Mamy już 9996 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie na Windows Phone

Ostatnie opinie
9

Yamaha YBR 250
1

Klocki hamulcowe Gold Fren
1

Klocki hamulcowe Prox
1

Klocki hamulcowe Delta
1

Klocki hamulcowe NHC


2
Ostatni post przez: AntiNut, dnia: 2017-03-22

11
Ostatni post przez: Łukasz, dnia: 2017-03-19

5
Ostatni post przez: STR, dnia: 2017-03-02

0
Ostatni post przez: Drzewo, dnia: 2017-02-25

6
Ostatni post przez: AntiNut, dnia: 2017-01-23

Nie znalazłeś swojego motocykla lub innego produktu w naszej bazie? Wpisz jego nazwę, a zostanie on dodany do bazy.

OPINIE O MOTOCYKLACH

Społeczność Moto Opinie
Najnowsze pytania
0
0

Siema moglibyście podawać rodzaj motocykla i silnika gaźnik czy wtrysk żeby ludzie...
0
0

Rękawice znajdują się w dziale \"Pozostałe\" zamiast w \"Proanti\"
1
1

witam mam do wymiany tarcze sprzęgła oraz napęd komplet jakie produkty mam wybrać?
0
1

Wita zakupiłem yamahe yzf 600r thundercat,i podczas jazdy na wolnych obrota szarpie na pierwszym i...
1
0

jaki jest typ micro włącznika użytego do tego prostownika
0
0

Witam jaką jest cena tego kasku STREETFIGHTER STAGE 2 ?
0
0

Witam czy ktoś jeżdził już na tych oponkach czy to nowy produkt
Zdjęcia waszych motocykli

Nadchodzące zloty i wydarzenia

+ Dodaj wydarzenie/zlot › Zobacz wszystkie

26


Mar
Jajcarnia 2017 - Sobowidz
Województwo Pomorskie

09


Kwi

19


Maj
Klasyczne Triumph 2017
Województwo Małopolskie

28


Lip




Ciekawe miejsca i trasy motocyklowe Miejsca i trasy motocyklowe
EDYTOR TRAS

Zachęcamy do dzielenia się swoimi trasami z pomocą edytora. Możesz zaplanować trasę, dodawać zdjęcia, dzielić się z nią ze znajomymi i otrzymywać komentarze.

DODAJ TRASĘ
Wyślij z pliku KML

Najnowsze trasy
› 01-01-2017   Gołdap&Olecko
› 11-17-2016   Lot nad Orlim Gniazdem 2017 r
› 09-24-2016   Niemiecka pętla
› 09-16-2016   trochę dłuższa przejażdżka bocznymi drogami
› 09-09-2016   Ogrodzieniec - Wisła
› 09-04-2016   Bocznymi drogami z ładnymi widokami
› 09-04-2016   Bocznymi drogami z ładnymi widokami
Ostatnio zdjęcia miejsc

Ruiny Pałacu w Gałowie

Ruiny Pałacu w Gałowie

Ruiny Pałacu w Gałowie

Brodno - wieżka dydaktyczna

Brodno - wieżka dydaktyczna

Brodno - wieżka dydaktyczna

Brodno - wieżka dydaktyczna

Brodno - wieżka dydaktyczna

Brodno - wieżka dydaktyczna



Najnowsze opinie
9
03.23.2017

Jezdze od 3 lat, mega oszczędne moto, w trasie non stop 110.120 km nie schodzi, spalanie 3 l/ 100 km rewelacja




1
03.23.2017

Klocki porażka. Przejechałem na nich ok 2tys kilometrów i klocków już prawie nie ma. Nigdy więcej !!!




1
03.23.2017

W sklepie zaproponowano mi tańsze klocki nie pamiętam firmy i droższe Prox. Wybrałem te droższe i żałuje. Często popiskują i hamują gorzej niż moje stare. Musze się z nimi męczyć bo nie mam kasy na nowe.




1
03.23.2017

Klocki strasznie twarde, zamiast ścierać się klocki to idą tarcze. Musiałem je szybko zmienić bo tarcze są strasznie drogie.




1
03.23.2017

Totalna porażka. Męczyłem się z nimi miesiąc i stwierdziłem że nie ma sensu. Musiałem kupić nowe. Na klockach nie ma co oszczędzać, lepiej trochę dołożyć i mieć pewność hamowania.




1
03.23.2017

Boże, nie wiem czy czytam opinie tych samych klocków na których ja jeździłem, czy może wcześniejsze opinie to praca marketingowców firmy Makland. Kupiłem te klocki na bazarze, po niskiej cenie nie spodziewałem się wiele, ale to co dostałem to jakieś nieporozumienie. Klocki hamowały może i dobrze, ale piszczały strasznie. Na każdym światłach byłem w centrum uwagi, każdy spodziewał się jakiegoś starego autobusu a to byłem ja. Wstyd straszny, nie mogłem się doczekać zielonego by uciec. Długo na niech nie jeździłem, wylądowały w śmietniku tam gdzie ich miejsce, kupiłem na allegro nowe, nie pamiętam firmy, czerwony kolor i są super. Czasem nie warto oszczędzać. Za taniochę zapłaciłem również głęboką rysą na tarczy. Jeśli lubicie zwracać na siebie uwagę na motocyklu, to polecam. Pozdrawiam marketingowców z Makland. Dobra robota ale prawda zawsze wyjdzie na wierzch !!!




