Mamy już 12569 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie na Windows Phone

Ostatnie opinie
2

Nolan N-Com B5
3

Shark Skwal
4

Nolan N87
9

Suzuki GSR 600
10

Akumulatory MotoBatt


15
Ostatni post przez: Drzewo, dnia: 2018-04-25

1
Ostatni post przez: Drzewo, dnia: 2018-04-25

1
Ostatni post przez: Maciejmoto, dnia: 2018-04-24

7
Ostatni post przez: maniek, dnia: 2018-04-19

9
Ostatni post przez: Jajaja, dnia: 2018-04-10

Nie znalazłeś swojego motocykla lub innego produktu w naszej bazie? Wpisz jego nazwę, a zostanie on dodany do bazy.

OPINIE O MOTOCYKLACH

Społeczność Moto Opinie
Najnowsze pytania
0
0

Witam interesuje mnie instrukcja obsługi V8 może ktoś pomoże z góry dzięki
0
0

W latach 90-tych to było coś. Zamieniłem jawę 350ts na mz i byłem bardzo zadowolony. miło wspominam.....
0
0

Jak wygląda sprawa niezawodności tego włoskiego chińczyka? Co z dostępnością części i punktów serwisowych?
0
0

Witam.Mam Virago xv 750.Chcę wymienić olej w dyferze,ale nie wiem jaki wlać. Czy może mi...
0
0

Ma ktoś opinie o 950 komfort awaryjność ? Dziękuję za info :)
0
0

czy senna 10u da się sparować ze scalą q3 ???
0
0

Witam. Jaka jest trwałość silnika Husqvarny TE310 w porównaniu np. do \"pancernej\" Suzuki DR-Z400 albo Hondy...
Zdjęcia waszych motocykli

Nadchodzące zloty i wydarzenia

+ Dodaj wydarzenie/zlot › Zobacz wszystkie

25


Maj

08


Cze
Vulcaneria 2018
Województwo Dolnośląskie

30


Cze

20


Lip
X Zlot Motocyklowy – Maniów 2018
Województwo Dolnośląskie

27


Lip

18


Sie




Ciekawe miejsca i trasy motocyklowe Miejsca i trasy motocyklowe
EDYTOR TRAS

Zachęcamy do dzielenia się swoimi trasami z pomocą edytora. Możesz zaplanować trasę, dodawać zdjęcia, dzielić się z nią ze znajomymi i otrzymywać komentarze.

DODAJ TRASĘ
Wyślij z pliku KML

Najnowsze trasy
› 04-02-2018   Winkle Jedlina
› 10-19-2017   Zabierzow Cieszyn Krakow
› 07-29-2017   Dookoła Tatr
› 07-05-2017   Andrychów-Zuberec-Zubrzyca-Stryszawa-Andrychów
› 07-05-2017   Andrychów-Zuberec-Zubrzyca-Stryszawa-Andrychów
› 06-01-2017   Małopolska Trasa Widokowa
› 05-30-2017   Z plecakami na Moto-Wycieczkę
Ostatnio zdjęcia miejsc

Odwrócony most kolejowy Chrzypsko Małe

Odwrócony most kolejowy Chrzypsko Małe

Bielsko Biała - Rynek i ul. Schodowa

Bielsko Biała - Rynek i ul. Schodowa

Bielsko Biała - Rynek i ul. Schodowa

Bielsko Biała - Rynek i ul. Schodowa

Bielsko Biała - Rynek i ul. Schodowa

Bielsko Biała - Rynek i ul. Schodowa

Bielsko Biała - Rynek i ul. Schodowa



Najnowsze opinie
2
04.26.2018

Jesteśmy z synem posiadaczami dwóch B5tek jakość rozmów telefonicznych i radia bardzo dobra a le zasięg interkomów? to najtańsza chińszczyna jet kilkukrotnie lepsza za taką kasę to producent powinien się postarać i może wymyślić lepsza antenę i zaproponować nawet tym co już kupili nowe anteny za darmo bo to co jest to nadaje się tylko do rozmowy kierujący pasażer a nie miedzy motocyklami w takim przypadku to za 10 krotnie mniejszą kasę można mieć interkom kierujący - pasażer. Co do skomplikowania obsługi to wszystkiego się można nauczyć ale nie powiem smartfon z aplikacją jest bardzo pomocny.




3
04.26.2018

Gdyby nie pękające mocowanie wizjera kask byłby godny polecenia.
Niestety problem ten jest wyraźną wada fabryczna/konstrukcyjną.




4
04.26.2018

Zakupiłem go pół roku temu. Kask jest dobrze wykonany, z materiałów dobrej jakości. Pinlock, blenda działają świetnie. Jednakże główną bolączką tego modelu jest wyciszenie. Powyżej 100 km/h to nawet swoich myśli nie słyszę, nie wspominając o wydechu. Głośność zabiera całą frajdę z jazdy. Nie odkręcasz więcej niż 120 km/h , w obawie, że ci głowa od tego hałasu eksploduje.
Z tego powodu jak dla mnie DYSKFALIFIKACJA!




