Mamy już 14988 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie na Windows Phone

Ostatnie opinie
9

Yamaha YZF-R1 RN32 (2015- )
8

MT Blade SV
3

Shima Revolver
9

BMW G310 R
10

Shell Advance Ultra 4T


0
Ostatni post przez: Karol, dnia: 2019-05-23

8
Ostatni post przez: Kot, dnia: 2019-05-20

20
Ostatni post przez: MOTOBANITA, dnia: 2019-05-18

6
Ostatni post przez: FZ6, dnia: 2019-05-16

3
Ostatni post przez: Stiw, dnia: 2019-05-06

Nie znalazłeś swojego motocykla lub innego produktu w naszej bazie? Wpisz jego nazwę, a zostanie on dodany do bazy.

OPINIE O MOTOCYKLACH

Społeczność Moto Opinie
Najnowsze pytania
10
5

Witam. A więc pytanie brzmi czym czyścić łańcuch ? Środkami do tego przeznaczonymi czy może nafta...
10
5

Witam wszystkich W necie znajduje sprzeczne informacje i dlatego pytam. Jak ma się zmiana zębatek na...
12
8

Yo mam 17 lat w zimie zdaje a2 do tej pory nie jezdzilem na moto....
4
2

Z czego zrobić, żeby paliwo dochodziło? Macie jakieś patenty, chodzi mi o to aby podłączyć...
14
1

Jakie crash pady do moto bo wszędzie są do modeli od 98r ?
Zdjęcia waszych motocykli

Nadchodzące zloty i wydarzenia

+ Dodaj wydarzenie/zlot › Zobacz wszystkie

24


Maj
Zlot Motogrodzisko 2019
Województwo Mazowieckie

24


Maj

24


Maj
IX Pomorska Majówka 2019
Województwo Pomorskie

24


Maj

24


Maj

24


Maj

24


Maj

24


Maj




Ciekawe miejsca i trasy motocyklowe Miejsca i trasy motocyklowe
EDYTOR TRAS

Zachęcamy do dzielenia się swoimi trasami z pomocą edytora. Możesz zaplanować trasę, dodawać zdjęcia, dzielić się z nią ze znajomymi i otrzymywać komentarze.

DODAJ TRASĘ
Wyślij z pliku KML

Najnowsze trasy
› 05-21-2019   Wadowice - Świnna Poręba - Sucha Beskidzka - Żywiec
› 05-11-2019   Sobotnie loty - Bielsko, Szczyrk, Wisła
› 05-03-2019   Mała rundka po okolicy
› 05-03-2019   1-Majowe latanie po okolicy :)
› 04-22-2019   Poznań Pałacyki
› 02-17-2019   Łapalice
› 09-25-2018   Pieskowa Skała - Ojców
Ostatnio zdjęcia miejsc

Zamek i Park Zamkowy w Suchej Beskidzkiej

Zamek i Park Zamkowy w Suchej Beskidzkiej

Zamek i Park Zamkowy w Suchej Beskidzkiej

Zamek i Park Zamkowy w Suchej Beskidzkiej

Zamek Świny

Zamek Świny

Zamek Świny

Opuszczony kościuł



Najnowsze opinie
9
05.26.2019

Mega motocykl. Elektronika dopracowana na maxa. I ten dzwiek przelotu. Super swiatła. Ja juz do hamulców sie przyzwyczaiłem, ale kazdy kto sie przejedzie jest w szoku.




8
05.25.2019

Jak na ta cene jest super.
Jeżdże w nim czwarty sezon, i już kończy się jego żywot powoli.
Na trzeci rok zaczyna czasem sama soba opadac blenda. Poza tym - dokupilem pinlock, bo to "must-have". Jakosc wykonania jest swietna.

Jest glosny - to prawda.




3
05.25.2019

Rękawice używane od 2 miesięcy, 3000km, miasto. Wyglądają jakby miały dwa lata. Skóra wypłowiała. Na opuszkach palców w strzępach. Nigdy więcej Shima (mam też trampki)




9
05.25.2019

Mam G310R od pół roku. Kupiłem jako początkujący motocyklista. Jestem bardzo zadowolony.
Wymieniłem przy kupnie wydech na Akrapovic i jes super.
Pojazd bardzo zwinny, skrętny. Prędkość dla poczatkującego wystarczająca. Inealne moto do nauki!!!! Polecam.




