ok z wlotu na czole, te na głowie wyczuwalne są dopiero przy wyższych prędkościach. Głośność - wcale taki cichy nie jest, ale przy 110 słyszę swój wydech - seryjny. Tragedi nie ma, szału tez nie. Tak średnio.
Dużym minusem kasku jest to, ze szybka szybko i łatwo paruje na postoju, nawet wieczorem przy temperaturach ok 20 stopni. Boje się już niższych temperatur i ciekawi mnie jak zadziała pin lock.
Jeśli chodzi o jakość wykonania, to kask sprawia naprawdę dobre wrazenie.
Warto zwrócić uwagę na niezła widoczność w złożeniu, bo ogólne pole widzenia jest przeciętne. Nolan n87 ma lepsze. Oraz na niska wagę. Kask jest leciutki.

Daje 9/10 bo jest naprawdę nieźle. Wykonanie ok, aerodynamika ok, wygoda również. Dałbym 10/10 gdybym wentylacje czuł przy niższych prędkościach i gdyby kask był lepiej wyciszony.

Testowane na CBR 600 F ’11.

Maras84
Z pinlockiem przy + 9 nie było mowy o parowaniu załóż i problem z głowy:-)




9
05.24.2018

Posiadam Alpinestars GP Pro R2 kupione u oficjalnego dystrybutora w Zabrzu
Po 3 dniach od zakupu skóra zaczęła się rozchodzić, jak rękawiczki wytrzymały 3 dni to co z reszta ?
Chyba marka troszkę się popsuła
Za taka cenę oczekuje sie ze wytrzymają dłużej niż 3 dni zraziłem się do tej marki .
Aczkolwiek co do komfortu czy wentylacji super nie ma się czego czepiać
Walcze o zwrot pieniędzy
Pozdrawiam




9
05.24.2018

Mam je założone fabrycznie na cbr 650 f ... na rozgrzanie potrzebują kilkunastu kilometrów inaczej delikatne uślizgi tyłu w złożeniu na początku murowane, choć łatwe w kontroli a jak się rozgrzeją są jak "klej", na suchym i na mokrym. Bardzo powoli się zużywają na tym typie moto. Obecne po siedmiu tysiącach ledwo co się zużyty a poprzednie zrobiły bardzo gruby przebieg. Założyłem drugi raz. Polecam. Minus jedną gwiazdką za długi czas rozgrzewania.




10
05.24.2018

Prosty silnik, niskie koszty serwisowania, dobre osiągi i fajnie strzela z tłumika. Jedynym minusem są hamulce

Gość
Miałem i potwierdzam. Dodałbym jeszcze jedną wade fabryczną - sprzęgiełko rozrusznika. Dość droga impreza - ok. 2000 PLN z robotą. Poza tym jak najbardziej polecam.




9
05.24.2018

Mam ten motocyklowe już 15 lat. Prosty w budowie i naprawie. Jest moc, prędkość, przyspieszenie. Wygoda średnia, hamulce mogłyby być lepsze. Spalanie w trasie w dwie osoby z bagażem przy średniej 140 może zejść poniżej 6 litrów. Wygląd-kwestia gustu. Polecam.






Oceń serwisy i sklepy w okolicy



Ostatnio dodane do oceny



Tłumiki Kaliński

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






TCX X-Rap WP

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Honda VT 500 FT Ascot

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Bel-Ray Super Clean 400 ml

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Adrenaline Essential

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






SMK HYBRID EVO

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






SMK GLIDE 100

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0