7
03.23.2017

Kask jest strasznie głośny nie idzie rozmawiać przez intercom jak sie jedzie powyzej 60km/h
Dużym plusem jest niska cena i 5* w SHARP .

duży wybór akcesoryjnych szybek.

głową zaczyna rzuciać już przy 170km/h




10
03.23.2017

Założyłem do motocykla przed sezonem. Oglądając parę filmików na YT, postanowiłem zaufać osobom na tych filmach wypowiadających się na ich temat. Nie zawiodłem się. Nie zdawałem sobie sprawy, że można mieć ciepłe ręce jeżdżąc moto przy temperaturze bliskiej zeru mimo, że rękawice nie są stricte zimowe. Szybko się grzanetki nagrzewają, trzymają ładnie temperaturę i były banalnie proste do montażu. Zresztą są filmy instruktażowe na yt jak to poprawnie zrobić. Mam model, który wyłącza się, gdy o tym zapomnisz, więc dzięki temu chroni akumulator. Nie wiedziałem, że można mieć ciepłe dłonie w każdych warunkach jazdy, nie wiedziałem.


Gość
Na chwilę obecną moto jest na gwarancji, więc niestety wpięcie się w wiązkę może zostać uznane za ingerencję w instalacje elektryczną, co skutkować może utratą powyższej, więc na chwilę obecna pozostaje mi uważać. pewnie po zakończeniu okresu gwarancyjnego zrobię jak radzicie,

Irek
Zgadza się, lepiej podłącz manetki do zapłonu bo to tylko kwestia czasu kiedy zostawisz je przypadkiem włączone.

Gość
Niestety to tak nie działa - ten mechanizm wyłącza manetki jak napięcie akuma spada poniżej progu 10 volt, czyli jak już wykończy akumulator :/ Raczej małe szanse na odpalenie motocykla przy tym zasilaniu.




9
03.23.2017

Mam ten zestaw od ponad roku - wersja bez wyświetlacza. Cały czas pracuje super. Akumulator trzyma ok 10h ciągłego gadania z pasażerem. Jakość bardzo dobra w zależności od kasku można rozmawiać do 120 km/h. Co prawda w chwili obecnej mam dość głośny kask i realne możliwości kończą się przy stówce, myślę jednak, że w cichszych kaskach nawet przy 140 będzie słychać. Dałem 74 dolary kanadyjskie, więc to połowa ceny zestawów oferowanych na rynku.
Polecam, co wykonanie i jakość jest bardzo dobra. Wadą jest długie oczekiwanie na przesyłkę, więc dlatego jedna gwiazda mniej.




8
03.22.2017

Jest to już moja druga kurtka tej marki, ogólnie sprawdza się w chodne a nawet cieplejsze dni. Goratex wszyty w wierznią warstwę kurtki ma bezpośredni wpływ na jej wagę (najcięższa z tych, które miałem do tej pory). W upalne dni możliwość podwinięcia rękawów, co daje możliwość lepszej wentylacji. Minusem jest potrzeba dużej ilości miejsca w kufrze do jej spakowania oraz jak dla mnie ciemna kolorystyka rękawów w stunku do jasnego środka , jednak to kwestia gustu. Ogólnie jak to Rukka - produkt z górnej półki ;)




10
03.22.2017

Bardzo wygodne, ciepłe w zimne dni, w cieplejsze dni znośnie. Za takie pieniądze nie znajdzie się chyba bezpieczniejszych rękawic. Na początku ciasne ale po 3-4 jazdach się rozeszły i pasują idealnie. No i wielki plus za długi mankiet, czy rękaw na rękawicy czy pod to i tak nie wieje po łapach.




7
03.21.2017

Plusy

+ cena/jakośc
+ dość wydajna wentylacja
+ ładny design
+ szyba transitions
+ dobrze leży na głowie
+ zapięcie DD

Minusy

- świst powyżej 80 km/h
- szyba transitions nieraz zbyt przyciemniona lecz rzadko

Podsumowanie

Niska cena jak za tak dobry kask i nadodatek z szyba fotochromatyczną. Cena samej takiej szyby do innych kasków to około 400zł, Dobra alternatywa dla kasków z blendą ponieważ nie osłabia skorupy zapięcie DD dla mnie to plus dla niektórych może to być minus. Gdyby nie świst ocena była by 9/10

Gość
Co to znaczy, że zaczynają się świsty? Masz na myśli takie że uszy odpadają czy takie jakbyś delikatnie otworzył wizjer?

Kamil
PS. To moja opinia więc nie każdy musi się z nią zgadzać






Oceń serwisy i sklepy w okolicy



Ostatnio dodane do oceny



Shark Ridill

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Barton N125

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Michelin Power SuperSport EVO

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






661 SIXSIXONE DJ

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Cassida Compress

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






FreedConn VB

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0