9
04.26.2018

Witam.
POSIADAM SUZI GSR 600 DO 2011 I MOGĘ Z RĘKĄ NA SERCU POLECIC TE MOTO
DOBRZE SIĘ PROWADZI I JAK NA 600 DOBRY KOP.
JEŻELI BĘDZIECIE DBAĆ O WYMIANY PŁYNÓW SMAROWANIE TO BĘDZIECIE SIĘ DŁUGO I BEZ PROBLEMÓW NIM CIESZYĆ . POLECAM.




10
04.26.2018

Kupiłem do fzs1000. Zamiennik pasuje wymiarami idealnie jak oryginał. Wszystko pasuje bez najmniejszych problemów. Plus za zestaw montaży - nie trzeba kombinować śrubek i nakrętek. Aku gotowe do użycia. Widać że bardzo ładnie kręci i moim zdaniem sprzęt łatwiej zapala.
Ogólnie użytkuję cały sezon i nie widzę żadnych problemów ;)
Polecam!




10
04.26.2018

Polecam bardzo, mam juz ponad 2 lata, w drugim motocyklu mam od roku, nigdy nie zawiódł, a miałem dużo razy Exide i Yuase i mocno się zniechęciłem.
Mam też ładowarkę motobatt która również sprawuje się idelanie.




10
04.26.2018

Kombiak rewelacja za taką cenę. Ja generalnie czekałem specjalnie na rozmiar 58, który był początkowo niedostępny. Dobrze, że poczekałem bo 56 był za ciasny (mam 192cm i 100kg) a 58 leży jak na mnie szyty




9
04.25.2018

Kultura pracy skrzyni po przesiadce z Yamahy, fajnie się prowadzi i mile zbiera zakręty. Wady: mała dostępność części na rynku wtórnym.




9
04.25.2018

Buty są genialne. Co prawda te na zdjęciu to inny model i mam nadzieję, że szybko zostanie to zmienione.

W tych butach jeżdżę już jakieś 3 miesiące i zaliczyłem zakres temperatur od 5C do prawie 30C. W każdym zakresie jest ok, choć oczywiste jest to że jak było zimniej miałem grubszą skarpetę.

W butach jeżdżę zazwyczaj do pracy i czasem ich nawet nie zmieniam tylko chodzę w nich cały dzień. Są sztywne, ale nie tak żeby uniemożliwiało to wygodne chodzenie. Wyglądem (kolor czarny) nie rzucają się w oczy i wyglądają jak zwykłe buty.

Jechałem raz w lekkim deszczu i było ok. nie przemokły. W ciepłe dni w trakcie jazdy jest ok, ale dłuższe spacerowanie po mieście przy 30C jest męczące.

Jakbym miał jeszcze raz je kupić to zrobię to bez wahania.




10
04.25.2018

Yuasa to najwyższa półka, problem że coraz więcej podróbek na rynku i opinie są przez to różne. Ostatnio kumpel kupił "Yuase" w połowie ceny sklepowej i padła po niecałym roku.




9
04.24.2018

Motocykl dość wygodny, nawet w dłuższe trasy (wzrost 175cm). Silnik po odpowiednim dotarciu ma dość sporo mocy, przy niskiej masie własnej daje to dobre przyspieszenie. Jak na razie zrobione 3500km i żadnej awarii. Na starcie polecam powymieniać żarówki na jakieś markowe, bo palą się nie wiadomo kiedy i każdą śrubkę dokręcić jeśli to możliwe, posprawdzać płyny, naciąg łańcucha itp. Spalanie na poziomie 3-3,5l/100km przy prędkościach rzędu 80km/h. Do 85 przyspiesza ochoczo, a max to 100-105km/h. Minusem może być brak wałka wyrównoważającego, co czuć przy wyższych obrotach. Generalnie jestem bardzo zadowolony z zakupu tego motocykla i jak za takie pieniądze- opłaca się.




9
04.24.2018

Najwygodniejsze z firmy Ozone, które mierzyłem. Porównując do Alpinestars SMX-6 niestety odstają komfortem ale cena to rekompensuje. Po półtora roku nie zniszczyły się, choć niedużo jeżdżę. Potwierdzam problem przedmówców z rzepem. Wentylacja bardzo dobra. Po długiej(120km) jeździe w deszczu(takim niewielkim) trochę przemiękły.
Mimo minusów bardzo dobry stosunek jakość/cena.






Oceń serwisy i sklepy w okolicy



Ostatnio dodane do oceny



Vnetphone V5

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Course Venom

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Macna Vosges

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Romet Arrow Fly 125

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Held SR-X

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Blauer Sky

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Vemar Nashi

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0