10
05.25.2019

Motocykl to Honda CBF1000A. Użytkowana była na oleju Motul 5100 10W40 po zmianie właściciela zalana Valvoline syn power 10W40 i efekt bardzo słaby. Skrzynia na valvoline bardzi haczy i ciężko zmienia biegi. Zmiana oleju na Shell advanced 10W40 i nareszcie spokój za skrzynią. Biegi wchodzą płynnie i silnik pracuje bardzo dobrze. Polecam Shella.




10
05.24.2019

Miałem taki model z 1998 roku. Piękny mocny sprzęt. Jedyne co mi w nim padło to regulator napiecia. Posiadałem go 5 lat zrobiłem 22 tys kilometrow. Szybko bardzo zjadał oponę tył ale motocykl poważnie wyjątkowy. Pięknie wygląda na przelotowych tłumikach można dostać orgazmu 😉. Palił trochę oleju około 200ml dolewalem na 2000 kilometrów. Hamulce brzytwa, osiągi bardzo dobre na kolo wstawał z gazu na 2 pierwszych biegach żałuję, że sprzedałem bo to już swego rodzaju egzotyk. Jeden z niewielu motocykli który bym chciał mieć do śmierci choćby żeby tylko na niego patrzeć.




8
05.24.2019

Wcześniej posiodłałem kask firmy Shiro coś ala LS przez ponad 20 tyś km po przesiadce na RPHA 11 o dziwo nie poczułem dużej różnicy jeżdżę sportowym turystykiem Głową trochę mniej majta podczas jazdy w wietrzny dzień. Wentylacja w HJC nie powala w mieście w gorący dzień wszystkie wloty otwarte szyba rozszczelniona czasami otwarta a głowa cała mokra. Kask jest cichy dobrze słychać muzę w intercomie nie świszczy nie piszczy podczas jazdy tak jak miałem w tanim kasku.
Ogólnie miejmy nadzieję że kask za 2 tysiące cudownie ochroni głowę podczas wypadku bo inaczej nie ma sensu kupować tak drogiego kasku.




7
05.24.2019

Używałem 1 sezon, nastukane ~8k na nim. Kolor biały, dozowanie przyjemne, pryskasz, czekasz, jeździsz. Potrafi pobrudzić felgę, ale dramatu nie ma. Natomiast dość szybko schodzi, mam wrażenie, że szybciej niż motul (chyba C4 o ile dobrze pamiętam). Ale motula nie polecam, gorzej się go nakłada i lepi syf do siebie. Popróbuję teraz fuchsa silkolene pro. Podobno potrafi 2x dłużej trzymać niż BR i też nie brudzi.




10
05.23.2019

super moto, dopieszczony jezdzi wspaniale malo pali, prowadzi sie jak rower polecam serdecznie, ps. moc wystarczajaca, pozycja za kierownica idealna i na krotkie trasy jak na dluzsze




9
05.23.2019

Przemyślana konstrukcja.
Wystarczająca ilość kieszeni + duża kieszeń czego na piersi.
Wentylacja bez zarzutu, ale to nie kurtka letnia. Panele można śmiało zamknąć ręką na założonej kurtce.
Kurtka niby czymś zaimpregnowana, ale przy ulewie temat nie działa. Membrana super + podpina = fajna bluzokurtka na wyjście w miasto. step on działa.
Bdb termika podpinki. W zimie przy 6°C pociłem się.
Fajne kolory, dobra waga.

-
Brak protektora pleców
Średnia wodoodporność kieszeni
Na rękawach przydałby się dwustronny zamek
Rozmiarów wloska (zaniżona).
Brak kieszeni na camelbak

+
Termika podpinki
Step in - wpinane warstwy
Design - jedziesz w ładnej kurtce, nie w worku
Cena vs jakosc
Wykończenie detali
Waga




9
05.23.2019

Rewelacyjna kurta za nie dużą kasę. Certyfikowane ochraniacze, liczne kieszenie i zamki do wentylacji. Wypinana podpinka to wszytko uważam ją rewelacyjną.




10
05.23.2019

Mam od miesiąca zrobiłem 3.500 km
śmiga pięknie .
Spalanie 7-8 litrów zależy jak się jeździ.
Fajnie się prowadzi .
Silnik jak narazie bezawaryjny .
Hamulce wystarczające na drogową jazdę .
Mocy nie da się wykorzystać na drodze .






Oceń serwisy i sklepy w okolicy



Ostatnio dodane do oceny



RST Adventure II

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






FUCHS Silkolene Titanium Dry

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






HELD 2552 Secret PRO

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






MT Blade 2

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Ruroc Atlas Riot

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Barton Cafe Racer 125

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Yamaha RX 100

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0